تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 112 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1115

نام تاپيک: تاپیک جامع پرسش و پاسخ و مشکلات ویندوز 10

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

دوستان من رو لب تابم که hp 4540 هست ویندوز 10 نصب کردم و همه چیش خوب بود ولی بعد از آخرین آپدیت ویندوز موقعی که سیستم خاموشه و روشنش میکنم اول یه بار وسط کار خاموش میشه و باز باید روشنش کنم. به نظرتون مشکلش چیه؟

- - - Updated - - -

دوستان من رو لب تابم که hp 4540 هست ویندوز 10 نصب کردم و همه چیش خوب بود ولی بعد از آخرین آپدیت ویندوز موقعی که سیستم خاموشه و روشنش میکنم اول یه بار وسط کار خاموش میشه و باز باید روشنش کنم. به نظرتون مشکلش چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه djkavehtnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

- - - Updated - - -

آپدیت آخریه ، روی سیستمت به درستی نصب نشده
    به قسمت آپدیت های ویندوزت برو و توی قسمت Advanced option و History ، آخرین آپدیت رو پاک کن ، تا مشکلت حل بشه

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

آپدیت آخریه ، روی سیستمت به درستی نصب نشده
    به قسمت آپدیت های ویندوزت برو و توی قسمت Advanced option و History ، آخرین آپدیت رو پاک کن ، تا مشکلت حل بشه

3. این کاربر از djkavehtnt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام من میخوام ویندوز 10 نصب کنم میگن برخی از برنامه هارو پشتیبانی نمیکنه مثل Adobe Photoshop یا CorelDRAW
    Last edited by mr1ted; 29-10-2015 at 11:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه fa_shinobi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام من میخوام ویندوز 10 نصب کنم میگن برخی از برنامه هارو پشتیبانی نمیکنه مثل Adobe Photoshop یا CorelDRAW
    اگه ورژن جدید رو داشته باشید بعید میدونم مشکلی وجود داشته باشه. قسمت توضیحات سایتی که ازش دانلود میکنید شاید نوشته باشه که باهاش سازگاره یا نه. اگه نه وارد خود سایتهای اصلی بشید و نگاه کنید.
    Last edited by fa_shinobi; 30-10-2015 at 12:13.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali Delkhosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران - اندیشه

پيش فرض

دوستان من تازه ویندوز 10 نصب کردم ، کارت گرافیکمو حتی وقتی درایورش رو نصب کردم بازم نمی شناخت .. دریوارش رو آپدیت کردم درست شد
    حالا یه مشکلم اینه که وقتی وارد پوشه ای میشم و حالت view رو به حالت مثلا Large icons تغییر میدم از پوشه که میام بیرون و دوباره به همون پوشه میرم دوباره حالت نمایش بر می گرده به حالت Details ( همینی که تو عکسه ) .. چیکار کنم به حالتی که تغییر میدم بمونه ؟!! حتی روی دسکتاپ هم آیکونها رو مثلا پایین صفحه می چینم و وقتی رفرش می کنم دوباره بر میگرده سرجای اولش ..!!!

- - - Updated - - -

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوستان من تازه ویندوز 10 نصب کردم ، کارت گرافیکمو حتی وقتی درایورش رو نصب کردم بازم نمی شناخت .. دریوارش رو آپدیت کردم درست شد
    حالا یه مشکلم اینه که وقتی وارد پوشه ای میشم و حالت view رو به حالت مثلا Large icons تغییر میدم از پوشه که میام بیرون و دوباره به همون پوشه میرم دوباره حالت نمایش بر می گرده به حالت Details ( همینی که تو عکسه ) .. چیکار کنم به حالتی که تغییر میدم بمونه ؟!! حتی روی دسکتاپ هم آیکونها رو مثلا پایین صفحه می چینم و وقتی رفرش می کنم دوباره بر میگرده سرجای اولش ..!!!

- - - Updated - - -
    سلام . منم ویندوز 10 رو نصب کردم و چنین مشکلی داشتم . آیکون ها رو تغییر میدادم اما مجددا بر میگشت به حالت detail . به نظر میاد این مشکل از باگ های ویندوز 10 باشه . فعلا از سون استفاده کن . تا چند روز دیگه قراره آپدیت بزرگی توسط مایکروسافت برای رفع باگ های ویندوز 10 ارائه بشه . این صفحه رو بخون :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Ali Delkhosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران - اندیشه

پيش فرض

سلام . منم ویندوز 10 رو نصب کردم و چنین مشکلی داشتم . آیکون ها رو تغییر میدادم اما مجددا بر میگشت به حالت detail . به نظر میاد این مشکل از باگ های ویندوز 10 باشه . فعلا از سون استفاده کن . تا چند روز دیگه قراره آپدیت بزرگی توسط مایکروسافت برای رفع باگ های ویندوز 10 ارائه بشه . این صفحه رو بخون :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون
    امروز یه آپدیت کوچیک کردم درست شد خدارو شکر
    حالا کلیدهای میانبر تو فتوشاپ کار نمی کنه .. چک کردم می بینم همشون تعریف شده ست ولی کار نمی کنن .. فقط تو فتوشاپ این مشکلو دارم وگرنه تو نرم افزارهای دیگه کار می کنه.. حالا نمی دونم مربوط به ویندوز میشه یا نه

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

دوستان من همه اپدیتها رو نصب کردم ... الان چند روزی هست که همه برنامه ها با هنگ همراه هستن ...
    رم رو چک کردم و دیدم که هیچ زیاد و کم نمیشه و ثابت هست ولی برنامه ها هنگ میکنن ... حتی خود ویندوز ...
    کسی این مشکل رو نداشته ؟؟
    جایی گزارش نشده ؟؟

- - - Updated - - -

دوستان من همه اپدیتها رو نصب کردم ... الان چند روزی هست که همه برنامه ها با هنگ همراه هستن ...
    رم رو چک کردم و دیدم که هیچ زیاد و کم نمیشه و ثابت هست ولی برنامه ها هنگ میکنن ... حتی خود ویندوز ...
    کسی این مشکل رو نداشته ؟؟
    جایی گزارش نشده ؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

دوستان من ویندوز 10نصب کردم یا cd حالا بخوام آپدیتش کنم می توانم دانلود کنم آپدیت کنم . تو بوت لپ تاپم گزینه usb وجود نداره ولی هارددیسک هست با اون میشه با فلش آپدیتش کرد .ممنون میشم راهنمایم کنید

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

دوستان من ویندوز 10نصب کردم یا cd حالا بخوام آپدیتش کنم می توانم دانلود کنم آپدیت کنم . تو بوت لپ تاپم گزینه usb وجود نداره ولی هارددیسک هست با اون میشه با فلش آپدیتش کرد .ممنون میشم راهنمایم کنید
    من که نفهمیدم ...
    شما نصب کردی یا میخوای نصب کنی ؟؟
    توی بوت باید فلش باشه ... نمیشه با هارد !!

- - - Updated - - -

من که نفهمیدم ...
    شما نصب کردی یا میخوای نصب کنی ؟؟
    توی بوت باید فلش باشه ... نمیشه با هارد !!

13. این کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •