8372 بگیر. چون وای فای داره. وایمکس تحت سیمکارت هم پشتیبانی میکنه
Sent from my LT25i
8372 بگیر. چون وای فای داره. وایمکس تحت سیمکارت هم پشتیبانی میکنه
Sent from my LT25i
قیمتش 100 بالاتره
مگه فرقش با 3372 فقطWifi نیست؟
اونکی سوالارو جواب ندادینا
شما هر نوع مودم هواوی بگیری داستانش با گوشی فرق داره. اطمینان دارم جاهایی که گوشی وصل نمیشه ولی تو سرچ شبکه موجوده این مودم ها وصل میشن. حالا وقتی میگی تو خونه بعضی نقاط تری جی داری چس حتما وصل میشه. 3372 بسیار قدرتمنده و وای فای نداره البته راستین بازار داره 119 تومن با 10 گیگ هدیه و دو سیم فور جی میفروشه. دومین سیم هدیه میاد. 8372 هم خوبه گرونیش به خاطر وای فایشه. انتخاب با خودت. ولی رو قدرت گیرندگیش با تو ضیحی که دادی شک نکن که واست عالی کار میکنه. سیم افزاریش طول usb هم ی پنج متری بگیر که بتونی جابه جاش کنی و بهترین سیگنال رو فیکس کنی
واسه خافظه فقط حکم رم ریدر داره . مثل بعضی هاشون شبکه نمیکنه. رو هردو مدل وای فای دار و بی ووی فای به چیپست و اینا هم کاری نداشته باش. بگیر حالشو ببر. ارزوترین و بهترین جنسه فعلا
سلام دوستان
من یه سوالی داشتم
من یه مودم E3372 خریدم بعد می خوام آنلاکش کنم و وب یو آی ش رو تغییر بدم به اصلیش
مال من لاک شده ی ایرانسله
میشه یه راهنمایی جامع بکنید من یه سیم دیگه انداختم تو مودم که آنلاک کد و بخواد ولی اینولید سیم داد
با کد رایتر هم هر کاری کردم کام پورت رو پیدا نکرد
عاجزانه خواهشمند کمک دوستان عزیز هستم![]()
پست ها رو بخون همه چیز هست حتی مشکل شما
سلام..روش انلاک کردن sierra 754s رو کسی میدونه؟؟
مرسی ممنون
فقط میمونه هماهنگیش با Dsl asus ac68u
پس فرق 8372با 3372 فقط wifi هستش دیگه درسته؟ هر دو وایمکس جدیدرو میتونن بگیرن دیگه ؟
راستی راستین که میفروشه فرقی نداره با جاهای دیگه که؟ اخه پایننتر میده میگن چند نوع چیپ داره اینا
اا این پستتو الان خوندم
اخه حافظه مهمه برام چطور نشون میده
برای اینکه مودم Ac68یه جای usbداره میخوام ببینم میتونه هر دورو ساپورت کنه هم دانگل هم رم ریدشو
از راستین بخر مشکلی نیست. معمولا مودم روتورهااا که usb میخونن رم رو هم نشون میدن البتته با روش خودش. این مدل که شما میگین نمیدونم ولی تو نظرات دیجی که نگاه کردم سر سری انگار میتونه. خودتم برو بخون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by amirdiba; 28-03-2016 at 15:08.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)