تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 249 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 2485

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ |فصل 1392-1393

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

هافبک چپ رو نمی دونم کی رو بذارم . بازی امیدعالیشا و میلاد غریبی و این بازیکنای جدید رو ندیدم . شاید به خاطر این کمبود هست که دایی به رضایی بازی می ده .
    اگه اون جای خالیم پر کنی تیمت میشه 12 نفره فکر کنم به خاطر احساس ضعف شدید در تیم مجبور شدی تیمو 12 نفره بفرستی داخل

اگه خلعتبری بیا خداییش تیم خوبی میشیم رضایی هم یاد میگیره شبا زودتر بخوابه صبحا زودتر بیدار بشه

2. 2 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

اگه اون جای خالیم پر کنی تیمت میشه 12 نفره فکر کنم به خاطر احساس ضعف شدید در تیم مجبور شدی تیمو 12 نفره بفرستی داخل

اگه خلعتبری بیا خداییش تیم خوبی میشیم رضایی هم یاد میگیره شبا زودتر بخوابه صبحا زودتر بیدار بشه
    عجب من یه بارم شمردم اون موقع قبل از اینکه پست رو بزنم 10 تا شمردم بدون اون علامت سواله

------------------------------------ نیلسون --------------------------------------

میثم حسینی ------------ حسینی -------------- بنگر ----------------- ماهینی

----------------------------- حقیقی ------------------------------------------

------------------------------------------------- دهنوی -----------------------

؟؟ -------------------------------------------------------------------- صادقیان

---------------------------------- نوری ( نوروزی ) ---------------------------

----------- سید صالحی ( عباس زاده ) --------------------------------------

الان درست شد . نوری و سیدصالحی نقش گلزن دارن . البته نوری می تونه برای سید صالحی موقعیت ایجاد کنه .

ولی بازم سمت چپ مشکل داره . به نظرم کوتاهی مربی یا کادر فنی بوده که به فکر چپ نبودن . نمیشه که بقیه جاها با بازیکنای خوب پر بشه ولی یه طرف هیچی . حیفه یه تیمی خوب

بسته شده و زود کارشو شروع کرده ولی به خاطر یه بازیکن به هم بریزه .

شاید اگر خلعتبری اون قرارداد رو به اون زودی امضا نمی کرد یا پولادی مصدوم نمیشد مشکل چپ هم نبود .

در آخر هم به نظرم این تیم با ابراهیم زاده موفق تر می شد بشه .
    Last edited by king of the kings; 06-08-2013 at 15:04.

4. 3 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض زادروز یک پرسپولیسی

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با گذشت چند فصل ناموفق در پرسپولیس هنوز مورد اعتماد دایی است .

وی 15 مردادماه سال 63 در شیراز بدنیا آمد .

رضایی در سال 87 به تیم ملی فوتبال ایران به مربیگری علی دایی دعوت شد. که در بازی با تیم ملی فوتبال زامبیا اولین گل ملیش را به ثمر رساند. موثرترین گل ملی او گل به تیم ملی فوتبال سوریه بود که باعث صعود ایران به دور بعد مسابقات مقدماتی جام جهانی شد. وی سابقه بازی در تیم‌های ایرانی فجر سپاسی شیراز، صبا باطری و فولاد خوزستان را دارد.او در فصل 89-90 به تیم پرسپولیس تهران پیوسته..شماره پیراهن وی در این تیم 10 می باشد.

غلامرضا رضایی توانست با زدن گل در ثانیه ۱۱ دیدار با فجر سپاسی شیراز در ۱۰ دی ۱۳۹۱ و در شرایطی که فجرسپاسی شیراز شروع‌کننده بازی بود٬عنوان زننده سریع‌ترین گل تاریخ لیگ برتر ایران را در آن دوره به دست آورد.
    از همان روزی که فوتبال را شروع کردم مربیان و همبازیانم می گفتند که از سایرین جلو هستم و آینده خوبی را برایم پیش بینی می کردند. فکر نمی کردم به این درجه برسم اما می دانستم آینده روشنی خواهم داشت و به خودم اطمینان داشتم.
    * خانواده ام همیشه حامی من بودند. به واسطه اینکه علیرضا برادر بزرگترم هم فوتبالیست بود، این رشته در خانواده ما طرفدار داشت! البته علیرضا به خاطر انتخاب های بدی که داشت به حقش در فوتبال نرسید.
    * سومین پسر خانواده هستم و یک برادر بزرگتر به جز علیرضا هم دارم که فوتبال را به طور جدی دنبال نکرد.
    * خدا را شکر در این سال ها به هرچه می خواستم رسیدم. مهم این بود که از تلاش هایم به نتیجه لازم برسم و باعث افتخار خانواده ام بشوم و آن ها را سربلند کنم.
    * بیشتر از خانواده هدیه تولد می گیرم. کمتر پیش آمده از کس دیگری کادوی تولد بگیرم.
    * پرسپولیس امسال نسبت به سال گذشته وضعیت به مراتب بهتری دارد و قطعا پرسپولیس واقعی را امسال همگان خواهند دید.
    * گل زدن برای من مهم نیست، مهم این است که پرسپولیس برنده شود و به هدفمان که قهرمانی لیگ برتر است برسیم .

وی در بازیهای باشگاههای آسیا 6 بار ( 4 بار با صبا و 2 بار با پرسپولیس به میدان رفته ) . 2 بار قهرمان جام حذفی شده یک بار با فولاد و یک بار با پرسپولیس

از 4 تیمی که عضوش بوده ( فجر -صبا-فولاد- پرسپولیس ) بیشترین گلها رو توی فجر به ثمر رسونده

قرارداد وی با پرسپولیس تا خرداد 93 هست و باید دید توی این یک سال پیش رو روند رو به رشدی داره یا نه !؟

تولدش مبارک

6. 10 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس ۳ ساعت به سازمان صدا و سیما رفت

محمد رویانیان به مدت سه ساعت به سازمان صدا و سیما رفت و با مسئولان این سازمان به گفت‌وگو پرداخت.

به گزارش خرداد به نقل از فارس، در چند روز اخیر محمد رویانیان مدیرعامل باشگاه پرسپولیس یکی از منتقدان برنامه 90 و صدا و سیما بود از همین رو این مدیرعامل سعی کرد تا شب گذشته روی خط برنامه 90 برود و جواب عادل فردوسی‌پور و اظهاراتش را بدهد. اما علی‌رغم تلاش‌های فراوان موفق به این کار نشد. ولی رویانیان پس از گفت‌وگوی تلفنی با مدیران صدا و سیما و تماس‌هایی که با وی داشتند، امروز به مدت سه ساعت به سازمان صدا و سیما رفت و با مسئولین و مدیران این سازمان در خصوص مسائل مختلف به بحث و گفت‌وگو نشست.
    در پایان این جلسه رویانیان به توافقات بسیار خوبی هم با مسئولان صدا و سیما رسید و سپس این سازمان را ترک کرد.

6

دو فرزند علی کریمی با عقد قراردادهایی دو ساله به تیم پاس شمیران پیوستند.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علی کریمی یکی از بازیکنان خوب کشورمان است که محبوبیت خاصی در بین هواداران فوتبال دارد. نکته جالب این است که بدانید دو فرزند علی کریمی به نام هاوش و هیرسا کریمی از امروز رسما وارد عرصه فوتبال شده‌اند و با عقد قراردادی دو ساله به تیم پایه‌های پاس شمیران در فوتبال تهران پیوستند.این موضوع برای علی کریمی می‌تواند نکته‌ای جالب باشد چون او قبلا اعلام کرده بود که علاقه چندانی به حضور فرزندانش در فوتبال ندارد.
    منبع فارس

6

پرسپولیس - نفت؛ در ورزشگاه تختی
    دیدار دو تیم نفت تهران و پرسپولیس در چارچوب هفته ششم لیگ برتر در ورزشگاه تختی تهران برگزار می شود.

تسنیم: سازمان لیگ برتر فوتبال از برگزاری دیدار دو تیم نفت تهران و پرسپولیس در ورزشگاه تختی خبر داد.

به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال، دیدار دو تیم نفت تهران و پرسپولیس در چارچوب هفته ششم لیگ برتر در ورزشگاه تختی تهران برگزار می شود.

این دیدار ساعت 20:15 اول شهریور برگزار می‌شود. پیش از این قرار بود این دیدار در ورزشگاه آزادی برگزار شود.

6

بازی ما و پرسپولیس پر گل می‌شود

بانکیا: سرمربی مس کرمان می گوید ریسک بزرگی کرده که هدایت این تیم را برعهده گرفته است.
    به گزارش بانکداری ایران (بانکیا) به نقل از خبرآنلاین؛محمود یاوری سرمربی مس کرمان در کنفرانس خبری پیش از بازی با پرسپولیس گفت:«فکر می کنم یک بازی خوب از آب در بیاید.می دانم که پرسپولیسی ها از ما شناخت دارند،البته ما هم این تیم را به خوبی می شناسیم.امیدوارم فردا شرایط طوری شود که هر تیم به حق خودش برسد.»
    یاوری این را گفت و با اشاره به مشکلات داوری ادامه داد:«دو بازی قبل ما را دو داور جوان قضاوت کرده اند که ما از این موضوع لطمه خوردیم.امیدوارم برای این دیدار از داوران جوان استفاده نکنند.به هر حال جلوی چشمان 50-60 هزار تماشاگر قرار می‌گیرند و باید با قاطعیت قدرت قضاوت کنند.انتظار ما این است که خدایی نکرده قضاوت داور در سرنوشت هیچ تیمی تاثیر نگذارد و داور حاکمیت را در زمین پیاده کند تا هیچ تیمی از این موضوع لطمه نخورد.»
    یاوری در پاسخ بخ سوال یکی از خبرنگاران که پرسید شما با قبول کردن هدایت مس ریسک بزرگی انجام دادید این واکنش را نشان داد:«
    دقیقا ریسک بزرگی بود،من در زندگی ام زیاد ریسک می کنم و عادت کرده ام که زندگی آرامی نداشته باشم.به هر حال حالا هم این کار را را انجام داده ام و مسئولیتش را می پذیرم.فکر می کنم یک مربی باید چنین ریسک هایی را انجام بدهد.»
    سرمربی مس با بیان اینکه مطمئن است در بازی فردا گل های زیادی ردوبدل خواهد شد ادامه می دهد:«مطمئن هستم که فردا گل‌های زیادی رد و بدل می‌شود و امیدوارم سهم گل‌های ما بیشتر باشد و بازی خوبی را تماشاگران شاهد باشند.»
    از محمود یاوری درباره کسر یک امتیاز از برخی تیم ها پرسیده شد که او گفت:«به نظرم ما باید قبل از اینکار اقدامات فرهنگی انجام دهیم، باید تماشاگران ما آموزش ببینند، معتقدم اگر کنترل هواداران را به تیم میزبان بدهیم شرایط بهتری در ورزشگاه‌ها حاکم خواهد شد. هیچ تیمی را نمی‌شود به صورت خاص تنبیه کرد شاید همین یک امتیاز در سرنوشت تیم تاثیرگذار باشد. به هر حال تیم‌ها 25-30 میلیارد هزینه می‌کنند و به دنبال نتیجه گیری هستند.درست نیست که بخواهیم از تیم امتیاز کم کنیم البته کمیته استیناف این رای را برمی‌گرداند، شما ببینید سایپا که هزار تماشاگر دارد باید این لطمه را بخورد، شاید این موضوع از پیش تعیین شده بود، اما باید به نظر تصمیمی بگیریم که تاثیر گذار باشد، چرا که شاید با این تصمیم هواداران عصبی شوند و یا باشگاه دست به کارهای دیگری بزند، به نظرم آموزش تاثیر به سزایی دارد.»

6

یادآور سنگین‌ترین شکست دایی مربی

این شکست 4 بر صفر، سنگین ترین شکست دوران مربیگری علی دایی در فوتبال باشگاهی ایران بوده است

قانون آنلاین- علی دایی فردا شب در حالی با پرسپولیس رو در روی مس قرار می گیرد که از آخرین دیدار با این تیم کرمانی به هیچ عنوان خاطرات خوبی ندارد. دایی در نیم فصل دوم سال گذشته با راه اهن به کرمان رفت و با نتیجه 4 بر صفر مغلوب تیم بوناچیچ شد. جالب اینکه بدانید این شکست 4 بر صفر، سنگین ترین شکست دوران مربیگری علی دایی در فوتبال باشگاهی ایران بوده است. حالا باید دید دایی اینبار با پرسپولیس می تواند این شکست را جبران کند و از کرمانی ها انتقام بگیرد یا خیر.

6

بازیکن پرسپولیس: تحمل نیمکت نشینی برایم دشوار است ؛ با دایی صحبتی نمی کنم

به گزارش اوج نیوز؛ محمدرضا خانزاده درباره شرایط تیمش قبل از دیدار با مس کرمان اظهار داشت: «شرایط خوبی داریم و آماده دیدار با مس کرمان هستیم. به نظر من دیدار چهارشنبه شب از دو دیدار قبلی ما راحت تر است. با این حال مس تیم خوبی است و امیدوارم در آزادی بتوانیم 3 امتیاز را مال خود کنیم.»
    وی درباره نیمکت نشینی اش در بازی های قبلی عنوان کرد: «پرسپولیس تیم بزرگی است و انشاءالله به همه بازی می رسد. با دایی صحبتی نمی کنم اما تلاش می کنم تا خودم را در تمرینات ثابت کنم. نیمکت نشینی برایم دشوار است اما در بازی های آینده شک ندارم به من هم بازی خواهد رسید.»
    مدافع تیم پرسپولیس در پاسخ به این سوال که آیا فکر نمی کند با ادامه این روند موقعیتش در تیم ملی را از دست بدهد، خاطرنشان کرد: «انشاءالله این طور نمی شود. تازه اول فصل است و بازی های زیادی تا پایان باقی مانده است.»
    خانزاده در پایان افزود: «همه بازیکنان هم قسم شده اند تا ناکامی های قبلی را جبران کنند. انشاءالله امسال بهترین عملکرد را خواهیم داشت و به قهرمانی می رسیم.»

6

رویانیان در جمع بازیکنان و اعضای هیات مدیره عنوان کرد که از این پس تعیین مبلغ پاداش ها تا انتهای فصل برعهده دایی خواهد بود تصمیمی غیرمنتظره که تعجب بازیکنان و حتی کادر فنی و البته اعضای هیات مدیره را در برداشت.

به نظر می رسد در فصل جاری همه مسائل بیرونی و درونی پرسپولیس تحت کنترل و اختیار علی دایی و سرمربی سرخ هاقرار گرفته است و او در همه موارد تصمیم گیرنده است و به نوعی علاوه بر وظایف سرمربیگری، قرار مسئولیت های دیگری را نیز برعهده بگیرد. وظایفی که غالب آنها جزو اختیارات مدیرعامل محسوب می شود!
    به گزارش افکارنیوز ؛ یکی از مسائلی که دایی در فصل جاری بر عهده گرفته و برای در اختیار گرفتن آن نیز پافشاری زیادی داشته، تصمیمی گیری درباره پاداش ها و جرائم بازیکنان و کادر فنی است. سرمربی پرسپولیس در مذاکرات طولانی اش با مدیرعامل باشگاه درخواست موکد داشت تا تصمیم گیری در این مورد شخصا به او واگذار شود و او بنا به تشخیص خود پاداش ها و یا جرائم را برای اعضای تیم در نظر بگیرد.
    نکته ای که رویانیان با اکراه آن را پذیرفت و از همین رو در جلسه ای که اواسط هفته گذشته به همراه اعضای هیات مدیره با بازیکنان داشت، به آن اشاره کرد. رویانیان در جمع بازیکنان و اعضای هیات مدیره عنوان کرد که از این پس تعیین مبلغ پاداش ها تا انتهای فصل برعهده دایی خواهد بود تصمیمی غیرمنتظره که تعجب بازیکنان و حتی کادر فنی و البته اعضای هیات مدیره را در برداشت.

6

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: قانون در همه جا یکسان است و نباید برداشت‌های مختلفی از قانون شود.

به گزارش نامه به نقل از فارس ، علی دایی در کنفرانس مطبوعاتی قبل از دیدار مقابل مس کرمان ضمن تبریک روز خبرنگار و عید فطر گفت: بازی با مس همانند تمامی دیدار‌ها سخت است. مس مربی‌ای دارد که استاد همه ماست و ما همه شاگرد یاوری هستیم. مس کم کم شکل واقعی خودش را پیدا می‌کند ما نیز تمرینات خوبی داشتیم و در زمین خودمان از همان ابتدا به دنبال زدن گل هستیم تا با سه امتیاز از زمین خارج شویم. با تمرکز لازم می توانیم پیروز شویم.وی در مورد اینکه پس از دیدار مقابل سایپا در 8 مسابقه در تهران به میدان می‌روند عنوان کرد: از یک بابت خوب است اما با توجه به اینکه اوایل فصل است و تیم جا نیفتاده باید تمام تلاشمان را بکنیم چه در خانه و چه در خارج از خانه امتیازات کاملمان را بگیریم و به بالای جدول بیاییم. اگر قدر موقعیت‌هایمان را بدانیم باید از همین ابتدا امتیازات را کسب کنیم تا کارمان به اما و اگر نکشد.سرمربی پرسپولیس در پاسخ به این سوال که دفاع این تیم گل نمی‌خورد اما در خط حمله مهاجمانشان در امر گلزنی ناموفق هستند اظهار داشت: نگرانی به هیچ وجه نداریم. تیم کم کم خودش را پیدا می‌کند. تیمی که در دفاع موفق است نمی‌توان آن را به حساب دروازه‌بان و خط دفاعش گذاشت چرا که کل مجموعه خوب بوده است. از لحاظ شکل دفاعی خیلی خوب شدیم و اجازه موقعیت سازی به حریفان ندادیم. در کار تهاجمی نیز اگر در زدن ضربات آخر دقت کنیم مطمئنا نتایج بهتری می‌گیریم. این مسئله نیز با تمرین حل می‌شود و انشاءالله شاهد توازن بهتری در کارهای دفاعی و هجومی خواهیم بود.دایی در مورد حضور سلطانی فر در کابینه حسن روحانی به عنوان وزیر ورزش گفت: شناختی از سلطانی‌فر ندیدم. او در جای خاصی به عنوان مدیر فعالیت داشت. برای همین اظهار نظر نمی‌کنم و تنها آرزوی توفیق دارم تا بتوانم با دوستان و مدیران ورزشی ورزش را از این حالت خارج کنم. نباید فریب مدال‌های بیشتری که در لندن گرفتیم را بخوریم این مدال‌ها در یکی دو رشته بود و به غیر از آنها دچار ضعف بودیم. امیدوارم با انتخاب مدیران لایق ورزش به شرایط خوبی برسد.انتظار مردم از دولت زیاد است. با توجه به انتخاب حسن روحانی با اکثریت آرا و در دور اول انتخابات مردم انتظار زیادی دارند. با موفقیت در ورزش نشاط جامعه مطمئنا بالا می‌رود. کار سلطانی‌فر در صورت تائید مجلس بسیار سخت است. او باید نشاط را به جامعه بازگرداند با توجه به اینکه ورزش نقش بسزایی در این موضوع دارد و با نتیجه گرفتن در عرصه‌های بین‌المللی باعث نشاط جامعه می شود.وی در مورد میزان رضایتش از عملکرد جوانان پرسپولیس عنوان کرد: جوانان خوبی به خدمت گرفتیم اما جا افتادن آنها در تیم زمان‌بر است. جوان‌ها را آرام آرام به ترکیب تزریق می‌کنند. در دو مسابقه گذشته دیدید 70 درصد تیم را بازیکنان سابق تشکیل داده است چرا که با تغییرات زیاد هماهنگی از بین می‌رود. از شرایط فعلی راضی هستم و با گذشت زمان مشخص می‌شود که اشتباه نکردیم.سرمربی پرسپولیس در مورد تصمیم کمیته انضباطی مبنی بر کسر امتیاز از تیم‌هایی که هوادارانشان دشنام می‌دهند گفت: چون از این موضوع سررشته ندارم نظر نمی‌دهم اما نقش باشگاه‌ها در محیط و جو سالم ورزشگاه‌ها بسیار مهم است. باشگاه‌ها باید فرهنگ‌سازی کنند و فقط اسم فرهنگی را یدک نکشند. باید در انطباق مشوق دقت داشته باشند و از افراد تحصیل‌کرده و دارای عقبه استفاده کنند. اگر در گزینش دقت کنیم 50 درصد اختلافات کم می‌شود.دایی در مورد مصدومان و محرومان تیمش اظهار داشت: رضا حقیقی تمرین کرده و مصدومیتی ندارد. خوشبختانه در تیم ما مصدومی نیز وجود ندارد.وی در مورد اینکه انتقادات زیادی درهفته‌های اخیر به داوری شده و محمود یاوری نیز به این موضوع اعتراض کرد گفت: قوانین تعیین نمی‌کند. ای کاش از قوانین همه برداشتی یکسان و یکنواخت داشته باشند نه اینکه در یک بازی خطایی شود و بازیکن را با اخراج و کارت زرد جریمه کنند و در یک دیدار دیگر خطای شدید‌تر مشابه همان صحنه را هیچ جریمه‌ای نکنند. متاسفانه موضوع بدی باب شده که هر کسی صحبت می کند فکر می‌کنند جبهه گرفته است. دنبال تخریب نیستیم. همه دوست داریم داوری خوب باشد و به فوتبال کمک کند چرا که در این صورت آرامش ما نیز بیشتر می شود. برای جامعه داوری آرزوی موفقیت می کنم و دعا می‌کنم فردا داور به دور از حاشیه و به خوبی شوت بزند.سرمربی پرسپولیس در مورد توپ‌های شرکت آل اشپورت که تولید سال 1007 است گفت: شما توپها را ببینید روی آن نوشته شده برای سال 2007 است. این توپها از رده خارج شده و چطور می‌توان سال 2010 از توپهای 2007 استفاده کرد. حیثیت این توپها روی مسابقات اثر می‌گذارد. (دایی توپ آل‌ اشپورت را و تاریخ تولید آن را به خبرنگاران نشان داد.) در چنین کشوری مثل ما که تیم ملی‌اش به جام جهانی رفته استفاده از این توپها خوب نیست. از دید ما ورزشی‌ها این توپ ها را استوک می‌گویند. فکر می‌کنم این توپها در انبار بوده و با 2_3 دلار آن را گرفته‌اند توپهایی که هیچ جا با آن بازی نمی‌شود. باید توپها استاندارد شود و از همان توپهایی استفاده کنیم که در جام جهانی یا جام ملت‌های از آنها استفاده می‌شود. اگر در شکل و شمایل توپ رنگ سفید آن نبود به درد بازی کردن در برف می‌خورد.دایی در مورد اینکه تولید‌کننده‌های این توپ اعلام کردند این توپها را مخصوص ایران ساخته‌اند عنوان کرد: چطور می‌شود در سال 2007 قرارداد بسته باشند که توپی را در سال 2013 برای ایران تولید کنند شاید مدت تولید توپها انقدر طول کشیده است. نباید با شعور مردم بازی کنند چرا که مردم خیلی فهیم هستند. آنها که علم غیب نداشته‌اند که سال 2007 توپی مخصوص لیگمان درست کنند.سرمربی پرسپولیس در مورد لباس‌های تولید شده این شرکت که باشگاه پرسپولیس نیز از آنها استفاده می‌کند عنوان کرد: چون خودم تولیدی دارم درست نیست که در مورد این مسئله اظهار‌نظر کنم.دایی در مورد اینکه آیا راضی هستند که در دیدار مقابل سایپا در استان البرز به میدان برود اظهار داشت: سال قبل هم که در راه‌آهن بودم این موضوع اعلام کردم و مخالفتی با این مسئله ندارم. حضورم در پرسپولیس باعث نمی‌شود نظرم تغییر کند. اگر شرایط فراهم شود ایراد ندارد و با کمال میل بازی می‌کنیم.

6

کفاشیان:
    کفاشيان در خصوص تلاش برای بازگرداندن خلعتبری از امارات گفت:بعداز پیگیری های باشگاه پرسپولیس و خلعتبری نامه ای به وزیر ورزش وجوانان دادیم تا با حمایت مالی شان مانع حضور ورزشکارانمان در لیگ امارات شوند.
    علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال در گفتگو با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] افزود: ما نامه ای از مراجع ذیصلاح دریافت کردیم که به هیچ عنوان اجازه رفتن بازیکنان به حوزه خلیج فارس و لیگ امارات به خاطر نام جعلی لیگشان را ندهیم بر این اساس ما هم به دنبال راهکاری هستیم تا خلعتبری را به لیگ ایران بازگردانیم. کفاشیان در ادامه اظهار داشت: خلعتبری قبل از حکم مراجع ذیصلاح با عجمان امارات قرارداد بسته بود به خاطر همین ما نمی توانستیم مانع حضور خلعتبری در لیگ امارات شویم بر این اساس برای اینکه قراردادش مانع حضور خلعتبری در لیگ امارات شویم بر این اساس برای اینکه قراردادش را این بازیکن با باشگاه عجمان امارات فسخ کند باید یک میلیون دلار خسارت بدهد. وی درباره مانع شدن جواد نکونام از قرارداد بستن با الشارجه امارات گفت: نکونام زمانی قرارداد با باشگاه الشارجه امارات بسته بود که بخشنامه برای فدراسیون آمده بود براین اساس این بازیکن محدودیت برای حضور در لیگ امارات داشت. کفاشیان در ادامه تصریح کرد: قضیه جواد نکونام با خلعتبری فرق می کند براساس بخشنامه صادر شده ما برای ماندن نکونام در استقلال پادرمیانی کردیم. کفاشیان عنوان کرد: بر این اساس ما به نکونام کمک کردیم که در ایران بماند و با یکی از باشگاه های استقلال یا تراکتورسازی قرارداد ببندد. به هر حال ما پول قرارداد نکونام را پرداخت نکردیم بلکه قرار شده که اگر باشگاه استقلال در دادن مبلغ قرارداد نکونام دچار مشکل شد از درآمد باشگاه در سازمان لیگ این مشکل برطرف شود. وی درباره تهدید خلعتبری از بالابردن پیراهنش بعد از گلزنی در لیگ امارات گفت: من خبری از تهدید خلعتبری از نوشتن خلیج همیشه فارس در پیراهنش ندارم تا در این باره نظری بدهم. کفاشیان در خصوص فروش ساختمان کمیته ملی المپیک با قیمت پایین گفت: گزارشی به اعضای اجرایی کمیته ملی المپیک ارائه شده است که این ساختمان پایین تر از قیمت کارشناسی شده فروخته شده است. وی در ادامه بیان داشت: بر این اساس ما در حال استعلام این قضیه هستیم که چرا کارشناسان قبلی قیمت بالاتری برای این ساختمان نسبت به کارشناسان فعلی پیش بینی کرده بودند و به همان قیمت بالا فروخته شده است. وی درباره فروش این ساختمان به یک شرکت صوری گفت: این شرکت صوری نیست و نام آن در قرارداد ذکر شده است. وی درباره شایعه فروش ساختمان المپیک به نزدیکان اعضای اجرایی هیأت رئیسه گفت: من در این باره خبری ندارم اما قرار است ابهامات به وجود آمده در جلسه ای با حضور مهار اعضا پیگیری شود. وی درباره فروش ساختمان به خاطر پرداخت هزینه های المپیک 2012 خاطرنشان کرد: بر اساس برنامه ریزی صورت گرفته پول فروش ساختمان المپیک قرار شده برای ساختن ساختمان جدید المپیک صرف شود اما هنوز این اقدام انجام نشده است. به خاطر همین این پول در حساب سپرده کمیته ملی المپیک گذاشته شده است

8. 9 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

باشگاه پرسپولیس با ارسال نامه‌ای به فدراسیون فوتبال خواهان گرفتن تست دوپینگ از بازیکنان در بازی چهارشنبه شب این تیم مقابل مس کرمان شد. ایسنا: در سال‌های گذشته فوتبال ایران چندین بار شاهد وقوع پرتعداد موارد دوپینگ در لیگ برتر و لیگ دسته یک بوده است. در برخی موارد باشگاه‌ها از دوپینگ بازیکن تیم حریف متضرر هم شده‌اند و مواجهه با این موضوع یکی از دغدغه‌های تیم‌های لیگ برتر است. امروز (سه‌شنبه) باشگاه پرسپولیس با ارسال نامه‌ای به فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ خواهان انجام نمونه‌گیری پس از بازی فردا شب مقابل مس کرمان شد. در این نامه درخواست شده نمونه‌گیری از بازیکنان هر دو تیم به عمل بیاید.

6

تمام موقعیت ها را برای پرسپولیس گل میکنم

مهاجم تیم فوتبال پرسپولیس گفت: «با پیروزی در بازی های آینده به صدر جدول می رسیم.»
    به گزارش سرویس ورزشی خبرنو؛ پیام صادقیان در خصوص وضعیت پرسپولیس اظهار داشت: «خوشبختانه شرایط خوبی داریم. در بازی با ذوب آهن هم مثل دیدار با تراکتورسازی مستحق برد بودیم اما بدشانسی آوردیم و توپ هایمان تبدیل به گل نشد. امیدوارم از این بازی بدشانسی های ما تمام شود.»

وی ادامه داد: «اصلا نگران نیستیم که الان در صدر جدول نیستیم. صدرنشینی در هفته های ابتدایی که اهمیتی ندارد. ما تلاش می کنیم بازی های آینده را ببریم و به صدر برسیم و سپس روند خوبمان را تداوم ببخشیم.»

صادقیان افزود: «با شراطی که در تیممان می بینم امسال بهترین بازی ها را ارایه خواهیم داد. پرسپولیس هم مثل بقیه تیم ها به زمان نیاز دارد چون بدن بازیکنان هنوز سنگین است و چند هفته ای طول می کشد در شرایط مسابقه قرار بگیریم.»

مهاجم پرسپولیس درباره وضعیت خود گفت: «برای همه بازی های پرسپولیس انگیزه دارم. دوست دارم گل های زیادی برای پرسپولیس بزنم و دیگر نمی خواهم موقعیت از دست بدهم. من با انگیزه زیاد به پرسپولیس آمده ام و می خواهم بهترین روزهای فوتبالی ام را در این تیم داشته باشم.»

وی درباره اینکه چه زمانی به ترکیب اصلی پرسپولیس می رسد؟ خاطرنشان کرد: «درباره این موضوع باید دایی تصمیم بگیرد. من به عقیده دایی احترام می گذارم و می دانم که او بهترین ها را به زمین می فرستد. این موضوع را درک می کنم و هر وقت دایی صلاح بداند برای پرسپولیس فیکس بازی می کنم.»

صادقیان درخصوص رویارویی با تیم مس گفت: «برای مس و محمود یاوری احترام زیادی قایلم. نمی خواهم درباره گذشته حرف بزنم و همه تمرکز من روی همین بازی است. با حمایت هواداران 3 امتیاز بازی فردا مال پرسپولیس است.»

6

اطلاعيه باشگاه پرسپوليس در مورد حق پخش
    باشگاه پرسپوليس درباره مباحث اخير مطرح‌شده پيرامون برنامه 90 و حق پخش تلويزيوني مسابقات فوتبال اطلاعيه صادر کرد.
    به گزارش سايت باشگاه پرسپوليس، باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس با صدور اطلاعيه‌اي درباره مباحث اخير مطرح شده از سوي مدير عامل باشگاه پيرامون برنامه 90 و حق پحش تلويزيوني باشگاه‌هاي فوتبال توضيحاتي را ارائه کرد.

متن اطلاعيه باشگاه فرهنگي ورزشي پرسپوليس به شرح زير است:

1- طبق هماهنگي قبلي قرار بود محمد رويانيان مدير عامل باشگاه پرسپوليس دوشنبه شب از طريق برنامه 90 درباره اظهارات اخير خود توضيحاتي ارائه کرده تا از برداشت‌هاي متفاوت جلوگيري شده و شفاف سازي نمايد. آقاي رويانيان به هنگام پخش برنامه 90 به مراسم پايگاه بسيج مسجد جامع ازگل رفته بود و به علت تمام شدن شارژ تلفن همراه پاسخگوي تماس عوامل برنامه 90 نبود و براي پاسخگويي سريعا به دفتر کار خود در فرمانيه رفت اما اين برنامه پس از آنکه مجري‌اش مطالبي را در خصوص آقاي رويانيان مطرح کرد به رغم تماس روابط عمومي باشگاه با عوامل برنامه 90 مبني بر اينکه مدير عامل پرسپوليس آماده پاسخگويي است، ارتباطي با ايشان برقرار نکرد که اين يک طرفه به قاضي رفتن عادلانه نبود. شايد هم برخي نگران بودند که درآمدهاي صدا و سيما از حق پخش تلويزيوني از سوي مدير عامل باشگاه پرسپوليس در يک برنامه پر بيننده مطرح شده و اعداد و ارقامي بيان شود که با ميزان پرداختي صدا و سيما به باشگاه‌ها بابت حق پخش تفاوت چشمگيري دارد.

2- مدير عامل باشگاه پرسپوليس عزم خود را جزم کرده تا با همکاري فدراسيون فوتبال، سازمان ليگ، اتحاديه مديران باشگاه‌هاي کشور و رسانه‌هاي محترم پيگير حق پخش واقعي باشگاه‌ها از صدا و سيما و دولت شود اما به ميان آمدن نام فردوسي‌پور و برداشت متفاوت از اظهارات مطرح شده موجب شده تا همه از اصل ماجرا و واقعيت حاکم فاصله گرفته و به جاي پيگيري مطالبات به حق باشگاه‌ها به موضوعات ديگري توجه نمايند.

3- سازمان صدا و سيما از نگاه مديريت باشگاه پرسپوليس بدون ترديد يکي از قوي‌ترين سازمان‌هاي فعال در قاره آسيا است. صدا و سيما خدمات بزرگي را به مردم، نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران و حتي ورزش کشور ارائه کرده و مدير عامل باشگاه پرسپوليس نيز به وابسته فعاليت در نهاد و ارگان‌هاي مختلف با بخش‌هاي سياسي، اقتصادي، اجتماعي، فرهنگي و ورزشي صدا و سيما در ارتباط تنگاتنگ بوده و بيگانه با قوانين و ضوابط حاکم بر صدا و سيما نيست. محمد رويانيان به واسطه فعاليت در راهنمايي و رانندگي، پليس 110، ستاد حمل و نقل و سوخت کشور، باشگاه پرسپوليس و ديگر نهادها حداقل 30 قرارداد با سازمان صدا و سيما به امضاء رسانده و به همين دليل نسبت به خيلي از مسائل کاري در اين سازمان آگاهي و اطلاع دارد و اين را نيز به خوبي مي‌داند که در صدا و سيما مي‌توان درباره مسائل مختلف ورزش و فوتبال کشور به اظهار نظر پرداخت الا حق پخش تلويزيوني باشگاه‌ها و درآمدهاي صدا و سيما از محل پخش مسابقات فوتبال و برنامه‌هاي ورزشي. ترديدي نداريم که صحبت کردن در اين باره در برنامه‌هاي مختلف راديو و تلويزيون «خط قرمز» مسئولان محترم صدا و سيما است و تجربه ثابت کرده که آنها تاکنون به هيچ مقام مسئولي اجازه نداده‌اند در يک برنامه زنده تلويزيوني بيش از يکي، دو دقيقه درباره حق پخش مسابقات فوتبال به اظهار نظر بپردازد. براستي چرا؟!

چرا حق پخش تلويزيوني فوتبال تبديل به «خط قرمز» صدا و سيما شده است؟! چرا اجازه نمي‌دهند در اين باره نظري مطرح شده و در رسانه ملي موشکافانه به آن پرداخته شود؟ چرا در همين برنامه 90 که کل فوتبال و ورزش کشور را به چالش مي‌کشد هيچگاه در اين ساليان به موضوع حق پخش تلويزيوني باشگاه‌ها پرداخته نمي‌شود؟! آيا براي اين چراها پاسخي يافت مي‌شود؟!

4- دوستان عزيز! روساي محترم فدراسيون فوتبال، سازمان ليگ، اتحاديه مديران باشگاه‌هاي کشور و رسانه‌هاي محترم ورزشي که وجدان بيدار و آگاه جامعه هستيد؛ موضوع حق پخش تلويزيوني که درد فوتبال و باشگاه‌هاي ايران است توسط مدير عامل باشگاه پرسپوليس مطرح شد اما متاسفانه اين بحث مهم به واسطه برداشت متفاوت نسبت به آنچه نظر مدير عامل باشگاه پرسپوليس بود به گونه اي ديگر بازتاب پيدا کرد. در اين رابطه هيچ رسانه‌اي را مقصر نمي‌دانم و به واسطه حمايت رسانه‌ها از شخص فردوسي‌پور دلخور نيستيم و بار ديگر بايد بگوييم منظور مدير عامل پرسپوليس درآمد‌هاي حاصله از پخش برنامه 90 و مسابقات فوتبال بود که اين درآمدها به طور طبيعي عايد سازمان صدا و سيما مي‌شود و نه عوامل برنامه‌هاي ورزشي اما ... يک حساب سرانگشتي کافي است تا همه ما اهالي ورزش و فوتبال کشور بار ديگر از خواب بيدار شويم. درآمد پخش هر ثانيه آگهي بازرگاني در صدا و سيما و تلويزيون بستگي دارد به ساعت پخش و ميزان بينندگان آن برنامه. بر اين اساس درآمد پخش هر ثانيه آگهي بازرگاني بين يک تا شش ميليون تومان است و به طور متوسط درآمد پخش اين آگهي‌ها به هنگام پخش برنامه 90 و مسابقات فوتبال داخلي ثانيه‌اي چهار ميليون تومان خواهد بود. درآمد آگهي‌هاي زير نويس هم البته به مراتب کمتر و ميزان درآمدهاي حاصله از پيامک‌هاي ارسالي مردم به برنامه‌هاي ورزشي هم به راحتي قابل تخمين است. حال محاسبه کنيد صدا و سيما از محل پخش آگهي‌ها و درآمدهاي جانبي ديگر به هنگام پخش مسابقات فوتبال و برنامه هاي ورزشي مختص فوتبال يا با محوريت فوتبال و همچنين پخش مسافقات فوتبال در شبکه‌هاي استاني چه ميزان آگهي پخش مي‌کند و درآمدهاي حاصله از طريق فوتبال چه مبلغي مي‌شود. اگر محاسبه کرديد و به اعداد و ارقام بلند و طويلي رسيديد و متعجب شديد مقصر ما نيستيم. ايضا محاسبه فرمائيد ميزان زير نويس‌ها، پيامک‌ها و ديگر درآمدها را به طور مثال در همين برنامه 90 در هر ماه حدود بيست ميليون پيامک رد و بدل و جابجا مي‌شود که 10 ميليون آن همراه با تبليغات است. درآمد صدا و سيما از اين پيامک‌ها چه ميزان است؟! هر ماه حداقل 600 ثانيه آگهي بازرگاني با نرخ متوسط ثانيه اي چهار ميليون تومان پخش مي‌شود. قيمت پخش برنامه 90 براي هر دقيقه تقريبا يک ميليون و دويست هزار تومان است که صدا و سيما از خير آن گذشته و هر ماه 600 دقيقه برنامه پخش مي‌کند. آيا اعلام تقريبي درآمدهاي صدا و سيما از برنامه 90 و تاکيد بر اين نکته که رسانه ملي از پخش مسابقات فوتبال باشگاهي چه درآمدهاي کلاني دارد واقعيتي محض و انکار ناپذير در فوتبال است يا ... آيا صدا و سيما مي بايست با اين ميزان درآمدها بابت حق پخش تلويزيوني هر فصل ورزشي 17 ميليارد تومان به سازمان ليگ و باشگاه‌ها پرداخت نمايد؟! آيا فاصله ميان درآمدهاي صدا و سيما از پخش مسابقات فوتبال و برنامه هاي ورزشي با ميزان پرداخت حق پخش باشگاه ها به اندازه «زمين تا آسمان» نيست؟! بايد سکوت کرد يا موشکافانه به اين واقعيت‌ها پرداخت؟! بايد از پرداختن به حقيقت به خاطر مصلحت انديشي پرهيز کرد يا اين که درد فوتبال و باشگاه ها را گفت. اگر احساس مي کنيد حق باشگاه ها و فوتبال کشور تضييع و پايمال مي شود ما را همراهي کرده و بگوئيد که حق پخش تلويزيوني کشورهاي صاحب نام فوتبال و حتي کشورهاي همطراز فوتبال ايران چند درصد از درآمدهاي يک باشگاه فوتبال را شامل مي‌شود يا چه ميزان از هزينه‌هاي تيمداري را تامين مي‌کند؟!

5- موضوع ديگري که مدير عامل باشگاه پرسپوليس مطرح کرده اين است که ميزان دريافتي باشگاه پرسپوليس به عنوان پرطرفدارترين تيم فوتبال آسيا از محل حق پخش تلويزيوني و همچنين تبليغات دور زمين در فصل گذشته يک مييليارد و يکصد ميليون تومان بوده است. وقتي دريافتي سازمان ليگ بابت حق پخش و تبليغات دور زمين 30 ميليارد تومان است منصفانه است که پرسپوليس به عنوان يکي از هجده تيم فصل گذشته يک ميليارد و يکصد ميليون تومان دريافت کند؟! اگر پرسپوليس را همطراز با تيم هاي بدون طرفدار و کم طرفدار بدانيم که بازي‌هايشان از شبکه‌هاي سراسري پخش نمي‌شود حق‌السهم باشگاه پرسپوليس از محل 30 ميليارد تومان حق پخش و تبليغات دور زمين مي بايست يک هجدهم باشد يا يک سي‌ام؟! اساسا ضمن احترام به مسوولان محترم سازمان ليگ چرا تبليغات دور زمين و بليت فروشي بايد در انحصار سازمان ليگ باشد و به باشگاه ها واگذار نشود؟! حق پخش واقعي که داده نمي‌شود، تبليغات محيطي و بليت فروشي هم که در اختيار باشگاه‌ها نيست، پس باشگاه‌هاي فوتبال کي مي‌خواهند همدل و متحد شده و حق خود را از اين فوتبال بگيرند. آيا رسانه‌ها که هميشه يار و ياور اهالي فوتبال بوده‌اند باز هم باشگاه‌ها را براي گرفتن حق و حقوق خود و ريشه کن کردن اين موانع و مشکلات همراهي خواهند کرد؟!

شايد صدا و سيما معتقد باشد که لزومي ندارد همه درآمدهاي حق پخش مسابقات فوتبال و برنامه هاي ورزشي را به باشگاه ها بدهد شايد هم بگويند پخش برنامه ها و بازي ها هزينه هايي نيز دارد. ما نمي گوييم که صدا و سيما بودجه خودش را به باشگاه ها اختصاص بدهد بلکه مي گوييم پس از کسر هزينه ها، حق‌السهمي براي خود قائل شده و ساير درآمدهاي حاصله از انحصار پخش مسابقات فوتبال را منصفانه به سازمان ليگ و باشگاه ها پرداخت نمايد و يا اينکه دولت و مجلس محترم بودجه صدا و سيما را افزايش داده و اين سازمان را موظف نمايند که از محل بودجه در نظر گرفته شده و درصدي از درآمدهاي حاصله، حق پخش واقعي به باشگاه ها پرداخت شود نه اينکه سهم باشگاهي مثل پرسپوليس بابت حق پخش و تبليغات دور زمين يک ميليارد و يکصد ميليون تومان باشد. بي تعارف اگر حق‌السهم پرسپولبيس از حق پخش تلويزيوني و تبليغات دور زمين يک ميليارد تومان يا کمي بيشتر است، مال خودتان و درآمدهاي حاصل از پخش فوتبال هم نوش جانتان. آيا گوش شنوايي هست. آيا کسي صداي ما را مي شنود؟! آيا براي اين دردها و مشکلات باشگاه ها مرهمي پيدا مي شود؟! آيا ... آيا...

10. 4 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

علی دایی در پایان تمرین امروز (سه‌شنبه)‌ پرسپولیس اسامی 18 بازیکن این تیم برای دیدار با مس کرمان را اعلام کرد.
    ایسنا:18 بازیکن پرسپولیس برای مصاف با مس کرمان مشخص شدند.

علی دایی در پایان تمرین امروز (سه‌شنبه)‌ پرسپولیس اسامی 18 بازیکن این تیم برای دیدار با مس کرمان را اعلام کرد.

نیلسون، علیرضا حقیقی، سید جلال حسینی، محسن بنگر، حسین ماهینی، میثم حسینی، رضا حقیقی، قاسم دهنوی، غلامرضا رضایی، هادی نوروزی، محمد نوری، مهدی سید صالحی، پیام صادقیان، محمد عباس‌زاده، محمدرضا خانزاده، حمیدرضا علی‌عسگر، مهرداد کفشگری و میلاد غریبی.

..

امیدواریم که توی سومین ترکیب دایی یه تغییرات اساسی ببینیم : اگه نبود باید به یه سری چیزا شک کرد !

12. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه lazy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

------------------------------------ نیلسون --------------------------------------

میثم حسینی ------------ حسینی -------------- بنگر ----------------- ماهینی

----------------------------- حقیقی ------------------------------------------

------------------------------------------------- دهنوی -----------------------

؟؟ -------------------------------------------------------------------- صادقیان

---------------------------------- نوری ( نوروزی ) ---------------------------

----------- سید صالحی ( عباس زاده ) --------------------------------------
    بله درسته نوری جلوتر باشه بهتره، نشون داده بیشتر گل زنه تا گل ساز!
    جای ؟؟ هم غریبی گزینه خوبیه. (عالیشاهو نمیدونم اصن پستش چیه که راجبش نظر بدم)

14. این کاربر از lazy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آواتار ما یه روزم تحمل نشد تهدید به مرگ شد
    ولی خداییش این آواتار جدید کلک و پر آدمو میریزونه
    لامصب اسطوره بودن تو خونشه هرچقدرم سنتی و دیکتاتور باشه بازم شناسنامه فوتبال ایرانه

@

دم سحری گفتیم دو سه خط در مورد بازی امشب بنویسم
    به نظر من علی دایی برای آخرین بار به نوروزی و رضایی اعتماد میکنه در هر صورت دوران بدنسازی رو پشت سر گذاشتن و سنشون هم بالاتر از جوونای تیمه به همین خاطر ممکنه هنوز بدنشون سنگین باشه
    ولی اگر توی نیمه اول اتفاقی نیفتاد مطمئنم که این بار همون اوایل نیمه دوم هم صادقیان رو میاره داخل هم عباسزاده رو
    در هر صورت تا دو سه هفته دیگه ترکیب اصلی کم کم پیدا میشه طبیعیش هم همینه بالاخره هر چقدرم تمرینات رو زود شروع کرده باشیم بازم در کوران لیگ بعضی بازیکنا خودشون رو کم کم به مربی تحمیل میکنن
    شاید بد نباشه به جای تمرکز روی تغییرات در خط حمله یه نگاهی به سمت چپ تیم بکنیم که من ترجیح میدم نورمحمدی رو به جای حسینی در سمت چپ ببینم و مطمئنم که خیلی خوب هم جواب میده
    گل اول رو بزنیم کارمون راحت میشه مقابل ذوب هم مشکلمون گل اول بود که اگر میزدیم با اختلاف میبردیم ایشالا زود گل رو بزنیم

16. 2 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه haddadha23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    نرجه

پيش فرض

هفته سوم لیگ پرسپولیس-مس کرمان ورزشگاه آزادی ساعت22/15
    *امیدوارم دایی از اشتباهاتش تو بازیهای قبلی عبرت گرفته باشه و حداقل تو فاز حمله تغییراتی تو ترکیب بوجود بیاره.
    *هیچ دلیلی نداره تو آزادی و جلوی تیم مس هم با دو هافبک دفاعی همزمان بازی کنیم.
    *با رسیدن علیرضا حقیقی امیدوارم درون دروازه هرکس آمادگی و لیاقتشو داشت بازی کنه نه..........
    *اصلا از مربیگری و شخصیت یاوری خوشم نمیاد.همیشه تو مصاحبه هاش و بازیهای رودروش جلو پرسپولیس به دنبال حاشیه وفوتبال کثیفه(کلا ضد پرسپولیسه) امیدوارم امشب حداقل چهارتایش کنن.
    *درسته مس هم مث پرسپولیس آمار گلزنیش بالا نیست ولی خط فوروراد زهر داری دارن.شجاعی،ادینیو و مخصوصا حسن زاده
    ترکیب که خودم دوست دارم باشه:
    .........................................نیلس ن..........................................
    .........میثم حسینی.................سیدجلال......... ............بنگر.............
    ........................................حقیقی .......................................
    علی عسگر.......................................... ..........................دهنوی
    .......................................پیام صادقیان.................................... ...
    .........عباس زاده.......................................... غریبی....................
    ...................................سید صالحی.......................................

18. 2 کاربر از haddadha23 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

هفته سوم لیگ پرسپولیس-مس کرمان ورزشگاه آزادی ساعت22/15
    *امیدوارم دایی از اشتباهاتش تو بازیهای قبلی عبرت گرفته باشه و حداقل تو فاز حمله تغییراتی تو ترکیب بوجود بیاره.
    *هیچ دلیلی نداره تو آزادی و جلوی تیم مس هم با دو هافبک دفاعی همزمان بازی کنیم.
    *با رسیدن علیرضا حقیقی امیدوارم درون دروازه هرکس آمادگی و لیاقتشو داشت بازی کنه نه..........
    *اصلا از مربیگری و شخصیت یاوری خوشم نمیاد.همیشه تو مصاحبه هاش و بازیهای رودروش جلو پرسپولیس به دنبال حاشیه وفوتبال کثیفه(کلا ضد پرسپولیسه) امیدوارم امشب حداقل چهارتایش کنن.
    *درسته مس هم مث پرسپولیس آمار گلزنیش بالا نیست ولی خط فوروراد زهر داری دارن.شجاعی،ادینیو و مخصوصا حسن زاده
    ترکیب که خودم دوست دارم باشه:
    .........................................نیلس ن..........................................
    .........میثم حسینی.................سیدجلال......... ............بنگر.............
    ........................................حقیقی .......................................
    علی عسگر.......................................... ..........................دهنوی
    .......................................پیام صادقیان.................................... ...
    .........عباس زاده.......................................... غریبی....................
    ...................................سید صالحی.......................................

به نظر من تغییرات ناگهانی توی سیستم تیم اونم ابتدای فصل زیاد مفید نیست
    بازی با یه هافبک دفاعی رو قبول دارم اما با سه مدافع رو نه
    آفرین من اصلا علی عسگر رو فراموش کرده بودم به راحتی میتونه سمت چپ بازی کنه
    پس با این شرایط این ترکیب به نظر من بهتره

..........................نیلسون............ ...............
    نورمحمدی........جلال............بنگ ر...........ماهینی
    ...........................حقیقی............. .............
    علی عسگر..............نوری.................... .دهنوی
    ....................پیام..............سید.. ................

ولی یه نکته:
    توجه کردین اگه علی دایی بر اساس خواسته طرفدارا عمل کنه و صادقیان و عباسزاده رو از اول بازی بده دستش توی تعویض و تغییر و تحول توی نیمه دوم بستس
    اما وقتی بر اساس تفکر خودش و اصرارش بر استفاده از رضایی و نوروزی در نیمه اول بازی میکنه هم نیمه اول میتونه دفاع حریف رو خسته کنه هم نیمه دوم میتونه به طور کلی با ورود جووناش بازی رو متحول کنه
    در صورتی که پیام و مثلا عباسزاده بازیکنای خوبی برای خسته کردن حریف نیستن و رضایی و نوروزی هم همونجور که میدونیم بازیکنای خوبی برای استفاده از خستگی مدافعای حریف نیستن
    حرفم اینه که خداییش دایی هم بدون تفکر عمل نمیکنه که ما بخواین اینقدر ساده زیر سوالش ببریم

20. 4 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •