تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 754 اولاول ... 283435363738394041424888138538 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 7539

نام تاپيک: بحث و بررسی نویز خط (پست اول مطالعه شود)

اگه نباشه جاش خالی می مونه T_rex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

عکسو درست کردم

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

دوستان مشکل خط من خیلی پیچیدش یه 5 6 نفری جمع میشید بررسی کنید؟

ابتدا این رو توی تاپیک ADSL تهران گفتم اما مثل اینکه جاش اینجاست . سرعت تست دانلود من از سایتهای ایرانی بین 600 الی 700 کیلوبایته . مثلا سایت های تست دانلود سافت گذر پیسی دانلود IDM و سایت های معتبر دیگه . تمام طول روز هم همین سرعت رو دارم چه ساعت 9 صبح چه 12 شب !سرعت دانلود شبانم هم باز از این سایتها روی 150 الی 200 هست .

اما مشکل از سایتهای معمولیه ! سرعت دانلود من از سایتهای فیلم , موزیک , ورزش 3 , ایران فیلم و موزیک باران و خلاصه .... صبح ها تا ساعت 10 11 روی همون 600 700 هست و خیلیم خوبه . اما از ساعت 12 تا 5 بعد از ظهر سرعتم توی اینجوری سایتها میاد روی 120 اینطورا ! شبا ساعت 8 و 9 هم تقریبا همینه تازه گاهی به 90 و 80 هم میرسه ! دانلود شبانم هم روی 60 70 ئه .

جالبیش اینجاست که دقیقا بعد از عید این مشکل برام پیش اومده قبل از عید هر ساعتی از هر سایتی دانلود داشتم سرعتم زیر 500 نمیومد حتی با وی پی ان ! اما متاسفانه بعد از عید اینجوری شده که سرعتم از سایتهای معتبر همیشه عالیه صبح و شب , اما سایتهای دیگه که اکثر کار من با این سایتهاس فقط صبح تا ساعت 10 11 سرعت خوبی دارن و بعد از این ساعات اون مشکلاتی که گفتم برام پیش میاد !

زنگ زدم پشتیبانی میگن کیفیت خط شما کمه نویز دارید و خطتون کشش سرعت بالا رو نداره اگه سرعتتون رو کمتر کنیم بهتر میشه . ریت منو آوردن پایین روی 4 مگ بستن بازم دردی ازم دوا نشد و همون مشکلات رو که گفتم داشتم دوباره زنگ زدم گفتم بذارید رو همون 6 مگ حداقل صبح ها یه سرعت 700 کیلوبایتی ببینیمالبته نمیدونم الان گذاشتن رو 6 یا روی همون 4 ئه که تست کردن ! الان روی 6 مگ بستن یا 4 ؟

حالا میخوام ببینم واقعا کیفیت خط من بده یا اینا خالی میبندن . این مشخصات من :

حالا اگرم ایراد از خط منه چرا بعد از عید اینجوری شده ما 3 ساله اینجا میشینیم ! مگه خط یهویی نویز دار میشه ؟ چیزیم رو تلفنمون وصل نیست بی سیم و اینجور چیزا هم نداریم
    Last edited by Mohammad.F.M; 24-07-2013 at 14:01.

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

خط تقریبا خوبی داری
    نباید مشکل خاصی داشته باشی
    دوستان مشکل خط من خیلی پیچیدش یه 5 6 نفری جمع میشید بررسی کنید؟

ابتدا این رو توی تاپیک ADSL تهران گفتم اما مثل اینکه جاش اینجاست . سرعت تست دانلود من از سایتهای ایرانی بین 600 الی 700 کیلوبایته . مثلا سایت های تست دانلود سافت گذر پیسی دانلود IDM و سایت های معتبر دیگه . تمام طول روز هم همین سرعت رو دارم چه ساعت 9 صبح چه 12 شب !سرعت دانلود شبانم هم باز از این سایتها روی 150 الی 200 هست .

اما مشکل از سایتهای معمولیه ! سرعت دانلود من از سایتهای فیلم , موزیک , ورزش 3 , ایران فیلم و موزیک باران و خلاصه .... صبح ها تا ساعت 10 11 روی همون 600 700 هست و خیلیم خوبه . اما از ساعت 12 تا 5 بعد از ظهر سرعتم توی اینجوری سایتها میاد روی 120 اینطورا ! شبا ساعت 8 و 9 هم تقریبا همینه تازه گاهی به 90 و 80 هم میرسه ! دانلود شبانم هم روی 60 70 ئه .

جالبیش اینجاست که دقیقا بعد از عید این مشکل برام پیش اومده قبل از عید هر ساعتی از هر سایتی دانلود داشتم سرعتم زیر 500 نمیومد حتی با وی پی ان ! اما متاسفانه بعد از عید اینجوری شده که سرعتم از سایتهای معتبر همیشه عالیه صبح و شب , اما سایتهای دیگه که اکثر کار من با این سایتهاس فقط صبح تا ساعت 10 11 سرعت خوبی دارن و بعد از این ساعات اون مشکلاتی که گفتم برام پیش میاد !

زنگ زدم پشتیبانی میگن کیفیت خط شما کمه نویز دارید و خطتون کشش سرعت بالا رو نداره اگه سرعتتون رو کمتر کنیم بهتر میشه . ریت منو آوردن پایین روی 4 مگ بستن بازم دردی ازم دوا نشد و همون مشکلات رو که گفتم داشتم دوباره زنگ زدم گفتم بذارید رو همون 6 مگ حداقل صبح ها یه سرعت 700 کیلوبایتی ببینیمالبته نمیدونم الان گذاشتن رو 6 یا روی همون 4 ئه که تست کردن ! الان روی 6 مگ بستن یا 4 ؟

حالا میخوام ببینم واقعا کیفیت خط من بده یا اینا خالی میبندن . این مشخصات من :

حالا اگرم ایراد از خط منه چرا بعد از عید اینجوری شده ما 3 ساله اینجا میشینیم ! مگه خط یهویی نویز دار میشه ؟ چیزیم رو تلفنمون وصل نیست بی سیم و اینجور چیزا هم نداریم
    ببین خط شاید کم کیفیت باشه
    ولی به نظرم مثلا دانلود از یک سایت با سرعت 700 و سایت دیگه تو همون زمان 100 ربطی به کیفیت خط نداره
    سرور سایت ها می تونه داخل یا خارج باشه
    حالا باید ببینید اینترنت شما با سایت های داخل سرعتش بیشتره از خارج هست یا مساوی!

4. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه T_rex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

خط تقریبا خوبی داری
    نباید مشکل خاصی داشته باشی
    این که قرمز کردم مشکل نیست ؟ بنظر خیلی کم میاد

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگر بخوای کسی رو بیاری باید مطمئن بشی که مشکل از همینه یا نه
    ببین از نزدیکتریم جا برو یک مودم رو بزن ببین مقادیر مودم تغییر می کنه یا نه
    ببین سیم از پیش کنتور برقی یا هرچی که باعث نویز بشه نباشه
    اگر شهرتون منطقه ی گرمی هست به نظر من تو آفتاب نباشه
    جایی که سیم بریدگی داره ببین اتصالی چیزی نداشته باشه یا زنگ زده نباشه
    در کل تا مشکلت حل نشده دست بر ندار
    منم تا جایی که بتونم راهنماییت می کنم و کمکت می کنم

اگه بخوام برم از دم در تست بگیرم، کلی دردسر داره

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

یه سوال . اگه attenuation (میرایی) خط بالا باشه یه خط دیگه از مخابرات بگیریم برای خط جدید هم بالاس؟ چون این پارامتر بیشتر مربوط به فاصله از مرکز مخابراتیه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

این که قرمز کردم مشکل نیست ؟ بنظر خیلی کم میاد
    بنظر من که خیلی هم خوبه.
    به تجربه فهمیدم که هر وقت snr دانلود به آپلود بالا باشه سرعت و کیفیت خط بهتره.
    برای من در بهترین شرایط 18 به 11 میشه. خیلی وقتها 14 به 11 است.

9. 3 کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

اگه بخوام برم از دم در تست بگیرم، کلی دردسر داره
    ببین دوست عزیز
    شما مشکل نویز داری
    حالا این مشکل یک جای کار هست
    یا تو خونه شما یا تو از خونه شما تا مرکز مخابراتی
    به هر حال شما باید تست کنید
    ممکنه مشکل از سیم کشی خونه نباشه
    یا شاید از خود مرکز مخابرات باشه
    ممکنه از سیم کشی اول خونه تا مخابرات باشه
    به هر حال شما باید مشکل رو حل کنید
    خود من خیلی وقته مشکل نویز خط دارم واین روزا شدید تر هم شده و الان به دنبال راه حل هستم ولی باید مشکل رو حل کرد تا استفاده بهتری از اینترنت ببرم

11. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

ببین دوست عزیز
    شما مشکل نویز داری
    حالا این مشکل یک جای کار هست
    یا تو خونه شما یا تو از خونه شما تا مرکز مخابراتی
    به هر حال شما باید تست کنید
    ممکنه مشکل از سیم کشی خونه نباشه
    یا شاید از خود مرکز مخابرات باشه
    ممکنه از سیم کشی اول خونه تا مخابرات باشه
    به هر حال شما باید مشکل رو حل کنید
    خود من خیلی وقته مشکل نویز خط دارم واین روزا شدید تر هم شده و الان به دنبال راه حل هستم ولی باید مشکل رو حل کرد تا استفاده بهتری از اینترنت ببرم
    درسته حرفتون. چه کار هایی باید بکنم؟ توضیحم بدی چطوری باید انجام بدم ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

داداش میشه به طور خلاصه بگی دقیقا چی کارا کردی که مشکلت حل شدش،ثواب داره داداش

کلا سیم کشی یک بازبینی از دمه در تا مودم انجام دادم. اسپلیتر جدید گرفتم.
    مامور مخابرات اومد گفت اشکال از سیم کشی داخله ، اما از مخابرات بود چون هنگام صحبت کردن خط رو خط میشد. به 117 دوباره زنگ زدم گفتم اشکال از مخابرات که اونا قبول نمیکردن البته مامور گفت بررسی میکنه که انگار بررسی کرد خطم درست شد و نویز از روی خط بر طرف شد.

14. 3 کاربر از mohsenmas بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •