تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 121 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1203

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیون LG UH850 2016

داره خودمونی میشه DIGITAL3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

بازم به دوستان میگم این نشت نور مار خود کمپانیه اینجوری بیندده بیشتر جذب فیلم میشه به نمونه یگ لوگو توی تصوریر مشکی میاد پایین سمت راست یا چپ حاله نوری دیده میشه ابن بنظر من ازار دهنده نیست این به بینده اعلام میکند که تصویر لگو تو تاریکی بازتاب داره که یکجوری احساس قدرت hdr تلویزیون نشون میده من طبق تست های گرفتم اگه این مورد ها باشه مشکل از tv نیست مار کمپانیه اگه حاله نور درصفحه رنگی دیده بشه مشکل از ماژور تلویزیون ما چیز جالبی از این تلویزیون دیدم HDR پر قدرتی که داره بیننده میخ کوب میکنه وسازگار با کنسول های بازی حالا دوستان خودتون تست کنید ببیند هر کدوم نظر بدید من مشکلی ندارم باهاش چون میدونم مار خود کمپانیه

2. 3 کاربر از DIGITAL3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

این قابلیت HDR رو تو کنسول PS4 چطور میشه ازش بهره برد و حسش کرد ؟ ممکنه یکم توضیح بدید . کنسول PS4 تو اتاق پسرم هست و تا حالا به UH850 وصل نکردم ببینم کیفیتش با این TV چطور میشه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من برا همين مورد نشت نور مجبور شدم Sony X850D بخرم قسطي ... زير قرض رفتم ولي نتونستم نشت نور رو تحمل كنم
    آدم حساسي هم هستم ... ازين مشكلا خيلي رو اعصابمه

Sent from my iPhone using Tapatalk
    سلام
    مبارک باشه
    اگر می تونید یک ریو از این مدل اینجا ارائه بدین. ممنون

تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

این قابلیت HDR رو تو کنسول PS4 چطور میشه ازش بهره برد و حسش کرد ؟ ممکنه یکم توضیح بدید . کنسول PS4 تو اتاق پسرم هست و تا حالا به UH850 وصل نکردم ببینم کیفیتش با این TV چطور میشه .
    اول باید کنسول شما اخرین اپدیت باشه دوم برید به قسمت sond scren واونجا رزولیشن بزید اخرین حدش سوم باید تو منوی تلویزیون گزینهHDMI ULTERA HD باید سوکت پورت hdmi تو فعالش کنی تاتلویزون از قابلیت HDR بهرمند بشه تنها بازی های گه HDR خوبی تا الان با تلئویزیون هماهنگ هست اول UNCHARTED 4 -INFAMOS FRIS LIGHT -BATEL1 حالا خودت تست کنی میبینی کیفیت HDR شاهکاره مثال دربارش بزنم نور خورشید وقتی تو بازی میتابه انگار دار واقعن به چشمت میخوره وضوح فوقلاده اینا همش اثر HDR
    Last edited by DIGITAL3D; 27-12-2016 at 13:40.

6. این کاربر از DIGITAL3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

قابلیت hdr چیه و چه کاربردی داره ؟
    توی فیلمها هم استفاده میشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

بازم به دوستان میگم این نشت نور مار خود کمپانیه اینجوری بیندده بیشتر جذب فیلم میشه به نمونه یگ لوگو توی تصوریر مشکی میاد پایین سمت راست یا چپ حاله نوری دیده میشه ابن بنظر من ازار دهنده نیست این به بینده اعلام میکند که تصویر لگو تو تاریکی بازتاب داره که یکجوری احساس قدرت hdr تلویزیون نشون میده من طبق تست های گرفتم اگه این مورد ها باشه مشکل از tv نیست مار کمپانیه اگه حاله نور درصفحه رنگی دیده بشه مشکل از ماژور تلویزیون ما چیز جالبی از این تلویزیون دیدم HDR پر قدرتی که داره بیننده میخ کوب میکنه وسازگار با کنسول های بازی حالا دوستان خودتون تست کنید ببیند هر کدوم نظر بدید من مشکلی ندارم باهاش چون میدونم مار خود کمپانیه
    حتما داری شوخی میکنی دوست عزیز!HDR برا نمایش بهتر جزئیاته چه ربطی به این مشکل داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

اول باید کنسول شما اخرین اپدیت باشه دوم برید به قسمت sond scren واونجا رزولیشن بزید اخرین حدش سوم باید تو منوی تلویزیون گزینهHDMI ULTERA HD باید سوکت پورت hdmi تو فعالش کنی تاتلویزون از قابلیت HDR بهرمند بشه تنها بازی های گه HDR خوبی تا الان با تلئویزیون هماهنگ هست اول UNCHARTED 4 -INFAMOS FRIS LIGHT -BATEL1 حالا خودت تست کنی میبینی کیفیت HDR شاهکاره مثال دربارش بزنم نور خورشید وقتی تو بازی میتابه انگار دار واقعن به چشمت میخوره وضوح فوقلاده اینا همش اثر HDR
    نیازی به کابل HDMI ورژن 2 نداره برای فعال شدن قابلیت HDR ؟

داره خودمونی میشه shayan5800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

خیر

Sent from my SM-N930F using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

نیازی به کابل HDMI ورژن 2 نداره برای فعال شدن قابلیت HDR ؟
    نه نیازی نداره ولی اگه فریم برات مهمه کابل HDMI 2 نیازه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام به همه
    آقا من کل تاپیک رو خوندم ...
    پولم به X850D نمیرسه، اگر ه می رسید ترجیح میدادم EG910 بگیرم!
    چشمم از UH8500 میترسه و حوصله اعصاب خوردی نشت نور رو ندارم !
    با این حساب بهتر نیست سراغ W800C برم و که حداقل 300 تومن هم از ال جی ارزون تره ؟!!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •