کسی میدونه مدل مات تو بازار هست یا نه اگه هستادرس دارید بذارید برام
کسی میدونه مدل مات تو بازار هست یا نه اگه هستادرس دارید بذارید برام
سلام عزیزان چند وقت پیش یکی از دوستانم این لبتاپو واسه رندر تری دی مکس گرفت.... اما متاسفانه میگه خیلی داغ میشه. آخه چجوری با این دمای وحشتناک 4 ساعت رندر بگیره؟
شما چجوری دو سه یاعت بازی میکنید؟ اینجوری که یه ماهه از پا در میاد
این لپتاپ نباید دماش اونقدرا هم بالا بره!(به دلیلِ اینکه سری گیمینگ هست و هیت سینکش هم از جنسِ مس هستش!)
برای رندر بنظرِ من از سری حرفهای و مخصوصا سری تینک پد باید استفاده بشه تا سری گیمینگ.
چون که معمولا گرافیکِ گیم آنچنان به درد رندر نمیخوره.
به غیر از رندرم کلا خیلی داغ میکنه... بد جوری پشیمون شده
میتونه بفروشِ از سری تینک پد یه لپتاپ بگیره ( اما اینجوری میشه گفت خیلی ضرر میکنه! مشکل نرم افزاری نداره؟ همه درایور ها نصبه؟)
دوست عزیز اگه توربو بوست رو غیر فعال کنه سیستمش دیگه داغ نمیکنه...اما از قدرت پردازشش کم میشه!!!![]()
سلام دوستان
دوستم میخواد لپ تاپ بخره ، میخواستم بدونم وزن شارژر این لپ تاپ چقدره؟ و اینکه سایزش خیلی بزرگه یا مثل بقیه لپ تاپ ها هست.چون تو سایت "نوت بوک چک" عکس شارژر رو گذاشته بود، به نظر خیلی بزرگ می اومد.حتما سنگین هم هست !
و اینکه کیفیت صحفه نمایش در قیاس با لپ تاپ های سونی چطوره؟ راضی هستن دوستان؟ مدل سونی که دوستم قیمت کرده ، 3400 قیمت دادن.حالا اونو بگیره یا اینو! میگفت از نظر کانفیگ تقریبا یکی بودند.(سونی به خاطر برندش گرونه؟ یا کیفیت؟)
از نظر داغ کردن ، موقع وبگردی یا کارای معمولی چطوره؟
من این لپ تاپ رو سفارش دادم با کانفیگ زیر:
i7/1TB/8G Ram/Full HD
1. اصلا چنین کانفیگی هست؟ مگه فول اچ دیا نباید اس اس دی هم داشته باشه؟
2. بعد از خرید خودم می تونم هارد دیگه ای (ssd یا عادی) بهش اضافه کنم؟
3. اگه خودم ssd اضافه کنم خودش اتوماتیک برای کش و سریع شدن سیستم ازش استفاده می کنه یا نه باید کار دیگه ای بکنم؟
4. همین دیگه![]()
Last edited by abbasjun; 23-02-2014 at 21:32. دليل: اضافه کردن سوالات بیشتر
دوست عزیز میشه بگی کجا این قیمتارو بهت دادن؟
آخه منم میخوام یه روز بیام تهران این لپتاپو بگیرم!
میخواستم از دیجی کالا بگیرم که تموم کرد
من از مجتمع کامپیوتر پایتخت قیمت گرفتم یکی هم از تو ولیعصر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)