تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 266 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

داره خودمونی میشه S!AVASH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

کییت صفحه نمایشش به نظر شما چطوره؟از هرکی این لپ تاپ رو میخره این سوال رو ازش میپرسم

به نظر من که خوبه . شاید عالی نباشه . اما بد هم نیست

2. 3 کاربر از S!AVASH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

سلام
    بقیه سئوال ها رو که بچه ها جواب دان اما سئوال اول:
    کیبوردش بک لایت داره ولی مثل همون z500 هست.البته مشکلی نداره ولی خب اگه تایپیست هستید بهتره یه کیبورد دیگه تهیه کنید ولی در کل همه چی بستگی به نوع استفادتون داره
    سلام

از راهنمایی شما ممنونم.

دقیقاً همین نکته ای که فرموده اید ، سوال من است که مدل 510 که دارای کیبورد اصلاح شده ( حالا نمی دانم اصلاً ایراد 500 چی است که باید اصلاح شود ! ) دارای نور پس زمینه نیست و اگر دارای نور پس زمینه باشد ، همان مدل کیبورد دارای اشکال 500 است .

این نکته را یکی از بچه ها در همین فوروم مطرح کرده بودند ، که نمی دانم چقدر درست است !

شما مشکلی با کیبورد ندارید ؟

چرا از جایی نمیخری که مطمئن باشه؟مثلا دیجی کالا یا فروشگاه لوتوس؟از جاها معتبر بخر تا دیگه شک نداشته باشی که آک بند هست یا نه
    از راهنمایی خوب شما باز هم ممنونم.

اما این سایت ها معمولاً 20 تا 30 تومان از بازار گران تر می دهند و به زور پک نرم افزار گردو و ... را به آدم غالب می کنند. برای همین می خواهم خودم از بازار تهیه کنم .

دوستان نکاتی را که در هنگام خرید باید توجه کرد را فرمودند ، اما از کجا بفهمیم که قبلاً استفاده نشده است و یا
    refurbished
    نیست ؟

ممنونمم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

اما از کجا بفهمیم که قبلاً استفاده نشده است و یا
    refurbished
    نیست ؟
    این که بشه از روی ظاهر لپ تاپی که میخاین به عنوان آک بخرین تشخیص داد که استفاده شده یا نه کاره سخت و عملا غیر ممکنه.واسه همین میگم از جاهای معتبر بخرین.خود دیجی کالا تا 1 هفته گارانتی تعویض داره که اگه تو این یک هفته خدایی نکرده مشکلی داشت بتونین عوض کنین.اگه از بازار بخرین فکر نکنم اگه بعد از چند روز بفهمین ایراد داره براتون عوض بکنن.سعی کنین لپ تاپی که میخرین آک بند بخرین حتی برچسب روی کارتونش رو هم چک کنین که قبلا باز نشده باشه.در نهایت وقتی ویندوز ریختین با برنامه HD tone pro اگه تست کردین که میزان استفاده از هارد رو اگر صفر زده بود که هیچی اگه نه که میبرین با این دلیل و مدرک به فروشنده میگین که این لپ تاپ آک نیست

5. 2 کاربر از hojat.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام

از راهنمایی شما ممنونم.

دقیقاً همین نکته ای که فرموده اید ، سوال من است که مدل 510 که دارای کیبورد اصلاح شده ( حالا نمی دانم اصلاً ایراد 500 چی است که باید اصلاح شود ! ) دارای نور پس زمینه نیست و اگر دارای نور پس زمینه باشد ، همان مدل کیبورد دارای اشکال 500 است .

این نکته را یکی از بچه ها در همین فوروم مطرح کرده بودند ، که نمی دانم چقدر درست است !

شما مشکلی با کیبورد ندارید ؟

از راهنمایی خوب شما باز هم ممنونم.

اما این سایت ها معمولاً 20 تا 30 تومان از بازار گران تر می دهند و به زور پک نرم افزار گردو و ... را به آدم غالب می کنند. برای همین می خواهم خودم از بازار تهیه کنم .

دوستان نکاتی را که در هنگام خرید باید توجه کرد را فرمودند ، اما از کجا بفهمیم که قبلاً استفاده نشده است و یا
    refurbished
    نیست ؟

ممنونمم.
    خواهش میکنم
    نه بک لایت داره مطمئن باشید
    من مشکلی با کیبورد ندارم ولی به شما میگم که اگه تایپیست هستید و یا به مدت خیلی زیاد از کیبورد استفاده میکنید بهتره یه کیبورد اکسترنال بگیرید.چون بالاخره هر جور حساب کنی اون قدرت کافی رو برای استفاده طولانی مدت نداره ( منظورم روزی 8 ساعت تایپ کردن برای مدت 2 -3 سال )
    البته بازم تاکید میکنم همه چیز بستگی به استفاده شما داره

7. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

سلام
    من مدل i7 با هارد Hybrid اون میخوام و با نور کیبردش و همچنین رم 8 گیگ. شگفتم برام بیارن. به نظرتون گیر میاد؟ بیام تهران؟ دیجی نداره!
    سلام
    دیجی نداره
    ولی گیر میاد ، البته به سختی
    اگه قراره براتون بیارن که دیگه نیاز نیست برید تهران
    گیر آوردم توی شهرمون! رمش 6 گیگه که میگه با 50 تومان میکندش 8 گیگ. می خوام سفیدشو بگیرم. کلاً با 8 گیگ رم میشد 2،380،000. فکر کنم فیمتشم خوب باشه. با گارانتی سازگار و کیبرد فارسی، نه عربی.
    نظر؟؟؟

9. 2 کاربر از atlas-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز atlas-m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    حومه™ !

پيش فرض

یه سوال Lenovo Energy Management Driver که توی سایت Lenovo هست مخصوص ویندوز 8 و 7 می باشد. آیا می توان آن را روی ویندوز 8.1 هم نصب کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hojat.n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    فضا

پيش فرض

گیر آوردم توی شهرمون! رمش 6 گیگه که میگه با 50 تومان میکندش 8 گیگ. می خوام سفیدشو بگیرم. کلاً با 8 گیگ رم میشد 2،380،000. فکر کنم فیمتشم خوب باشه. با گارانتی سازگار و کیبرد فارسی، نه عربی.
    نظر؟؟؟
    عالیه بخر.همین که کیبردش فارسیه خیلی خوبه.قیمتشم خوب گفته

Sent from my LT22i using Tapatalk 2

12. این کاربر از hojat.n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یه سوال Lenovo Energy Management Driver که توی سایت Lenovo هست مخصوص ویندوز 8 و 7 می باشد. آیا می توان آن را روی ویندوز 8.1 هم نصب کرد؟
    آره برای ویندوز 8 روی 8.1 هم نصب میشه
    Last edited by Abdolreza2012; 19-02-2014 at 19:09.

14. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

نظر؟؟؟
    دوست عزیز مبارک باشد .

بقیه مشخصات کانفیگ شما با 8 گیگ بدون هارد هیبریدی فرقی ندارد ؟

ممنون می شوم بفرمایید که الآن رو سیستم شما 2 تارم 4 گیگ با همان برند 2 تا رم 6 گیگ نصب است ؟ یا برند رم ها بعد از تعویض فرق کرده است و شما از کجا فهمیدید که همان برند از رم ها را برای شما جایگزین کرده اند ؟

و اگر من هم بروم ازخود گارانتی سازگار بگیرم ، همین کار را برای من می کنند ؟

بابت پاسخگویی شما سپاسگذارم.

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز مبارک باشد .

بقیه مشخصات کانفیگ شما با 8 گیگ بدون هارد هیبریدی فرقی ندارد ؟

ممنون می شوم بفرمایید که الآن رو سیستم شما 2 تارم 4 گیگ با همان برند 2 تا رم 6 گیگ نصب است ؟ یا برند رم ها بعد از تعویض فرق کرده است و شما از کجا فهمیدید که همان برند از رم ها را برای شما جایگزین کرده اند ؟

و اگر من هم بروم ازخود گارانتی سازگار بگیرم ، همین کار را برای من می کنند ؟

بابت پاسخگویی شما سپاسگذارم.
    1 - باید همون مشخصات رو داشته باشه و تفاوتی وجود نداره
    2 - معمولا ( باید ) 2 تا رم 4 گیگ بذارن و دو رم باید از یه مارک و اف اس بی باشن
    3 - بله گارانتی هم همینکارو میکنن ولی بهتره با رم 8 گیگ تهیه کنید تا اینکه رم 6 باشه و بعد بخواین ارتقاء بدین

17. این کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •