آقا خیلی ممنون ...چجوری باتری ژاپن رو پیدا کنم ؟ مگه جعبه پلمپ نیست ؟ یعنی منظورتون اینه که میشه نوع باتری رو انتخاب کرد ؟
یه سوال دیگه هم داشتم : فلیپ کاور درست و حسابی واسه این گوشی پیدا میشه ؟
آقا خیلی ممنون ...چجوری باتری ژاپن رو پیدا کنم ؟ مگه جعبه پلمپ نیست ؟ یعنی منظورتون اینه که میشه نوع باتری رو انتخاب کرد ؟
یه سوال دیگه هم داشتم : فلیپ کاور درست و حسابی واسه این گوشی پیدا میشه ؟
سلام.
دوست عزیز بنده امروز خریدم 1و 890 رنگ مشکیش رو فعلا خیلی باهاش کار نکردم که بخوام نظر قطعی بدم.اما مدلش N900 هست 9000 نیست.قرار بود 9000 باشه که سامسونگ با کد900 عرضه کرد.سایتهایی که میزنن 9000 به اشتباه میزنن.9000 فقط یک مدل هست اونم مال یکی از اپراتورهای ترکیه هست و با N9000 Q شناخته میشه.![]()
مبارکه
این همه پیغام پسغام دادیم بازم 30 تومن گرون خریدی؟ امروز همون دوستم 1860 می فروخت یکی واسه بچه ها خریدیم
حاجی زنگ زدم بهش گفت 2تومن .بعد گفت تا 5 هستم من 6:30 رسیدم اونجا ولی به هر حال قسمت نبوده ایشالا گوشی بعدی من و تو که به اخر برج 9 نمیکشه که![]()
![]()
حتما قبل 11 زنگ زدی
اینا تا 11 و 12 قیمت پرت میدن غروب به من تلفنی گفت 1870 رفتم اونجا گفتم 60 میدن میدی؟ گفت آره ..
اشکال نداره در هر صورت مبارکت باشه
خواستی کاستوم بزنی lidroid ورژن 1.3 از همه بهتره
سلام.
ممنونم.
نه حدود ساعت 2 زنگ زدم بهش.حالا 20 سی تومنه مهم نیست.مهم اینه مه طرف قابل اطمینان هست.حتما" میرم پیشش .تلفنی که آدم خوبی به نظر میرسید.
هنوز وقت نکردم برم حتی تو منوهاش. یکی دو ساعت دیگه میرم تو کارش ببینم چی به چیه
این رام رو از XDA میشه گرفت دیگه؟![]()
مبارکه.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
ممنون از جوابت عزیز ...آره .. درستش همون n900 هستش..من امروز بازار علاائدین بودم طبقه های بالا تا 1850 هم قیمت دادن...منتها چون من هیچ تجربه ای تو خرید گوشی بدون گارانتی ندارم ترجیحا فعلا امروز نخریدم تا یه کم بیشتر تحقیق کنم ...به نظرتون با توجه به اینکه تجربه م تو این زمینه زیاد نیست بهتر نیست که قید 40,50 تومن ارزونتر رو بزنم و از سایتهایی مثل دیجی کالا خرید کنم یا اینکه از همون علاالدین بخرم ؟ اگه بخوام از بازار بخرم باید چه چیزهایی رو چک کنم و کلا حواسم باید به چه چیزهایی باشه؟ اگرهم شما و یا هر کدوم از دوستان جای مطمئنی سراغ دارین میشه لطف کنید و تو پیام خصوصی بهم بگید؟
سلام.
شما اگر توی علاءدین آدم مطمئن میشناسی یا اینکه تجربه کافی داری خرید کن.وگرنه به نظر من از قطعا" از همون سایتها مثل دیجی کالا ببخر که مهلت تست بهت میدن.(البته این نظر شخصی منه با اینکه خیلی هم گوشی میخرم اما باز هم حتما" میرم سراغ آدم مطمئن)![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)