oh oh
اشکان دژاگه رفته بی بی سی فارسی و داره مستقیم پخش میشه الان
فکر کنم توجیه نشده بود
oh oh
اشکان دژاگه رفته بی بی سی فارسی و داره مستقیم پخش میشه الان
فکر کنم توجیه نشده بود
ARD تو هاتبرد(11541)22000
الجزیره تو بدر(12034)27500
B Bسی فارسی
آخ آخ مادر بگرید
رسماً بدبخت شدیم
احتمالاً آقای گلی مسی از الآن تضمین شدنه نه ما سید جلال و پژمان را داریم امیدوار باشیم
فقط من تو کف خر شانسیکره و ژاپن و خصوصا فرانسه هستم!
سخت ترین گروه هم یه جورایی گروه B هست، حضور دو فینالیست قبلی + گروه D.
صعود از گروه فقط منوط به بازی نیجریه هستش.
ولی خوب شد فقط یه تیم خیلی قوی تو گروهمون هست... میدونیم که نیجریه و بوسنی هم میتونن ببازن به آرژانتین./
بازی افتتاحیه هم شد برزیل کرواسی.
قرعه کشیش چقدر سخت بود
حالا خارج از این مسائل
مجریش کلا لباسی پوشیده بود که کلا صدا و سیمای ایران هیج جوری نمیتونست پخش کنه !!!
هرجور سانسور میکرد بازم قرعه ای که مجری نشون میداد نشون داده نمیشد![]()
Last edited by wooooow; 06-12-2013 at 20:56.
من فقط موندم مزدک میرزایی چی فکر کرده... هر موقع که قرار میشد از هتل المپیک بیان به استودیو 90، میگفت مثل اینکه مراسم شروع شده!!حالا خارج از این مسائل
مجریش کلا لباسی پوشیده بود که کلا صدا و سیمای ایران هیج جوری نمیتونست پخش کنه !!!
هرجور ساسنسور میکرد بازم قرعه ای که مجری نشون میداد نشون داده نمیشد![]()
در عجبم چی فکر کرده بود راجع به شعور مردم!!
استراليا محو شد! ژاپنيا عجب خوش شانسن آسان ترين گروه ممكن! گروه كره هم به نسبت آسونتر از گروه ايران البته اگر كره در گروه ما بود شايد بازم
ميشد گفت آسون! عجب مراسم باحالـــــــــــــــــــيچه مجري خفني
چه كليپ هاي منحرفي
trt spor مسير تركست كيفيت عالي تماشا كنيد![]()
قرعه مون به نظرم خیلی هم بد نبود . معمولا حضور فقط یه تیم درجه یک دنیا توی گروه قرعه خوبیه و گروه خیلی فشرده نیست . در حالی که کره و ژاپن قرعه های فشرده تری دارن .
ژاپن هم اوضاعش تقریبا مثل ماست و با توجه به قدرت تیم اول گروهش (کلمبیا که درسته تیم خوبیه اما در حد بقیه تیمهای سید یک نیست) شانس زیادی داره که حتی به عنوان تیم اول گروه بره بالا .
کره هم به نظر جلوی تیمهای ضعیفی نیفتاده . همگی قوین و فشردگی این گروه خیلی بالاست .
کره و ژاپن چقد خرشانسن! مطمئنم تو خوابشون هم نمیدیدن که توی همچین گروه هایی قرار بگیرن!
از طرفی دلم واسه غنا و استرالیا میسوزه که چجوری میخوان تو گروه هاشون دووم بیارن!
هنگام قرعه کشی رفتم شبکه بیبیسی استکبار دیدم چند نفر+ اشکان دژاگه نشستن و تصویر رو هم نشون نمیدن. فقط دارن گروه ها رو مشخص میکنن
اومدم شبکه 3 دیدم ایول بابا. دارن زنده پخش میکنن!واقعا کفم برید! فک کنین چقد برنامه ریزی داشتن، وقتی که اون خانم مجری رو نشون میداد، سریع جدول رو میزاشتن رو صفحه! واقعا تو کف موندم!
======
من که تا دوشنبه صبر میکنم. ایشاالله که اسمم واسه سفر به برزیل در اومد، لحظه شماری میکنم فقط واسه رو در رویی مسی با بیگ زاده!
مسی - هیگواین - توز - دی ماریا
VS
سید جلال - بنگر - هاشم - ...
چهارتاشون تو دیوارن در مقابل مدافع های با همت ما
خدایا خودت به مسی رحم کن تازه اول جوونیشه چجوری میخواد بیاد طرف هاشم!
واکنش مسی پس از شنیدن خبر مواجه شدن با هاشم بیگ زاده در جام جهانی
محتوای مخفی: ...
Last edited by E.N.A.Y.A.T; 06-12-2013 at 21:23.
بوسنی بر عکس اون چیزی که خیلی هاتون فکر میکنید، تیم ضعیفی نیست، اتفاقا خیلی تیم خوبیه. از فرانسه و پرتغال قوی تره.
گروه ژاپن هم آسون نیست، کلمبیا عالیه تیمش. قطعا یکی از پدیده های جام میشه کلمبیا. فالکائو خودش به تنهایی یه تیمه.
به امید فینال برزیل-بلژیک. کاش ایران به بلژیک میخورد تا لوکاکو و آزارد آقای گل میشدن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)