تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 49 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 484

نام تاپيک: Galaxy S5 | پنجمین کهکشانی سامسونگ

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

من شرمندم دقت نکرده بودم به کد گوشی فک کردم مانند نوت نئو گوشی فرعی نه گوشی اصلی معذرت

حق با شماست الان که اس 5 در دو نسخه اکزینوس و کوالکام تولید شده هر دو نسحه با هم آپدیت رو دریافت میکنند؟؟؟
    که اس5 نسخه اگزینوس آن وارد ایران شده و کوالکام برای بازار اروپاست
    در حال حاضر تنها مدل از گوشی های سامسونگ که اندروید 5 رو براش ارائه دادن همین اس 5 هست
    اون هم نسخه اروپا
    از اونجایی که سیستم عامل باید برای G900H آماده بشه به دلیل تفاوت سخت افزاری نسخه اروپا و آسیا ممکنه G900H دیرتر به روزرسانی رو دریافت کنه اونم فکر میکنم به دلیل آماده نبودنه نسخه کامل اندروید 5 هست چون همونطور که میدونین خیلی از نسخه های 5 برای اروپا اومده ولی ایراداتی دارن و تا رفع شدن این ایرادات توسط گوگل زمان لازمه

پروفشنال shengo_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

همینطوره اگه سامسونگ به وعده خودش عمل کنه سرعت رابط کاربری خیلی سریع تر میشه هرجند الان در نوت 4 به دلیل پردازنده قوی میشه گفت با ios برابری میکنه اما اگه رابط کاربریش هم سبک تر بشه خیلی عالی میشه

3. این کاربر از shengo_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

همینطوره اگه سامسونگ به وعده خودش عمل کنه سرعت رابط کاربری خیلی سریع تر میشه هرجند الان در نوت 4 به دلیل پردازنده قوی میشه گفت با ios برابری میکنه اما اگه رابط کاربریش هم سبک تر بشه خیلی عالی میشه
    بله
    ولی بحث سرعت بیشتر بحث اندروید و IOS هست و به سامسونگ ارتباطی نداره
    خاصیت انلدروید اینگونه هست که ایراداتی تو سرعت نسبت به IOS داره که البته با این ایرادات باز به نظر بنده اندروید خیلی سیستم عامل محبوب و بهتری هست.
    سامسونگ نرم افزارای بی مصرف زیاد داره ولی بدون شک با اندروید 5 و بهینه کردن لانچر فابریک خیلی از ایراداتی که بهش میگیرن رفع میشه
    Last edited by runner; 14-01-2015 at 22:14.

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

الان این تاچ وایزی که سامسونگ گفته که برای اولین بار روی اس ۶ قرار میده که بهینه شدست و از از نظر سرعت در حد گوشی نکسوس ۶ هست

بعیده سامسونگ این با اپدیت برا گوشی های مثل نوت ۴ و اس ۵ قرار بده که
    Last edited by clau; 14-01-2015 at 22:25.

6. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

الان این تاچ وایزی که گفتن روی اس ۶ قرار میدن که از نظر سرعت در حد نکسوس ۶ هست

بعیده سامسونگ این با اپدیت برا گوشی های مثل نوت ۴ و اس ۵ قرار بده که
    هیچ نگران نباشید در اصل تمام گوشی های سامسونگ آپدیت های اندروید رو میتونن دریافت کنن این بیشتر میشه گفت به شرکت بر میگرده
    اول اینکه این آپدیتا باید برای هر مدل آماده بشه به دلیل اینکه محصولات سامسونگ خیلی بیشمار هستن و خیلی از مدل ها برای مناطق مختلف دارای سخت افزار مختلف هم هستن که این خودش یکی از مشکلات عدم ارائه سریع به روزرسانی ها هست
    بعضا هم مدلای قدیمی که از خط تولید کنار میرن و تقاضا هم ندارن دیگه آپدیت رو دریافت نمیکنن
    ولی برای پرچمداران مثل نوت3 و نوت4 ، اس5،اس4 بدون شک به روز رسانی ها ارائه میشه
    اگر هم تاچ ویز با اس6 ارائه بشه به طور حتم برای پرچمداران جدید رده پایین اس6 هم ارائه میشه

8. 2 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بله
    خاصیت انلدروید اینگونه هست که ایراداتی تو سرعت نسبت به IOS داره که البته با این ایرادات باز به نظر بنده اندروید خیلی سیستم عامل محبوب و بهتری هست.
    سامسونگ نرم افزارای بی مصرف زیاد داره ولی بدون شک با اندروید 5 و بهینه کردن لانچر فابریک خیلی از ایراداتی که بهش میگیرن رفع میشه
    بله حرفتون درسته این هم به خاطر نوع خالی کردن حافظه رم اشغال شده توسط آندروید و ios هست که در ios هنگامی که از نرم افزار خارج میشیم خود سیستم عامل حافظه ای که نرم افزار اشغال کرده بود رو خالی میکنه اما در اندروید اینگونه نیست و بعد از رسیدن به حد مشخصی این عملیات انجام میشه اما به نظر میرسه که تو آندروید 5 این مشکل تا حدود زیادی حل شده و رابط کاربری خیلی سبک تر و افزایش سرعت داشته

بله اما رابط کاربری نیز بی تاثیر نیست و هرچه رابط کاربری سنگین تر باشه تو سرعت تاثیر داره این رو تو گوشی هایی که از آندروید خالص استفاده میکنند میشه دید
    همینطور کمپانی ها ویدیویی از گوشی خود که با رابط کاربری خود کمپانی و همون گوشی با آندروید خالص هست رو منتشر میکنند تا سرعت گوشی رو با رابط کاربری خود و رابط کاربری استاندارد آندرود مقایسه کنند

به نظر بنده اندروید خیلی سیستم عامل محبوب و بهتری هست.
    بله کاملا موافقم تو آندروید آزادی عمل خیلی زیادی وجود داره که در ios وجود نداره و کاربرای ios حتی با جیلبرینگ کردن گوشیشون آزادی محدودی بدست میارن که قابل مقایسه با آندروید نیست
    Last edited by shengo_k; 14-01-2015 at 22:45.

10. 2 کاربر از shengo_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

بله حرفتون درسته این هم به خاطر نوع خالی کردن حافظه رم اشغال شده توسط آندروید و ios هست که در ios هنگامی که از نرم افزار خارج میشیم خود سیستم عامل حافظه ای که نرم افزار اشغال کرده بود رو خالی میکنه اما در اندروید اینگونه نیست و بعد از رسیدن به حد مشخصی این عملیات انجام میشه اما به نظر میرسه که تو آندروید 5 این مشکل تا حدود زیادی حل شده و رابط کاربری خیلی سبک تر و افزایش سرعت داشته

بله اما رابط کاربری نیز بی تاثیر نیست و هرچه رابط کاربری سنگین تر باشه تو سرعت تاثیر داره این رو تو گوشی هایی که از آندروید خالص استفاده میکنند میشه دید
    همینطور کمپانی ها ویدیویی از گوشی خود که با رابط کاربری خود کمپانی و همون گوشی با آندروید خالص هست رو منتشر میکنند تا سرعت گوشی رو با رابط کاربری خود و رابط کاربری استاندارد آندرود مقایسه کنند

بله کاملا موافقم تو آندروید آزادی عمل خیلی زیادی وجود داره که در ios وجود نداره و کاربرای ios حتی با جیلبرینگ کردن گوشیشون آزادی محدودی بدست میارن که قابل مقایسه با آندروید نیست
    بله در حقیقت برنامه نویسی این دو سیستم عامل متفاوت هست اندروید بر اساس جاوا هست و اینکه همین موضوع که اشاره کردین محدودیت سیستم عامل IOS این محدودیت یکی از دلایل سرعت خوبش هست که الان هم کم کم یه محدودیت هایی تو نسخه های جدید اندروید (4.4.2) میبینیم مثل عدم دسترسی به حافظه که انگار برای افزایش سرعت بوده
    در کل باتون موافقم من هم منکر سنگینی تاچ ویز سامسونگ نمیشم و با بروزرسانی های سامسونگ و اندروید خیلی بهتر هم میشه
    یه کلیپی هم من دیدم برای تست سرعت سه مدل گوشی نوت4 ، اپل6 ،نکسوس 6 که با اختلاف خیلی جزئی نکسوس نسبت به نوت4 اول شد و اپل جایگاه سوم رو گرفت
    Last edited by runner; 14-01-2015 at 23:02.

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

بله در حقیقت برنامه نویسی این دو سیستم عامل متفاوت هست اندروید بر اساس جاوا هست
    در کل باتون موافقم من هم منکر سنگینی تاچ ویز سامسونگ نمیشم و با بروزرسانی های سامسونگ و اندروید خیلی بهتر هم میشه
    یه کلیپی هم من دیدم برای تست سرعت سه مدل گوشی نوت4 ، اپل6 ،نکسوس 6 که با اختلاف خیلی جزئی نکسوس نسبت به نوت4 اول شد و اپل جایگاه سوم رو گرفت
    بله درسته زبان برنامه نویسی آندروید جاواست و یکی از قدرتمند ترین زبان های دنیا به حساب میاد و حتی یکی از مزییت های آندروید نسبت به ios این هست که چون هسته سیستم عامل لینوکس هست با چند کد در دترمینال میتونیم راحت سیستم عامل لینوکس رو در گوشی اجرا کنیم که در ios تحت هیچ عنوان نمیشه مک رو اجرا کرد

بله این کلیپ رو من هم دیدم که به نظر من به دلیل که به نظر من تا چند سال آینده آندروید به طور کامل ios رو پشت سر میزاره این هم به دلیل فوت استیو جابز هست که واقعا قلب تپنده اپل بود و تاحالا نتونستن جاش رو پر کنند و معلوم نیس در آینده چه چیزی پیش میاد

13. این کاربر از shengo_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ممنون از صحبتاتون واقعا استفاده کردم ممنون
    برای جلوگیری از انحراف تاپیک بهتره صحبت کردن درباره سیستم عامل هارو ادامه ندیم

15. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

ممنون از صحبتاتون واقعا استفاده کردم ممنون
    برای جلوگیری از انحراف تاپیک بهتره صحبت کردن درباره سیستم عامل هارو ادامه ندیم
    منم همینطور از هم صحبتی با شما خیلی خوشحال شدم و به دانشم اضافه شد
    ...موفق باشد...

17. این کاربر از shengo_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •