تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 293 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 2928

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | فصل 2013-2014

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تیترهای روزنامه اسپرت ۱آگوست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نگاهی‌ به آگگر
    وضعیت داوید لوئیس همچنان ناا مشخص
    مدافع مرکزی لیورپول به بارسا نزدیکتر میشود
    گزینه آسان تر با قیمتی کمتر از گزینه برزیلی

نیمار می‌داند چه در انتظار او است

تعهد ژاوی برای رفع نقاط ضعف

بارسا در اندوه رامایتس

عملکرد بگناک در بازی تدارکاتی بارسلونا رضایت مارتینو را جلب کرده و دیروز در کنار تیم اصلی به تمرینات خود ادامه داد

مدافع جوان کامرونی بارسا از بازیکنان مورد علاقه تاتا در لاماسیا هست و انتظار میره با وجود سن کم این فصل زیاد بهش بازی برسه

نسل کامرونی‌های بارسا که سردستشون دونگوی 18 ساله هست دارن به تیم اصلی نزدیک میشن. اتوئو حتی بعد از جداییش از تیم میراثی به جا گذاشت که هم بارسلونا را تا مدتها تامین میکنه و هم باعث تقویت تیم ملی کامرون میشه

دوس سانتوس با وجود توافقات اولیه با سوسیداد و موافقت باشگاه برای انتقال قرضی وی، بنا به نظر تاتا یک فصل دیگر در تیم می ماند.

هافبک جوان مکزیکی بارسا اعلام کرده که اکنون بیش از هر زمان دیگری به آرزوی خود که موفقیت در بارسلونا است نزدیک شده ام.

پیام تسلیت سپ بلاتر رئیس فیفا به مناسبت درگذشت دروازه بان اسطوره ای بارسا :

«پس از شنیدن خبر تاثربرانگیز درگذشت آنتونی رامایتس، دروازه بان باشگاه فوتبال بارسلونا در دهه ی پنجاه میلادی و بازیکن برجسته ی تیم افسانه ای بارسای «پنج جامه» ، با نهایت تاسف این پیام را می نویسم و همدردی صمیمانه ی خود را به خانواده ی آن مرحوم و نیز به دوستان و عزیزانش و اعضای باشگاه بارسلونا و فدراسیون فوتبال اسپانیا ابراز می دارم.»

پیام تسلیت ماریانو راخوی، نخست وزیر اسپانیا :

« بدین وسیله نهایت تاسف و تاثر خود و دولت اسپانیا را به خانواده ی آنتونی رامایتس، به باشگاه فوتبال بارسلونا و به چندین نسل از هواداران فوتبال به خاطر از دست دادن دروازه بان بزرگ آبی اناری، و سنگربان افسانه ای تیم ملی اسپانیا و بارسلونای پنج جامه و یکی از بزرگان فوتبال اسپانیا ، ابراز می دارم.»

دنیس سوارز 19 ساله، بازیکن ذخیره خط میانی تیم منچستر سیتی در آستانه عقد قرارداد با بارسا ب.

سوارز که در جام جهانی زیر 20 سال در ترکیه در ترکیب اسپانیا خوش درخشید از تیمهای اسپانیول، سلتا، والنسیا و سویا نیز پیشنهاد داشته است. کار قرارداد این بازیکن با بارسای ب تقریبا نهایی شده است

اسپورت
    کریستین ‫تیو‬ در بازی دیشب مقابل لچیا دچار مصدومیت از ناحیهء همسترینگ شده و در بازی جمعه شب مقابل سانتوس بازی نخواهد کرد.
    البته گفته میشه که این مصدومیت جدی نبوده و بیشتر برای احتیاط بهش استراحت دادن.

بارسلونا و شرکت EA یک قرارداد همکاری سه ساله با هم به امضا رسوندن که بر اساس اون، این شرکت شریک تجاری بارسا در زمینهء بازی های ویدئویی میشه. به نظر میاد این قرارداد سود خوبی برای بارسا داشته باشه. چون EA میتونه با سرمایه گذاری بیشتر روی بارسا توی بازی های FIFA، سود بیشتری به دست بیاره و بارسا هم در این سود شریک خواهد بود.
    تیم های بزرگ دیگری مثل میلان و دورتموند هم طرف قرارداد EA هستن.

این عکس رو هم EA از بازی 2014 برای بارسایی ها منتشر کرده.

کنفرانس خبری ژاوی ،" خبر بیماری تیتو یکی از بدترین خبرهای دوران ورزشی ام بود"

"با آمدن تاتا خیلی چیزها تغییر کرده و ما باید با شرایط جدید وفق پیدا کنیم.تاتا فردی بسیار جدی است همینطور بسیار سخت کوش و برنامه ی پرتحرکی همراه با تغییرات تاکتیکی برای تیم دارد و ما بسیار مشتاق پیروزی هستیم و سعی میکنیم تا با برنامه های او هماهنگ شویم."

با وجود موقعیت بسیار دشوار ژاوی تغییراتی در ذهنیت مشهور بارسا احساس نمیکند : " تیم بسیار سخت تلاش میکند و ما بسیار مشتاقیم تا تاریخ را بسازیم. تاتا مارتینو قادر است تا روحیه ی پیروزی را در ما ایجاد کند. او بسیار فروتن و سخت کوش است و میتواند با هر کسی هماهنگ شود.او میخواهد ببیند که ما به چه سیستمی موافقت میکنیم"

ژاوی در مورد نیمار توضیح داد : "او بازیکنی است که مقرر شده تا تفاوت ها را رقم بزند.او میتواند گلزنی کند و تعادل تیم مقابل را به هم بریزد. او باید خودش باشد تا بتواند توانایی هایش را نشان دهد و همانطور که در برزیل عمل میکرد اینجا نیز موفق باشد."

در مورد تیاگو : "زمان مشخص میکند که او تصمیم درستی گرفته یا خیر.او بازیکن بسیار با استعدادی است.ما یکی از ستاره های آینده تیم را از دست دادیم"

در مورد سسک : "او بسیار راحت به نظر میرسد.او بسیار با انگیزه تلاش میکند و چیز دیگری نیست که به آن اشاره کنم"

تمرینات تیم سانتوس در کمپ خوان گمپر

تیم سانتوس برزیل این سه شنبه به بارسلونا رسید و تمرینات سبکی را در کمپ خوان گمپر انجام داد.آنها جلسات تمرینی دیگری نیز در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در پیش خواهند داشت.
    بازیکنان سانتوس برای این دیدار بسیار هیجانزده هستند.
    گابریل بارسبوسا یکی از اعضای تیم سانتوس گفت : "بارسا باشگاه بسیار بزرگی است.این امتیاز ویژه این برای ماست که در کمپ نو به دیدار بارسا میرویم."
    نیلتون دیگر بازیکن سانتوس گفت : "من خیلی خوشحالم که اینجا هستم.این رویایی است که به حقیقت تبدیل شده.من میدانم که چگونه مقابل نیمار بازی کنم."
    واتلر مونتیلو هم تیمی سابق نیمار نیز گفت :" هیچ شک و تردیدی ندارم که نیمار با بارسا هماهنگ میشود.او وصف ناپذیر است.تمام دنیا میدانند که او چه کارهایی میتواند انجام دهد."
    در مورد مسی و نیمار او توضیح داد :" تمام کسانی که فوتبال دوست دارند منتظرند تا بازی نیمار و مسی را در کنار هم ببینند.من فکر نمیکنم که آنها هیچ مشکلی در هماهنگ شدن با هم داشته باشند."

2. 11 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

تیترهای روزنامه الموندو ۱آگوست

قدم سحر و جادو
    نیمار و الگویش مسی قول میدهند تاریخ ساز شوند
    زمان آنها اکنون فرا رسیده

لذت بردن از تماشای این دو در کنار هم در بازی جام گمپر فردا

تا تا خواستار یک مدافع مرکزی

ژاوی: مارتینو یک شخصیت بارند دارد

جامعه فوتبال در سوگ اسطوره فوتبال رامایتس

تونی سانابریا برای دیدار دوستانه برابر آلمان به تیم ملی پاراگوئه دعوت شد.

تونی سانابریا بازیکنِ تیم جوانانِ بارسا برای اولین بار در تیم بزرگسالان پاراگوئه حضور خواهد داشت.

همه چیز خیلی سریع برای او در حال پیشرفت است. او در تیم ملی زیر 17 سال و زیر 20 سال پاراگوئه نیز بازی کرده است.
    ساعات گذشته خبرهای خوبی را برای سانابریا دربر داشته است. روز سه شنبه او زیر نظرِ تاتا با تیمِ اصلی به تمرین پرداخت، روزِ چهارشنبه برای بارسا در دیدارِ دوستانه بازی کرد و پس از آن خبر رسید که او برای تیم ملی بزرگسالان پاراگوئه انتخاب شده است.

سانابریا یکی از 15 بازیکن لیستِ اولیه ی پاراگوئه است. این لیست فقط شامل بازیکنانی است که در خارج از کشور بازی میکنند. 9 بازیکن نیز از بازیکنان شاغل در پاراگوئه دعوت خواهند شد. دیدارِ آلمان و پاراگوئه روزِ 14 آگوست در ورزشگاه فریتز والتر در کایزرسلاترن برگزار خواهد شد.

کنفرانس مطبوعاتی نیمار امروز ۱آگوست

- من در هر بازی با یک انگیزه بازی می‌کنم چه دوستانه و چه رسمی‌، من همیشه جوری بازی می‌کنم که انگار فینال جام قهرمانان است.

- خوشحالم که در بارسلونا بازی می‌کنم. بازی در برابر سانتوس برای من خاص خواهد بود در برابر هم تیمی‌های قدیمی‌ ام. ولی‌ من برای پیروزی بارسا خواهم جنگید.

- سعی‌ می‌کنم کم کم با بازیکنان آشنا شوم، جو باشگاه و همه‌چیز بهتر از انتظارات من پیش میرود و این باعث خوشحالی‌ من میشود.

- رابطه من با مسی فوق‌العاده است. او انسان خوب یک رهبر و بهترین بازیکن جهان است. من آمده‌ام تا به او کمک کنم.

خطاهای بسیار در بازی لچیا؟
    - من به این خطاها عادت کرده ام. در برزیل شرایط حتّی بدتر است و این جزوی از فوتبال است.

- رابطه من با مارتینو نیز خوب است، او با بازیکنان بسیار صحبت می‌کند. من نیز با او هر روز صحبت می‌کنم. او سرمربی فوق‌العاده ای‌ هست.

- من سخت تلاش می‌کنم تا از لحاظ فیزیکی‌ بهتر شوم، هرروز احساس بهتری دارم. بعد از عمل لوزه‌ام کاهش وزن داشتم اما در حال حاضر بهتر هستم.

- سعی‌ می‌کنم زودتر با شرایط بارسا وقف پیدا کنم. اینجا فوتبال به بهترین شکل در جهان بازی میشود.

نیمکت نشینی؟
    - من در این رابطه با سرمربی صحبت نکرده ام.

- با کسی‌ راجع‌به خوشحالی‌ پس از گلم صحبت نکرده ام. می‌خواهم از گلزنی لذت ببرم ولی‌ نمیخواهم به کسی‌ توهین کنم

- جو تیم فوق‌العاده است. من در رویاهایم زندگی‌ می‌کنم، سر بر میگردانم مسی ، ژاوی، اینیستا و پویول را میبینم این فوق‌العاده است.

- بازی کردن با بارسا احساس عجیبی دارد، این یعنی‌ رویای کودکی من به حقیقت پیوسته و این من را بیشتر و بیشتر خوشحال می‌کند.

- روماریو، رونالدو و ریوالدو بهترین بازیکنان در بارسا بوده اند. من نیز امیدوارم یک تاریخ عالی‌ را در اینجا رقم بزنم.

سفر به فلسطین ؟
    - من پیامهای احترام خود را با یک آغوش گرم برای تمامی کسانی‌ که آنجا به دیدار ما خواهند آمد میفرستم.

- این هفته سخت تمرین خواهم کرد و تلاش می‌کنم به آمادگی کامل برای شروع لالیگا برسم.

- من آماده‌ام تا به تیم و هم تیمی‌هایم کمک کنم چه با گلزنی یا پاس گل‌ دادن.

- برای بازی فردا در کمپ نو بسیار هیجان دارم.

- قبل از آمدن به بارسلونا کمی‌ زبان کاتالانی را یاد گرفته‌ام و امیدوارم بتوانم در اینجا بیشتر نیز یاد بگیرم.

- سعی‌ می‌کنم با همه صمیمی‌ باشم ولی‌ بازیکنانی که بیشتر با آنها صحبت می‌کنم آلوز، آدریانو مسی، پینتو، ژاوی و دوس سانتوس هستند.

رقابت در پست تخصصی؟
    - پدرو، تیو، الکسیس هر سه بازیکنان عالی‌ هستند، باهوش، سریع و برای همین است که آنها در بارسا بازی میکنند.

- من با تیو صحبت کرده ام، اما هنوز نتوانستم با او کار کنم. یک اغوش پر مهر برایش میفرستم و امیدوارم بزودی به تمرینات باز گردد.

4. 7 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

دستکش های سالوادرو سادورنی در فصل 74-1973

سالوادرو سادورنی 72 ساله، بین سالهای 1960 تا 1976 دورازه بان بارسا بود.

موزه باشگاه
    آنتونی رامایت. آخرین دروازه بان بدون دستکش.

رامایت که بین سالهای 1946 تا 1962 در 288 بازی برای بارسا به میدان رفت، سه شنبه گذشته در سن 89 سالگی از دنیا رفت.

6. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

Training session (afternoon) 31/07/2013

8. 8 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آمار سسک فابرگاس در فصل گذشته(لالیگا):
    گل با ضربه ی سر: 0
    گل با پای راست: 9
    گل با پای چپ: 2
    گل/پاس گل: 11/11
    دقت در شوت زنی: 46%
    سرعت تبدیل: 22%
    میزان پاس در هر بازی: 70.7
    پاس های کلیدی در هر بازی: 1.6
    پاس پشت مدافعین دقیق: 20
    دریبل در هر بازی: 0.7
    درصد پاس سالم: 88.6

با وجودی که سسک در سال 2011 لیگ برتر انگلیس را ترک کرده ولی همچنان دارای رکود پاس پشت مدافعین هستش. سسک در چهار فصل 64 پاس پشت مدافعین داشت. نفر بعدی سیلوا با 46 پاس پشت مدافعین هستش.

نیمار:

"دوستی من و مسی فوق العادست. من هر روز باهاش صحبت میکنم. مسی بهترین بازیکن جهانه و من بیشترین احترام رو براش قائلم"

بارسلونا ب 0-1 یاگوستِرا

بارسا ب در دومین دیدار دوستانه ی پیش فصلِ خود، یک بر صفر از تیم یاگوستِرا شکست خورد. تیمِ اوزِبیو نمایش قابل قبولی از خود ارائه داد اما با کمی بدشانسی در گلزنی مواجه شد. آدرین ایلی در دقیقه ی 80 یک پنالتی را برای بارسا از دست داد.

بارسا ب اولین دیدارِ دوستانه ی خود را در برابر تیمِ ال اسکالا انجام داده بود که موفق شد با نتیجه دو بر صفر این تیم را شکست دهد.

گزارش مالی فصل اخیر باشگاه بارسلونا توسط خاویر فاوس، نایب رییس مالی باشگاه ارائه شده که خلاصه آن را برای علاقه‌مندان بیان می‌کنم:

درآمد:
    درآمد خالص باشگاه در سال مالی گذشته 491 میلیون بوده که نسبت به سال قبل از آن 4 میلیون کم‌تر بوده است که نشان دهنده 1٪ کاهش است. این رقم نشان دهنده عملکرد بسیار خوب بارسا در فصل گذشته در زمینه مالی بوده. چنین درآمدی را در 5 بخش جداگانه می‌توان مورد بررسی قرار داد:
    درآمد ناشی از marketing که با 5 میلیون افزایش نسبت به سال گذشته، رقم 172 میلیون را نشان می‌دهد، این افزایش با توجه به افزایش شهرت بارسلونا در سراسر جهان کاملا طبیعی می‌باشد. درآمد ناشی از media 2 میلیون افزایش یافته است و به رقم 162 میلیون رسیده است، در حالی که درآمد ناشی از ورزشگاه و بلیط فروشی به دلیل کاهش جمعیت تماشاگران به میزان 3 میلیون یورو کاهش یافته و برابر 126 میلیون شده است. درآمد ناشی از اعضای باشگاه بدون تغییر در عدد 20 میلیون یورو باقی‌مانده است. سایر درآمدها با کاهش 8 میلیونی به رقم 11 میلیون رسیده است.

هزینه‌ها:
    هزینه‌های کلی باشگاه با افزایش جزئی 2 میلیونی به عدد 443 میلیون یورو رسیده است. هزینه‌ها را نیز به شکل مشابه به 5 بخش تقسیم می‌کنیم:
    مبلغ حقوق‌ها با 8 میلیون افزایش به عدد 245 میلیون یورو رسیده است. در حالی که هزینه‌های مدیریتی باشگاه با 5 میلیون کاهش عدد 96 میلیون یورو را نشان می‌دهد. البته میزان حقوق را بنا به قانون فیرپلی مالی یوفا به عنوان نسبت حقوق به درآمد باشگاه مورد بررسی قرار می‌دهند که نباید بیش از 70٪ باشد. این درصد در حال حاضر 62٪ است که نسبت به سال گذشته 1٪ افزایش داشته است. اقساط پرداختی نسبت به سال گذشته 1 میلیون کاهش داشته و به عدد 60 میلیون یورو رسیده است. حقوق‌های غیر ورزشی و سایر هزینه‌ها به ترتیب در عدد 31 میلیون و 11 میلیون یورو ثابت مانده‌اند. افزایش 8 میلیونی حقوق‌های ورزشی به طور عمده به دلیل کسب قهرمانی در لالیگا است که پاداش‌های اضافه‌ای را برای بازیکنان در پی داشته است. همچنین یک مالیات اضافه پیش‌بینی نشده به عنوان جریمه مالیاتی سال‌های 2005 تا 2008 به باشگاه تحمیل شد که مبلغ آن 12 میلیون یورو بود.
    فاوس در توضیح بخش هزینه‌ها گفت: "برای اولین بار در تاریخ باشگاه ما یک مسیر به سوی پایداری را در مورد حقوق‌های ورزشی طی می‌کنیم. از نقطه نظر دید اقتصادی، کنترل و پایدار کردن حقوق‌ها بسیار مهم‌تر از مبالغ صرف شده برای خرید بازیکنان است."

سود:
    همه این اعداد و ارقام، پس از کاهش مالیات، سودی برابر 32 میلیون یورو برای بارسلونا در سال گذشته به همراه داشته است. این عدد قابل توجهی است زیرا بسیاری از باشگاه‌ها گزارش ضرر‌های چند صد میلیونی می‌دهند. گرچه میزان سود نسبت به سال گذشته کاهش داشته است ولی باز هم در حد خوبی باقی مانده که رضایت مدیران بارسلونا را به همراه داشته است.

بدهی:
    یکی از بزرگترین معضلات مالی باشگاه بارسلونا در این بخش است. توضیح بدهی بارسلونا خود یک مبحث بسیار مفصل و تخصصی است. بدهی به خودی خود چیز بدی نیست. همه کمپانی‌های بزرگ مقداری بدهی برای خود حفظ می‌کنند که حاصل آن می‌توان افزایش درآمد و کاهش مالیات کمپانی شود. نکته کلیدی در مورد بدهی این است که مقدار این بدهی باید همواره تحت کنترل باشد و کمپانی بتواند هر موقع که لازم دید بدهی خود را پرداخت کند. در حال حاضر و در دوران مدیریت راسل بدهی باشگاه به شدت تحت مدیریت و کنترل قرار گرفته است و یکی از وعده‌های راسل به هواداران کاهش بدهی باشگاه به مبلغ 200 میلیون یورو در سال 2016 (پایان دوران مدیریت وی) است که در حال حاضر در همین مسیر حرکت می‌کنند.هدف باشگاه برای سال آینده این است که میزان بدهی 60 میلیون دیگر کاهش یابد.
    قضیه وام را باید از بدهی و طلب باشگاه خارج کرد. تعریف وام بدهی‌هایی است که موعد پرداخت آن بیش از 1 سال است که معمولا وام‌های بانکی را شامل می‌شود ولی بدهی و طلب به طور عمده مبالغی است که در خرید و فروش بازیکن به عنوان پرداخت آینده در نظر گرفته می‌شود.
    بدهی خالص باشگاه ( بدهی بانکی کوتاه مدت + طلب‌ها – بدهی‌ها – درآمدهای کوتاه مدت متفرقه + هزینه‌های کوتاه مدت متفرقه) با کاهش 3 میلیونی به مبلغ 331 میلیون رسیده است ولی بدهی‌های وام‌های بانکی طولانی مدت با کاهش قابل توجه 32 میلیونی به به مقدار 104 میلیون یورو رسیده است که کاهش 24٪ را در این بخش نشان می‌دهد.
    در این بخش مسئله‌ای که تاثیر ویژه‌ای روی بدهی باشگاه داشت خرید نیمار در زمانی نزدیک به پایان سال مالی بود که میزان بدهی باشگاه را افزایش داد ولی اثر مثبت خود را بر روی درآمد باشگاه در سال مالی آینده نشان خواهد داد. بدون در نظر گرفتن بدهی ناشی از خرید نیمار، میزان بدهی به جای 3 میلیون مبلغ 50 میلیون بود.
    هدف این سال مالی باشگاه کاهش بدهی به میزان 40 میلیون بود که بدون در نظر گرفتن خرید نیمار، بارسا موفق شد به این عدد برسد. در واقع این گونه به قضیه نگاه کنید که اگر نیمار در تاریخ 1 جولای خریده میشد بدهی و درآمد مالی ناشی از خرید این بازیکن هر دو در یک سال مالی محسوب میشد ولی اکنون بدهی در سال مالی جاری و درآمد حاصل از خرید وی در سال مالی آینده به حساب می‌آید.
    در ادامه بحث فاوس از نسبتی صحبت می‌کند که به دلیل تخصصی بودن من اطلاعی در آن مورد ندارم. این نسبت در آغاز به کار راسل در باشگاه عدد 53.9 را نشان می‌داد که بیان‌کننده این بود که باشگاه برای این که قادر به پرداخت کامل بدهی‌ها باشد باید درآمد خود را 53 برابر کند. ولی این عدد در حال حاضر به 2.8 رسیده است که در مورد یک باشگاه فوتبالی عدد معمولی و مناسبی است.

تعمیر نیوکمپ و یا ساختن ورزشگاه جدید؟
    پروژه ورزشگاه یک موضوع بزرگ در بحث‌های مدیریتی و اقتصادی باشگاه است. فاوس سه گزینه را مطرح کرد: ساختن یک استادیوم جدید روی زمین فعلی، ساختن یک ورزشگاه جدید در مکانی دیگر، و یا گسترش و تعمیر نیوکمپ فعلی. البته فاوس تاکید کرد که هیچ یک از این روش‌ها تا زمانی که بدهی باشگاه به 200 میلیون نرسد ممکن نیست، زیرا چنین کاری بدهی‌های جدید به باشگاه تحمیل می‌کند. در مورد لزوم انجام چنین تغییراتی در نیوکمپ، فاوس این‌گونه توضیح داد: "یک پتانسیل عظیم برای درآمد اضافه از ورزشگاه در صورت پیشرفته‌تر کردن آن وجود دارد. انتظار می‌رود که درآمد سالانه باشگاه از بخش ورزشگاه با انجام این تغییرات 20 تا 25 میلیون افزایش یابد. در حال حاضر بارسلونا بین تیم‌های بزرگ کمترین درآمد حاصل از ورزشگاه را دارد."

نگاه به آینده:
    فاوس در این بخش این‌گونه توضیح داد: "بارسا سال‌های زیادی پر از بدهی‌ها را داشته است ولی به لطف عملکرد مالی مثبت سال‌های گذشته، ما زمان ضرر و زیان‌های مالی را پشت سر گذاشته‌ایم و به دوران سوددهی رسیده‌ایم. ما امیدواریم که به این روند برای دهه‌های متمادی ادامه دهیم."
    افرادی که در کاتالان اطلاعات مالی و مدیریتی زیادی دارند همگی معتقدند که باشگاه در زمینه مالی بسیار عالی ظاهر شده است. این نه تنها نسبت به دوران قبل از راسل، بلکه نسبت به دیگر تیم‌های بزرگ اروپایی نیز عملکرد بسیار عالی می‌باشد. راسل پیش از این تاکید کرده است که نگاه مدیریتی و کنترلی به هزینه‌های باشگاه منافاتی با تامین نیازهای کادر فنی ندارد و پول کافی برای خرید بازیکنان مدنظر کادر فنی موجود است. راسل و تیم او همگی مدیران بزرگی هستند و این مسئله‌ای غیر قابل انکار است. و اکنون این مدیریت باید خود را در زمین مسابقه و کسب عناوین قهرمانی نیز نشان دهد. ولی در مورد بسیاری از مسائل راسل نمره عالی را در مدیریت خود می‌گیرد.

24 سال پیش در چنین روزی رونالد کومان هلندی در یک دیدار دوستانه مقابل تیم آلمانی بویتن پست (Buitenpost) اولین بار برای بارسا به میدان رفت.

[پنج شنبه 1 آگوست 2013 ،10 مرداد 1392]
    کاریکاتور روزنامه ی Sport:

تاتا در حال حاضر دو تیکه ی لوکس در اختیار دارد.

حالا او باید آنها را به هم بچسباند. (آنها را با هم هماهنگ کند)

تاتا و ارائه یک لیست شامل نام پنج مدافع
    به گزارش وب سایت بلیچر ریپرت تاتا نام پنج مدافع را به باشگاه ارائه داد تا در صورت امکان یکی از آنها فصل آینده را در بارسلونا بازی کند
    نکاتی که در این پنج بازیکن مشترک است سرعت فرز بودن قدرت بدنی و بازی سازی است یعنی دفاع روی زمین تقریبا مکمل پیکه
    این لیست به شرح زیر است :
    1 – ویسنت کمپانی از منچستر سیتی :
    میانگین امتیاز در بازی های لیگ : 7.06
    کمپانی بهترین بازیکن لیست و مورد توجه تاتاست اما با توجه به فصل عالی که پشت سر گذاشته و قرار داد خیلی خوب با باشگاه ثرونمندش کمترین احتمال را دارد
    2- داوید لوئیز از چلسی :
    میانگین امتیاز در هر بازی 7.16 که نسبتا خوب است
    لوئیز محتمل ترین گزینه لیست است. به سبک بازی بارسا شبیه بوده همانند یک مهاجم گل زنی می کند اما چلسی باهوش تر از حدیه که به این آسونیا از دستش بده
    3- یان ورتونگن یا همان جان از تاتنهام :
    میانگین امتیاز در هر بازی 7.59 واقعا خیره کننده است
    بهترین دفاع وسط در لیگ انگلیس در فصل گذشته از دید WhoScored.com
    انقدر این بازیکن خوب هست که حتی در زمان نیاز تاتنهام ازاون 16 بار در پست دفاع چپ بازی گرفته
    خیلی بعید به نظر میرسه که تاتنهام این مهره ی جادوییش رو از دست بده
    4- توماس ورمالن از آرسنال:
    میانگین امتیاز در هر بازی: 6.79
    انتقال این بازیکن به بارسلونا میتونه بارسا رو به بارسنال تبدیل کنه. بارسلونا بازیکنان زیادی رو از آرسنال به خدمت گرفته
    تقریبا انتقال آسانی به نظر میاد چرا که تیم آرسنال خیلی متکی نیست روی این بازیکن
    5- دانیل اگر از لیور پول :
    میانگین امتیاز در هر بازی: 7.03
    88.7 % پاس سالم در هر بازی باعث شده در این لیست باشه اما در قابلیت های دفاعی به خوبی سالهای اخیرش نیست
    لیور پول هم نمیخواد از دستش بده چون جایگزینی براش ندارند.

10. 9 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

اخبار خیلی محرمانه ای منتشر شده که بارسا با سه ستاره ی جوان سانتوس قرارداد امضا کرده، یا بهتر بگم در مورد انتقالشون به بارسا با سانتوس موفق به امضای توافق نامه شده. قیمت هاشون هم منطقی به نظر میرسه

Victor andrade, Gaby gol,Giva

ویکتور آندراده مهاجم نوک هستش، تکنیکی و سریع، یکی دوتا ویدئو توی یوتیوب ازش دیدم. باید بگم اگر که بارسا با این قیمت خریده باشدش واقعا مُفت خریدتش. بسیار با استعداد نشون میده. امیدوارم اینارو دیگه قرضی ندن.

12. 7 کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

اخبار خیلی محرمانه ای منتشر شده که بارسا با سه ستاره ی جوان سانتوس قرارداد امضا کرده، یا بهتر بگم در مورد انتقالشون به بارسا با سانتوس موفق به امضای توافق نامه شده. قیمت هاشون هم منطقی به نظر میرسه

Victor andrade, Gaby gol,Giva

ویکتور آندراده مهاجم نوک هستش، تکنیکی و سریع، یکی دوتا ویدئو توی یوتیوب ازش دیدم. باید بگم اگر که بارسا با این قیمت خریده باشدش واقعا مُفت خریدتش. بسیار با استعداد نشون میده. امیدوارم اینارو دیگه قرضی ندن.
    این بازیکنا رو بارسا با قرارداد نیمار انجام داده که در خبرای قبلی هم اعلام شدن!!

14. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

آیا می دانید چه زمانی کلمه ی «بارسا» برای اولین بار مورد استفاده قرار گرفت؟

در بیستم نوامبر سال 1922 نشریه ی هفتگی XUT، این کلمه را برای اولین بار منتشر کرد.
    ریشه ی کلمه ی بارسا که در حال حاضر به عنوان یک کلمه ی متداول جهانی است، به سختی بطور شفاهی مورد استفاده قرار می گرفت و در ابتدا تنها توسط بازیکنان باشگاه بارسلونا و طرفداران از زمان تاسیس باشگاه بصورت محاوره ای استفاده می شد.
    با گذشت سال ها، نود سال پیش زمانی که این کلمه برای اولین بار در یک نشریه مورد استفاده قرار گرفت، محبوبیت خاصی بدست آورد.

کلمه ی بارسا برای اولین بار در یک نشریه ی طنز هفتگی مورد استفاده قرار گرفت.

در سی ام نوامبر سال 1922 شماره ی دو از نشریه ی ورزشی هفتگی XUT، این کلمه را برای اولین بار بصورت برجسته نشان داد.
    کلمه ی «بارسا» در بخشی از متن در صفحه ی هفتم از این نشریه به چاپ رسید.

فریاد وحدت

از آن نقطه ی عطف به بعد این کلمه با فرکانس خیلی بیشتر در نشریات ورزشی سایر شهرها مورد استفاده قرار گرفت.

در سال 1970
    مطبوعات کلمه ی بارسا را به عنوان یک جایگزین مناسب برای اف سی بارسلونا قبول کردند.
    در هر صورت، کلمه ی بارسا توسط هواداران در زمین قدیمی باشگاه «لس کورتس» بعنوان فریاد وحدت مورد استفاده بود، به ویژه پس از پایان جنگ داخلی اسپانیا در سال 1939، زمانی که کاتالان ها نیاز به بیرون ریختن خشم خود نسبت واقعیات سختِ شرایط پس از جنگِ اسپانیا داشتند.

رسمیت قطعی کلمه ی بارسا

در نیمه های سال 1950
    کلمه ی بارسا رسما توسط باشگاه نهادینه شد.
    سال 1955 برای اولین بار، باشگاه نام «بارسا» را با نشریه ی هفتگی از مجله ی بارسا به خودش نسبت داد.
    دو سال بعد، زمانی که ورزشگاه نیوکمپ افتتاح شد، باشگاه سرودی را پخش کرد که با کلمات زیر آغاز شد:

Barça! Barça! Barça!
    és el crit que pels aires pregona
    l'esperit i la glòria del Club.

Barça! Barça! Barça!
    és el crit que en els cors agermana
    el Passat, el Present i el Futur.

بارسا! بارسا! بارسا!
    این فریادِ آن هوای سیاه است
    روح و شکوهِ باشگاه

بارسا! بارسا! بارسا!
    این فریادِ قلب های متحد است
    گذشته، حال و آینده

چند سال بعد، در سال 1974 خوان میرو، نقاش و مجسمه‌ ساز و سفالگر کاتالونیایی، به سفارش باشگاه به مناسبت هفتاد و پنجمین سالروز تاسیس باشگاه، بصورت نقاشی اثری به نام BODAS DE PLATINO را خلق کرد.
    او از کلمه ی بارسا برای معرفی باشگاه استفاده کرد.
    در همان سال باشگاه سرودِ حال حاضر را که قبل از هر مسابقه توسط طرفداران بارسا در نیوکمپ خوانده می شود منتشر کرد، که آمده است با :

Tenim un nom, el sap tothom:
    Barça, Barça, Barça!

ما یک نام داریم، که همه آن را می شناسند:
    بارسا! بارسا! بارسا!

امروز این کلمه به بیش از یک لقب یا یک فریادِ وحدت تبدیل شده است.
    «بارسا» یک نام تجاری در سراسر جهان است که معرفِ بارسلونا است.
    این کلمه هم اکنون کارتِ تماسِ باشگاه است.

مترجم: سینا El Cant del Barca
    منبع: سایت رسمی بارسلونا
    تمدید قرار داد تیو جوان تا ۲۰۱۸

کریستین تیو قراردادش را تا ۳۰ژوئن ۲۰۱۸ تمدید کرد و مبلغ فسخ قرارداد ۲۵میلیون یورو خواهد بود. این هافبک جوان در فصل گذشته ۳۴بازی به میدان رفت و توانست ۸گل‌ برای بارسا به ثمر برساند.

منبع:سایت رسمی‌ باشگاه
    شایعات بازار نقل و انتقالات:

سانتیاگو ورجینی
    باشگاه فعلی: نیو ولز اولدبویز

جای تعجب ندارد که با حضور تاتا مارتینو سرمربی سابق نیو اولدبویز در بارسا، شایعه ی حضور تعدادی از بازیکنان این تیم در بارسا نیز به گوش برسد. مطبوعات آرژانتین از پنج گزینه ی احتمالی برای حضور در بارسا نام میبرند از جمله: گابریل هاینزه 35 ساله و ماکسی رودریگز 32 ساله

با احترام به این داستان ها، بارسا حداکثر با یک بازیکن آرژانتینی قرارداد امضا خواهد کرد و منطقی ترین گزینه نیز سانتیاگو ورجینی 24 ساله است. چرا؟ چون او یک مدافع وسط است.

او یک مدافع سرعتی و توپ پخش کن است که قدش 1/91 است و روی بازی هوایی قدرتمند است.
    روزنامه های مارکا و اسپورت این گزارش و شایعه را تایید کرده اند.

حرف آخر: به نظر میرسد با توجه به نیازهای بارسا و خصوصیات این بازیکن و هزینه و دستمزد پایین، ورجینی گزینه ی خوبی باشد.
    خریدِ ورجینی بستگی به تصمیم نهایی مارتینو و ایمان و اطمینانش به ماسکرانو و بارترا دارد. اما به نظر میرسد ریسک کردن روی ورجینی بهتر از دوباره قرار دادنِ آدریانو در دفاعِ وسط است.

خانواده بارسا با آنتونی رامایت وداع کرد

مراسم خاکسپاری اسطوره باشگاه آنتونی رامایت که سه‌شنبه گذشته درگذشت. امروز با حضور مدیر باشگاه ساندرو راسل و سرمربی تیم تا تا مارتینو و همچنین ۴کاپیتان پویول، ژاوی، اینیستا و والدز در دهکده پندس برگزار شد.

در این مراسم همچنین روارا و چندین بازیکن و مقامات قدیمی‌ باشگاه حضور داشتند. تابوت رامایت با پرچم بارسلونا به خاک سپرده شد.

روحش شاد و یادش گرامی‌.

منبع:سایت رسمی‌ باشگاه
    سرجی روبرتو:"مشتاقم تا تیم را بهبود ببخشم"

سرجی روبرتو یکی از فعال ترین بازیکنان در بازی مقابل لچیا بود.بازیکن خط میانی بارسا اولین گل تیمش را در بازی سه شنبه شب به ثمر رساند و عملکرد فوق العاده ای از خود به نمایش گذاشت.
    بعد از مسابقه او گفت:"من سعی میکنم به تیم کمک کنم تا مربی اعتماد بیشتری نسبت به من بدست بیاورد."

16. 8 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مهلت نقل و انتقالات تا کی هست؟
    خدا کنه 5-4 تا بازیکن بگیریم

18. 2 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

مهلت نقل و انتقالات تا کی هست؟
    خدا کنه 5-4 تا بازیکن بگیریم
    یک مدافع وسط قطعیه
    چقدر خوب میشه یک دفاع حرفه ای رو جذب کنن و در کنارش این ورجینی رو که خیالمون تا حدودی از بابت دفاع راحت شه ...
    ضمن اینکه اگه یک مهاجم نوک کلاسیک هم جذب کنن که قد و قواره خوبی داشته باشه دیگه خرید دیگه ای فکر نکنم لازم شه ...

20. 2 کاربر از M A S 0 U D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •