قربونت داداش منم دارم از استرس میمرم ببینم اینم کرک میشه یا نه داداش ببخش اگه توهینی کردم از استرسه
قربونت داداش منم دارم از استرس میمرم ببینم اینم کرک میشه یا نه داداش ببخش اگه توهینی کردم از استرسه
سلام این دو تا لینک رو چک بکنید دوستان انگار خبرایی شده . ولی دانلود کردن از سروراشون یه کم مشکله
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش به نظر فیک هستن
دوستان هنوز تو منطقه زمانی که بازی امروز توزیع شده ساعت 9.30 صبح هستش ÷س تا شب خبری نمیشه ! حالا تا کسی بره بخره بازی رو بیاد ا÷لود کنه کرکر ها کرک کنند البته اگر دنوو نداشته باشه تا فردا طول میکشه
کیفیت ساخت چهره .
ظاهرا یه مشکلی هست که با ادیت هم رفع نمیشه ، هر بازیکن تو پس یه شناسه اختصاصی داره اگه بازیکنی کلا در بازی غایب باشه مثلا بازیکنهای بایرن مونیخ (تو تیم ملی کشورشون هم نباشند یا فیک باشند) حالا شما اونها رو با ادیت و فیس اچ دی هم که وارد بازی کنید چون شناسه ندارند قابل بازی انلاین نیستند.
پ.ن : پس یونیورس ادیت های خوبی داره ، البته من برای نسل قبل از ادیت های daymouse استقاده میکردم که به نظرم عالی بودند.
پ.ن ۲ : اولین اپدیت بازی همراه با ریلیز میاد به اسم اپدیت روز اول از اون به بعد اپدیت های هفتگی رو داریم برای ترکیب و ترانسفر (امیدوارم اپدیت اورال ها هم باشه) در ماه نوامبر هم اولین دیتاپک بازی رو قراره ارائهدهند که شامل انفیلد و سیگنال ایدوناپارک میشه.
Last edited by Captain_America; 13-09-2016 at 18:08.
این مشکلات فقط واسه آنلاین بازی کردنه ؟ والله با این حجم خوری و سرعت شرکت های اینترنتی کی حوصله داره آنلاین بازی کنه ؟ تا شوت برسه به دروازه ارتباطمون با ورزشگاه قطع میشه
2 ساله تیم پس ادیت هیچ کاری نمیکنه. امیدوارم امسال یه تکونی به خودش بده. از خود کونامی بهتر بازی درست میکنه این پس ادیت![]()
نمرات PES 2017 منتشر شد
وان PES 2017 بهتازگی عرضه شده و حال منتقدان تصمیم گرفتند نقدهای خود از این بازی را به اشتراک بگذارند که تاکنون نشان از یک بازگشت باشکوه دارند. تاکنون فقط ۸ نقد از نسخه پلیاستیشن ۴ بازی انتشار یافته که متای ۸۹ را کسب کرده است. سایر پلتفرمها هنوز متایی دریافت نکردهاند. در ادامه میتوانید نمرات را مشاهده کنید. در صورت انتشار نمرات بیشتر، پست بهروزرسانی خواهد شد.God is a Geek: 100/100PES سال به سال در این نسل بهتر میشود و به بهبود خود ادامه میدهد اما PES 2017 با تاکتیکها، سبک متفاوتی که تاثیر گذار بوده، بازیکنان منحصر بهفرد، حس عالی گل زدن و کنترل دوست داشتنی خود به اوج رسیده است. PES 2017 حس خوبی در هنگام بازی کردن انتقال میدهد. شاید بهترین بازی فوتبالی باشد که تاکنون ساخته شده است.Playstation Universe: 95/100اگر PES 2016 طی حدودا یک دهه گذشته بهترین نسخه از این سری بوده، بنابراین PES 2017 مسلما جزء بزرگترینهای این سری قرار دارد. تمام نکات نسخههای قبلی در PES 2017 بهبود یافتهاند. سرعت بازی بیشتر شده و به ریشههای خود پایبند است که تمام اینها PES 2017 را به یک بازی فوتبالی فوقالعاده تبدیل میکند.GamesRadar+: 90/100Metro GameCentral: 90/100XGN: 90/100PES 2017 یک قدم دیگر در مسیری درست بوده و کونامی برروی فرمول قدرتمندشان سرمایهگذاری بیشتری کرده است. در حالی که همه چیز کامل نیست، هسته گیمپلی همچنان ثابت باقی مانده: یک لذت واقعی برای دوستداران بازیهای فوتبال.Multiplayer.it: 85/100Hobby Consolas: 85/100Gameblog.fr: 80/100یک دنباله دلپذیر برای PES 2016 بههمراه چند ویژگی تاکتیکی جدید و اصلاحاتی در گیمپلی. PES 2017 در ارائه تجربه فوتبال قوی برای دوستداران این ورزش موفق است. PES 2017 حتی با وجود اینکه ایدههای واقعا تازهای را به فرمول خود اضافه نکرده اما قطعا نسخه قدرتمندی برای این سری است.منبع گیم فا
- - - Updated - - -
![]()
یازی که 2 روز دیگه میاد. من فکر کردم تاریخ ریلیز رسمی امروزه. الکی جو دادین ها. این نسل 7 و 8 رو از کجا میشه فهمید ؟ توی اطلاعات محصول که روزلشن PS4 و steam ( PC ) مثل هم هستند !!
گروههای ادیت زیادی هستند که بهتر از خود کونامی طراحی میکنن ولی برا من چیزی که مهمه اینه که ساختار بازی دست نزنن فقط به رفع نقص (لایسنس ها) بپردازند ، اگه کونامی به وعده اپدیتهای هفتگی درست عمل کنه (کونامی تو ساپورت بعد از عرضه بازی خیلی ضعیفه ) دیگه احتیاجی به ترانسفر و اپدیت ترکیب به صورت دستی هم نیست. از اون طرف اخرین مقاله بازی رقیب رو بخونید جوری جو و اتمسفر فوتبال رو با فروشبایت شبیه سازی کردند حرف نداره. امسال قلبم میگه پس مغزم میگه فیفا.
سوال از مسترلیگ بازها : اخرین باری که مسترلیگ بازی کردم پس ۶ بود یادمه یه بازیکن بازنشست که میشد دوباره بصورت یه بازیکن جوان از همون کشور به بازی برمیگشت الان هم همونجوریه؟ بعد این بازیکن جدید به اورال بازیکن اصلی می رسه؟
Last edited by Captain_America; 13-09-2016 at 19:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)