تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 61 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 607

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2016-2017

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

امیدوارم این باخت چشمهای کنته رو باز کرده باشه و یه فکری به حال خط دفاعیمون بکنه.
    درباره بازی حرف زیادی برا گفتن نیست عدم استفاده از موقغیتهای گل که قبلا هم حتی تو بازییایی که پیروز شده بودیم هم شاهدش بودیم و تونیمه اول تکرار شد.خوردن دو گل مشابه که واقغا عجیبه.
    بازی ضعیف تقریبا همه بازیکنا ن به خصوص اون ضعیفهای همیشگی که امروز فاجعه بودن.
    موقع باخت انتقاد راحته ولی خداییش امشب یه جورایی هیچ بودیم و نا امید کننده اخه مگه میشه بعد خوردن دو گل تو سی دقیقه نتونیم حتی یه موقعیت گلم ایجاد کنیم.یه جورایی همون دقیقه 50 بازیو باختیم و این خیلی نگران کننده است
    نکته اخر اینکه قرار نیست همه بازیارو ببریم ولی به هیچ عنوان نباید به این شکل ببازیم. امشب یک بازنده تمام عیار بودیم از کنته گرفته تا تک تک بازیکنان

با این سطز اخر کاملا موافقم . قرار نیست همیشه ببریم و مطمئنا باخت هایی هم خواهد بود مساوی هایی هم خواهد بود حتی ممکنه پشت سر هم باشه ولی و تنها ولی به هیچ وجه نباید اینجوری ببازیم یعنی همه چی رو ببازیم در واقع نیومدنمون از اومدنمون بهتر باشه ! کونته باید برای همچین باز یهایی پلن بی و سی داشته باشه ! حتی با جا به جایی های بازیکن ها مثل عوض کردن جای پدرو وهازارد !‌

به قول شما دقیقا بازنده بودن کل تیم رو امشب به چشم دیدم ! کونته هم معلوم بود مونده بود چیکار کنه ! 3 تا تعویض بی خاصیت کردیم البته چاره ای هم نداشتیم کسی نیست رو نیمکت بیاد بازی رو در بیاره !‌ به جای این باتشوایی مفت خور اگه کسی مثل فن پرسی یا چیچاریتو یا از این قیبل بازیکن ها بود راحت میشد یه کارایی کرد مثل با بودن کسی مثل فن پرسی میشه کشید به توپ های هوایی که لوییز هم اضافه بشه و بتونند استفاده کنند

ولی بازم خوشحالم خوب جایی باختیم امیدوارم چشم و گوش کونته و ابرامویچ باز شده باشه و بدونند لیگ انگلیس شوخی بر دار نیست و به راحتی با چند شکست یا مساوی رتبه اول میشه تبدیل به رتبه 5ام بشه ! این 25 روز حیاتیه برای تیم و اینده اش !‌

راستی نباید از بازی خوب و فوقالعاده تاتنهام بگذریم انصافا عالی باز یکردن و تو دفاع وحشتناک بودن قشنگ با 12 بازیکن دفاع میکردن !‌

این پوچتینیو امیدوارم روزی مربی بارسا بشه البته اگر کونته مربی چلسی نبود میگفتم مربی چلسی بشه ولی کونته از همشون بهتره !‌

فقط وای به حال بازیکن ها تو تمرین فردا با این کونته عصبانی که قشنگ خون تو چشماش فوران میزد اخر بازی

2. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

شکست آبی ها بعد از 13 پیروزی پیاپی
    تاتنهام 2-0 چلسی؛ لندن نحس!

تاتنهام در دیداری حساس توانست چلسی صدرنشین را با نتیجه 2-0 شکست بدهد و به روند شکست ناپذیری آبی ها پایان داد.

به گزارش "ورزش سه"، شاگردان آنتونیو کونته که آخرین بار مقابل دیگر تیم لندنی، آرسنال شکست خورده بود، بعد از 13 پیروزی پیاپی، بار دیگر طعم شکست را چشید و با درخشش دله آلی، مغلوب تاتنهام شد. دو تیم بازی را متعادل آغاز کردند و این چلسی بود که در دقیقه 3 صاحب موقعیت شد اما ضربه ادن هازارد با اختلاف کمی از بازی به بیرون رفت. دقایق بعد نوبت تاتنهام بود که روی دروازه آبی ها خطر ساز شود اما حضور به موقع تیبو کورتوا مانع از گلزنی هری کین شد. بازی با ضرباهنگ بالا دنبال شد و هر حمله تاتنهام با یک ضدحمله خطرناک از سوی بازیکنان چلسی پاسخ داده می شد اما هیچ یک از آنها تبدیل به گل نشد. در حالی که به نظر می رسید نیمه اول با تساوی بدون گل به پایان خواهد رسید، دله آلی در وقت های اضافه دروازه چلسی را باز کرد.
    روی ارسال تماشایی کریستین اریکسن به محوطه جریمه بود که دله آلی با ضربه سر دروازه آبی ها را باز کرد تا تاتنهام نیمه اول را با برتری به رختکن برود. نیمه دوم را چلسی هجومی آغاز کرد و دیگو کاستا می توانست خیلی زود کار را به تساوی بکشد اما ضربه تماشایی او را هوگو لوریس با واکنشی تماشایی دفع کرد. حملات چلسی ادامه پیدا کرد و بازیکنان این تیم سخت به دنبال زدن گل تساوی بودند اما این تاتنهام بود که در دقیقه 54 به گل دوم رسید. بار دیگر یک ارسال از اریکسن کافی بود تا دله آلی با ضربه سر، کورتوا را مغلوب کند.
    چلسی که چیزی برای از دست دادن نداشت، بعد از این گل کاملا جلو کشید و برای زیادی روی توپ و میدان را در اختیار داشت اما دفاع فشرده و منسجم بازیکنان تاتنهام، مانع از گلزنی آنها شد. حتی حضور ویلیان و سسک فابرگاس هم نتوانست به آبی ها کمک کند تا به گل برسند و در نهایت بازی با همان دو گل به سود تاتنهام به پایان رسید.

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خب بالاخره باختیم ! اما چه باختی عملا حرفی برای گفتن نداشتیم و بدون موقعیت گل و حمله خاصی شکست را پذیرفتیم

اما تنها دلیل شکست چلسی در این بازی که خوشحالم کونته هم خیلی خوب مشکل را درک کرد اما کاری از دستش بر نمیامد حضور آلونسو و موسز در مقابل واکر و رز بود که اصلا قابل مقایسه نبودند تا قبل از این بازی فکر میکردم

آلونسو و موسز بهترین هستند اما دیشب مشخص شد که تاحالا بازیکن بهتر جلوشون بازی نکرده هر چند کونته سعی کرد با تعویضشون بازی را عوض کنه اما خیلی دیر شده بود و عملا مهره جایگزینشونم نداشتیم

به نظر من باید بعد از شکست این سیستم در نیمه اول در نیمه دوم سیستم 4 دفاعه میشد و ایوانوویچ را وارد بازی میکرد

در هر صورت شکست خوردیم اما خوب موقعی شکست خوردیم م مطمئنا کونته تیم را سر و سامان میده

5. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Demba Ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

بدترین بازیکنمون تو بازی دیشب هازارد بود، هنوز تو شوک اینم که تو اون موقعیت تک به تک نیمه اول تو مغزش چی گذشت که اونجوری راحت موقعیتو خراب کرد. نیمه دوم هم خیلی راحت همون اولش میتونست گل بزنه ولی اومده توپ با ارتفاع کم رو با سر زده تو اوت! آخه تو سرزنی که میخای اونجا سر بزنی و بعدش هم میخندی ؟!!! کرنرهاش هم که همه افتضاح بود و هیچ کدوم حتی به نقطه پنالتی هم نمیرسید. فرق امثال کریس رونالدو و مسی و الکسیس سانچز و بازیکنای بزرگ دیگه با هازارد اینه که اونا همیشه تو هر بازی از ده نمره کامل، حداقل هفت هشت رو قطعا میگیرن ولی هازارد یک بازی اندازه نمره ده کار میکنه ولی به جاش دو بازی بعدش رو در حد چهار هم نیست.
    من خودم پیش بینی این باختو میکردم چون تاتنهام تو زمین خودش خیلی خوب بازی میکنه ولی انتظار نداشتم روی دو ضربه سر از طرف دله علی که خیلی هم بلند قد نیست گل بخوریم. موزس که بد کار نکرد، دنی رز موقعیت خاصی نتونست ایجاد کنه تو کل بازی، ولی آلونسو و کیهیل دقیقا مثل بازی با سیتی پاشنه آشیل تیم بودن و همه حملات اونا از سمت اینا بود.
    در هر صورت این باخت خوب موقعی بود که نقل و انتقالات بازه و کونته و آبرامویچ متوجه میشن که این تیم perfect نیست و نیاز به تقویت داره مخصوصا که کلی بازی سختمون باقی مونده، بازی تو زمین لیورپول، یونایتد، اورتون و حتی بورنموث و وست بروم که تو خونه سخت میبازن و جلوی آرسنال و سیتی تو استمفوردبریج.
    یه نکته هم درباره کونته که متوجه شدم اینه که وقتی تیم خوب بازی نمیکنه و داره میبازه، یه جورایی هنگ میکنه و نمیتونه تغییرات لازم رو ایجاد کنه، به خصوص در مورد تعویض کردن تو اینجور بازیا خیلی دیر عمل میکنه مثلا فابرگاس رو دیشب خیلی دیر آورد، باید همون بعد گل دوم تاتنهام میاوردش. جلوی لیورپول تو اوایل فصل هم یادمه که تا دقیقه 80 هیچ تعویضی نکرده بود، مخصوصا که دیشب کانته و ماتیچ خیلی پر اشتباه بودن و فابرگاس خیلی زودتر باید میومد تو زمین.
    Last edited by Demba Ba; 05-01-2017 at 10:54.

7. 2 کاربر از Demba Ba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بدترین بازیکنمون تو بازی دیشب هازارد بود، هنوز تو شوک اینم که تو اون موقعیت تک به تک نیمه اول تو مغزش چی گذشت که اونجوری راحت موقعیتو خراب کرد. نیمه دوم هم خیلی راحت همون اولش میتونست گل بزنه ولی اومده توپ با ارتفاع کم رو با سر زده تو اوت! آخه تو سرزنی که میخای اونجا سر بزنی و بعدش هم میخندی ؟!!! کرنرهاش هم که همه افتضاح بود و هیچ کدوم حتی به نقطه پنالتی هم نمیرسید. فرق امثال کریس رونالدو و مسی و الکسیس سانچز و بازیکنای بزرگ دیگه با هازارد اینه که اونا همیشه تو هر بازی از ده نمره کامل، حداقل هفت هشت رو قطعا میگیرن ولی هازارد یک بازی اندازه نمره ده کار میکنه ولی به جاش دو بازی بعدش رو در حد چهار هم نیست.
    من خودم پیش بینی این باختو میکردم چون تاتنهام تو زمین خودش خیلی خوب بازی میکنه ولی انتظار نداشتم روی دو ضربه سر از طرف دله علی که خیلی هم بلند قد نیست گل بخوریم. موزس که بد کار نکرد، دنی رز موقعیت خاصی نتونست ایجاد کنه تو کل بازی، ولی آلونسو و کیهیل دقیقا مثل بازی با سیتی پاشنه آشیل تیم بودن و همه حملات اونا از سمت اینا بود.
    در هر صورت این باخت خوب موقعی بود که نقل و انتقالات بازه و کونته و آبرامویچ متوجه میشن که این تیم perfect نیست و نیاز به تقویت داره مخصوصا که کلی بازی سختمون باقی مونده، بازی تو زمین لیورپول، یونایتد، اورتون و حتی بورنموث و وست بروم که تو خونه سخت میبازن و جلوی آرسنال و سیتی تو استمفوردبریج.
    یه نکته هم درباره کونته که متوجه شدم اینه که وقتی تیم خوب بازی نمیکنه و داره میبازه، یه جورایی هنگ میکنه و نمیتونه تغییرات لازم رو ایجاد کنه، به خصوص در مورد تعویض کردن تو اینجور بازیا خیلی دیر عمل میکنه مثلا فابرگاس رو دیشب خیلی دیر آورد، باید همون بعد گل دوم تاتنهام میاوردش. جلوی لیورپول تو اوایل فصل هم یادمه که تا دقیقه 80 هیچ تعویضی نکرده بود، مخصوصا که دیشب کانته و ماتیچ خیلی پر اشتباه بودن و فابرگاس خیلی زودتر باید میومد تو زمین.
    من قبلا هم گفتم اصلا به هازارد اطمینان کامل ندارم و موافق صد در صدی فروشش با یه قیمت خوب و خرید یه جایگزین خوب براش هستم مثل همین کریستن اریکسن سائول از اتلتیکو ! هازارد بازیکنی خوبیه شکی توش نیست ولی خیلی نوسان داره و حرکات پرتش خیلی خیلی زیاده !

از همون اول به این الونسو ی حس متفاوت داشتم یعنی نمیدونستم بهش امید داشته باشم یا نه ! ولی امروز نشون داد جلو تیم های بزرگ حرفی برای گفتن نداره ! البته حق هم داره استیلش جوری نیست بتونه کا رخاصی هم بکنه !‌

اگر یادتون باشه از خیلی وقت پیش تاکید دارم برای این پست روی ریکاردو رودریگز و خوشبختانه جز گزینه های اولمون برا خریده با اومدن اون این سمت میتونه خیلی خیلی بهتر بشه

برای سمت راستمون هم باز از قبل به پدرو هیچ اطمینانی نداشتم و ندارم اینم یه بازی فوقالعاده است یه بازی محو !‌ برای یان پستم بهترین بازیکن کاراسکو هست برای فصل بعدی

استاد کیهیل فرمودن ما روبات نیستیم و بالاخره شکست میخوردیم !‌ اخه چی بگم به این لامصب تو خودت هیکلت نمود واقعی شکسته !

سر گل دوم هم کورتوا از ترس برخورد توپ به صورتش خودش رو کشید کنار وگرنه راحت میشد گرفت توپ رو ! موافق فروشش و اومدن اوبلاک هستم .

برای میانه میدن هم بازیکن هایی مثل ویدال - ناینگولان - راس بارکلی - ایسکو - خامس نیاز داریم حتما ! یه مهره سنگین مثل لمپارد که بشه بهش تکیه کرد

در مورد کنته باید بگم دستش اصلا باز نیست برای تعویض و یه جورایی مجبوری تعویض کرد ! اخه باتشوایی و فابرگاس ! جلو تیمی مثل تاتنهام اگر زودتر هم میومدن هیچ کاری نمی تونستن انجام بدن !‌

باتشوایی هم باید بره حتما مفت گرونه با اون استیل مزخرفش ! حیف اون همه پول که براش دادن !‌
    Last edited by vahidreza2007; 05-01-2017 at 11:33.

9. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Demba Ba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015

پيش فرض

بیچاره فابرگاس که این چند بازی خوب بوده و جلوی سیتی هم عالی بود، حقش بود دیشب بیشتر بازی کنه. بتشوایی هم ازش انتظاری نباید داشت، وقتی تو کل فصل نهایتا جمعا سی چهل دقیقه بازی کرده اینکه ازش انتظار داشته باشیم تو پنج دقیقه آخر بیاد و شاهکار کنه، انتظار بی موردیه چون کریس رونالدو و مسی هم اگه بازی نکنن، به همین وضع دچار میشن. چیچاریتو و فن پرسی هم بودن و شرایط بتشوایی رو داشتن، اونا هم نمیتونستن کاری کنن، و اصلا حاضر نمیشن بیان اینجا نیمکت نشین بشن. البته فن پرسی که هشتاد درصد اوقات مصدومه و زیاد هم به کارمون نمیاد.

11. این کاربر از Demba Ba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

امروز با خبر پیشنهاد 32 میلیونی برای چیچاریتو اومد رو خبر گزاری ها !

فقط موندم چلسی چرا داره دست دست میکنه ! بابا بخر بره تموم بشه ! عادت کردن بمون ساعت اخر و گرون بخرن !

چیچاریتو -- باکایوکو ( کیسیه ) --- ریکاردو رودریگز - فلیپه اندرسون ( راس بارکلی ) رو بگیریم کفایت میکنه ! ولی قشنگ این 4 ر تا میتونند به تیم تا اخر فصل کمک کنند .

13. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اخبار رسمی - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هافبک چلسی به باشگاه تیانجین تدا چین پیوست.
    - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هافبک تیم ماینتس به وولفسبورگ پیوست.
    - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مهاجم آتالانتا به صورت قرضی با حق خرید به جنوا پیوست.
    - ماتی میتروویچ با قراردادی 3.5 ساله از ریکا به بشیکتاش پیوست.
    - پدرو چیریولا هافبک جوان لیورپول به صورت قرضی و تا پایان فصل به گو اهد ایگلز پیوست.
    - باشگاه روترهام تایید کرد چلسی ایزی براون مهاجم قرضی اش را فراخوانده است.
    - جک بیرن هافبک قرضی منچستر سیتی در بلکبرن روورز بار دیگر به جمع سیتیزن ها بازگشت.
    - هال سیتی قرارداد قرضی مارکوس هنریکسن از آزد آلکمار را دائمی کرد.
    رسانه های انگلیس
    - باشگاه وستهم یونایتد در وب سایت رسمی اش به شکل ضمنی از تلاشش برای جذب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ستاره جوان سلتیک خبر داد.
    - به گزارش Sky Sports، پیشنهاد 3 میلیون پوندی وستهم یونایتد برای جذب روبرت اسنادگراس، توسط هال سیتی رد شده است.
    - به گزارش Sky Sports، اورتون به جذب ممفیس دیپای وینگر منچستر یونایتد علاقه مند است.
    - به گزارش Sky Sports، ساندرو هافبک کویینز پارک رنجرز برای انتقال به آنتالیا اسپور، راهی ترکیه شده است.
    - به گزارش Sky Sports، وستهم یونایتد از امضای قرارداد با جرمین دفو مهاجم ساندرلند منصرف شده است.
    - به گزارش Guardian، مذاکرات چلسی و آتالانتا بر سر انتقال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ادامه دارد.
    - به گزارش Evening Standard، تاتنهام در پی جذب فدریکو برناردسکی وینگر 40 میلیون پوندی فیورنتینا است.
    - به گزارش Evening Standard، استوک سیتی رقیب وستهم یونایتد در راه جذب روبن لوفتوس چیک هافبک چلسی به صورت قرضی است.
    - به گزارش Manchester Evening News، انتظار نمی رود منچستر یونایتد برای جذب خوزه فونته مدافع ساوتهمپتون که تقاضای خروج داده است، در ژانویه اقدامی نماید.
    - به گزارش Liverpool Echo، استیو نیکول اسطوره قرمزها حمایت خود را برای جذب خسه رودریگز مهاجم پاری سن ژرمن انجام داده است.
    - به گزارش The Sentinel، بویان کرکیچ پس از این که نتوانسته جایگاه ثابتی در ترکیب استوک سیتی پیدا نماید، آماده گوش فرا دادن به پیشنهادات است.
    - به گزارش The Sun، منچستر یونایتد پیشنهادی 32.5 میلیون پوندی برای جذب کاستاس مانولاس مدافع رم آماده کرده است و البته همچنان ویکتور لیندلوف مدافع بنفیکا را می خواهد.
    - به گزارش The Sun، آرسنال خواهان جذب آندره آ بلوتی مهاجم تورینو است، اما باشگاه ایتالیایی 50 میلیون پوند برای وی می خواهد.
    رسانه های ایتالیا
    - به گزارش جانلوکا دی مارتزیو، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ستاره آسکولی در آستانه پیوستن به یوونتوس قرار دارد.
    - به گزارش جانلوکا دی مارتزیو، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به یوونتوس پیشنهاد شده اند، اما بپه ماروتا علاقه ای به جذب این دو بازیکن ندارد.
    - به گزارش Sky Sport Italia، اورتون به جذب کاستاس مانولاس مدافع رم علاقه مند است.
    - به گزارش Sky Sport Italia، رم در راه جذب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هافبک اورتون از میلان پیشی گرفته است.
    - به گزارش Sky Sport Italia، چلسی به جذب فرناندو یورنته مهاجم سوانزی سیتی علاقه مند است.
    - به گزارش Lanazione، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مدافع ناپولی در رادار فیورنتینا قرار گرفته است.
    - به گزارش Corriere dello Sport، استفان یووتیچ مهاجم اینتر در آستانه حضور قرضی در سویا قرار دارد.
    - به گزارش TuttoSport، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قصد خروج از یوونتوس را ندارد و پیشنهاد جنوا و هبی چین را رد کرده است.
    - به گزارش رومئو آریستی، دوران [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در یوونتوس رو به پایان است و وی احتمالا در ژانویه راهی یکی از دو تیم والنسیا یا منچستر یونایتد شود.
    - به گزارش رومئو آریستی، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه های یوونتوس برای جانشینی پاتریس اورا هستند.
    رسانه های اسپانیا
    - به گزارش Marca، پائولو دیبالا ستاره یوونتوس علاقه مند است که در آینده برای رئال مادرید به میدان برود.
    - به گزارش Marca، جاناتان کایری می تواند به صورت قرضی از وستهم یونایتد راهی لاس پالماس شود.
    - به گزارش Guillem Balague، رئال مادرید علاقه ای برای جذب دله الی هافبک تاتنهام هاتسپر ندارد.
    - به گزارش CV Radio، والنسیا به جذب پاتریس اورا مدافع چپ یوونتوس علاقه مند است و مذاکراتش را همزمان با جذب سیمونه زاتزا، برای جذب وی نیز با یوونتوس آغاز نموده است.

15. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آنتونیو کونته در کنفرانس خبری پیش از دیدار با پیتربرو، به مسائل زیادی اشاره کرد.

طرفداری- سرمربی ایتالیایی چلسی، آنتونیو کونته، می‌گوید دیدار با پیتربرو فرصتی برای بازیکنان جوان است که کم‌تر در طول فصل برای چلسی به میدان رفته‌اند.
    به گزارش وب‌سایت رسمی باشگاه چلسی، آنتونیو کونته در گفت‌وگویی که پیش از دیدار جام حذفی با خبرنگاران داشت، در مورد مسائل مختلفی از جمله وضعیت کورت زوما و میشی باتشوایی گفت. سرمربی ایتالیایی در ابتدای صحبت‌های خود، گفت:
    زوما بازی خواهد کرد. او کاملاً آماده است. او شایسته دوباره به میدان رفتن است و این فرصت خوبی است که به من نشان دهد شرایط خوبی دارد و به لیست من برای حضور در ترکیب اصلی بازی‌های دیگر اضافه شود. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . این موضوع را می‌دانستم. من با باشگاه در مورد مصدومیت او صحبت‌ کرده‌ام و کاملاً آگاهم که او برای ریکاوری به زمان احتیاج خواهد داشت. کورت درحال حاضر در شرایط خوبی قرار دارد و آماده است تا فوتبال خود را دوباره آغاز کند.
    در مورد باتشوایی نیز فکر می‌کنم فرصت این را دارم که بازی او را ببینم و این بسیار مهم است. دیگو کوستا بسیار خوب کار می‌کند و بازی‌های زیادی را برای ما انجام داده است. هنوز تصمیم نهایی را نگرفته‌ام، اما برای میشی احتمالاً فرصت خوبی فراهم خواهد بود تا به من تعهدات خود را نشان دهد. تکرار می‌کنم. حضور در لیگ انگلستان و عادت کردن به شرایط آسان نیست. در کنار این موضوعات، اگر شما مهاجم باشید و بازیکنی جوان، به علت شرایط فیزیکی لیگ دچار مشکل می‌شوید، اما تلاش او در تمرینات قابل ستایش است. او درحال پیشرفت و یادگرفتن فلسفه فوتبالی ما است. یک‌شنبه فرصت کاملاً مناسبی برای باتشوایی خواهد بود تا توانایی‌هایش را نشان دهد و من را قانع کند که بیش‌تر از او استفاده کنم.
    چلسی که کار خود را از دور چهارم جام حذفی آغاز می‌کند، در 19 فصل گذشته هیچ‌گاه در گام نخست جام حذفی شکست نخورده است. شاگردان کونته روز یک‌شنبه به مصاف پیتربرو خواهند رفت. او در ادامه در مورد این‌که آیا جام حذفی را فدای قهرمانی احتمالی در لیگ برتر خواهد کرد، افزود:
    در فوتبال، شما هیچ‌گاه از چیزی مطمئن نیستید. اگر به من تضمین بدهید که قهرمان لیگ برتر خواهم شد، می‌توانم روی موضوعی که گفتید فکر کنم. اما در فوتبال مطمئن بودن در مورد انتهای یک رقابت بسیار دشوار است. در کنار این موضوعات، در انگلستان شش تیم قدرتمند حضور دارند که این موضوع کار را بیش از پیش سخت می‌کند. بنابراین من ترجیح می‌دهم تا در همه بازی‌ها پیروز شوم و در هر رقابتی که حاضر می‌شوم، قهرمان. این نخستین تجربه من در جام حذفی انگلستان است. این رقابت را می‌شناسم، چراکه زمانی که در ایتالیا بودم، بازی‌های زیادی را از این رقابت تماشا کرده‌ام. این بازی‌ها در انگلستان بسیار مهم‌اند و می‌دانیم که جام حذفی انگلستان، قدیمی‌ترین جام در جهان است. به‌همین خاطر من احترام زیادی برای این رقابت‌ها قائل‌ام.
    در عین‌حال فرصت خوبی داریم که به برخی بازیکنانی که زیاد بازی نکرده‌اند، فرصت به میدان رفتن بدهیم. به دنبال پیدا کردن یه ترکیب خوب بوده‌ام، چراکه می‌خواهم در این بازی‌ها هم به مراحل بالا راه پیدا کنیم. تیم حریف در استمفورد بریج هوادارانی خواهد داشت و قطعاً باانگیزه در برابر ما حضور خواهند داشت. بنابراین بسیار مهم است که با تمرکز و دقت جلو برویم.
    در پایان کنفرانس خبری، کونته در مورد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان میکل اوبی از چلسی، با سابقه‌ترین بازیکن کنونی این تیم، گفت:
    اول از همه این بسیار مهم است که از او به خاطر زحماتی که برای باشگاه کشیده است تشکر کنم. او همیشه دید بازی به مسائل داشت و رفتار فوق‌العاده‌ای که هیچ‌گاه از یاد نمی‌برم. برای او و خانواده‌اش در ادامه راه آرزوی بهترین‌ها را دارم. اوبی برای سال‌های متمادی با پیراهن چلسی بازی کرده است و جام‌های زیادی را در باشگاه به دست آورده است. او نقشی کلیدی در باشگاه داشت، اما فکر می‌کنم درحال حاضر زمان تغییر فرا رسیده باشد. شاید بهتر باشد او تجربه جدیدی را کسب کند و به همین دلیل، برای او آرزوی موفقیت می‌کنم.

17. 3 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کونته: زمان استفاده از جوانان فرا رسیده است

آنتونیو کونته، سرمربی ایتالیایی چلسی اذعان داشت که از میچی باتشوایی در دیدار برابر پیتربروگ استفاده خواهد کرد.

به گزارش "ورزش سه"، این هفته شاگردان کونته در مرحله سوم FA CUP به مصاف حریفی گمنام خواهد رفت و کونته قصد دارد از بازیکنان کم نام و نشان تر در ترکیب اصلی استفاده کند. کونته گفت: "فرصت خوبی اسست که از باتشوایی در ترکیب اصلی استفاده کنم و این موضوع برای من خیلی مهم است. دیگو کاستا در فصل اخیر روند بسیار خوبی داشته است و دقایقی زیادی به میدان رفته و گلهای فراوانی به ثمر رسانده است.
    البته هنوز هم برای تصمیم گیری زمان دارم اما احساس می کنم که موقعیت خوبی است تا از میزان پیشرفت باتشوایی مطلع شوم. هم او و هم دیگر بازیکنان جوان این شانس را خواهند داشت که من را متقاعد کنند می توانند دقایق بیشتری بازی کنند. گرچه لیگ جزیره بسیار فیزیکی است اما باتشوایی در این زمینه نیز در حال پیشرفت است".

19. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •