دوستان اینو یکی جواب بده ممنون میشم !
به شدت دنبال این شبکه HD هستم !!
دوستان اینو یکی جواب بده ممنون میشم !
به شدت دنبال این شبکه HD هستم !!
به نقل از سازمان صدا و سیما :
پرسش: با سلام خبري از شبكه HD در ديگر استانها نيست ....به عيد فطر هم نمي رسد ؟؟؟
پاسخ: دوست عزيز، خبر جديدي در اين خصوص به ما اعلام نكردند در صورت رسيدن خبر جديد حتما اطلاع رساني خواهيم كرد. با سپاس
و
پرسش: سلام، ببخشيد آيا امكان دريافت شبكه اچ دي رو در ماهواره بدروجود داره؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
پاسخ: خير دوست عزيژ، شبكه اچ دي فقط در تهران و قم آن هم با دستگاه ستاپ باكس قابل رويت است.
ویدیو کامل بازی برگشت ایران - امریکا (بازی اول)
کیفیت: HD -1080p
*تصویر خام و بدون گزارشگر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به دوستان پیشنهاد میکنم حتما دانلود کنن....این صدا و سیما انقدر صدای سالن رو کم میکنه که از جذابیت مسابقه کم میشه.ولی در این ویدیو صدا راضی کننده هست و جو واقعی ازادی رو نشون میده.
بازی دوم به محض اینکه در اینترنت قرار بگیره براتون میزارم.
Last edited by and-roid2; 22-06-2015 at 20:46.
یه راهی هست که با کیفیت HD این بازی رو ببینید و حتا بهتر از HD صدا و سیما و اون هم اینه که جهت 7 درجه شرقی یا همون یوتل*ست رو در ماه*واره داشته باشید . فرکانس فید این مسابقه( در واقع فرکانس تصاویر خام و اصلی بدون گزارشگر که به همه شبکه های تلویزیونی فرستاده میشه ) چند ساعت قبل از اغاز فعال میشه و قابل جست و جو .
من بازی اول رو از همین فید دیدم هم کیفیت اچ دیه و چون به اصلاح رله نشده همون کیفیت اصلی بدون تغییره هم صدای گزارشگر های حرفه ای ایران رو نخواهید داشت و با صدای استادیوم و تماشاگران بازی رو می بیند و هم مهمتر از همه اینکه اگه اشکال فنی صداوسیما تصمیم گرفت سرود لهستان و سانسور کنه مشکلی نخواهید داشت![]()
بدون شرح![ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
معروف: مسئولان دولت بسیار لطف دارند
به نقل از فارس، سعید معروف بعد از پیروزی 3 بر صفر برابر آمریکا درمورد حضور وزیر ورزش در رختکن تیم ملی اظهار داشت: مسئولان لطف زیادی به ما دارند. وزیر ورزش دولت تدبیر و امید نگاه ویژهای به والیبال دارد و همیشه حامی ورزش بوده است. دست مسئولان درد نکند که به فکر والیبال هستند.
وی در پاسخ به این سوال که آیا وزیر قول پاداش به آنها داده است یا خیر، تصریح کرد: ما کارهای زیاد و اهداف بالاتری داریم. برای شادی دل مردم میجنگیم نه گرفتن پاداش و جایزه.
معروف در مورد اینکه گفته میشود در رختکن از وزیر گلایه کرده و گفته است که آنها فقط بعد از بردها با بازیکنان عکس یادگاری میگیرند، عنوان کرد: من هرگز چنین حرفی نزدم. مسئولان دولت تدبیر و امید لطف زیادی به ما دارند و همیشه از آنها تشکر کردهام.
دوستان این رینکینگ بازیکن ها (بهترین مدافع و اسپکر و .... ) اینا تو سایت FIVB کجاست؟
سایت طراحیش نسبت به پارسال عوض شده . من گشتم پیدا نکردم
الان سایت های مختلف این آمار رو از کجا میارن؟
---------------------
ادیت :
پیداش کردم، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by pedramh; 22-06-2015 at 22:27.
در مورد نحوه ي رده بندي گروه اگر ممكنه لينكي از وب سايت FIVB.org بذارين تا بصورت مستند در جريان قرار بگيريم. آخه در ايران هم بارها از اين موضوع صحبت شده و تا اونجايي كه من دنبال ميكردم گفته شده كه در رده بندي اول امتياز ملاكه بعد برد ولي اينطور كه از صحبت دوستان بر مياد انگار برعكس شده. اگر اينطوري باشه اوضاع كمي پيچيده ميشه.
جواد محتشميان يكي از مجريان قديمي واليبال هست كه سالهاست به سبك خودش گزارش ميكنه. قبول دارم در پاره اي از مواقع خيلي بي روح گزارش ميكنه ولي باور بفرمائيدشخصيت بسيار خوبي داره و در كسوت مربيگري هم بسيار فعال بوده و خودم تكنيك هاي واليبال را از ايشان ياد گرفتم. ايشون تنها گزارشگر نيست بلكه بطور عملي هم كار كرده و تمام قواعد بازي را هم بلده.
به نظرم خيلي جالب نيست كه مثل خياباني بهش تاخته بشه.
این لینک رو دوستان صفحه قبل گذاشتن :در مورد نحوه ي رده بندي گروه اگر ممكنه لينكي از وب سايت FIVB.org بذارين تا بصورت مستند در جريان قرار بگيريم. آخه در ايران هم بارها از اين موضوع صحبت شده و تا اونجايي كه من دنبال ميكردم گفته شده كه در رده بندي اول امتياز ملاكه بعد برد ولي اينطور كه از صحبت دوستان بر مياد انگار برعكس شده. اگر اينطوري باشه اوضاع كمي پيچيده ميشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که همون اولش اشاره شده :
New Team Ranking
The Round Robin team ranking criteria for all events is based on the following:
1) By the number of victories (match won, match lost) among teams of the same pool or group
دلمون خوش بود كه فاصله امتيازي به حدي هست كه با دو برد در تهران مقابل لهستان كارمون تقريباً تموم بشه اما اينطور كه بوش مياد بايد تا لحظه آخر كار كنيم. اما در هر صورت اون چيزي كه مشخصه اينه كه 4 بازي آخرمونو بايد ببريم تا هم از نظر تعداد برد كارمون رديف شه و هم از نظر امتياز.
در اين حالت برتري 3-0 با 3-2 فرق زيادي نميكنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)