تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 103 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1021

نام تاپيک: SAMSUNG GALAXY NOTE III

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

مشکل خاصی که ندارند. فقط باتریشون خوب و عالی داره. که دست شما نیست. یکمم از نظر اندرویدی که روشون نصب دچار هنگ های جزیی در یه جاهایی که اصلا قرار نیست cpu به کار گرفته بشه ، میشه. مثلا تو منوها.البته خیلی کم پیش میادا ولی دیدم که گفتم و گفتن. البته با آپدیت رفع میشه. مشکل از باگ اندروید هست.
    واسه خرید هم میتونی از دیجیکالا بخری.
    ولی سعی کن باتریت ساخت ژاپن باشه با اسمبل هرجا شد. مال من ساخت ژاپن اسمبل ویتنام هست. باتری ساخت کره و چین هم هست.
    آقا خیلی ممنون ...چجوری باتری ژاپن رو پیدا کنم ؟ مگه جعبه پلمپ نیست ؟ یعنی منظورتون اینه که میشه نوع باتری رو انتخاب کرد ؟

یه سوال دیگه هم داشتم : فلیپ کاور درست و حسابی واسه این گوشی پیدا میشه ؟

2. این کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوستان این گوشی رو 1920 بهم قیمت دادن... قیمت خوبیه ؟ یا پایین تر هم پیدا میشه ؟ با توجه به اینکه این گوشی ها گارانتی ندارن جای درست حسابی و مطمئن واسه خرید این گوشی کجاست ؟
    و چند تا سوال هم درمورد خود گوشی : مدل n9000 نوت 3 مشکل خاصی از لحاظ باتری و صفحه نمایش و اینجور چیزا نداره ؟ چونکه تا جایی که یادمه مثلا یه سری از S4 ها مشکل زردی صفحه نمایش و اینجور چیزا داشتن آبا این گوشی مخصوصا مدل n9000 هم از اینجور مشکلات داره ؟
    سلام.
    دوست عزیز بنده امروز خریدم 1و 890 رنگ مشکیش رو فعلا خیلی باهاش کار نکردم که بخوام نظر قطعی بدم.اما مدلش N900 هست 9000 نیست.قرار بود 9000 باشه که سامسونگ با کد900 عرضه کرد.سایتهایی که میزنن 9000 به اشتباه میزنن.9000 فقط یک مدل هست اونم مال یکی از اپراتورهای ترکیه هست و با N9000 Q شناخته میشه.

4. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M@hdi-B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام.
    دوست عزیز بنده امروز خریدم 1و 890 رنگ مشکیش رو فعلا خیلی باهاش کار نکردم که بخوام نظر قطعی بدم.اما مدلش N900 هست 9000 نیست.قرار بود 9000 باشه که سامسونگ با کد900 عرضه کرد.سایتهایی که میزنن 9000 به اشتباه میزنن.9000 فقط یک مدل هست اونم مال یکی از اپراتورهای ترکیه هست و با N9000 Q شناخته میشه.
    مبارکه

این همه پیغام پسغام دادیم بازم 30 تومن گرون خریدی؟ امروز همون دوستم 1860 می فروخت یکی واسه بچه ها خریدیم

6. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

حاجی زنگ زدم بهش گفت 2تومن .بعد گفت تا 5 هستم من 6:30 رسیدم اونجا ولی به هر حال قسمت نبوده ایشالا گوشی بعدی من و تو که به اخر برج 9 نمیکشه که

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

حاجی زنگ زدم بهش گفت 2تومن .بعد گفت تا 5 هستم من 6:30 رسیدم اونجا ولی به هر حال قسمت نبوده ایشالا گوشی بعدی من و تو که به اخر برج 9 نمیکشه که
    حتما قبل 11 زنگ زدی

اینا تا 11 و 12 قیمت پرت میدن غروب به من تلفنی گفت 1870 رفتم اونجا گفتم 60 میدن میدی؟ گفت آره ..

اشکال نداره در هر صورت مبارکت باشه

خواستی کاستوم بزنی lidroid ورژن 1.3 از همه بهتره

9. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

حتما قبل 11 زنگ زدی

اینا تا 11 و 12 قیمت پرت میدن غروب به من تلفنی گفت 1870 رفتم اونجا گفتم 60 میدن میدی؟ گفت آره ..

اشکال نداره در هر صورت مبارکت باشه

خواستی کاستوم بزنی lidroid ورژن 1.3 از همه بهتره
    سلام.

ممنونم.
    نه حدود ساعت 2 زنگ زدم بهش.حالا 20 سی تومنه مهم نیست.مهم اینه مه طرف قابل اطمینان هست.حتما" میرم پیشش .تلفنی که آدم خوبی به نظر میرسید.
    هنوز وقت نکردم برم حتی تو منوهاش. یکی دو ساعت دیگه میرم تو کارش ببینم چی به چیه
    این رام رو از XDA میشه گرفت دیگه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام.

ممنونم.
    نه حدود ساعت 2 زنگ زدم بهش.حالا 20 سی تومنه مهم نیست.مهم اینه مه طرف قابل اطمینان هست.حتما" میرم پیشش .تلفنی که آدم خوبی به نظر میرسید.
    هنوز وقت نکردم برم حتی تو منوهاش. یکی دو ساعت دیگه میرم تو کارش ببینم چی به چیه
    این رام رو از XDA میشه گرفت دیگه؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از M@hdi-B بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    In home

14. این کاربر از poria-m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام.
    ممنون از جوابت عزیز ...آره .. درستش همون n900 هستش..من امروز بازار علاائدین بودم طبقه های بالا تا 1850 هم قیمت دادن...منتها چون من هیچ تجربه ای تو خرید گوشی بدون گارانتی ندارم ترجیحا فعلا امروز نخریدم تا یه کم بیشتر تحقیق کنم ...به نظرتون با توجه به اینکه تجربه م تو این زمینه زیاد نیست بهتر نیست که قید 40,50 تومن ارزونتر رو بزنم و از سایتهایی مثل دیجی کالا خرید کنم یا اینکه از همون علاالدین بخرم ؟ اگه بخوام از بازار بخرم باید چه چیزهایی رو چک کنم و کلا حواسم باید به چه چیزهایی باشه؟ اگرهم شما و یا هر کدوم از دوستان جای مطمئنی سراغ دارین میشه لطف کنید و تو پیام خصوصی بهم بگید؟

16. 2 کاربر از velvet revoulver بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

ممنون از جوابت عزیز ...آره .. درستش همون n900 هستش..من امروز بازار علاائدین بودم طبقه های بالا تا 1850 هم قیمت دادن...منتها چون من هیچ تجربه ای تو خرید گوشی بدون گارانتی ندارم ترجیحا فعلا امروز نخریدم تا یه کم بیشتر تحقیق کنم ...به نظرتون با توجه به اینکه تجربه م تو این زمینه زیاد نیست بهتر نیست که قید 40,50 تومن ارزونتر رو بزنم و از سایتهایی مثل دیجی کالا خرید کنم یا اینکه از همون علاالدین بخرم ؟ اگه بخوام از بازار بخرم باید چه چیزهایی رو چک کنم و کلا حواسم باید به چه چیزهایی باشه؟ اگرهم شما و یا هر کدوم از دوستان جای مطمئنی سراغ دارین میشه لطف کنید و تو پیام خصوصی بهم بگید؟
    سلام.

شما اگر توی علاءدین آدم مطمئن میشناسی یا اینکه تجربه کافی داری خرید کن.وگرنه به نظر من از قطعا" از همون سایتها مثل دیجی کالا ببخر که مهلت تست بهت میدن.(البته این نظر شخصی منه با اینکه خیلی هم گوشی میخرم اما باز هم حتما" میرم سراغ آدم مطمئن)

18. 2 کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •