تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 332 اولاول ... 283435363738394041424888138 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

هیچی از مستر لیگ گفتن ؟؟
    واقعا این مستر لیگ خسته کنندست
    به یه جایی که می رسی دیگه هیچ انگیزه ای نیست
    هنوز اخبار جامعی درباره مستر لیگ ندادن ولی اعلام کردن که در مستر لیگ امسال هم میتونی تیم باشگاهی عوض کنی و هم به طور همزمان هدایت تیم های ملی رو هم به عهده بگیری . همچنین گفتن که اخبار جامع مستر لیگ رو در در هفته های آینده خبر رسانی خواهیم کرد .
    Last edited by romell; 20-07-2013 at 14:32.

2. 5 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

ایول امسال میخواد بترکونه تا حال فیفا رو بگیره منم مشتاق bal و مسترلیگ بازی هستم

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

حقیقت تلخه
    اون رو به دوستی میگم که پست ما رو گزارش داد و حذف کرد
    امسال هم میبینیم Konami چه دسته گلی به آب میده!

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

این عکس خیلی باحاله

حالت های چهره بازیکنان تو بازی

دوستان بارها گفتم دوباره هم میگم که این عکس به هیچ وجه مربوط به PES2014 نیست و چند ماه پیش این عکس رو یک سایت چینی گذاشته بود و مدعی شده بود مربوط به PES2014 هستش . این عکس توسط یکی از طراحان چهره با برنامه های ویرایش بازی ساخته شده . این عکس FAKE هستش و اصلا کونامی این تصویر رو منشتر نکرده .

متاسفانه سایت GAMEFA.COM هم توی نقدش از بازی این تصویر رو گذاشته !!!! خوبه کمی اطلاعاتشون رو در مورد این بازی بالا ببرن و به هر عکس بدون منبع رجوع نکنن

6. 6 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان لطف میکنید آخرین تریلر از گیم پلی بازی رو لینکش رو بدید؟همینی که تو کیفا هم عکسایی اطش هس
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 3 کاربر از CV30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه elshaarawy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

10

سلام . سیستم مورد نیاز این بازی مشخص شده ؟؟؟؟حدافل رو میگم . مثلا من با cpu p4 و گرافیک 5450 بازی pes2013 رو رو high بدون مشکل بازی کردم

اگه نباشه جاش خالی می مونه yakimura sanada's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    ueda castle
    Last edited by yakimura sanada; 22-07-2013 at 09:27.

11. این کاربر از yakimura sanada بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

طی خبر جدیدی که کونامی رسما اعلام کرده بازی pes 2014 در نمایشگاه Gamescom که در شهر کلن آلمان برگزار میشه افراد عادی میتونن pes 2014 رو بازی کنن و در ضمن در همون روز ها هم درباره لایسنس های جدید هم به صورت کامل خبر رسانی خواهد شد .

13. 3 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من از موسس وینینگ الون بلاگ و مدیر بخش pes در اروپا آدام بتی پرسش های زیادی کردم در رابطه با pes و فید بک هایی هم دادم ولی دو پرسش مهمی که از آدام بتی کردم در رابطه با برف و باران بوده و همچنین در رابطه با این HUD بازی .

Datiss wrote:1. (feedback) adam bhatti please tell konami name of the player on the bottom of the screen . i hate current style . please tell konami two options (old style and current style) in the game

2. adam bhatti do you know snow and rain put in the game this year ? yes or no

1) I got lots of feedback and have passed it on. Sorry if it's not in the final game, I've made it clear but I do feel my energy should be spent on other things. We need to get the game right, and sometimes you have to focus. That's not to say I don't agree, but like I said, we'll see.

2) Snow is not, rain is. The snow conversation is an interesting one, only something you'll get when you see how the weather dynamics play a part in the game. Rain in PES 2014 is in general spectacular. For me snow is a simply effect to add, but the team don't want to add it without implementing it perfectly. i.e. realistic ball bobbles and outcomes etc. I asked them to, and they we're very much against it. Something tells me they have a set attitude from now to take no short cuts.
    Still working on it

من خلاصه پرسش و جوابش رو اینجا میگم ..........

اول بهش یک فیدبک دادم همراه با پرسش که این اسم بازیکن ها بالای سر بازیکن ها رو من به شخصه ازش متنفرم و به کونامی بگه که تنظیماتی بیشتری بزاره برای این بخش مثلا استایل کلاسیک و همین استایل جدید که هر کی دوست داره یکی رو انتخاب کنه .

پرسش دیگه درباره باران و برف بوده که آیا در بازی امسال هست یا نه .

آدام هم در جواب اول گفته حتما به کونامی میگه و لی امسال این موضوع با توجه به اواخر ساخت بازی امکان پذیر نیست .

جواب دومش هم جالبه گفته برف نیستش و باران هست ولی توضیحات جالبی داده گفته برای ما کاری نداره که یک افکت برف بزاریم ولی در عمل هیچ تاثیری روی زمین ،وزن توپ و خیلی چیزای دیگه هیچی نبینیم . گفته میخوایم از امسال چیزی رو که اضافه کنیم کاملا درست و عالی باشه و همچنین گفته باران امسال هستش و تاثیرات عالی بر تمام قسمت ها داره و گفته که کماکان داریم روش کار میکنیم (به همین جهت هستش که هنوز در ریلر ها از بارش باران چیزی نشون ندادن چون هنوز این بخش کامل نشده )

15. 6 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان این هم تاریخچه بازی winningeleven یا همون Pes که خیلی خیلی جالب هستش .

17. 2 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •