نه متاسفانه به هارد و فلش بالای 64 گیگ دسترسی نداشتم
احتمالاً باید هارد رو به USB مخصوص HDD REC متصل کنید و
در تنظیمات اون رو به تلویزیون معرفی کنید.محتوای مخفی: برای مشاهده تصویر کلیک کنید
نه متاسفانه به هارد و فلش بالای 64 گیگ دسترسی نداشتم
احتمالاً باید هارد رو به USB مخصوص HDD REC متصل کنید و
در تنظیمات اون رو به تلویزیون معرفی کنید.محتوای مخفی: برای مشاهده تصویر کلیک کنید
با سلام به همه دوستان
من قصد خرید این مدل 50w800c را دارم میشه راهنمایی بفرمایید گارانتی بازرگانی ساخت مالزی را میاره ؟ ارزش داره گارنتی ؟ ساخت کدام کشور از همه بهتره ؟ کیفی تصویر و مخصوصا صدای این مدل خوبه ؟ با سینمای خانگی سامسونگ که از قبل دارم میشه ست کرد؟
Last edited by mane1659; 10-08-2016 at 17:10.
برای ضبط با این تلویزیون (w800c) باید کشور انتخابی را روی نیوزلند ( روی ایران تنظیم نکنید) بگذارید بعد فلش یا هارد بیشتر از 32 گیگ باشد . فلش یا هاردی که معرفی میکنید منبعد با همین تلویزیون قابل استفاده است . برای ضبط فلش یا هارد را فقط به usb پایینی بزنید . من با تلویزیون روی فلش 64 گیگ ضبط میکنم. فقط برنامه های تلویزیون دیجیتال میتوانید ضبط کنید و از ورودیها نمیتوانید. موفق باشید.
دوست عزیز از کجا باید نیوزلند انتخاب کنم؟ وقتی میخام فایل آپدیت رو انتخاب کنم منظورتونه؟
نه منظورم موقع آپدیت نیست و ربطی به آپدیت ندارد. شما برای آپدیت حتما از ورژن آسیا پسیفیک آپدیت کنید نه منطقه دیگری. اگه قبلا آپدیت کرده ای برو به تنظیمات و بعد تنظیمات اولیه ، موقع انتخاب کشورها ، نیوزلند را که الان نمیدانم در اقیانوسیه یا آسیا هست را انتخاب کن والی آخر . و تمام تنظیمات را که انجام دادی کرکره را که پایین میکشی دکمه ضبط سمت راست هست و میتوانی تنضیمات ضبط را انجام دهی.
دوستان من میخوام به روز رسانی کنم ولی این پیغامو میده ... لطفا اگر کسی راه حل میدونه راهنمایی کنه ...مرسی...![]()
محتویات فلش را روی هارد بریزید بعد یکبار فلش رو با سیستم فایل FAT32
فرمت کنید. ببینید مشکل حل میشه. تیک گزینه Quick Format را بردارید.
![]()
متاسفانه با این کار هم نشد ... به نظرتون حجم فلش شرط هست یا نه ... و یا نوع فلش ...
یه مشکل دیگه هم که دارم نمیتونم از play store هم چیزی دان کنم ...
با یک فلش مموری دیگه امتحان کنید
برای دانلود از گوگل پلی هم سای فون رو از روی فلش مموری نصب کنید
Send from F-22 by AIM-120C
مرسی از راهنمایی ... با دو تا فلش دیگه امتحان کردم همون پیغام رو میده ... ایا تو خود تی وی جایی هست که باید تنظیم بشه ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)