منظور من درایور پخش موزیک نبودنوشته شده توسط afsharnia
درایور مکالمه بود
اما اینی که الان گفتید به شبکه مربوطه
منظور من درایور پخش موزیک نبودنوشته شده توسط afsharnia
درایور مکالمه بود
اما اینی که الان گفتید به شبکه مربوطه
سلام
اگه اين مشكل صدا در يك مكان خاص اتفاق مي افته اون مربوط به خود شبكه است .ولي اگه در همه جا مشكل صدا وجود داره احتمالا"ميكروفونش ايراد داره
سلام بچه ها.
يكي درباره فريمور گوشي ها و اينكه جديد بودن يا قديمي بودنش توي كيفيت گوشي و .... تاثيري ميتونه داشته باشه يا نه به من توضيحاتي بده.
لطفا آدرس محلي كه فريمور گوشي رو ميخونن به من بگين.
ضمنا فريمور گوشي قابل تغيير هست يا نه؟چطوري؟
گوشيم كا750 است/مرسي
فریمور در واقع همان نرم افزار اصلی گوشی است که باعث کار کردن گوشی می شود. شما می توانید با کد {راست ستاره چپ چپ ستاره چپ) و وارد شدن به قسمت Service Info ورژن فریمور خود را در خط اول مشاهد کنید. فریمور های جدید معایب فریمورهای قبلی را ندارد. مثلا در فریمورهای قدیمی معضلی به نام معضل هنگ کردن وجود داشت که در فریمورهای جدید این مساله حل شده است و ده ها عیب (bug) دیگر. فریمور گوشی هم قابل تغییر است که با مراجعه به سایت سونی اریکسون می توان از طریق اینرنت این کار را انجام داد.
RDS هم مخفف Radio digital system است که نام شبکه رادیویی و نام موزیک هایی که از این شبکه پخش می شوند را به شما نشان می دهد. البته این سرویس در ایران درست و حسابی کار نمی کند.
موفق باشید.
سلام به همه دوستان. ميشه خواهش كنم يك ببرنامه قفل تلفن براي Z530i به من بدين. ؟ ممنون ميشم
كاربرد خشاب مموري (memory stick dou adaptor ) درگوشي هاي سوني اريكسون چيه؟
نيست همچين نرم افزاريسلام به همه دوستان. ميشه خواهش كنم يك ببرنامه قفل تلفن براي Z530i به من بدين. ؟ ممنون ميشم![]()
اگه بخاي توي دوربين ديجيتال يا رم ريدر رمت رو وصل كني بكار مياد چون مموريت همينجوري به هيچ دستگاهي نميخورهكاربرد خشاب مموري (memory stick dou adaptor ) درگوشي هاي سوني اريكسون چيه؟![]()
و بايد درون اون آداپتر بره![]()
حدود 3 روز پیش یه گوشی w550i خدیدم اومدم یه خرده آهنگ و برنامه بریزم وقتی کارم تموم شد کابل usb رو جدا کردم همینکه جدا کردم صفحه مانیتور سفید شد و هرکاریش می کنم درست نشد دو سه جا بردم گفتن باید برنامه شه
( Program ) چند جا هم که از جمله نمایندگی هم گفتن که مانیتورش سوخته و باید عوض شه تو رو خدا بگید باید چیکار کنم ؟؟؟ چی و باید برنامه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
![]()
ميخواستم بدونم با آپديت كردن firmware چيزي پاك ميشه يا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)