نکو روی هم در رده باشگاهی و ملی 125 گل به ثمر رسونده که از این 125 تا گل 24 تاشو در معتبرترین لیگ دنیا زده....شما یه هافبک دفاعی ایرانی به من معرفی کن امار گلزنیش از نکو بهتر باشه یا نزدیک نکو باشه....
24 کلین شیت فصل گذشته استقلال که رو هوا به دست نیومد....هافبک دفاعی نقش زیادی در استحکام ساختار دفاعی استقلال داشت...
من شاید از اخلاق نکو خوشم نیاد ولی افتخاراتش انکار ناپذیره
افتخارات فردی نکونام صرفا جهت اطلاع
عضویت در باشگاه صدتايی های فيفا:
بهترین بازیكن سال ۱۳۸۶ فوتبال ایران
نامزد کسب عنوان بهترین بازیکن سال ۲۰۰۵ آسیا
نامزد کسب عنوان بهترین بازیکن سال ۲۰۰۷ آسیا
نامزد کسب عنوان بهترین بازیکن سال ۲۰۰۸ آسیا
حضور در جمع ۱۱ بازیکن برتر اسپانیایی حاضر در رقابت های جام یوفا در فصل ۰۷-۲۰۰۶
بهترين بازيكن اوساسونا در فصل ۲۰۰۷-۲۰۰۶ به انتخاب روزنامه محلی پامپلونا
بهترین بازیكن اوساسونا در سال ۲۰۱۱ میلادی به انتخاب کاربران اینترنتی باشگاه اوساسونا
گلزن ترین هافبک دفاعی خارجی لالیگا
کاملترين گلزن لاليگا
نکو الکی که بیشترین دست مزدو از اوساسونا نمیگرفته و همینطوری رو هوا محبوبترین بازیکن اوساسونا نبوده....در این دو فصل اخیر هم برای رضای خدا از تیمهای عربی پیشنهاد 10 میلیاردی نداشته....
اوساسونا برای اولین بار با گل نکو به یک هشتم نهایی جام یوفا صعود کرد...برای استقلال گل قهرمانیو زد و قبلش هم یه گل حساس به تراکتور زد
شما ندیدی چه قدر تجربش در بازیهای اسیایی کمکمون کرد؟
پسر خوب هافبک دفاعی مستقیم از لالیگا گرفتیم بعد شما میگی دسته یک ایرانم زیادشه؟
از این بعد میفرستیمش لیگ یک با منتخب شموشکو برق شیراز بازی کنه

فکر نمیکردم یه روزی از عملکردو افتخارات نکو صحبت کنم

بازم میگم 24 کلین شیت پارسال و دادن کمترین موقعیت گل به حریف در کنار یه گلر خوب و دفاع خوب نیاز به یه هافبک دفاعی خوب داشت....
اینو جا انداختم

نکو در کنار سر زنی و پنالتی زدن به عنوان هافبک دفاعی بازیسازی هم میکنه شوتزن و بازیخونه و الکی خطا نمیکنه به خوبی توپگیری میکنه و پشت محوطه جریمه خودمون به حریف معمولا ضربه ازاد باد اورده و الکی نمیده ضربات ازادو خوب میزنه و شم گلزنی بالایی داره....یه هافبک دفاعی باید چه خصوصیات دیگری داشته باشه؟