تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 41 اولاول ... 283435363738394041 آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 404

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ | فصل 17-2016

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

پیراهن دوم فصل بعد که دیزاین دوباره یکی از پیرهن های قدیمی آدیداس خودمونه (پیرهن سوم گویا یک سورپرایزه و یکی از طراحی های منتخب هواداراست) :

Last edited by Captain_America; 11-05-2017 at 07:53.

2. 9 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

احتمال آمدن نیمار زیاده چون دوس داره تنها باشه و خودش بدرخشه تو بارسا زیر سایه مسی هست بنابر این احتمالش زیاده که بیاد.
    پاسخ صریح نیمار به شایعه جدایی از بارسلونا

نیمار، ستاره برزیلی بارسلونا تاکید کرد که این باشگاه را همانند خانه خود می داند.​​​​​​​

با توجه به اخباری که در مورد درگیری نیمار با اونسوئه، دستیار لوییس انریکه شنیده شد، بسیاری احتمال جدایی او در پایان فصل را بالا می دانستند و باشگاه هایی مانند چلسی و یونایتد هم نیز به شدت خواهان جذب او بودند اما نیمار در مصاحبه ای، تمام شایعات را تکذیب کرد.

نیمار به بین اسپورت گفت: "من علاقمندم در بارسا بمانم و به همین دلیل قراردادم را تمدید کردم. از تمام کارهایی که در بارسا کرده ام و حضور در کنار هم تیمی هایم احساس رضایت دارم و بارسلونا را مثل خانه خودم می دانم.

جدایی انریکه در پایان فصل ناراحت کننده است زیرا ما در کنار هم دستاوردهای بزرگی داشتیم من سبک کار او و میل به پیروزی را در انریکه بسیار می پسندم و او را یکی از بهترین مربیان می دانم.

به خاطر هر آنچه به ما آموخت، همه ما از انریکه تشکر می کنیم و برای وی بهترین ها را آرزو داریم اما ما باید راهمان را ادامه بدهیم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

با باخت امروز به تاتنهام احتمالا اون فرضیه رتبه نیم فصل در مورد مورینیو، درست از آب در میاد و در همون رتبه ششم می مونیم !

خب میگیم مورینیو راست میگه و با این وضع مصدومیت ها در اولویت قرار دادن لیگ اروپا که به فینال رسیدیم، تصمیم درستی بوده. فرض کنیم که قهرمان لیگ اروپا هم شدیم و قرار شد فصل بعد در لیگ قهرمانان باشیم؛ به نظرتون با این وضع بازی کردن به کجا می رسیم؟

قطعا مورینیو چند تا خرید فوق گران دیگه تابستان انجام میده ولی با اون خریدها هم هیچ تضمینی برای موفقیت تیم نیست. تیم شاداب نیست که همش هم به مورینیو بر می گرده. سر فرصت باید عملکرد این فصلش رو تحلیل کرد.

6. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با باخت امروز به تاتنهام احتمالا اون فرضیه رتبه نیم فصل در مورد مورینیو، درست از آب در میاد و در همون رتبه ششم می مونیم !

خب میگیم مورینیو راست میگه و با این وضع مصدومیت ها در اولویت قرار دادن لیگ اروپا که به فینال رسیدیم، تصمیم درستی بوده. فرض کنیم که قهرمان لیگ اروپا هم شدیم و قرار شد فصل بعد در لیگ قهرمانان باشیم؛ به نظرتون با این وضع بازی کردن به کجا می رسیم؟

قطعا مورینیو چند تا خرید فوق گران دیگه تابستان انجام میده ولی با اون خریدها هم هیچ تضمینی برای موفقیت تیم نیست. تیم شاداب نیست که همش هم به مورینیو بر می گرده. سر فرصت باید عملکرد این فصلش رو تحلیل کرد.
    به نظر من تیم با تمام نتایجی که گرفت به جز باخت بد اول فصلش به چلسی نتیجه ی خیلی بدی تو بازی های دیگه نداشت، بر عکس استاد مویز و ون خال که رکوردهای ما رو به فنا دادن و به هر بی نام و نشونی بود باختن. در کل من هم راضی نیستم از بازی تیم ولی به نظرم قطعا بهتر از فصلای قبلی کار می کنن و مورینیو هم کامیونیتی شیلد و برد هم لیگ کاپ رو و در اف ای کاپ هم با بد شانسی و اخراج هررا حذف شدن وگرنه میتونستن برن بالا در کل نمیگم خوب کار کرده ولی بد هم کار نکرده و طول میکشه تا دسته گل استادان پیشین رو جمع کنه

8. 7 کاربر از asghar taraghe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

لیگ برای ما مدت ها پیش تموم شده... باخت به آرسنال و تاتنهام که هر دو خارج از خونه بودن باعث نشدن ما بین چهار تیم نباشیم. تساوی های پیاپی به تیم های درجه دو لیگ برتر وضعیتمون رو این شکلی کرده.
    .
    .
    در تابستان ما سوای خرید ها با یک سری از بایکنامون خداحافظی کنیم:
    در خط دفاعی به نظرم روخو و فیل جونز (با همه علاقم بهش) رو باید بفروشیم. هر دو خصوصا جونز مصدومیت های طولانی مدت داشتند و گزینه درجه یک خط دفاع نبودند. با خروج این دو ما دفاع چهار نفرمون به همراه جایگزینان میشه:
    .

شاو (دارمیان) - اسمالینگ (بلیند) - بایی (؟) - والنسیا (فوسو منساه - توآنزبه)
    .
    با خروج این دو میتونیم یه مدافع وسط خوب بخریم در حد و اندازه بایی (که به نظرم به بهترین خرید این فصلمون بود) و به منساه و توآنزبه هم بازی بیشتر برسه.
    .
    در خط هافبک ما با خروج اشنایدرلین و شواینی کمی خلوتش کردیم. اما به نظرم من اشلی یانگ هم باید در لیست خروجی باشگاه قرار بگیره. ما پوگبا، کریک، فلینی و هررا رو به عنوان هافک های میانی داریم و از لینگارد، مختاریان، ماتا و لینگارد به عنوان هافبک های حجومی و وینگر استفاده میکنیم. حتی راشفورد ، رونی و مارسیال هم سابقه بازی به عنوان وینگر و هافبک تهاجمی رو دارند. با فرض سیستم 4-2-3-1 خط هافبک ما به همراه جایگزینان به شکل زیر خواهد بود:
    .

پوگبا - کریک (فلینی)
    لینگارد - هررا (رونی) - میختاریان (ماتا)
    .
    به نظر من ما باید یک یا دو وینگر رو جذب کنیم که حداقل از یک سمت بتونیم حریف رو شدیدا تحت فشار بگذاریم. عناصر هجومی فعلی ما در خط هافبک این توانایی رو ندارن.
    .
    بین 4 مهاجی که داریم واقعیت اینه که ما زلاتان و کاپیتان ماکسیمم یکی دو فصل دیگه بتونن در شرایط متناسب با لیگ برتر بمونن. ما به نیروی جوان و با تجربه قطعا نیاز داریم. خوشبختانه خرید مارسیال و درخشش راشفورد خبر خوبی هست برای تیم. ولی ما هنوز جا داریم برای خرید یک مهاجم دیگه. خصوصا که رونی هم کلا گزینه مناسب تری برای خط هافبک هست.
    .
    من فکر میکنم حداقل 3 بازیکن باید از تیم خارج و حداقل با 4 خرید تیم قوی تر بشه برای فصل بعد.
    .
    قرارگرفتن کریک، رونی و فلینی در لیست خروج هم دور از ذهن نیست، ولی میشه با قرارداد های یک ساله و استفاده به عنوان یارتعویضی، حفظشون کرد در تیم.

10. 8 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

قرارگرفتن کریک، رونی و فلینی در لیست خروج هم دور از ذهن نیست، ولی میشه با قرارداد های یک ساله و استفاده به عنوان یارتعویضی، حفظشون کرد در تیم.
    فلینی که داره با ترازبون اسپور مذاکره میکنه ( هیچ وقت نتونستم درک کنم این آدم تو منچستر از اولش چیکار میکرده) ولی در خصوص استفاده به عنوان یار تعویضی یه جورهایی مخالفم به این دلیل که تیم تو اون پست دیگه دنبال بازیکن نمیره اگر گیگز به جای 40 سالگی تو 35 بازنشست شده بود شاید می تونستیم حتی گرت بیل رو جذب کنیم ولی تو فکر کادر بود که بالاخره یه بازیکنی حالا هست جایگزین بازی کنه نیازی به خرید نیست.
    بهتره لیست خروج طولانی تر باشه تا خریدها بهترین ها باشند.
    پ.ن : خودم در شرایط عادی مثلا زمان سرالکس نظر شما رو ترجیح میدادم ولی شرایط فورس ماژور هست.
    Last edited by Captain_America; 17-05-2017 at 12:16.

12. 5 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa_shinobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

یکشنبه آخرین بازی لیگ هست که مورینیو گفته بیشتر به جوون ها بازی میده. پوگبا هم چون از تمرین و بازیها دور بوده بازی میکنه. و بقیه در حد یک نیمه احتمالا.
    چهارشنبه فینال اروپا و قطعا مهمترین بازی این فصل هست که ببریم خوبه اما اگه ببازیم خیلی خیلی خیلی فشار زیاد میشه. ممکنه تمام اهداف نقل و انتقالات بهم بریزه
    ولی در کل شانس ما برای قهرمانی بیشتره

14. 7 کاربر از fa_shinobi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

فلینی که داره با ترازبون اسپور مذاکره میکنه ( هیچ وقت نتونستم درک کنم این آدم تو منچستر از اولش چیکار میکرده) ولی در خصوص استفاده به عنوان یار تعویضی یه جورهایی مخالفم به این دلیل که تیم تو اون پست دیگه دنبال بازیکن نمیره اگر گیگز به جای 40 سالگی تو 35 بازنشست شده بود شاید می تونستیم حتی گرت بیل رو جذب کنیم ولی تو فکر کادر بود که بالاخره یه بازیکنی حالا هست جایگزین بازی کنه نیازی به خرید نیست.
    بهتره لیست خروج طولانی تر باشه تا خریدها بهترین ها باشند.
    پ.ن : خودم در شرایط عادی مثلا زمان سرالکس نظر شما رو ترجیح میدادم ولی شرایط فورس ماژور هست.
    البته گیگز همیشه فیکس نبود و بازیکن جانشین موجود بود یا خریداری شد. رونالدو تا قبل از 2009 که هم راست بازی میکرد و هم سمت چپ. نانی هم همینطور و بعد از اون ابرتون، یانگ و حتی کاگاوا خریداری شدن.
    مشکل حفظ بازیکن نیست. ما زمانی سولسشیر رو به عنوان یار تعویضی تیم داشتیم که کارآمد بود. جای کسی رو هم تنگ نکرده بود. در صورتی که مثلا همین فصل ما اشنایدرلین و شواین اشتایگر رو در زمستان رد کردیم رفت که مصدومیت ها و محرومیت های بازیکنان خط میانه زمین، گزینه های مختلف رو از مربی و کارآمدی رو از تیم گرفت. من نمیگم مورینیو سر فروش بازیکنان مقصر بوده، ولی باید بازیکنی رو راهی درب خروجی کرد که حتی نشه به عنوان یار تعویضی هم داشتش.
    موضوع اینه که شرایطی پیش میاد که یه بازیکن توی تیم اصلا جواب نمیده. حالا یا به خاطر شرایط مربی، شرایط شخصی یا شرایط تیم یا بدشانسی.

16. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کنفرانس مورینیو تنها 11 ثانیه طول کشید!

ژوزه مورینیو، سرمربی پرتغالی یونایتدها در هنگام ورود به کنفرانس مطبوعاتی با اتاق خالی روبرو شد و زمان حضور او تنها 11 ثانیه طول کشید.​​​​​​​

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 3 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

جوانترین یونایتد تاریخ لیگ 2 - 0 پالاس

20. 3 کاربر از Captain_America بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •