تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 103 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

درام نبود.اینو سه چهار سال پیش دیدم.دو تا خانواده نینجا به اسم ایگا و کوگا که روسای آنها در قدیم عاشق یکدیگر بودند به خاطر دستور ولیعهد شروع به نابودی یکدیگر میکنند و...
    خب دیگه میشه درام دیگه
      محتوای مخفی: آخرشم 
    دختره پسره رو میکشت بعد خودشو میکشت ( تا اونجا که یادمه اگه با چیز دیگه ای میکس نشده باشه )

انیمه کوتاه و جلبی بود

دوستان یه طورایی بی خیال انیمه خیلی ژاپنی شدم
    یه چند تا رو که تو لیستم رده سنیشون M بود ریختم ولی حال نکردم
    the mask رو دارم میبینم
    میگم انیمه ای که یه مقدار به سمت آمریکا گرویده!!! باشه چی سراغ دارید؟ مثبه afro samurai و samurai jack ( البته خیلی انیمه نیست این) و اینا
    یکی دو تا دیگه هم دیده بودم یادم نیس اسماشون
    Last edited by Morteza4SN; 06-07-2013 at 19:06. دليل: + اسپویلر +

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

یک حس بسیار مبهمی بهم میگه پست بالا اسپویل داره توش : دی
    تجربه ثابت کرده رده سنی رو باید بی خیالش شد ، به موضوع و امتیاز بهتره پرداخت .(مثلا امتیازا و Review های myanimelist رو بخونید اگه قابل قبول بودن دانلود کنید)
    یا ژاپنی یا آمریکایی یکیو انتخاب کنید : دی
    اگه ژاپنی ، من 3 تا معرفی کردم که دث نوت شاخشون بود . همونو ببینید من ریش گرو میذارم پشیمون نمیشید .
    اگه انیمیشن آمریکایی(غیر ژاپنی کلا) میخواید هم ، من Archer ، South Park و Family Guy رو دیدم خیلی عالین .

3. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

دث نوت رو آخه دیدم برادر
    همون چند سال پیش اتفاقا خیلی ها بهم معرفی کردن همه جا
    ولی خیلی خوشم نیومد حرف و لاب لاب لاب زیاد بود توش
    از این انیمه هایی که زیاد حرف میزنن و همه چی رو تحلیل میکنن خوشم نمیاد خیلی ( همینطور سریال )
    از غیر آمریکایی ها هم والا american dad رو به مراتب بیشتر از family guy ) با توجه به اینکه تو یه رنج هستن) قبول دارم ودیدم
    آرچر بد نیست ولی سیزن اولش خرو که قبلا دیدم خیلی گیرایی نداشت برام
    south park هم خوبه فرصت نکردم کامل ببینم باید ببینم
    ولی خون و خون پاشی و ادونچر و داستان درست حسابی ندارن اینا بیشتر کمدی هستن

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نه بابا دیجیمون و پکمون اینا نبود
    البته pokemon هم همزمان پخش میشد ولی برای سوپرآر تی ال آلمان بود که نشون میداد، digimon گمونم اصلا اون زمان درست نشده بود
    حالا ولش کن اونو

میگم نظره دوستان در مورده اینا چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

The Ultimate Anime Gore List!

یه انیمه قسمت قسمتی میخوام ادونچر با عناصر تخیلی خفن و این چیزا دیگه
    لینک دانلودش هم راحت پیدا شه پلیز
    با اینی که گذاشتی الان من فهمیدم سبکت چیه (ترسناکه )

این کیفیت BD چیه؟ فرقش با کلاسیک چیه؟
    باسه انیمه های قدیمی ( معمولا قبل از 2000 - البته موارد استثنا هم هست ) وقتی نسخه BD میاد از لحاظ گرافیکی و صدا و رزولوشن ( معمولا HD و FULLHD ) کیفیت رو اصلاح می کنند و مجددا منتشر میشه .

اصلاً تعداد ژاپنیایی که دیدم انگلیسی درست صحبت کنن خیلی کمن (حداقل توی ویدئوها و تلویزیون) و هم از نظر لهجه و هم از نظر ساختار جملاتی که میسازن، اغلب یه چیزی تو مایه های هندیا هستن که از بچگی یه چیزایی از انگلیسی یادگرفتن و در حد حرف زدن خیلی داغون بلدن...!

توی اجتماعات آمریکایی و انگلیسی ای که عضوم، بعضاً بحثا پیش اومده میبینم که نظر اکثریت رو این موضوعه که یکی هندیا و یکی چینیا و ژاپنیا توی انگلیسی صحبت کردن از همه لحاظ افتضاحن... lol
    خوب قرار نیست همه به لهجه تمیز اینگلیسی حرف بزنن.... انتظار چی داری .... خود ما هم 90 درصدمون با لهجه فارسی اینگلسی حرف می زنیم ...
    فکر کنم شرقی ها بخاطر اینکه تمام حروفشون صدادار هست با زبان های غربی یکم مسئله دارن ( هندی رو نمی دونم ....)

والا باز حداقل اگر زیرنویس همون دیالوگ هایی که دوبلر ها میگفتن هم قرار میگرفت خوب بود چون اینطوری آدم دوگانگی فرهنی میگیره یه هو! زیر نویس یه چیز نوشته دوبلر یه چی میگه البته بیشترشون مشابه هستن و یه مفهمو رو میدن ولی برای ما که پردازش مغزمون انگلیسی رو مثله فارسی نمیکنه دردسر سازه

زیر نویس ها معمولا باسه نسخه ژاپنی هست .... تا جایی که دیدم تعداد محدودی که از نسخه امریکایی ریپ گرفتن زیرنویس مچ شده با دیالوگ اینگلیسی دارن.

----

چارت تابستان ورژن 3
    کی چی برداشته؟

6. 3 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mestry's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    بُردار یکّه ای در فضای n بُعدی

پيش فرض

میگم انیمه ای که یه مقدار به سمت آمریکا گرویده!!! باشه چی سراغ دارید؟ مثبه afro samurai و samurai jack ( البته خیلی انیمه نیست این) و اینا
    یکی دو تا دیگه هم دیده بودم یادم نیس اسماشون
    Gungrave

از وسطاش قشنگ میشه، اولین تجربه زیرنویس کردنم بود، البته فقط 2-3 قسمت ازش زیرنویس کردم، اما وقتی ترجمه خودمو میبینم واقعاً خندم میگره، باورم نمیشه اون ترجمه منه

از بین سریالی ها، بنظرم Genshiken قشنگه، سری قبلش که قشنگ بود. یه Blood Lad هم به چشم میخوره که ظاهراً مربوط میشه به Blood+ و Blood-C اما بعید میدونم چیز خوبی از آب در بیاد !
    تو OVA ها، اون کد گیاس باید خیلی خوب باشه، با میرای نیکی !
    تو Movie ها هم گینتاما و آنو هی میتا باید چیز جالبی از آب در بیان.

انصافاً نمیدونم چرا اینقد سلیقشون تو انیمه ها بیخود شده، هرچی انیمه گمد هست داره پخش میشه، اونوقت اون همه مانگای قشنگ و خفن هست که هنوز انیمه نشدن، مثل اینکه کل جهان دچار بحران سلیقه شده، واقعاً سلیقه ها نابود شده !
    Last edited by mestry; 06-07-2013 at 23:54.

8. 5 کاربر از mestry بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دث نوت رو آخه دیدم برادر
    همون چند سال پیش اتفاقا خیلی ها بهم معرفی کردن همه جا
    ولی خیلی خوشم نیومد حرف و لاب لاب لاب زیاد بود توش
    از این انیمه هایی که زیاد حرف میزنن و همه چی رو تحلیل میکنن خوشم نمیاد خیلی ( همینطور سریال )
    از غیر آمریکایی ها هم والا american dad رو به مراتب بیشتر از family guy ) با توجه به اینکه تو یه رنج هستن) قبول دارم ودیدم
    آرچر بد نیست ولی سیزن اولش خرو که قبلا دیدم خیلی گیرایی نداشت برام
    south park هم خوبه فرصت نکردم کامل ببینم باید ببینم
    ولی خون و خون پاشی و ادونچر و داستان درست حسابی ندارن اینا بیشتر کمدی هستن
    Another رو ببینید پس .
    12 قسمته ، بسیار زیبا پر از خون ریزی و هیجان بیشترم توش کشت و کشتاره تا لاب لاب لاب : دی
    یه مدرسه ای هست ، سال ها پیش یه دانش آموزی توش میمیره ولی بچه ها انقدر دوسش داشتن که جوری رفتار میکنن که هنوز اونجاست . از اون موقع مرگ به اون کلاس علاقه مند میشه و در بعضی سال ها هر ماه (یا کمتر) یکی از دانش آموزای کلاس کشته میشن به شکل تصادفی ! این اتفاق وقتی میفته که یکی از دانش آموزای کلاس مرده باشه ، یعنی یه شخص مرده هست که زنده شده و خودشم این رو نمیدونه ! تا وقتی این شخص نیمه زنده یا به قولی Another اونجا باشه هی مرگ اتفاق میفته .
    داستان درباره این کلاس هست که میخوان از مرگ فرار کنن .
    یه انیمه پر از هیجان ، با داستان عالی و تم تاریک و نیمه ترسناک هست . به نظرم حتما ببینیدش .

10. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

با اینی که گذاشتی الان من فهمیدم سبکت چیه (ترسناکه )
    والا ترسناکه ترسناک هم که نه تو گوگل در مورد لیست خون و خون پاشی و ... تو imdb گشتم به درد بخور فقط همین رو یافت
    Gungrave

از وسطاش قشنگ میشه، اولین تجربه زیرنویس کردنم بود، البته فقط 2-3 قسمت ازش زیرنویس کردم، اما وقتی ترجمه خودمو میبینم واقعاً خندم میگره، باورم نمیشه اون ترجمه منه
    Gungrave زیرنویس فارسی 26 2 DIVX 2003 action, drama, science fiction, supernatural A27 Mature(بالغ شده 19 به بالا)

مرسی تو آرشیوم دارمش گویا
    یه امتحانی میزنم حتما
    Another رو ببینید پس .
    12 قسمته ، بسیار زیبا پر از خون ریزی و هیجان بیشترم توش کشت و کشتاره تا لاب لاب لاب : دی
    یه مدرسه ای هست ، سال ها پیش یه دانش آموزی توش میمیره ولی بچه ها انقدر دوسش داشتن که جوری رفتار میکنن که هنوز اونجاست . از اون موقع مرگ به اون کلاس علاقه مند میشه و در بعضی سال ها هر ماه (یا کمتر) یکی از دانش آموزای کلاس کشته میشن به شکل تصادفی ! این اتفاق وقتی میفته که یکی از دانش آموزای کلاس مرده باشه ، یعنی یه شخص مرده هست که زنده شده و خودشم این رو نمیدونه ! تا وقتی این شخص نیمه زنده یا به قولی Another اونجا باشه هی مرگ اتفاق میفته .
    داستان درباره این کلاس هست که میخوان از مرگ فرار کنن .
    یه انیمه پر از هیجان ، با داستان عالی و تم تاریک و نیمه ترسناک هست . به نظرم حتما ببینیدش .
    مرسی اینو ندارم
    حتما میزارم تو لیست TO WATCH!~! هام
    فعلا این ماسک و south park رو ریختم هر وقت برسم یه مقداری ببینم
    تو لینک دانلودش هم میتونی کمکی کنی؟ اون سایت های چند پست پیش همشون vip و دم و تشکیلات میخواستن

پیشنهاد امروز سر آشپز:

اگر دنباله یه انیمیشن فان، جلب و با حال با تم دارک هستید:

12. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

اون دو تایی که من دادم vip نمیخوان . یعنی شما نیازی به vip نداری و میتونی رایگان دانلود کنی . برو لینکای غیر vip رو دانلود کن راحت .

14. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ممنون از مدیر عزیز برای انتقال پست ها
    میگم یه سایتی که اسکرین شات های بیشتر و بزرگتری از انیمه ها نسبت به .anime-planet.com داشته باشه چیه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سایتی برای دانلود انیمیشن و انیمه میشناسید که سرورش تو ایران باشه ؟ اگه لازم به خرید اکانت هم باشه مشکلی نیست ! ولی نه دیگه خیلی !

=======================

بلیچ تو همون 366 قسمت تموم میشه ؟

Code Geass دو فصله ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •