زياد ناراحت نباش...اگه قرمز شده پس هيچ مشكلي نيست چون قبلا منم اينجوري بودم و الان كاملا رفع شده و طبق گفته دوستمون ويتامين e خوبه اما همينجوري هم تا 2 يا 3 هفته ديگه خوب ميشه ..
زياد ناراحت نباش...اگه قرمز شده پس هيچ مشكلي نيست چون قبلا منم اينجوري بودم و الان كاملا رفع شده و طبق گفته دوستمون ويتامين e خوبه اما همينجوري هم تا 2 يا 3 هفته ديگه خوب ميشه ..
خسته نباشید .
دوستان درباره حرکات شکم که زیاد هم دربارش بحث شده به صورت تجربی و حتی علمی عرض کنم که حرکات با وزنه و میله و حتی در بسیاری موارد سیم کش رو فراموش کنید .
دوستی که از سفت شدن شکم و کاهش حجم چربی و ... صحبت می کرد باید بدونید که کلید فقط کالری دریافتی کمتر به همراه تمرینات هوازی متنوع و حرکات شکم در تعداد بالا و مستمره .
تری ست های : کرانچ + زیر شکم روی انتهای میز + پهلو یا پروانه نشسته بسیار موثر و کشنده ست برای عضلات شکمی.
من دلم میخواد شکمم 6 تکه شه ولی با این که اضافه وزن ندارم یکم شکم دارم! با ادامه دادن بدنسازی و حرکات شمک خودش درست میشه؟
برای 6 تکه شدن چه ورزش هایی برای چه مدت باید انجام بدم؟ اگر برای حرکاتی که میگین تصویر و توضیح بذارین خلی ممنون میشم
سینم هم دوست دارم خوش فرم ولی صاف صاف بشه دلم نمیخواد بزرگ شه باید جلو!
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
ممنون کرم ویتامین eشرکت مای را امروز خریدم امید وارم بدنم درست بشه وبتونم بدنسازی را ادامه بدهم.
سلام...
شش تكه كردن خيلي راحته و فقط بايد صبر داشته باشي مثلا براي شش تكه كردنش تمريناتو تا انتها انجام بدي و اگه خسته شدي باز بايد مقاومت كني نه مثل افرادي كه تا سوزش تو عضلاتشون حس ميكنن منصرف ميشن..
شما بايد مقاومت و تمرين داشته باشي..
من خودم حدود 3 ماه هست دارم شكم كار ميكنم و فعلا 4 تكه ازش بيرون زده و الان دارم اون 2 تكه رو تمرين ميدم.
برخي حركات شكم:
براي بالاي شكم مفيد هست.
.................................................. ...
براي بالا شكم
.................................................. .......
شكم با ميله بارفيكس
شكم با ميز شيبدار مخصوص شكم كه تو باشگاه هست.
اگر اين 4 حركتو 3 بار در هفته و هر كدام 4 ست و هر ست تا خستگي و سوزش در شكم انجام بدي مطمئن باش شكمت كات ميشه البته اگر چاق نباشي..
سلام.
6تایی شدن عضلات شکم بدون هوازی و رژیم=غیرممکن!!!!
ببین داداشم شما هرچقدرم که شکم کار کنی پوست شیکمت که نازک نمیشه(چربی سوزی نداره).فقط حجمشون میره بالا.حالا این وسط هرچقدرم که حجمشون زیاد باشه ولی 1لایه چربی روش باشه که خودشو معلوم نمیکنه.
یه سوال من وقتی تمرین می کنم شونه ی دست راستم درد می کنه تیر می کشه چی کار کنم بهتره؟
ممنون برای پاسخ های کاملتون
برای از بین رفتن چربی روش باید چیکار کنم؟ همونطور که گفتم اصلا اضافه وزن ندارم ولی خب یذره شکم دارم![]()
حالا که بحث شکم هست ، من چاق نیستم (bmi=19.8) ولی کمی شکم و پهو دارم ، در حدی که از روی تی شرت معلوم نیست ، اما خب وجود داره . اینجا دیدم دوستان میگن برای آب شدن شکم باید «کم کردن کالری ، هوازی کار کردن و حرکت شکم زدن» انجام شه . من راجع به دوتای اولش سوال دارم ، من همینجوریش پیشرفتم کمه ، مربی بهم میگه باید وزنت زیاد شه (174cm و 60 کیلو هستم) ، قبلا یه بار با خوردن سیب زمینی وزنم رو از 55 رسوندم به 62 اما این شکم هم همون موقع بوجود اومد . حالا من موندم چیکار کنم که کالری کمتر بگیرم و هوازی برم اما وزنم زیاد نمیخواد بشه ،لا اقل کم نشه و البته شکمم هم آب شه. و اگه یه خورده جزئی تر راجع به رژیمی که مناسبه من باشه توضیح بدین ممنون میشم
اگه توی چرخش و فشار مشکلی برای مفصل هات پیش نمیاد و درد نمیاد احتمالا پارگی مویرگی باشه .
و استراحت مطلق نیاز داره تا ترمیم شه .
ولی بازم به نظرم حتما حتما پیش دکتر برو .
---------- Post added at 07:33 AM ---------- Previous post was at 07:32 AM ----------
پست های قبلی رو مطالعه کن . کامل جواب داده شده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)