از طریق نسخه وب امکان پذیر نیست.
از طریق نسخه وب امکان پذیر نیست.
از طریق پست شماره 360 تست کنید
سلام.
من قبلا یه سری افراد رو تایید کرده بودم. الان میخوام اونا رو از لیست دوستانم حذف کنم چطوری میشه. از طرف من حذف شدن .میخوام اونا که منو follow میکنن رو هم حذف کنم. چطوری میشه؟
سلام
راهی هست که بشه عکس پروفایل قبلی طرف رو دید؟
الان هیچ عکسی نداره عکس قبلیشو میخام ببینم.
سلام دوست عزیز در قسمت Followers کنار مشخصات هر شخصی یه علامت سه نقطه هست که روی اون رو بزنید گزینه Remove میاد مثل عکس زیر :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر ، نمیشه .
اینستاگرام من هک شده گزارش هک دادم به اینستاگرام بعد جواب دادن یک عکس بگیر از خودت یه شماره هم گفتن توی ایمیل بود اونم روی کاغذ بنویس بگیر دستت و عکس بفرست برای ما
ولی من پیجم شخصی نبوده و عکس از خودم ندارم الان چکار باید بکنم ؟ میتونم اکانتم رو پس بگیرم ؟
سلام.
دوستان راهی وحود داره که بشه لیست Follower ها و Following های اکانت اینستاگرام خودمون رو به دست بیارم؟ مثلا تو فایل text ای، یا یه پیج ساده که اسم فالوور هام لیست شده باشه. اینطوری مثلا:
amir_rahnama
salehmoalled
sw1584ap
...
یکی دو تا سایت خارجی دید، پولی بودن. هم قیمتاش برای من ایرانی سنگینه، هم من ایرانی هم نمی تونم براشون پرداختی داشته باشم.
ممنون می شم که اگه همجین سرویسی هست، معرفی کنید.
با تشکر
پول میگیرن؟
از طریق وب لاگین شو و از قسمت پروفایل بر روی فالوورها بزن و کلید Ctrl+A رو بزن و کپی کن و در Notpad سیو کن
![]()
اینستاگرام کاری نداره پیجت شخصی بوده یا شخصی نبوده
این پیج متعلق به شما بوده یا نه؟ خب اگه متعلق به شما بوده همین کاری رو که گفته انجام بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)