سلام.سال نو مبارک
این بایوس همونه که میگن نباید آپدیت شه!؟
سلام.سال نو مبارک
این بایوس همونه که میگن نباید آپدیت شه!؟
سلام داش اینجا همه بچه ها ویندوز 8.1 نصبیدن و همه درایور ها درست داره کار میده نمیدونم شاید با 7 به مشکل بخوری ها
برای فینگر پرینت باید Validity Finger Print رو اول نصب کنی بعدش Hp Client Security Manager یا Hp Proetct tools رو نصب کنی از این 2 تا که اخر گفتم رو یکیش رو نصب کن جفتش یکی هست
برای وبکم هم همون درایوری که روی سایت هست نو نصب کن راحت نصب میشه
چراغ تاچپد هم درایورش رو باید نصب کنی به همین راحتی ، بعدش دوبار تپ بزنی روی چراغ خاموش و روشن میشه
راستی بایوس همین F 27 رو نصبیدی ؟ مشکلی نداره ؟
سلام سال نو شما هم مبارک
نه کی میگه نباید آپدیت بشه ؟ فقط یه خورده حساسیتش بالاست![]()
ح
سلام، ساله نو مبارک ...
منم اوایل یکم با مودم مشکل داشتم، وقتی درایور خود اچ پی رو نصبیدم بعضی وقتا مودم رو پیدا نمیکرد، رفتم از سایت خود Ralink درایور رو دانلود کردم،
کاملا مشکلم حل شد،
واسه چی کیبورد عربی گرفتی آخه !
خیلی شلوغ پلوغه ...
برو ی برچسب حروف فارسی بگیر روی کیبوردت بچسبون بهتر بشه،
بهتره ویندوز 7 رو نصب نکنی، اگه هم میخوای نصب کنی برو درایورای ویندوز 7 رو از سایت اچ پی دانلود کن، همه درایورا واسه ویندوز 7 هم اوکی هست،
Last edited by m_y_68; 26-03-2014 at 23:19.
سلام
برادر بایوس رو آپدیت نکردی ؟![]()
چرا من همون روزی که اومد آپدیت کردم، الان شده F27
خواستی آپدیت کنی از پای لپتاپ پاشو برو ! آخه اولش هنگ میکنه بعد یهو خاموش میشه بعد هم ی چند تا حرکت خطرناک دیگه میکنه که قلب آدم از جاش درمیاد ...
ولی مشکلی پیش نمیاد،
هوووووورااااااامنم آپدیت کردم
![]()
اونقدرها هم ترسناک نبود - اما من موندم واقعا به چه دردی میخوره و جه فرقی میکنه آخه !!![]()
آقا این لپ تاپ دهن منو سرویس کرد-اعصابمو بهم ریخت - مخابرات هم خدا لعنت کنه کلی پول می گیره هم ساعات رایگتان رو حذف کرد هم سرعت رو به 120 رسوند بیشترم نمی شه درایور دانلود کردن واقعا لج در آر شده- آقا موقع نصب داریور ها هی ارورر می ده- رفتم پک کامل گردو خریدم ویندوز 8.1 نصبیدم بازم اروو می ده فینگیر پرینتم اصلا شناسایی نمی شه هی ازم فایل سیکروتی مسنجر 8.2 بالا تر می خواد این چی هست لطفا کمک کنید کلافه شدم![]()
داداش چرا اینقدر خودتو اذیت میکنی؟ یکم دقت کنی به حرف بقیه دوستان خیلی راحت میتونی درایورها رو نصب کنی،
شما تا hp protect یا security Clint رو نصب نکنی نمیتونی فینگر پرینت رو راه اندازی کنی،
پیشنهاد میکنم تمام برنامه ها و درایورهای توی سایت رو نصب کنی، منو داش امید واسه نصب security Clint یکم مشکل داشتیم، به صفحه های اول ی نگاهی بنداز تا راه حل نصب رو یاد بگیری،
اگه هم ارور خاصی میده متن ارور رو بزار یا عکس بگیر تا بتونیم کمکت کنیم،
آقا قبلا گفتم بازم میگم
برای فینگر پرینت من اول Validity Finger Print رو نصبیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعدش هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نصب کردم همین
این Client Security اگر موقع نصب ارور داد برو از داخل پوشه ای که اکسترکت کرده دوباره بزن نصب میشه
برای تاچ پد اینو نصبش کن :
برای وبکم :
این لینک ها همش برای ویندوز 8.1 هست اما روی ویندوز 7 و 8 هم کار میکنه
Last edited by oOomid.M; 27-03-2014 at 22:48.
سلام
تو این چند روز گذشته دوبار شده که وقتی سیستمو روشن میکنم همون اول که ویندوز شروع میکنه به لود شدن یهو سیستم خاموش میشه.منتها بعد یه چند ثانیه که دوباره دکمه پاورو میزنم بدون هیچ مشکلی ویندوز بالا میاد.کسی میدونه که مشکلش چیه؟![]()
Last edited by mahdi69-veiron; 01-04-2014 at 02:01.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)