تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 128 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1271

نام تاپيک: شبکه های پوشش دهنده رقابت های جام جهانی 2014 | لیست شبکه ها در پست اول

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

من الان ویدئوش رو از یه جا دانلود کردم دیدم. کجا این ویدئو رو منتشر کرده این گروه؟ تو صفحه فیسبوق که چیزی نیود.
    معلوم نیست اصلا ویدئو از کجا اومده بعضی ها میگن فیکه اولبن بار از طرف یک سایت عربی پخش شد

tapatalk
    ...
    REAPER CREW

2. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

فرکانس فید feed فرکانسی هست که برای ارتباط بین دو محل از طریق ماهواره استفاده میشه ..
    مثلا فوتبال در بوشهر برگزار میشه برای انتقال تصویر به تهران از طریق ماهواره از فرکانس های فید استفاده میکنند
    با میخوان با فلان خبرنگار یا .... به صورت زنده ارتباط برقرار کنند از فرکانس فید استفاده میشه .. این فرکانس ها موقت هستند و فقط برای همون لحظه که نیاز است وصل میشه
    و پس از اون کاملا قطع میشه ... این فرکانس ها معمولا به عنوان فرکانس های مخفی معروف هستند چون در صورت عمومی شدنش از جهات مختلف ممکنه مشکل ساز باشه ...
    اما در سال های اخیر بعضی از گروه ها با تجهیزات خاص اقدام به ردیابی این فرکانس ها کرده و در اینترنت قرار میدن .اینجوری در اون لحظه وصل شدن فرکانس شما هم اگر اون فرکانس
    رو سرچ کنید میتونید تصویر یا صوتی که برای گیرنده اصلی فرستاده میشه رو دریافت کنید ..مثلا تصویر بر روی یک فرکانس خاص ار برزیل مخابره میشه به فلان ماهواره از فلان ماهواره هم فرستاده میشه برای استدیو پخش فلان شبکه حالا شما هم با سرچ فرکانس میتونید تصویر رو ببینید ... این تصاویر معمولا به صورت خام هستند یعنی فقط تصویر و صدای ورزشگاه رو دارند و بدون هیچ تبلیغاتی
    اما اگر گزارشگر شبکه در استادیوم باشه صدای گزارشگر هم روش هست ....
    اما این که چی لازمه :
    بعد از عمومی شدن این فرکانس ها کمپانی های رسانه ای هم بیکار ننشستند و اقدام به کد کردن فرکانس ها کردند اما به دلایلی فقط میتونند از کد بیس استفاده کنند که همون موقع حک میشن
    اما بعضی کمپانی های دیگه اومدند با تغییر فرمت پخش امکان دریافت تصاویر رو برای ----- های معمولی نا ممکن کردند یا از فرکانس های با مدولاسیون های خاص استفاده کردند که فقط با کارت --- و
    گراف های خاص امکان دریافت باشه .. اما هستند شرکت های که هنوز با همون سیستم معمولی کار میکنند و نه از مدولاسیون خاص استفاده میکنند و نه از فرمت خاص
    فرکانس های فید اکثرا روی دو ماهواره یوتلست 7 درجه و 10 درجه هستند و باید یکی از این دو جهت رو داشته باشید و ----- مجهز به تیونر s2

اما این که چکار کنید :
    فقط باید صبر کرد دید چی میشه

من فرکانس های فید رو قبل از بازی ها سعی میکنم قرار بدم در پست اول تا اگه دوستان خواستند استفاده کنند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by SNOW PATROL; 10-06-2014 at 16:02.

4. 6 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این جریانش چیه؟
    چی لازمه؟ باید چکار کنیم؟
    فرکانس های فید معمولا چند ساعت قبل از رویداد ورزشی یا حتی غیر ورزشی فعال میشن میشه ازشون برنامه مورد نظر رو دید
    یکی از سایتایی که این فید ها رو اعلام میکنه:
    بدرد کسایی می خوره که دیش گردون دارند

6. 2 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان وقتتون بخیر
    من دنبال یه cccam هستم اگر سایت خوبی می شناسید که اکانتهاش اذیت نمی کنه فریز شدن نداره معرفی کنید خیلی خیلی ممنون میشم.

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان وقتتون بخیر
    من دنبال یه cccam هستم اگر سایت خوبی می شناسید که اکانتهاش اذیت نمی کنه فریز شدن نداره معرفی کنید خیلی خیلی ممنون میشم.
    خصوصی شد...

9. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این قضیه g*share چیه؟بهتر از c*c*cam هست؟

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا من از شانس بدم چند روزی هست که فرکانسی که کانالهای RSI La 2 و SRF Zwei هستند ندارم و فقط فرکانسی که RTS Deux هست رو دارم ، میخواستم ببینم هر سه شبکه همزمان مسابقات رو نشون میدند یا بازیها بین این سه شبکه تقسیم شدند ؟
    مرسی
    من کنداکتور کانالها رو که نگاه می کردم ، کانالهای زیر هم مراسم افتتاحیه و هم بازی افتتاحیه رو نشون خواهند داد:

1) SRF zwei
    2) TVP Sport
    3) TRT1
    و ...

مراسم افتتاحیه از ساعت 10 شب به وقت تهران، با کارناوال خیابانی شروع خواهد شد. در ساعت 11 شب نیز مراسم ورزشگاه پخش خواهد شد و در ساعت 30 دقیقه بامداد جمعه 23 خرداد، شاهد پخش بازی میزبان با هموطنان برانکو خواهیم بود.

برنامه پخش کامل مسابقات جام جهانی در کنداکتور پکیج srg ssr سوئیس منتشر شد.

کانالهای RSI La 2 / HD و RTS Deux / HD و SRF Zwei / HD تمام بازیها را پخش خواهند کرد.

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فرکانس بین اسپورت تو بدر چنده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

حذف شود...
    Last edited by onspeed; 11-06-2014 at 00:05.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اقا من از شانس بدم چند روزی هست که فرکانسی که کانالهای RSI La 2 و SRF Zwei هستند ندارم و فقط فرکانسی که RTS Deux هست رو دارم ، میخواستم ببینم هر سه شبکه همزمان مسابقات رو نشون میدند یا بازیها بین این سه شبکه تقسیم شدند ؟
    مرسی
    دوست عزیز...

هر ۳ شبکه واسه پکیج SRG سوئیس هستن و از اونجایی که سوئیس کشوری ۳ زبانه هست این ۳ شبکه به ۳ زبان مختلف هستن...
    SRF Zwei آلمانی‌، RTS Deux فرانسوی و RSI La2 ایتالیایی.

هر ۳ شبکه هم کل مسابقات رو پوشش میدن.

15. 3 کاربر از onspeed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •