اقا من ویندوز رو عوض کردم .دایرکس خود بازیرو نصب کردم
فریم نتورک و... نصب کردم .بازم بازی کرش میکنه.
دوستانی که مشکل کرش بازیشون رو حل کردن لطفا بگن چکار کردن.
اقا من ویندوز رو عوض کردم .دایرکس خود بازیرو نصب کردم
فریم نتورک و... نصب کردم .بازم بازی کرش میکنه.
دوستانی که مشکل کرش بازیشون رو حل کردن لطفا بگن چکار کردن.
مشکل آنتی ویروس رو حل کردی؟
سلام دوستان بازیکنایی که اجازه کار تو انگلیس را ندارن چه کارشون باید کرد یعنی چطوری باید اجازه کار را گرفت؟
من خیلی زبانم خوب نیست
فصل اول به پایان رسید، تو لیگ راحت قهرمان شدم و چند هفته آخر فقط به ذخیره ها و جوونا بازی میدادم و بازیکنان اصلی فقط 20-30 دقیقه برا حفظ فرم میومدن تو بازی
تو لیگ قهرمانان با بایرن تو نیمه نهایی تو زمین خودم 3-0 لهش کردم (یه پنالتی هم نویر از مسی گرفت) تو بازی برگشت با اینکه ترکیب اصلی چیدم تیمم 3 تا گل تا دقیقه 30 خورد، تیمو هجومی کردم تا یه گل زدم و در نهایت 4-1 باختم و صعود کردم
تو فینال خوردم به من سیتی، تا دقیقه 91، 2-1 عقب بودم، دقیقه آخر اینیستا گل مساوی رو زد. تو وقت اضافه تو 5 دقیقه 2 تا گل خوردم، ولی تا دقیقه 110 جبران کردم و 4-4 مساوی شد. دقیقه 122 راکیتیچ گل زد و 5-4 بردم
کلا فهمیدم مقابل تیمهایی که سبک بازی هجومی و بر پایه پاسکاری دارن (مثل بایرن و من سیتی و سلتا) نمیشه تدافعی بازی کرد و باید جلوشون هجومی بازی کنی. برعکس بازی هجومی جلو تیمهایی مثل اتلتیکو که بازی مخرب دارن برابر با خودکشیه، مگه اینکه تیمت خیلی آماده تر از رقیب باشه
اون بخش Mentality خیلی مهمه
کلا میگه باید یه باشگاه feeder تو یه کشور دیگه مثل بلژیک یا هلند و ... برا باشگاهت پیدا کنی
اینجوری میتونی بازیکن را بدون wp بخری و بفرستی تو اون تیم بازی کنه. بعد از یکی دو سال که به تیم ملی دعوت شد و تونست تو تیم ملی چندتا بازی کنه، یه قرارداد جدید بهش پیشنهاد میدی و wp براش میگیری و میاریش تو تیم خودت
انتی ویروس رو باید چکار کرد
خیلی ممنون
حالا یه سوال دیگه باشگاهfeeder را چطور می شه پیدا کرد؟
من خودم نیاز پیدا نکردم
ولی تو درخواستهایی که از Board باشگاه میتونی داشته باشی یکیش اینه که یه باشگاه feeder برات پیدا کنن
نمیدونم جزئیاتش به چه شکله ولی تو درخواست را بده ببین چی میشه
البته ممکنه قانع کردن مدیران باشگاه به اینکه نیاز به باشگاه feeder داری یکم سخت باشه
بد نیست قبل از درخواست یه سیو داشته باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)