به نظر من که خوبه . شاید عالی نباشه . اما بد هم نیست
به نظر من که خوبه . شاید عالی نباشه . اما بد هم نیست
سلام
از راهنمایی شما ممنونم.
دقیقاً همین نکته ای که فرموده اید ، سوال من است که مدل 510 که دارای کیبورد اصلاح شده ( حالا نمی دانم اصلاً ایراد 500 چی است که باید اصلاح شود ! ) دارای نور پس زمینه نیست و اگر دارای نور پس زمینه باشد ، همان مدل کیبورد دارای اشکال 500 است .
این نکته را یکی از بچه ها در همین فوروم مطرح کرده بودند ، که نمی دانم چقدر درست است !
شما مشکلی با کیبورد ندارید ؟
از راهنمایی خوب شما باز هم ممنونم.
اما این سایت ها معمولاً 20 تا 30 تومان از بازار گران تر می دهند و به زور پک نرم افزار گردو و ... را به آدم غالب می کنند. برای همین می خواهم خودم از بازار تهیه کنم .
دوستان نکاتی را که در هنگام خرید باید توجه کرد را فرمودند ، اما از کجا بفهمیم که قبلاً استفاده نشده است و یاrefurbishedنیست ؟
ممنونمم.![]()
این که بشه از روی ظاهر لپ تاپی که میخاین به عنوان آک بخرین تشخیص داد که استفاده شده یا نه کاره سخت و عملا غیر ممکنه.واسه همین میگم از جاهای معتبر بخرین.خود دیجی کالا تا 1 هفته گارانتی تعویض داره که اگه تو این یک هفته خدایی نکرده مشکلی داشت بتونین عوض کنین.اگه از بازار بخرین فکر نکنم اگه بعد از چند روز بفهمین ایراد داره براتون عوض بکنن.سعی کنین لپ تاپی که میخرین آک بند بخرین حتی برچسب روی کارتونش رو هم چک کنین که قبلا باز نشده باشه.در نهایت وقتی ویندوز ریختین با برنامه HD tone pro اگه تست کردین که میزان استفاده از هارد رو اگر صفر زده بود که هیچی اگه نه که میبرین با این دلیل و مدرک به فروشنده میگین که این لپ تاپ آک نیست
خواهش میکنم
نه بک لایت داره مطمئن باشید
من مشکلی با کیبورد ندارم ولی به شما میگم که اگه تایپیست هستید و یا به مدت خیلی زیاد از کیبورد استفاده میکنید بهتره یه کیبورد اکسترنال بگیرید.چون بالاخره هر جور حساب کنی اون قدرت کافی رو برای استفاده طولانی مدت نداره ( منظورم روزی 8 ساعت تایپ کردن برای مدت 2 -3 سال )
البته بازم تاکید میکنم همه چیز بستگی به استفاده شما داره
گیر آوردم توی شهرمون! رمش 6 گیگه که میگه با 50 تومان میکندش 8 گیگ. می خوام سفیدشو بگیرم. کلاً با 8 گیگ رم میشد 2،380،000. فکر کنم فیمتشم خوب باشه. با گارانتی سازگار و کیبرد فارسی، نه عربی.
نظر؟؟؟
یه سوال Lenovo Energy Management Driver که توی سایت Lenovo هست مخصوص ویندوز 8 و 7 می باشد. آیا می توان آن را روی ویندوز 8.1 هم نصب کرد؟
عالیه بخر.همین که کیبردش فارسیه خیلی خوبه.قیمتشم خوب گفته
Sent from my LT22i using Tapatalk 2
آره برای ویندوز 8 روی 8.1 هم نصب میشه
Last edited by Abdolreza2012; 19-02-2014 at 19:09.
دوست عزیز مبارک باشد .
بقیه مشخصات کانفیگ شما با 8 گیگ بدون هارد هیبریدی فرقی ندارد ؟
ممنون می شوم بفرمایید که الآن رو سیستم شما 2 تارم 4 گیگ با همان برند 2 تا رم 6 گیگ نصب است ؟ یا برند رم ها بعد از تعویض فرق کرده است و شما از کجا فهمیدید که همان برند از رم ها را برای شما جایگزین کرده اند ؟
و اگر من هم بروم ازخود گارانتی سازگار بگیرم ، همین کار را برای من می کنند ؟
بابت پاسخگویی شما سپاسگذارم.![]()
1 - باید همون مشخصات رو داشته باشه و تفاوتی وجود نداره
2 - معمولا ( باید ) 2 تا رم 4 گیگ بذارن و دو رم باید از یه مارک و اف اس بی باشن
3 - بله گارانتی هم همینکارو میکنن ولی بهتره با رم 8 گیگ تهیه کنید تا اینکه رم 6 باشه و بعد بخواین ارتقاء بدین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)