تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 755 اولاول ... 283435363738394041424888138538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من حدود 20 روز پیش یک r270 حال که جوهر 2 کارتریجم تموم شده رفتم کاتریجهای مادیران خریدم ولی وقتی که کارترج رو جا زدم پرینتر نشناخت چند بار جا زدم بازم نشناخت تمام کارترجها رو درآوردم وکارتریجهای مادیران گذاشتم باز نشناخت دونه دونه جا زدم تا 5 تا کارتریج ر می شناسه و وقتی ششمی رو جا مزارم دیگه اون 5تا رو هم نمیشناسه و فرقی نمیکنه کدوم کارتریج نباشه در کل تا 5 تا رو میشناسه
    اساتید لطفا راهنمایی کنین؟
    Last edited by F22 Raptor; 05-09-2007 at 00:11.

داره خودمونی میشه profstar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    نیاز فوری!!!!!!!
    کسی هست که در مورد شارژ کردن کارتریج سیاه و رنگی پرینتر hp color laserjet 1600 اطلاعاتی داشته باشه، اگر امکانش وجود داره، لطفا روشش رو هم بگید. دیدم توی تبلیغات HP یه شارژر با کیت وجود داره. آیا شما همچین چیزی رو دیدید یا روش خاص دیگه ای وجود داره؟
    ممنون میشم اگر کسی میدونه سریع به من جواب بده.
    Last edited by profstar; 07-09-2007 at 16:27.

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

درود

لطفا1 چاپگر رنگی معرفی کنید که هزینه چاپش پایین باشه طوری که هر صفحه A4 با کیفیت خوب حداکثر 150 تا 200 تومن برام در بیاد ...

دیدم بحث پرینتر اینجا داغه دیگه نمیدونم جای این درخواست اینجا بود ؟؟!

ممنونم ./

در آغاز فعالیت samooel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    در رابطه با تمیز کردن هد اپسون c 20 اطلاعات نیاز دارم (دو سال از این پرینتر استفاده نشده است)

آخر فروم باز javadshahvand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام
    در رابطه با تمیز کردن هد اپسون c 20 اطلاعات نیاز دارم (دو سال از این پرینتر استفاده نشده است)
    اگه هدش روی کارتریج هست فایده نداره باید آکبند بگیری

در آغاز فعالیت amirupdate's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    من r270 دارم هنوز 4 تا پرینتم با هاش نگرفتم که می زنه کاتریجارو باید عوض کنم .
    دیدم یکی از بچه ها همین مشکلو داشت ولی من متوجه نشدم چه کار کرد
    راهنمایی کامل کنید ممنون می شوم

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

با سلام به خدمت همه دوستان من میخوام یه پرینتر بگیرم کارم هم زیاد نیست پرینت متن و هر از چند گاهی عکس.حالا چند تا سوال داشتم؟

1-در مورد خرید پرینتر به چه نکاتی باید توجه داشت؟
    2-منظور از DPI در پرینتر چیه؟و dpi متوسط برای این چاپ عکس چند خوبه؟
    3-
    در مورد مدلهای فتو اسمارت هم یکم توضیح بدین که کارشون چه فرقی با بقیه داره؟ و کارتریچهاش چه فرقی با بقیه داره؟ چند مدل خوب با قیمت مناسب رو میشه بگین؟
    3-با توجه به نکات بالا کدوم مارک و مدل رو پیشنهاد میکنید؟با قیمت مناسب.
    با تشکر از همگی

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

سلام دوستان
    نیاز فوری!!!!!!!
    کسی هست که در مورد شارژ کردن کارتریج سیاه و رنگی پرینتر hp color laserjet 1600 اطلاعاتی داشته باشه، اگر امکانش وجود داره، لطفا روشش رو هم بگید. دیدم توی تبلیغات HP یه شارژر با کیت وجود داره. آیا شما همچین چیزی رو دیدید یا روش خاص دیگه ای وجود داره؟
    ممنون میشم اگر کسی میدونه سریع به من جواب بده.
    دوست عزیز
    کار کردن با کیت خیلی راحته و به نظر من خیلی به صرفه تره .. دفعه اول کیت را می خرین به خاطر یک دستگاه هواگیر که توش داره ولی از دفعه های بعد می تونین یک قوطی بزرگتر 20 میلی بخرید و 20-30 بار کارتریج را شارژ کنید

طرز کارش هم خیلی ساده است، اول شما با سرنگ جوهر را می کشید- روی کارتریج سیاه و سفید سه سوراخ هست که یکی از اون دوتای پایین را انتخاب می کنید ( سه سوراخ به شکل مثلث قرار گرفته اون دو سوراخی که یک سمت قرار داره ).-.بعد سرنگ را داخل میبرید و آنرا پر می کنین.. فقط دقت کنید که سوزن سرنگ زیاد داخل نره چون باعث می شه که اسفنج داخل کارتریج آسیب ببینه ، بعد از آن کارتریج را روی دستگاه هوا گیری (داخل کیت ، طرز کار دستگاه هم با شکل روی دفترچه اش نشان داده شده) و با سرنگ هوا گیری هوای آنرا می گیرید تا جایی که یک کم جوهر از دستگاه بیرون بزنه

کارتریج رنگی هم همینه ..فقط روی کارتریج سه سوراخ داره که هر کدام مخصوص یک رنگه و باید دقت کنید که جا به جا رنگ ها را نریزید

البته کلا این کار یک کم دردسر داره و من خودم بعضی وقتا کارتریج را قبل از پرینت گرفتن در میارم و هوا گیری می کنم ..چون هواگیری دستی یک کم مشکل داره .ولی به هرحال برای من که زیاد پرینت می گیرم با صرفه تره به زحمتش هم می ارزه...

9. 2 کاربر از A r c h i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A r c h i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Dream Land

پيش فرض

دوستان من کارتریج canon i320 ((مدل کارتریج inkTank BCI-24 و inkTank BCI-24 ))را شارژ کردم ولی یک پرینت ناقص زد و دیگه پرینت نمیزنه و صفحه را سفید میده بیرون
    لطفا من را راهنمایی کنید
    با سپاس
    این کارتریج خوب هواگیری نشده به پنبه و آب جوش هم ربطی نداره .. قبل از اینکه پرینت بگیرین کارتریج را بیرون بیارید و روی دستمال کاغذی بکشید که جوهرش بیاد ، بعد بذارین تو پرینت بگیرید...اگه خوب هواگیری نشده باشه هر دفعه قبل از پرینت و یا حتی هر 1 صفحه یکبار مجبورید این کار را بکنید...اگه جایی دادین که براتون شارژ کنن ببرید و بگین که دوباره هواگیری کنن چون اونا دستگاه برقی دارند

دوستان من کارتریج canon i320 ((مدل کارتریج inkTank BCI-24 و inkTank BCI-24 ))را شارژ کردم ولی فقط رنگ قرمز استفاده میشه چطوری میتونم مشکل را برطرف کنم
    با سپاس
    ممکنه که آبی و زرد گرفته باشه..اگه که مدتی از پرینت رنگی استفاده نکنید ..کارتریجش خشک میشه و کاریش نمیشه کرد به جز اینکه یک نو بخرید حتما باید هفته ای 2-3 صفحه پرینت رنگی بگیرین

سلام دوستان
    من بعد از شارژ پرینتر canon i320 دچار مشکلات زیادی شدم
    الان یه بار فقط قرمز میزنه یه بار نصفه پرینت مینه یه بار فقط مشکی پرینت میزنه
    خلاصه من بعد از شارز پرینت درست و حسابی از این نگرفتم
    لطفا من را راهنمایی کنید
    id در یاهو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با سپاس
    منم همین مشکل را داشتم ..و همانطور که در بالا توضیح دادم باید خوب هواگیری بشه

آخر فروم باز بهنازی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پس یکی به ما جواب نمیده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •