جواب نمیدین؟
طبق چیزی که من توی یکی دو تا سایت خارجی خوندم دلیل اصلی این خطا اینه که از قرار معلوم بعضی از دریورهای nvidia توی این بازی سازگاری ندارند(لاقل روی بعضی از گرافیکها!)،یعنی طرف دقیقا بعد از آپدیت گرافیک به این مشکل برخورده!!!
بهترین پیشنهاد هم این بود که درایور رو به طور کامل پاک کنید و ترجیحا اون درایوری که روی pc قبلی نصب بوده و مشکل خاصی نداشته رو پیدا و نصب کنید.
درست نشد.ویندوز۸نصب کنم درست میشه؟اخه من قبلا رو۸بازی میکردم
دوستان توضیحات خوبی دادن _ولی برای حل بعضی مشکلات خاص باید کل سیستم رو جک کرد _از راه دور اینترنتی نمیشه راه حل دقیقی داد
پیشنهادمی کنم برای سیستمت دو تا ویندوز نصب کنی
یکی ویندوز برای نصب نرم افزارهای شخصی _وبگردی و دانلود و غیره
یکی رو هم مخصوص بازی _بهتره از یک ویندوز مال شرکت معتبر استفاده کنی
من برای بازی از winsp1 64x پرند استفاده می کنم
برای اکتیو هم از روش اسکایب آنلاین استفاده کن تا بعدا موقع آپدیت ویندوز مشکل پیش نیاد و همه آپدیت درست و کامل نصببشن
روش هم هیچ نرم افزار اضافی و انتی ویروس نصب نشه _انتی ویروس خود ویندوز رو هم غیر فعال کنی(البته انتی ویروس ویندوز 7خودکار غیرفعال است)_
فقط نرمافزار های لازم بازی نصب شه _ البته موقع اپدیت _ NET Frameworkو visualcنصب میش _ البته جدا می تونی نصب کنی
برای نصب داریو های از cd های مادر برد و کارت گرافیکت استفاده کن یا بصورت افلاین از DriverPack Solution -- یا انلاین از DriverEasy _ IObit Driver
البته DriverMax درایوهاش بروز تره ولی اکثرا ناپدایدار و نسخه بتا هستن بخصوص درایو گرافیک اش
موقع بازی از موس و کیبورد سیسم دار استفاده کن بخصصوص ps/2
Last edited by ali-u; 13-11-2014 at 13:48.
سلام خسته نباشید من بازی watch dog راحت یه ده قیقه ای بازی می کنم بدون هیچ مشکل و لگی بعد ده دقیقه بازی پر از تیک میشه
نمی دونم مشکل از کجاست از چند نفر پرسیدم میگن افت فریم داری
ممنون میشم راهنمایی کنید این مشکل رو حل کنم
اینم مشخصات لپ تابم :
Intel i5 3.0 ghz
Nvidia gt540 2 gb
Ram 6g
در ضمن گرافیکم هم به اخرین نسخه ارتقا دادم
از نسخه reloaded هم استفاده می کنم
Last edited by alexjojo; 09-06-2015 at 16:55.
سلام خسته نباشید !!!
شما یه تست بگیر وقتی بازی میکنی ببین دمای سی پی یو چقدر میشه !!؟؟ چون بعد از 10 دقیقه لگ دار میشه ؟؟؟ احتمالا دمای سی پی یوت بالا میره به هر حال یه چک بکن ...
معمولا مشکلات اینچنین به خاطر کمبود رم هست......یه مدت از بازی که میگذره رم پر میشه و دیگه جا نداره.
سلام
من نسخه بلک باکس رو دانلود کردم روی ویندوز 10 نصب کردم
اول کار که دوتا ارور dll میداد که فایل هاش رو دانلود کردم بعدم یه ارور دیگه میداد باز نمیشد رفتم یه دایرکت ایکس که تو نت زده بود 12 هست دانلود کردم نصب شده خلاصبه ب هر مکافاتی بود راضی ش کردم باز شه بازی
باز میشه منتها وقتی میخوام بزنم بازی رو شروع کنم میره تو لودینگ وسط لود شدن فوس کلوز میده
کسی چیزی ب نظرش میرسه ؟
سلام ببخشید بازی هایی مثل این بازی یا thif میتونم با سیستم زیر بازی کنم
ram:4g
gpu:gt-610 --2g
cpu:pentium4 --2.8gh
windows 7 64x
سلام من با مشکل کد اکتیو uplay مواجه شدم چیکارکنم ممنون میشم کمکم کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)