دوستان انگار کسی مغازه ای تو مشهد نمیشناخت این بازی رو داشته باشه..کسی سایتی میشناسی واسه فروش گذاشته باشه این بازی رو با کرک سالم
دوستان انگار کسی مغازه ای تو مشهد نمیشناخت این بازی رو داشته باشه..کسی سایتی میشناسی واسه فروش گذاشته باشه این بازی رو با کرک سالم
saite soft gozar mitoni download koni azash vali man razi nistam ajib gol mikhoran to bazi hata age defayi bechini ya har kari koni
saite soft gozar mitoni download koni azash vali man razi nistam ajib gol mikhoran to bazi hata age defayi bechini ya har kari koni
اینم نتیجه کار ما تا 2015:
فعلا تمرکزم روی شرایط مالی تیم و جوان سازی تیم است.
من کلا هیچ بازیکنی رو نمی زارم تو تیمم بازنشست بشه و اکثر بازیکنای بالای 27 سال رو می فروشم.همیشه هم یه بودجه نقل و انتقالات نگه میدارم برای روزای اخر نقل و انتقال که اگه بازیکن ارزون به پستم خورد راحت از دست ندم.
همینطور که تو عکس میبینید تو این دو سال حدود 54 میلیون از نقل وانتقالات سود کردم ولی بازیکنای زیادی هم خریدم دلیلش اینه که بازیکن رایگان زیاد میخرم.بهترین بازیکنی که رایگان گرفتم ویکتور والدز بود.
این باشگاه با همه کوچیکیش ادعای زیادی داره مدیرش شرط گذاشته که امثال باید نیمه بالای جدول باشم والان حتی شانس سهمیه یوفا دارم
![]()
Last edited by pato77; 25-12-2013 at 21:10.
من روش کامل متفاوتی برای بازی کردن FM14 در پیش گرفتم که بعید می دونم کسی این کار رو کرده باشه!!
روشی که شاید به مذاق خیلی ها خوش نیاد!!اما من لذت می برم از این روش
بگم؟
خوب اگه خوشتون نیومد ایراد نگیرید
من لیگ ایران رو شروع کردم!!!!همین؟نه ادامه رو بخونید
قبل شروع لیگ از طریق ادیتور لیگ ایران را ویرایش عجیبی کردم.یه تیم اضافه کردم به لیگ به نام All stars با بودجه بالا و یه سری بازیکن تاپ مثل رونالدو،مسی،ژاوی،نویر،کمپ انی و ...کلاً تو هر پست نزدیک به 2 ستاره دارم.با کلی مربی و کمک و ...درجه یک
خوب اینجوری که نامردیه لیگو شروع کنم قطعاً All stars میزنه همه تیمها رو له می کنه.نه کار اینجا تموم نشد
تیمهای دیگه هم(چهار تا تیم) تقریباً همین وضعیت را داشتن یعنی سه یا چهار تا بازیکن تاپ بهشون دادم با یه پول نجومی
واقعاً بازی جالب شده یه بزن بزن واقعی رخ داده تو لیگ هیجان بالا
اما هیجان اصلی تو فصل نقل و انتقالات رخ میده.با این پولی که اینها دارن یه خرجایی می کنن که نگو.بازیکنای تقریباً تاپ می خرن
فعلاً با تراکتور سازی با 5 امتیاز اختلاف صدر هستم
بیشتر از بازی خواهم گفت
Last edited by وین رونی; 25-12-2013 at 22:24.
اينجوري لذتي نداره اخه :( كاش يكي از بچه ها درباره نحوه تمرين صحيح توضيح ميداد تمرين عالي
داداش اي ول داري تمريناتو توضيح ميدي لطفا؟
برای تمرینات :قبل از اتمام هرفصل و به تعطیلات رفتن بازیکنان ازت درخواست میشه تا زمان شروع تمرینات فصل بعد رو معلوم کنی من همیشه 5 الی 6 هفته درخواست میکنم.
2الی سه هفته اول رو بزارین رو fitnes با بالاترین فشار سعی کنین تو این دو هفته بازی دوستانه با تیمای ضعیف بزارین که کسی مصدوم نشه.بعد یک هفته team choasenبزارین بعدشم بقیه تمرینات رو تا قبل از شروع فصل هر کدوم رو یک هفته تمرین کنید.تو طول فصل پیشفرض رو بزارین روbalance با فشار کم .تمرینات طول فصل به شرایط تیم بستگی داره. مثلا من چند هفته پشت سر نتیجه نمیگرفتم بعد یک هفته قبل از بازی با چلسی تمرین رو رویattacking گذاشتم و مشکل حمله ایم حل شد و تمرین روز قبل مسابقه رو هم روی دفاع گذاشتم ودر نهایت چلسی رو 3 2 بردم.
در مورد ادیتور وقتی محتویاتشو تو جایی که بازیو ریختم کپی می کنم و بعد اجرا، صفحه سیاه می شه وقتی هم که پوششو کامل می ریزم و بعد editor.exe رو باز می کنم پیغام failed to find language data رو می ده و می بندتش. فولدر language رو از دیتای اصلی بازی به این فولدر کپی کردم ولی فرقی نکرد. تمام صفحات این تایپیکو خوندم ولی به جوابم نرسیدم ممنون می شم راهنماییم کنید دقیقا باید چی کار کنم.
بچه ها احیانا کسی تو این بازی با "فیس پک" به مشکل نخورده؟ من نصف فیس پکام واسم لود نمیشه تو بازی...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)