تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 269 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

این حرفا چیه بابا ؟ بیخیال تروخدا ... یه طوری میگی مثلا بقیه بازیکنای استقلال یا کلا ایران خیلی سطح بالان ! من خودم استقلالیم اما دیگه واقعیت هم باید ببینیم دیگه بازیکنای ایران کی شعور جایگیری داشتند که از نکونام انتظار داری بتونه بهشون درست پاس بده . این که نکونام هم در بعضی مقاطع زمانی افت داره کاملا منطقیه و این ضعفهایی که مطرح کردی رو ازت میپذیرم .نکونام به خاطر سبک بازی اروپا و ذاتش عادت به بازی نزدیک و بازیسازی داره . بخدا ژاویشم اگه بیاد ایران با یه مشت بی شعور همتیمی بشه عمرا بتونه بازی خوبی ارائه بده . تو ایران هنوز نه مربیها نه بازیکنا درک بازی نزدیک رو ندارند و فقط یاد گرفتند بازی مستقیم انجام بدند و با فاصله از هم باشند .
    شما باید کلیت یک بازیکن و شعور فوتبالیش رو نگاه کنی که آیا همیشه همین ضعفها رو داره ؟ چقدر این بنده خدا گلهای خوب بسمر میرسونه که هیچکس نمیخواد ببینه .
    شما دقت کن مثلا خسرو حیدری که انقدر ما استقلالیها ازش تعریف میکنیم بارها شده فقط بلده بدوییه بدون نگاه کردن به زمین و طرفین . بازیکنی باشعوره که همه جای زمینو زیر نظر داشته باشه و به موقع پاس بده که به نظرم نکونام مخصوصا در قدیم فوق العاده بود و الان به خاطر پا به سن گذاشتن و تاثیر بازیهای بی کیفیت فوتبال ایران روش تاثیر منفی گذاشته ...
    ..................................
    در ادامه بگم خسرو حیدری که با اینکه میتونه خیلی بهتر ازینا باشه اما آخرش نشد یکم رو این ضعف بزرگش کار کنه که فقط صرف دوییدن و سانت کردن به عنوان رفع تکلیف درست نیست و باید با هدف بازی کرد .
    اینجوری صحبت کردن در مورد بازیکنای بزرگ کار سختی نیست و اینبار اول شما نیست که در مورد بازیکنایی مثل نکونام و رحمتی توی تاپیک های مختلف اینجوری صحبت می کنید...
    با این صحبت یعنی میشه از این به بعد تیم ملی رو از بازیکنای لیگ دسته یک تشکیل داد چون یه هافبک دفاعی از لیگ دسته یک می تونه گل های سرنوشت ساز تیم ملی رو بزنه و بعد تازه آخرش ترول هم بشه
    نکونام جز قابلیت سر زنی و پنالتی قابلیت دیگه ای که بشه روش تمرکز کرد نداره !
    هر کسی باید درک فوتبال خودش رو داشته باشه و ربطی به افغانستان و ایران و اروپا نداره ! من در تعجبم اوساسونا چقدر بدبخت بود که نکونام رو چند سال تحمل کرد !
    کسی که فکر و هوش و توانایی فوتبال رو داشته باشه ، در مقابل یک سری بازیکنان به قول شما بی شعور و کم شعور همون فوتبالش رو ارائه میده !

نکونام یه بازیکن ترسو که از نزدیک شدن به توپ میترسه ! حالا من خیلی لطف کردم که لیگ دسته 1 رو مناسبتش دونستم !
    در مورد رحمتی که هم بحث رو پیش کشیدین ، قبلا توضیحاتش رو دادم و نقاط ضعف و قوتش رو گفتم ! الانم رو همون حرفم هستم ! 2تا تایپک که هیچ ، 40تا تایپک هم بحث در مورد رحمتی باشه بازم میگم که کلا باهوش نیست ! خلاق نیست ! چابک نیست ! و .... ( نیازی نمیبینم که اینجا توضیح بدم )

در مورد نکونام هم که گفتم مشکلاتش رو ! واسلام!

2. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کنایه امیر قلعه نویی به برنامه دیشب 90

آنهایی که میگویند حریف تایلندی آسان است همان کسانی هستند که موقع صدر نشینی استقلال در گروه مرگ هیچ صحبتی انجام ندادن نمیگویند که ما از آن گروه به این مرحله رسیده ایم / آنها فقط منتظر هستند استقلال با امیر قلعه نویی از آسیا حذف شود تا جشن بگیرند
    آقایان ما از شما کمک و حمایت نمی خواهیم فقط به ما ضربه نزنید/ توکل ما به خداست نه بنده ی او و به امید خدا با قهرمانی آسیا هواداران استقلال را خوشحال خواهیم کرد

FB

4. 6 کاربر از MASTER OC 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هر کسی باید درک فوتبال خودش رو داشته باشه و ربطی به افغانستان و ایران و اروپا نداره ! من در تعجبم اوساسونا چقدر بدبخت بود که نکونام رو چند سال تحمل کرد !
    کسی که فکر و هوش و توانایی فوتبال رو داشته باشه ، در مقابل یک سری بازیکنان به قول شما بی شعور و کم شعور همون فوتبالش رو ارائه میده !

نکونام یه بازیکن ترسو که از نزدیک شدن به توپ میترسه ! حالا من خیلی لطف کردم که لیگ دسته 1 رو مناسبتش دونستم !
    در مورد رحمتی که هم بحث رو پیش کشیدین ، قبلا توضیحاتش رو دادم و نقاط ضعف و قوتش رو گفتم ! الانم رو همون حرفم هستم ! 2تا تایپک که هیچ ، 40تا تایپک هم بحث در مورد رحمتی باشه بازم میگم که کلا باهوش نیست ! خلاق نیست ! چابک نیست ! و .... ( نیازی نمیبینم که اینجا توضیح بدم )

در مورد نکونام هم که گفتم مشکلاتش رو ! واسلام!
    نکو روی هم در رده باشگاهی و ملی 125 گل به ثمر رسونده که از این 125 تا گل 24 تاشو در معتبرترین لیگ دنیا زده....شما یه هافبک دفاعی ایرانی به من معرفی کن امار گلزنیش از نکو بهتر باشه یا نزدیک نکو باشه....
    24 کلین شیت فصل گذشته استقلال که رو هوا به دست نیومد....هافبک دفاعی نقش زیادی در استحکام ساختار دفاعی استقلال داشت...

من شاید از اخلاق نکو خوشم نیاد ولی افتخاراتش انکار ناپذیره

افتخارات فردی نکونام صرفا جهت اطلاع

عضویت در باشگاه صدتايی های فيفا:
    بهترین بازیكن سال ۱۳۸۶ فوتبال ایران
    نامزد کسب عنوان بهترین بازیکن سال ۲۰۰۵ آسیا
    نامزد کسب عنوان بهترین بازیکن سال ۲۰۰۷ آسیا
    نامزد کسب عنوان بهترین بازیکن سال ۲۰۰۸ آسیا
    حضور در جمع ۱۱ بازیکن برتر اسپانیایی حاضر در رقابت های جام یوفا در فصل ۰۷-۲۰۰۶
    بهترين بازيكن اوساسونا در فصل ۲۰۰۷-۲۰۰۶ به انتخاب روزنامه محلی پامپلونا
    بهترین بازیكن اوساسونا در سال ۲۰۱۱ میلادی به انتخاب کاربران اینترنتی باشگاه اوساسونا
    گلزن‌ ترین هافبک دفاعی خارجی لالیگا
    کاملترين گلزن لاليگا

نکو الکی که بیشترین دست مزدو از اوساسونا نمیگرفته و همینطوری رو هوا محبوبترین بازیکن اوساسونا نبوده....در این دو فصل اخیر هم برای رضای خدا از تیمهای عربی پیشنهاد 10 میلیاردی نداشته....
    اوساسونا برای اولین بار با گل نکو به یک هشتم نهایی جام یوفا صعود کرد...برای استقلال گل قهرمانیو زد و قبلش هم یه گل حساس به تراکتور زد
    شما ندیدی چه قدر تجربش در بازیهای اسیایی کمکمون کرد؟
    پسر خوب هافبک دفاعی مستقیم از لالیگا گرفتیم بعد شما میگی دسته یک ایرانم زیادشه؟

در پنجمین ماه سال میلادی ۲۰۰۸ جواد نکونام در ديدار خيريه‌ای که مابین تيم منتخب جهان و ياران (فردريک كانوته) بود و از سوی صندوق حمايت كودكان سازمان ملل برگزار می شد ،در تركيب تیم منتخب جهان و در كنار بازيكنانی همچون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به میدان رفت.
    از این بعد میفرستیمش لیگ یک با منتخب شموشکو برق شیراز بازی کنه
    فکر نمیکردم یه روزی از عملکردو افتخارات نکو صحبت کنم
    بازم میگم 24 کلین شیت پارسال و دادن کمترین موقعیت گل به حریف در کنار یه گلر خوب و دفاع خوب نیاز به یه هافبک دفاعی خوب داشت....

اینو جا انداختم نکو در کنار سر زنی و پنالتی زدن به عنوان هافبک دفاعی بازیسازی هم میکنه شوتزن و بازیخونه و الکی خطا نمیکنه به خوبی توپگیری میکنه و پشت محوطه جریمه خودمون به حریف معمولا ضربه ازاد باد اورده و الکی نمیده ضربات ازادو خوب میزنه و شم گلزنی بالایی داره....یه هافبک دفاعی باید چه خصوصیات دیگری داشته باشه؟
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 01-08-2013 at 04:18.

6. 12 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

نکو روی هم در رده باشگاهی و ملی 125 گل به ثمر رسونده که از این 125 تا گل 24 تاشو در معتبرترین لیگ دنیا زده....شما یه هافبک دفاعی ایرانی به من معرفی کن امار گلزنیش از نکو بهتر باشه یا نزدیک نکو باشه....
    24 کلین شیت فصل گذشته استقلال که رو هوا به دست نیومد....هافبک دفاعی نقش زیادی در استحکام ساختار دفاعی استقلال داشت...

من شاید از اخلاق نکو خوشم نیاد ولی افتخاراتش انکار ناپذیره

افتخارات فردی نکونام صرفا جهت اطلاع

عضویت در باشگاه صدتايی های فيفا:
    بهترین بازیكن سال ۱۳۸۶ فوتبال ایران
    نامزد کسب عنوان بهترین بازیکن سال ۲۰۰۵ آسیا
    نامزد کسب عنوان بهترین بازیکن سال ۲۰۰۷ آسیا
    نامزد کسب عنوان بهترین بازیکن سال ۲۰۰۸ آسیا
    حضور در جمع ۱۱ بازیکن برتر اسپانیایی حاضر در رقابت های جام یوفا در فصل ۰۷-۲۰۰۶
    بهترين بازيكن اوساسونا در فصل ۲۰۰۷-۲۰۰۶ به انتخاب روزنامه محلی پامپلونا
    بهترین بازیكن اوساسونا در سال ۲۰۱۱ میلادی به انتخاب کاربران اینترنتی باشگاه اوساسونا
    گلزن‌ ترین هافبک دفاعی خارجی لالیگا
    کاملترين گلزن لاليگا

نکو الکی که بیشترین دست مزدو از اوساسونا نمیگرفته و همینطوری رو هوا محبوبترین بازیکن اوساسونا نبوده....در این دو فصل اخیر هم برای رضای خدا از تیمهای عربی پیشنهاد 10 میلیاردی نداشته....
    اوساسونا برای اولین بار با گل نکو به یک هشتم نهایی جام یوفا صعود کرد...برای استقلال گل قهرمانیو زد و قبلش هم یه گل حساس به تراکتور زد
    شما ندیدی چه قدر تجربش در بازیهای اسیایی کمکمون کرد؟
    پسر خوب هافبک دفاعی مستقیم از لالیگا گرفتیم بعد شما میگی دسته یک ایرانم زیادشه؟

از این بعد میفرستیمش لیگ یک با منتخب شموشکو برق شیراز بازی کنه
    فکر نمیکردم یه روزی از عملکردو افتخارات نکو صحبت کنم
    بازم میگم 24 کلین شیت پارسال و دادن کمترین موقعیت گل به حریف در کنار یه گلر خوب و دفاع خوب نیاز به یه هافبک دفاعی خوب داشت....

اینو جا انداختم نکو در کنار سر زنی و پنالتی زدن به عنوان هافبک دفاعی بازیسازی هم میکنه شوتزن و بازیخونه و الکی خطا نمیکنه به خوبی توپگیری میکنه و پشت محوطه جریمه خودمون به حریف معمولا ضربه ازاد باد اورده و الکی نمیده ضربات ازادو خوب میزنه و شم گلزنی بالایی داره....یه هافبک دفاعی باید چه خصوصیات دیگری داشته باشه؟

به امار و ارقام کاری ندارم جناب.
    رفتی کلی اعداد اوردی میگی فلان؟
    نکونام جزو ضعیفترین بازیکنای فصل قبلمون بود که من کیانوش رحمتی رو بهش ترجیح میدادم.
    کسی که فهم درستی از فوتبال روز نداره و بسیار بازی رو اعصابی انجام میده.
    کلین شیت؟
    نقش نکونام ۵درصد هم نبوده
    کسی که نمیتونه با فکر بازی کنه و ۴تا پاس سالم و موثر بده به درد لیگ ۱ میخوره!
    اکثر پاس ها با اولین بازیکن نزدیکشه که نکنه توپ رو خراب کنه. پاس های با فاصله ی زیادشم یا خیلی جلوس یا عقب که باعث میشه بازی رو از ریتم بندازه.
    هافک دفاعی که جز تکل های خشن و خطاهای زیاد راهی برای توپ گیری نداره!
    هافبکی که اصلا معنی و مفهوم جایگیری رو نمیدونه!
    هافبکی که .....

جالبه!بعد اینکه گفتم فقط خطا میکنه،یادت اومد توپگیره؟
    اخه برادر من نکونام کجاش توپ گیره؟
    یکم منطقی باشین نه متعصب!
    پولشو اونا میگیرن ( که ایشالله حلال نباشه و نیست، که سر این مسئله دستمزد خیلی حرف دارم) حرصشو ما میخوریم!
    Last edited by Eblis 2011; 01-08-2013 at 04:41.

8. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

جدال جباری و فتح الله زاده: آزمون تماشاگران استقلال

عصر ایران - جدال امشب استقلال و سپاهان، در نظر اول، رویارویی مجتبی جباری و مدیران باشگاه استقلال است. جباری که امشب باید در ترکیب سپاهان علیه استقلال توپ بزند، مصاف با تیم محبوبش را زیر سر علی فتح الله زاده و سایر مدیران استقلال می داند.

او اگر چه امشب در صورت ارائه نمایشی موثر و یا گل‌زدن به تیم سابقش، ممکن است از سوی تماشاگران استقلال هو شود، اما می‌خواهد با بازی‌ای موثر برای سپاهان، فشار تماشاگران استقلال را متوجه علی فتح الله زاده کند.

اگر در جباری در بازی امشب کار استقلال را به شکست در ورزشگاه آزادی بکشاند، بی‌تردید بر افسوس‌های استقلالی‌ها بابت حضور خودش در سپاهان می‌افزاید و این افسوس‌ها دیر یا زود دامنگیر علی فتح الله زاده خواهد شد.

مجتبی جباری هفت سال برای استقلال توپ زد و در دهه گذشته، در کنار فرهاد مجیدی، بهترین بازیکن استقلال بود. او همچنین یکی از موثرترین بازیکنان استقلال در دوران پس از انقلاب بود و نامش را، از حیث وزن و اهمیت در استقلال، می‌توان در کنار شاهرخ بیانی و مجید نامجو مطلق ثبت کرد.

جباری هنوز خودش را استقلالی می‌داند. او غیرت آبی دارد و پیشنهاد رویانیان برای حضور در پرسپولیس را نپذیرفت. در آخرین مصاحبه‌‌اش نیز گفته است که جدایی‌اش از استقلال قاعدتاً نباید درازمدت باشد.

او حساب تماشاگران استقلال را از علی فتح الله زاده جدا می‌کند. برای تماشاگران استقلال احترام قائل است و آنها را هنوز دوست دارد. بی‌مهری تماشاگران، عامل جدایی او از استقلال نبوده است؛ برخلاف خوزه مورینیو که یکی از دلایلش برای ترک مادرید و بازگشتن به لندن، بی‌مهری تماشاگران مادریدی بود.

جباری در بازی امشب شاید هم نتواند نمایش قابل توجهی داشته باشد؛ چرا که هنوز در آغاز فصل هستیم و دیگر اینکه او، احتمالاً استرس بازی در برابر تماشاگرانی را دارد که تا همین چند ماه پیش مشوقان همیشگی او بودند.

از این منظر، می‌توان گفت در مسابقه امشب، "آزمون تماشاگران استقلال" بیش از تسویه حساب جباری و فتح الله زاده اهمیت دارد. تماشاگران استقلال امشب نشان خواهند داد که تا چه حد اهل قدرشناسی و سپاسگزاری و حفظ حرمت‌اند.

آنها اگر در بازی امشب به جباری ناسزا بگویند و یا حتی او را هو کنند، مردودین آزمون بزرگ امشب خواهند بود. نود دقیقه امشب به هر حال می‌گذرد و تمام می‌شود ولی ناسزاگویی احتمالی تماشاگران استقلال به مجتبی جباری، در تاریخ فوتبال ایران ماندگار می‌شود.

در هفت سال اخیر، که بسیاری از بازیکنان بزرگ فوتبال ایران به تیم‌های دیگری جز استقلال و پرسپولیس رفتند تا درآمد بیشتری داشته باشند، مجتبی جباری فقط در استقلال توپ زد. او احتمالاً می‌توانست با دریافت مبالغی کلان‌تر، در سپاهان و ذوب آهن و تراکتورسازی و پرسپولیس و ... هم بازی کند و مثلاً در سه بار قهرمانی سپاهان در چهار فصل اخیر لیگ برتر ایران، حضور داشته باشد. اما جباری حضور در استقلال را به توپ‌زدن برای تیم‌های قوی‌بودجه‌ی داخل کشور و یا حضور در باشگاه‌های ثروتمند کشورهای عربی ترجیح داد.

استقلالی ها قطعاً گل های جباری در بازی با پرسپولیس در جام حذفی را فراموش نکرده اند؛ دو گلی که او در وقت اضافی زد و منجر به شکست سنگین 3 بر صفر پرسپولیس و استعفای حمید استیلی شد.

حال اگر او به دلیل پیوستن به سپاهان، آن هم پس از قرار گرفتن‌اش در لیست فروش استقلال از سوی علی فتح الله زاده، در اولین بازی‌اش با سپاهان در ورزشگاه آزادی دشنام و بشنود و هو شود، بی‌تردید می‌توان گفت که تماشاگران استقلال ناسپاسی و قدرنشناسی کرده‌اند. این کار شاید راه بازگشت جباری به استقلال را نیز مسدود کند و او را در سپاهان ماندگار کند و یا حتی به پرسپولیس هدیه کند.

باید دید که امشب تماشاگران استقلال با مجتبی جباری چه می‌کنند. این امر شاید مهم‌تر از نتیجه بازی استقلال و سپاهان باشد.

10. 3 کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نکونام جزو ضعیفترین بازیکنای فصل قبلمون بود که من کیانوش رحمتی رو بهش ترجیح میدادم.
    مهم ترین پست توی فوتبال هافبک دفاعیه بدون شک ! فقط به حال تیم منچستر در بازه زمانی بازنشستگی روی کین تا به خدمت گرفتن کریک دقت کنید ! و حتی مصدوم شدن تیموریان 2 فصل پیش یا تیم پرسپولیس قبل و بعد از رضا حقیقی !

نکونام اگر بهترین بازیکن فصل پیش ما نباشه جزو بهترین هاست ! اصولا اگر هافبک دفاعی خوب کار نکنه کله تیم نابود میشه !

بازی دور رفت لیگ استقلال نفت تهرانو برد ، همون موقع هایی هم بود که همه میگفتن استقلال این همه خرج نکونام کرد به دردشم نخورد ! یعقوب کریمی بعد اون بازی مصاحبه کرد گفت استقلال بردشو مدیون نکونامه ، چون بازی ما رو خراب می کرد !!

12. 10 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به امار و ارقام کاری ندارم جناب.
    رفتی کلی اعداد اوردی میگی فلان؟
    کسی که فهم درستی از فوتبال روز نداره و بسیار بازی رو اعصابی انجام میده.
    کلین شیت؟
    نقش نکونام ۵درصد هم نبوده
    کسی که نمیتونه با فکر بازی کنه و ۴تا پاس سالم و موثر بده به درد لیگ ۱ میخوره!
    اکثر پاس ها با اولین بازیکن نزدیکشه که نکنه توپ رو خراب کنه. پاس های با فاصله ی زیادشم یا خیلی جلوس یا عقب که باعث میشه بازی رو از ریتم بندازه.
    هافک دفاعی که جز تکل های خشن و خطاهای زیاد راهی برای توپ گیری نداره!
    هافبکی که اصلا معنی و مفهوم جایگیری رو نمیدونه!
    هافبکی که .....

جالبه!بعد اینکه گفتم فقط خطا میکنه،یادت اومد توپگیره؟
    اخه برادر من نکونام کجاش توپ گیره؟
    یکم منطقی باشین نه متعصب!
    پولشو اونا میگیرن ( که ایشالله حلال نباشه و نیست، که سر این مسئله دستمزد خیلی حرف دارم) حرصشو ما میخوریم!
    من دارم با امارو ارقام باهاتون صحبت میکنم شما رو هوا میگی فلانی به درد نمیخوره....
    اینطوری که شما داری میگی فصل گذشته نقطه ضعف استقلال هافبک دفاعیش بوده.تیمی که یه هافبک دفاعی در حد لیگ یک داشته باشه چه جوری در لیگ قهرمان میشه؟چه جوری از گروه مرگ اسیا به عنوان تیم اول صعود میکنه و تا 8 تیم بالا میره؟
    چرا تیمهای عربی+سپاهان پرسپولیس+تراکتورسازی دنبالش بودن؟
    برای درک بیشتر تاثیرگذاری نکونام شما بازیهایی که نبود یا اماده نبودو به یاد بیار.. بعد از چندین سال بازی در لالیگا طبیعی بود که طول بکشه به شرایط لیگ ایران عادت کنه و امیرخان به دوران اوج رسوندش.....الان هفته دوم لیگ برتریم اولین بازی نکونام برای ما مقابل سایپا بود که نکو خوب نبودو بازیو باختیم....ولی کم کم به اوج امادگی رسید

شما میتونی بگی من از قیافش خوشم نمیاد از شخصیتش خوشم نمیاد خب اون نظر شخصیتونه و بسیار محترمه و منم به خودم اجازه نمیدم نظر شخصیتونو نقد کنم و بینهایت بهش احترام میذارم.ولی الان بحث شما نظر شخصی نیست شما داری کاملا از نظر فنی بدون هیچ دلیلی نکونامو زیر سوال میبری
    من الان دسترسی ندارم به بازیهای استقلال که برم بازبینی کنم و عملکرد نکونامو انالیز کنم و تعداد توپگیریها و پاسهاشو بشمارم در هر بازی و به شما بگم...الان چیزی که در دسترسه همین امار فوق العاده گلهای زدشه و موفقیت تیمهایی که در اونها بازی کرده در دفاع و ندادن موقعیت گل زیاد به حریف.....جواد نکونام اوایل حضورش در استقلال بله پاسهای اشتباه میداد ولی هرچی گذشت بهتر شدو به اوج رسید

نکونام شاید الان هم به خاطر اینکه دیر به تمرینات اضافه شده باز چند بازی طول بکشه به شرایط ایده الش برسه ولی من از همین بازی اولش تعداد توپگیریها و پاسها و .... یادداشت میکنم و از لحاظ امار هم در هر بازی تا نیم فصل بررسیش میکنم .....از وقتی نکو به روزهای اوجش نزدیک شد استقلال بیش از 90% بازیها وقتی گل اولو زد دیگه بازیو نباخت و گل نخورد یعنی موقعیت گل الکی به حریف نداد.....هافبک دفاعی خیلی نقش بزرگی در این موفقیت داره ولی متاسفانه هافبک دفاعی پستیه که مثل مهاجمو .... به چشم نمیاد و دیده نمیشه....نکو فصل گذشته عقب بازی میکردو مثل تیم ملی یا اوساسونا نمیتونست ازادانه جلوتر بازی کنه ولی این فصل اندو در کنارشه و نکو جلوتر بازی میکنه و بیشتر به چشم شما میاد....بعد از یه هافبک دفاعی شما نباید یه بازی فانتزی و پاسهای در عمقی مثل جباری انتظار داشته باشی....
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 01-08-2013 at 11:55.

14. 10 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

16. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

من دارم با امارو ارقام باهاتون صحبت میکنم شما رو هوا میگی فلانی به درد نمیخوره....
    اینطوری که شما داری میگی فصل گذشته نقطه ضعف استقلال هافبک دفاعیش بوده.تیمی که یه هافبک دفاعی در حد لیگ یک داشته باشه چه جوری در لیگ قهرمان میشه؟چه جوری از گروه مرگ اسیا به عنوان تیم اول صعود میکنه و تا 8 تیم بالا میره؟
    چرا تیمهای عربی+سپاهان پرسپولیس+تراکتورسازی دنبالش بودن؟
    برای درک بیشتر تاثیرگذاری نکونام شما بازیهایی که نبود یا اماده نبودو به یاد بیار.. بعد از چندین سال بازی در لالیگا طبیعی بود که طول بکشه به شرایط لیگ ایران عادت کنه و امیرخان به دوران اوج رسوندش.....الان هفته دوم لیگ برتریم اولین بازی نکونام برای ما مقابل سایپا بود که نکو خوب نبودو بازیو باختیم....ولی کم کم به اوج امادگی رسید

شما میتونی بگی من از قیافش خوشم نمیاد از شخصیتش خوشم نمیاد خب اون نظر شخصیتونه و بسیار محترمه و منم به خودم اجازه نمیدم نظر شخصیتونو نقد کنم و بینهایت بهش احترام میذارم.ولی الان بحث شما نظر شخصی نیست شما داری کاملا از نظر فنی بدون هیچ دلیلی نکونامو زیر سوال میبری
    من الان دسترسی ندارم به بازیهای استقلال که برم بازبینی کنم و عملکرد نکونامو انالیز کنم و تعداد توپگیریها و پاسهاشو بشمارم در هر بازی و به شما بگم...الان چیزی که در دسترسه همین امار فوق العاده گلهای زدشه و موفقیت تیمهایی که در اونها بازی کرده در دفاع و ندادن موقعیت گل زیاد به حریف.....جواد نکونام اوایل حضورش در استقلال بله پاسهای اشتباه میداد ولی هرچی گذشت بهتر شدو به اوج رسید

نکونام شاید الان هم به خاطر اینکه دیر به تمرینات اضافه شده باز چند بازی طول بکشه به شرایط ایده الش برسه ولی من از همین بازی اولش تعداد توپگیریها و پاسها و .... یادداشت میکنم و از لحاظ امار هم در هر بازی تا نیم فصل بررسیش میکنم .....از وقتی نکو به روزهای اوجش نزدیک شد استقلال بیش از 90% بازیها وقتی گل اولو زد دیگه بازیو نباخت و گل نخورد یعنی موقعیت گل الکی به حریف نداد.....هافبک دفاعی خیلی نقش بزرگی در این موفقیت داره ولی متاسفانه هافبک دفاعی پستیه که مثل مهاجمو .... به چشم نمیاد و دیده نمیشه....نکو فصل گذشته عقب بازی میکردو مثل تیم ملی یا اوساسونا نمیتونست ازادانه جلوتر بازی کنه ولی این فصل اندو در کنارشه و نکو جلوتر بازی میکنه و بیشتر به چشم شما میاد....بعد از یه هافبک دفاعی شما نباید یه بازی فانتزی و پاسهای در عمقی مثل جباری انتظار داشته باشی....

چه ربطی داره حاجی؟
    یه جوری میگی انگار فقط نکونام بوده تو تیم که ما قهرمان لیگ شدیم!
    احترام به نظرات هم خوب چیزیه.
    بحث با شماها بی فایدس.چون فقط حرف خودتون رو درست میدونید.
    هرکی خواهان یک بازیکن باشه یعنی اون بازیکن بهترینه؟
    یک جوری میگی استقلال بعد از زدن گل اول نباخت که انگار نکونام باعث بوده.
    بحث من روی بازی نکونام نه تیم استقلال.
    میتونی تشخیص بدی که فرق داره؟
    اگه استقلال قهرمان شده،اگه تو اسیا به اینجا رسیده ، ۱درصد هم به نکونام ربطی نداره....
    شا طوری میگی که انگار مسی بوده و یک تنه تیم رو به اینجا رسونده،نقش بازیکنای دیگه رو کشک فرض کردی با این تحلیلت!
    نکونام ۵میلیون دستمزد هم زیادیشه!بازیکنی که فکر نداره باید لیگ دسته ۱ بازی کنه.
    حوصله کل کل ندارم!

18. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چه ربطی داره حاجی؟
    یه جوری میگی انگار فقط نکونام بوده تو تیم که ما قهرمان لیگ شدیم!
    احترام به نظرات هم خوب چیزیه.
    بحث با شماها بی فایدس.چون فقط حرف خودتون رو درست میدونید.
    هرکی خواهان یک بازیکن باشه یعنی اون بازیکن بهترینه؟
    یک جوری میگی استقلال بعد از زدن گل اول نباخت که انگار نکونام باعث بوده.
    بحث من روی بازی نکونام نه تیم استقلال.
    میتونی تشخیص بدی که فرق داره؟
    اگه استقلال قهرمان شده،اگه تو اسیا به اینجا رسیده ، ۱درصد هم به نکونام ربطی نداره....
    شا طوری میگی که انگار مسی بوده و یک تنه تیم رو به اینجا رسونده،نقش بازیکنای دیگه رو کشک فرض کردی با این تحلیلت!
    نکونام ۵میلیون دستمزد هم زیادیشه!بازیکنی که فکر نداره باید لیگ دسته ۱ بازی کنه.
    حوصله کل کل ندارم!
    من منظورم این نبود که فقط به خاطر نکونام قهرمان شدیم و گل نخوردیم...منظور من اینه که نکونام هم نقش مهمی داشته..وقتی یه مجموعه ای موفق بوده یعنی تمام افراد وظایفشونو به درستی انجام دادند
    اگه یکی از این افراد وظیفشو به درستی انجام نمیداد مطمئنا این موفقیت حاصل نمیشد
    ساختار دفاعی استقلال و تیم ملی عالی بود و همه بازیکنا وظایفشونو به خوبی انجام دادند نکونام هم مثل بقیه مدافعان و گلر به خوبی وظیفشو انجام داد

تیمی که یک دفاع عالی داره باید حتما یه هافبک دفاعی عالی هم داشته باشه....هافبک دفاعی نباید تکنیکشو به رخ بکشه باید بازی حریفو خراب کنه باید جلو حمله حریفو بگیره باید توپو سریعا از دفاع بگیره و به هافبکا برسونه....نتیجه همه اینا میشه موفقیت تیم...
    بازیکن اگه فکر نداشت این همه موفقیت فردی و تیمی کسب نمیکرد 6 سال در بالاترین سطح دنیا بازی نمیکرد....

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
      محتوای مخفی: چند تا عکس دیگه 

20. 8 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •