تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 94 هستید؟

راي دهنده
54. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

29 53.70%
  • ریاضی

16 29.63%
  • انسانی

5 9.26%
  • هنر

2 3.70%
  • سایر رشته ها

2 3.70%
صفحه 38 از 47 اولاول ... 28343536373839404142 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 465

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 94 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

آخر فروم باز Mehran-King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

دوستان به نظرتون برای کنکور 95 ، یک نفر که دیپلم دوم انسانی بگیره و برای تاثیر معدل تا 25 درصد داشته باشه بهتره یا کسی که دیپلمش ریاضی باشه و معدلش 10 باشه اما بعضی دروس که براش موجود نیست ، کنکورش از همون 100 حساب بشه و کنکور خوب امتحان بده خوبه ؟

منظورم اینه که :

1- منی که بخوام رتبه 3 رقمی بیارم واسه کنکور 95 انسانی با دیپلم ریاضی با معدل 10 امتحان بدم بهتره؟ ( و تابستان بکوب بخونم واسه کنکور 95 انسانی )
    2- یا شهریور ماه دیپلم دوم انسانی بگیرم با معدل خوب ؟

Last edited by Mehran-King; 29-05-2015 at 12:26.

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

واسه کنکور 95 تاپیک ایجاد نمیکنین ؟
    25 خرداد ایشالا

3. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

آخرین قدم های ماراتن حساس و سرنوشت ساز رو داریم برمیداریم.
    از استاد خوبم آقای دکتر سیدمحمدی عزیز بابت تلاشی که برای آماده سازی من و برای این تاپیک کشیدن تشکر میکنم و برای همه شما شرکت کنندگان کنکور 94 آرزوی قبولی در رشته روزانه مورد علاقتون رو دارم.

5. این کاربر از Mohsen Koohi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

علیرضا خان لطفا کمکم کنین :

صرف معافیت تا تاریخ سال 96 کفایت نمیکنه شما باید تا اون تاریخ به طور پیوسته مشغول به تحصیل باشی. من از فنی حرفه ای و کاردانش زیاد سردرنمیارم ولی اگه اینطور باشه که اون 8 واحد رو پاس کنی دگه نتونی از مدرسه واحد دیگه ای برداری، باید نگهش داری. شما برو بپرس ببین آیا مجاز هستی که اون 8 واحد رو پاس کنی و بعدش مهارتت رو بیاری براشون یا نه.
    علیرضا خان ، لطفا راهنماییم کنین ، من متولد 74 هستم ، دانشجوی ترم 2 پیام نور هستم ، آیا میتونم واسه کنکور 95 از شاخه علوم تجربی شرکت کنم؟ بعدش اگه قبول شدم برم دانشگاه ؟

===

در ضمن میشه این متن رو برام به زبان ساده بگین؟ منظورش دقیقا چیه؟

-درخصوص شرایط دانشجویان انصرافی گفت: دانشجویان در طول تحصیلات دانشگاهی (از دیپلم تا دکتری) فقط یکبار مجاز به انصراف بوده (من تاحالا انصراف ندادم)

-همچنین از دیگر شرایط اصلی این است که دانشجو باید در مدت سنوات اولیه تحصیلی در دانشگاه انصراف دهد، یعنی وارد سنوات ارفاقی نشده باشد
    (اینجاشو متوجه نمیشم! منظورش چیه؟سنوات اولیه تحصیلی یعنی چی؟سنوات ارفاقی چیه؟ منظورش همون معافیت تحصیلی که هنگام ثبت نام پیام نور گرفتم هست؟)
    و از زمان انصراف وی تا شروع به تحصیل مجدد در دانشگاه نیز بیش از یکسال سپری نشده باشد(سال بعد هنگام قبولی قطعیم در دانشگاه میخوام انصراف بدم)

-
    همچنین با توجه به اینکه برای هر مقطع تحصیلی تنها یکبار معافیت تحصیلی صادر می‌شود، بنابراین تحصیل مجدد دانشجو در مقاطعی که قبلا از آن فارغ‌التحصیل شده مجاز نیست (منظورش چیه؟ من الان برای مقطع کارشناسی مدیریت تا سال 98 معافیت تحصیلی گرفتم و هنوز تمام نکردم! آیا منظورش اینه که بعدا اگه کنکور بدم و مثلا در مقطع کارشناسی پرستاری قبول بشم و یا دکتری داروسازی قبول بشم آیا نمیتونم در دانشگاه بعدا ثبت نام کنم؟)
    ممنونم

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

علیرضا خان لطفا کمکم کنین :

علیرضا خان ، لطفا راهنماییم کنین ، من متولد 74 هستم ، دانشجوی ترم 2 پیام نور هستم ، آیا میتونم واسه کنکور 95 از شاخه علوم تجربی شرکت کنم؟ بعدش اگه قبول شدم برم دانشگاه ؟

===

در ضمن میشه این متن رو برام به زبان ساده بگین؟ منظورش دقیقا چیه؟

-درخصوص شرایط دانشجویان انصرافی گفت: دانشجویان در طول تحصیلات دانشگاهی (از دیپلم تا دکتری) فقط یکبار مجاز به انصراف بوده (من تاحالا انصراف ندادم)

-همچنین از دیگر شرایط اصلی این است که دانشجو باید در مدت سنوات اولیه تحصیلی در دانشگاه انصراف دهد، یعنی وارد سنوات ارفاقی نشده باشد
    (اینجاشو متوجه نمیشم! منظورش چیه؟سنوات اولیه تحصیلی یعنی چی؟سنوات ارفاقی چیه؟ منظورش همون معافیت تحصیلی که هنگام ثبت نام پیام نور گرفتم هست؟)
    و از زمان انصراف وی تا شروع به تحصیل مجدد در دانشگاه نیز بیش از یکسال سپری نشده باشد(سال بعد هنگام قبولی قطعیم در دانشگاه میخوام انصراف بدم)

-
    همچنین با توجه به اینکه برای هر مقطع تحصیلی تنها یکبار معافیت تحصیلی صادر می‌شود، بنابراین تحصیل مجدد دانشجو در مقاطعی که قبلا از آن فارغ‌التحصیل شده مجاز نیست (منظورش چیه؟ من الان برای مقطع کارشناسی مدیریت تا سال 98 معافیت تحصیلی گرفتم و هنوز تمام نکردم! آیا منظورش اینه که بعدا اگه کنکور بدم و مثلا در مقطع کارشناسی پرستاری قبول بشم و یا دکتری داروسازی قبول بشم آیا نمیتونم در دانشگاه بعدا ثبت نام کنم؟)
    ممنونم

ببین دوست عزیز مشکل تو و خیلی از بچه ها اینه که زیاد به این چیزای بی اهمیت فکر میکنین و وقت و انرژیتون رو صرفش میکنین. شما یه بار تحقیق کردی دیدی که حق داری انصراف بدی و برای 95 شرکت کنی دیگه چه لزومی داشته که رفتی دنبال این چیزا و این متن رو خوندی؟ یه بار برای همیشه اطمینان حاصل کن که حق داری برای 95 اانصراف بدی و بعد از اون به هیچ وجه دنبال نظام وظیفه و انصراف و مشمولیت و .. نرو حتی اگه قانون هم عوض کنن بازم عطف به ماسبق نمیشه و اثری روت نداره.

همین الان برو کتاب شیمی رو بزار جلوت ببین آیا میتونی بفهمیش و مفاهیمش رو درک کنی؟؟ نه ! چون تمرکز نداری و دلیلش هم اینه که 50% فکرت رو یاین مساله نظام وظیفه متمرکز شده. تازه علاوه بر این، خود این مشکل باعث اضطراب میشه و اضطراب قاتل تمرکز و انگیزه برای درس خوندن هست و اشتباهات و خطاها رو هم افزایش میده.

بیا از همین الان تصمیم بگیر که دیگه به جز درس روی چیز دیگه ای به هیچ وجه وقت نزاری چون وقتت خیلی باارزشتر از این حرفاست و قراره الان برای آیندت سرمایه گذاریش کنی.

8. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ببین دوست عزیز مشکل تو و خیلی از بچه ها اینه که زیاد به این چیزای بی اهمیت فکر میکنین و وقت و انرژیتون رو صرفش میکنین. شما یه بار تحقیق کردی دیدی که حق داری انصراف بدی و برای 95 شرکت کنی دیگه چه لزومی داشته که رفتی دنبال این چیزا و این متن رو خوندی؟ یه بار برای همیشه اطمینان حاصل کن که حق داری برای 95 اانصراف بدی و بعد از اون به هیچ وجه دنبال نظام وظیفه و انصراف و مشمولیت و .. نرو حتی اگه قانون هم عوض کنن بازم عطف به ماسبق نمیشه و اثری روت نداره.

همین الان برو کتاب شیمی رو بزار جلوت ببین آیا میتونی بفهمیش و مفاهیمش رو درک کنی؟؟ نه ! چون تمرکز نداری و دلیلش هم اینه که 50% فکرت رو یاین مساله نظام وظیفه متمرکز شده. تازه علاوه بر این، خود این مشکل باعث اضطراب میشه و اضطراب قاتل تمرکز و انگیزه برای درس خوندن هست و اشتباهات و خطاها رو هم افزایش میده.

بیا از همین الان تصمیم بگیر که دیگه به جز درس روی چیز دیگه ای به هیچ وجه وقت نزاری چون وقتت خیلی باارزشتر از این حرفاست و قراره الان برای آیندت سرمایه گذاریش کنی.
    آقای سید محمدی ازتون ممنونم ، حق با شماست ، علیرضاجان

من قبلا رشتم ریاضی بود ، تابستان ان شاء الله میخوام دیپلم دوم تجربی بگیرم ، اگه پرستاری هم قبول بشم راضی هستم ، بابت همه چیز ازتون کمال تشکر رو دارم آقای سید محمدی

ماشالله خودتون دانشجوی پزشکی هستین ، امیدوارم همیشه و همه حال موفق و موید باشین ؛

بابت همه چیز ازتون ممنونم علیرضا خان ؛
    Last edited by Mehran-King; 01-06-2015 at 13:45.

10. این کاربر از Mehran-King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دوستان ، رسیدیم هفته ی آخر .
    کسی پیشنهادی داره واسه هفته ی آخر ؟ میخوام اون بخشایی که یادم ممکنه رفته باشه رو دوره کرده باشم .
    اخیرا خوشبختانه بعد از این سه روز یک بار ها و دوره ها ، احساس میکنم پیشرفت کردم ، که یکی از دلایلشم اینه که تو مدیریت زمان کارم بهتر شده . آزمون قبلی رو 7300 شدم ، که البته حالم شدید بد بود ، وگرنه بدون بی دقتی ها(آخر آزمون رو به موت بودم و تست میزدم ! همه محاسباتم بی دقتی میشد) ریاضی و فیزیک هر کدوم یه 15 درصد بالا تر میرفتن .
    زیست سالای قبل رو هم زیر 90 نمیزنم ، ولی این آزمونا رو همش 70 و خرده ای میزنم(که البته فکر کنم وضع همه همینه ، چون 71 درصد آزمون قبلی بهم رتبه ی خیلی خوب با تراز 7600 داده بود)

یه عده میگن صبح تا شب این هفته رو دوره کنید ، یه عده میگن آروم تر برید جلو که از نظر روانی آماده تر باشید . نظر شما چیه ؟ من خودم این دو هفته آخرو یه کم آرومتر گرفتم و فعلا روزی هفت - هشت ساعت میخونم(که البته با همین میزان ساعت ، زیست و شیمی رو هر هفته دوبار کامل دارم دوره میکنم از روی همایش)

12. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

کارتای انسانی رو یکشنبه میدن آیا؟!

14. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان ، رسیدیم هفته ی آخر .
    کسی پیشنهادی داره واسه هفته ی آخر ؟ میخوام اون بخشایی که یادم ممکنه رفته باشه رو دوره کرده باشم .
    اخیرا خوشبختانه بعد از این سه روز یک بار ها و دوره ها ، احساس میکنم پیشرفت کردم ، که یکی از دلایلشم اینه که تو مدیریت زمان کارم بهتر شده . آزمون قبلی رو 7300 شدم ، که البته حالم شدید بد بود ، وگرنه بدون بی دقتی ها(آخر آزمون رو به موت بودم و تست میزدم ! همه محاسباتم بی دقتی میشد) ریاضی و فیزیک هر کدوم یه 15 درصد بالا تر میرفتن .
    زیست سالای قبل رو هم زیر 90 نمیزنم ، ولی این آزمونا رو همش 70 و خرده ای میزنم(که البته فکر کنم وضع همه همینه ، چون 71 درصد آزمون قبلی بهم رتبه ی خیلی خوب با تراز 7600 داده بود)

یه عده میگن صبح تا شب این هفته رو دوره کنید ، یه عده میگن آروم تر برید جلو که از نظر روانی آماده تر باشید . نظر شما چیه ؟ من خودم این دو هفته آخرو یه کم آرومتر گرفتم و فعلا روزی هفت - هشت ساعت میخونم(که البته با همین میزان ساعت ، زیست و شیمی رو هر هفته دوبار کامل دارم دوره میکنم از روی همایش)
    این یه هفته آخر رو سعی کن بیشتر روی مسایل روحی و ذهنی کار کنی تا درس. سعی کن اضطراب و ناراحتی رو به حداقل برسونی..
    در مورددرس هم این هفته آخر تاریخ ادبیات رو مرور کن کامل ببین از قسمتای مهم چیزی یادت نرفته باشه که 12% درصد ادبیات از دستت میره. از دینی هم به متن تاب درسی سعی کن مسلط تر بشی. در عربی هم یه دور کامل منصوبات + فعل + اعراب رو مرور کن طوری که بالای 10 ساعت نشه.
    شیمی هم یه بار کل واکنش ها و لوویس ها رو مرور کن + خواص و رنگ مواد و ... زیست هم یه بار اگه نکته های مهم و علاتم گذاری شده کتاب همایش و یا نکته های یادداشت شده رو مرور کنی کافیه.
    و اما مهمترین کار در این یه هفته مرور روزانه چندین باره همه فرمول های فیزیک و ریاضی و و فرمول ها و تعریف های شیمی هست. در شیمی فرمول های غلظت و اسیدوباز خیلی مهم هستن همینطور تعاریف مربوط به انرژی های مختلف. در فیزیک هم تمام فرمول ها باید مرور بشن حتی فرمول هایی که بهشون مسلط هستی. در ریاضی هم فرمول های حد و مشتق و هم ارزی ها و فرمول های مهم مثلثات باید مرور بشن. لگاریتم و توابع دیگه هم فرمول هاشون خیلی مهمن ضمنا یه بار از بخش پیوست کتاب خیلی سبز چک کن که کل فرمول های ساده و حتی اتحادها حفظ باشی و یادت نرفته باشن.

16. این کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

این یه هفته آخر رو سعی کن بیشتر روی مسایل روحی و ذهنی کار کنی تا درس. سعی کن اضطراب و ناراحتی رو به حداقل برسونی..
    در مورددرس هم این هفته آخر تاریخ ادبیات رو مرور کن کامل ببین از قسمتای مهم چیزی یادت نرفته باشه که 12% درصد ادبیات از دستت میره. از دینی هم به متن تاب درسی سعی کن مسلط تر بشی. در عربی هم یه دور کامل منصوبات + فعل + اعراب رو مرور کن طوری که بالای 10 ساعت نشه.
    شیمی هم یه بار کل واکنش ها و لوویس ها رو مرور کن + خواص و رنگ مواد و ... زیست هم یه بار اگه نکته های مهم و علاتم گذاری شده کتاب همایش و یا نکته های یادداشت شده رو مرور کنی کافیه.
    و اما مهمترین کار در این یه هفته مرور روزانه چندین باره همه فرمول های فیزیک و ریاضی و و فرمول ها و تعریف های شیمی هست. در شیمی فرمول های غلظت و اسیدوباز خیلی مهم هستن همینطور تعاریف مربوط به انرژی های مختلف. در فیزیک هم تمام فرمول ها باید مرور بشن حتی فرمول هایی که بهشون مسلط هستی. در ریاضی هم فرمول های حد و مشتق و هم ارزی ها و فرمول های مهم مثلثات باید مرور بشن. لگاریتم و توابع دیگه هم فرمول هاشون خیلی مهمن ضمنا یه بار از بخش پیوست کتاب خیلی سبز چک کن که کل فرمول های ساده و حتی اتحادها حفظ باشی و یادت نرفته باشن.
    ممنون
    خوشبختانه شیمی رو تو یه ماه اخیر شاید 20 بار دوره کردم این مواردو و کارم راحت تره توش . ریاضی هم همینطور ، ولی فیزیکو باید سریع یه نگاه به فرمولا بندازم .
    حقیقتش تنها چیزی که نخوندم درست برا کنکور ، همین تاریخ ادبیاته . دوم رو عالی بلدم ، سوم هم در حد خوب رو به بالا ، ولی پیش در حد صفر . به نظرت یه هفته ای میشه خوب جمعش کرد ، یا دیگه از خیر 4 درصد بگذرم ؟(معمولا دو تا از سه تا رو جواب میدم)

18. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •