[/QUOTE]
سلام
اگر روی Upscaling حساسید . به نظرم W900a خریداری کنید .
از بین دو تلویزیون نامبرده Sony 4K 3D LED 55X8500 رو بیشتر میپسندم . چون طراحی و پایه نگهدارندش زیباتر هست . و قیمتش ارزونتره . و کیفیتشم عالیه .
[/QUOTE]
سلام
اگر روی Upscaling حساسید . به نظرم W900a خریداری کنید .
از بین دو تلویزیون نامبرده Sony 4K 3D LED 55X8500 رو بیشتر میپسندم . چون طراحی و پایه نگهدارندش زیباتر هست . و قیمتش ارزونتره . و کیفیتشم عالیه .
سلام.نه دوست عزیز توی وبگردی فارسی مشکلی نداره
سلام دوست عزیز مبارکه. من تا اون جایی که میدونم تلوزیون های سونی زیرنویس فارسی رو نشون نمیدن.ولی با سینمای خانگی سونی میشه زیرنویس فارسی اجرا کرد.
سلام من یه تلوزیون 55 تا 65 inch میخواستم فرق w800b وw850 b رو بدونم و اینکه سونی uhd داره که --- s رو داشته باشه قیمت خیلی برام مهم نیست ترجیح میدم یه بار پول بدم. اگه کسی راجب لووه هم میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه؟
سلام دوستان.آیا تلوزیون w800b 50 قابلیت ضبط کردن ویدیو رو داره؟
Last edited by shahriyar ps4; 14-02-2015 at 13:00.
یکی از دوستان نگران Upscaling یا همون ارتقای تصویر بود. نگران رزولیشن پایی نشبکه های داخلی ایران نباشید .
تمامی تلویزیون های 4k سونی این تراشه را دارند .
سیستم ®۴K X-Reality PRO
بهترین کیفیت تصویر از هر منبع
چه در حین مشاهده فیلمی با کیفیت ۴K* یا چه در زمان تماشای کلیپ ضبط شده توسط موبایل،هنگام پخش تصاویر از دیسک Blu-ray یا پخش تلویزیونی و تماشای ویدئو در اینترنت با رزولوشن پایین، کیفیت حیرت انگیز تصویر را تجربه کنید. نسل جدید موتور پردازشگر سونی، تصاویر را آنالیز، اصلاح و بهبود بخشیده تا نتیجه کار، تصاویری زیبا و با کیفیتی باورنکردنی باشد.
و خیلی ها میگفتن که پایه های تلویزیون 4k سونی زیاد زیبا نیست ...که به نظر من زیباست . اما دلیل اصلیش :
![]()
دوستان سلام
من جدیدا یه سونی 48w600 خریدم
از کیفیتش کاملا راضیم و بر خلاف گفته خیلی از دوستان حتی زاویه دیدش از 170 هم بیشتره
صداش هم عالیه
تنها چیزی که توی ذوقم خورد در قسمت برنامه ها هیچ برنامه ای بغیر از یک مرور گر نداره
درصورتی که در تبلیغات سامسونگ دیدم کلی برنامه و بازی داره
ایا برای بقیه دوستان هم بهمین شکله یا نه؟
اصلا میشه روش برنامه ای از خارج نصب کرد یا نه؟
کلا هر شرکتی یک چیزی ارائه میده .
سامسونگ بیشتر بر قابلیت های جانبی و کمتر بر روی کیفیت تی وی مانور میده
سونی روی کیفیت تصویر و نه امکانات جانبی
ال جی رو کیفیت تصویر و OLED
...............
اگر به نصب app و بازی علاقه مندید . یک Android tv box بگیرید . که هم میشه بازی های اندروید و برنامه های اندروید رو وصل کرد و هم میشه فیلم های بلوری سنگین رو با زیرنویس فارسی دید . hdmedia.ir
سلام دوستان
خواستم نظرم را بزارم شاید به کسی کمک کنه
من الان چند روزه سونی ال ای دی 60 اینچ مدل w600b خریدم کیفیت تصویرش عالیه شفاف و روان هست و روشنایی خوب و رنگ مشکی یک نواختی داره و اصلا نور نشت نمیده و رنگ سیاه را خالص نمایش میده که من خیلی حال کردم
امکانات و همه چیزش عالیه
کیفیت ساختش هم مثل همیشه بالاست
ظاهرش هم عالیه بسیار زیباست
من خیلی راضیم اگر کسی قصد خرید داره شک نکنه
سلام ببخشید شما با گارانتی خریدین یا نه؟ من میخوام یه سونی 40w600 یا 42w800 بخرم. موندم بین داستان با و بدون گارانتی که هرکدوم با هم حدود 400 تومن فرقشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)