اقا سلام !
من وقتی این بازی رو با گرافیک سی پی یو لپ تاپم یعنی HD intel 4600 باز می کنم هیچ مشکلی نداره
ولی وقتی با گرافیک اصلیم جی فورس جی تی 740 2 یازی رو باز می کنم ارور زیر رو میده
درضمن ورژن انودیا اکسپرینس من هم اینه 334.89
خواهشن یکی کمک کنه!
![]()
اقا سلام !
من وقتی این بازی رو با گرافیک سی پی یو لپ تاپم یعنی HD intel 4600 باز می کنم هیچ مشکلی نداره
ولی وقتی با گرافیک اصلیم جی فورس جی تی 740 2 یازی رو باز می کنم ارور زیر رو میده
درضمن ورژن انودیا اکسپرینس من هم اینه 334.89
خواهشن یکی کمک کنه!
![]()
Last edited by onlinefarhad; 18-03-2014 at 08:24.
دوست عزیز
بازی رو تو ویندوز 7 نصب کن -
اکثر بازی ها با ویندوز 8 مشکل دارن
احتمالاً درایور کارت گرافیکتون مشکل داره.
از سایت اصلی گرفتید؟
پیشنهاد می کنم یک بار دیگه چک کنید.
ورژن 335 رو دیده بودم. حتما جدید تر هم اومده.
دوست عزیز...
من هم از 8 استفاده کردم، هم از 8.1 باید بگم تا حالا هیچ مشکلی از جهت اجرای بازی توش نداشتم و فریم ریتم هم از 7 بیشتر بوده.
+ وقتی با کارت اصلی بازی می کنند این ارور به وجود میاد. پس ربطی به ویندوز نداره.
دوستان من بازی رو به همراه تمام اخرین اپدیت های همه چیز نصب کردم.بازی مشکل نداره اجرا میشه خیلی راحت حتی روی ultra بدون حتی یه زره لگ .ولی مثلا دو روز بعد میرم بازی کنم لگ شدید شدید در حد صحنه اهسته داره هرچی میرم بیرون میام تو .ریستارت میکنم فایده نداره.بازی هم از اول نصب کنم اولش باز عالی اجرا میشه ولی بعد ی ه مدت دوباره لگ!
مدت زمانی که شما بازی می کنید چقدره؟
سیستمتون ویروسی نیست؟ این مشکل رو با سایر بازی ها هم دارید؟
اگه نه، احتمالاً بازیتون باگ داره. باید برید از یه جا دیگه بخرید.
خیلی کم به ساعت نیست مثلا 5 دقیقه بازی کردم بعد فرداش گیر پیدا کرد .بعد دوباره نصب کردم این بار 3-4 ساعت بازی کردم بعد گیر کرد .سیستم هم تازه گرفتم فقط این بازیو نصبیدم
احتمالاً ویروسه.
برای اطمینان، بازی های دیگه رو هم امتحان کنید.
من بخاطر اینکه سایت انودیا مشکل اکسز داره از سایت لنوو کارت گرافیکشو دانلود کردم (البته ورژن انودیا اکسپریینس من 326.80 هستش که اشتیاهی گفته بودم 334.89)
در واقع اخرین اپدیت موجودش 334.89 هستش (که حالا کی حوصله داره دانلود کنه)
سلام دوستان
من نسخه بلک باکس رو با حجم 17 گيگ دانلود و نصب کردم، ولي روي آيکنش که کليک ميکنم اجرا نميشه، هيچ پيغامي هم نمياد!
ويندوز 8.1 هست و همه بازيها هم معمولاً به راحتي اجرا ميشن از جمله بتلفيد 3.
به نظرتون مشکل از چيه؟ راه حل داره؟
مشکل من حل شد دوستان،
داخل ديسک، دو تا فايل پيش نياز ويژوال سي بود که من فکر ميکردم اونا نياز نيست نصبش نکردم،
بعد از نصبشون، بازي اجرا شد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)