ديگه اونطوري ليزينگ نداره
فقط پيش فروش ها هست
الان شركتي كه بهتر از بقيه است ليزينگ ملت
ديگه اونطوري ليزينگ نداره
فقط پيش فروش ها هست
الان شركتي كه بهتر از بقيه است ليزينگ ملت
سلام دوستان، پیش فروش جدید ایرانخودرو از کی شروع میشه؟ برای هفته بعد احتمالش هست که پیش فروش اعلام کنن؟
پیش فروش این ماه که تمام شده و انجام شده اول ماه. اگر منظور فروش فوری هست که احتمالا میلاد امام رضا (ع)
پیشنهاد من به دوستان اینه که اول برید تعمیرگاه های مجاز و سوال بپرسید که کیفیت خودرو ها به چه صورت هست ..به نظرم خریدن ماشین چینی تو این شرایط به نفع مشتری هست .. با این تفاسیر که ایران خودرو پیش میره تنها هزینه های بالا تر برای خودرو در ایران و کیفیت پایین رو بهمراه داره ...من دو تا ماشین ثبت نام کردم یکی فوری یکی پیش فروش سر خودرو اول متضرر شدم خودرو دوم هم که راناست دارم انصراف میدم ..
بابا ماشين چيني هم آشغاله ،،،، ماشين دوست من ام وي ام ٥٣٠ بود تو پاركينگ خودبخود موتورش آتيش گرفت ،،، الان داره واسه تعويض ماشين تلاش ميكنه
قطعا ماشینای چینی از ماینهای ایرانخودرو و سایپا خیلی سرترن....بعضی پیرو جرفای دیگران میگن چینی بده و هنوز استفاده ای نکردن اینجوری میگن....همین ماشینهای چینی که شما میگین بده برا 2سال دیگه اینقد پیشرفت میکنه و گرون میشه ک کسی از عهده خریدش بر نیاد...مثال ام وی ام 315 اول 19میلیون بود الان 40تومنه
گران بودنش هیچ ارتباطی به چیزی که شما می فرمایید نداره. خودروی چینی یا کلا خارجی بخش قابل توجهی از قیمتش را ارز بری داره ، دو سال پیش مثلا قیمت دلار چقدر بود؟ الان چقدره؟
وقتی دلار بیش از دو برابر بشه ، طبیعی هست که خودرویی که قطعاتش کامل داره از اونطرف مرز با دلار وارد میشه هم باید دوبرابر بشه...
ممنون آقای معصومی ولی بنده منظورم این بود خودرو هرچقد کیفیتو کارایی بالاتری داشته باشه قیمتشم بالاتره...در کل میگم خودروهای چینی با کیفیت تر از خودروهای سایپا و ایرانخودرو هست.
در مورد کیفیت کاملا موافق شما هستم و اصلا به نظرم خودروهای چینی هم قابل قیاس با ایرانی ها نیست و خیلی بهتر و پر امکانات و آپشن تر از خودروهای ایران خودرو و سایپاس
واقعا خودروهای با کیفیتی هستن..ولی متاسفانه بدنام شده بعضیا هنوزم دستشون به فرمون اینا ماشینا نخورده میان ازشون انتقاد میکنن و ایراد میگیرن ولی واقعا الان فقط خودروهای چینی بصرفه تره..سواری..امکانات..قیمت مناسبت نسبت به امکاناتشون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)