اینترانت رو هم به اینترنت تبدیل میکنه
اینترانت رو هم به اینترنت تبدیل میکنه
به نقل از سایت خبری (الف)آنچه امروزه در موبایل و نسل های سوم و چهارم ارتباطی شاهد هستیم مربوط به پهنای باند داخلی است,وی افزود: سال گذشته این پهنای باند ۵۰۰ گیگا بیت بر ثانیه بوده که اکنون به ۱۲۵۰ رسیده است. از این حیث نیازمند مقررات خاصی در این زمینه نیستیم زیرا پهنای باند داخلی است.او خاطر نشان کرد: میزان پهنای باند بین الملل تغییری نداشته است زیرا زیرساخت های آن هم اکنون فراهم نیست.
مشکل bottleneck که میگفتم همینه یعنی از نظر پهنای باند داخلی افزایش پیدا کرده پهنای باند خارجی ثابت مونده
میترسم همین اینترانت هم بگن صرفه جویی کنید، زیرساخت ترکید![]()
نه اینترانت اتفاقا میخوان ۲۰ مگ کنن یعنی همون adsl2+
و چن مدل پیشنهاده یا سرعت پایین اینترنت با سرعت بالای اینترانت
یا فقط اینترانت و افراد با مجوز یا کافی نت و جاهایی مثل دانشگاه اینترنت
Last edited by Dr Nima; 12-10-2014 at 01:10.
کسی که پیشنهاد کمپین رو داد بیاد و نتایج رو بگه
و اگه نتیجه نداشت
پیشنهاد میدم تاپیک قفل بشه
Last edited by Dr Nima; 12-10-2014 at 01:13.
به نظر منم تا زمانی که تکلیف این قانون مصرف منصفانه مشخص بشه تایپک قفل بشه بهتره چونکه الان اکثرا یا اسپم میدن یا موضوعاتی رو مطرح میکنند که ربطی به تایپک نداره
نتیجه کلی اینکه ما مردم ایران هر بلایی سرمون بیارن هیچ کاری نمی کنیم و هیچ موقع با هم متحد نمی شیم
جان من از این ترکیه یاد بگریم دو روز یوتیوب بستن کل مردم ریختن تو خیابان ولی ما.....
Last edited by khoodet; 12-10-2014 at 10:34.
پست من حالا بی ربط هم هس اما صفحه های قبلی حرف ازاین صفحه کلوب برای بیان درخواست اعتراض ها بود !!!!!! شما به کدوم صفحه رجوع می کنید برای برقراری ارتباط با ر*ئ *ی *س * ر* و* س *ا *!! cloob ؟؟؟؟؟!!!!!!!!! چه طوری و اصلا از کجا اعتماد دارید که این یک صفحه واقعی هست اونم توی کلوب دات کام !!!!!! میزان اعتماد به این سایت صفر !!!!! یعنی اونا اگر بخوان واقعا وب سایتی رسمی برای تعامل و دریافت شکایات و نظرات داشته باشن نمی تونن یک سایت رسمی راه اندازی کنن و از ملت می خوان در کلوب بیان بگن !!!!!!!!عجیبه !ولی ظاهرا فعلا تنها کاری که ه نظررمن میرسه ارسال نارضایتی و شکایت های متعدد به سایت 195 هست
حالا دعا نمی کنم روزی نتی مثل کره جنوبی داشته باشیمچون محاله شایدم اگر باشه قیمت ها سر به فلک برسه !!! اما حداقل به امید اینکه روزی که هم قیمت ها منصفانه شه هم سرعت معقول و کاربران راضی باشن و این دغدغه هایی که این همه ذهن هامون واسه یه اینترنت که دیگه جزء ملزومات زندکی هست،درگیر کرده وجود نداشته باشع
اما
اما شتر در خواب بیند پنبه دانه گهی لپ لپ خورد گه دانه دانه
درسته الان من با وای فای که وصل میشم بعضی وقتا سرعتم از 250بالاتر نمیره در صورتی که آنتن وای فای پره ولی وقتی نزدیک وای فای میشم سرعتو کامل میده
دوست عزیز من با تماس با اداره تنظیم مقررات شعبه شمال شرق (مشهد) و صحبت با آنها به من گفته شد که این قانون تصویب شده و به زودی در بخش مصوبات سایت سازمان تنظیم مقررات هم گذاشته میشود.حتی گفتند احتمالا شماره این مصوبه 197 میباشد.من در همان زمان شماره این اداره و داخلی ای که من با آنها صحبت کردم را در صفحات ابتدایی همین تاپیک گذاشتم تا دوستان خودشان هم تماس بگیرند و به صورت مستدل و مستند به تصویب شدن این قانون پی ببرند.باز هم دوستان میتوانند به آن پست من مراجعه کنند و خودشان تماس بگیرند.الان آخرین مصوبه ای که در سایت سازمان تنظیم مقررات میباشد 193 است.این تاپیک به این امید راه افتاد که یک اتحاد و همبستگی آنچنانی بین کاربران ایجاد کند و شکایتی قدرتمند و دسته جمعی به مخابرات و نهادهای مربوطه ارسال شود.با حضور حتی هزاران کاربر.اما متاسفانه کوچکترین اتحادی در این زمینه انجام نشد.البته باید طرحی فراهم میشد و از روی آن و طبق آن همه به مشارکت در این شکایت دعوت میشدند اما بازهم متاسفانه در این زمینه هم کسی طرحی را پیشنهاد نداد.195 نیز فقط این مصرف منصفانه را تایید میکند و هیچ ترتیب اثری نمیدهد.بنابراین بیخیال 195 شوید و راه دیگری را در پیش گیرید.باور کنید دور از انتظار نیست همه isp ها مجبور به اجرای این مصوبه شوند.
تلفن سازمان تنظیم مقررات شعبه شمال شرق: 05137650547
بگید درباره تصویب قانون جدید مصرف منصفانه شبانه سوال دارید.
در ضمن به نظر من اسم این تاپیک را تغییر بدید به مشکلات و کاستی های اینترنت کشور تا هم قفل نشه و هم هر کس جایی دید باز گند تازه ای به اینترنت دارن میزنن بیاد گزارش بده.به نظرم اینطوری خیلی بهتره و همیشه از حال اینترنت و قوانین جدیدی که براش مصوب میشه باخبر خواهیم بود.
Last edited by david-ebi; 12-10-2014 at 17:17.
پست های شما رو در تاپیک "Adsl Fanava / شركت فن آوا" خوندم که از یک طرف هدفتون به دنبال خرید یک سرویس که ویژگی "شبانه رایگان" رو داشته باشه از یک طرف دیگه هم در این تاپیک اصرار داری که صددرصد قرار تمام isp ها قانون شبانه ای مثل صبانت بزارن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)