پخش شبکه 3 اعلام کرد،در صورتی که امروز (شنبه) مسابقه ی والیبال زود تمام شود هوش سیاه 2 پخش خواهد شد.
پخش شبکه 3 اعلام کرد،در صورتی که امروز (شنبه) مسابقه ی والیبال زود تمام شود هوش سیاه 2 پخش خواهد شد.
ای بابا، یعنی باز می خوان پخش نکنن :|
ستار اقبالی منظورم بودهمون که دزد ها رو به کاظمی معرفی کرد
فن سی پی یو اونجا بود از قبل
[=elahe_n12345;7683092][=Alireza SM;7682924]میگم الان که هوش سیاه از زندان فرار کرده و تو خونه خودش هست چرا به جای قهوه روبوستا شیر میخوره ؟؟؟[]
به نظرم چون الان هنوز زخمش خوب نشده، شیر می خوره تا خودشو تقویت کنه. وگرنه قهوه روبوستا نوشیدنی مورد علاقه اش بود (و احتمالا هست!)[/]
چه ربطی به زخم داره ؟
سری قبل هم که تیر خورده بود خودشم تیرشو درآورده بود روی میز کارش قهوه دم میکرد میخورد همش
واقعا مسخرت. این کانال ورزش رو واسه دکور درست کردن احتمالا ؟ حتی شده که فوتبال زنده لالیگا رو از کانال ورزش پخش کردن اونوقت والیبال چی هست مگه که از شبکه سه نشون میدن و برنامه های پرمخاطب رو حذف میکنن بخاطرش ؟![]()
Last edited by Alireza SM; 08-06-2013 at 16:11. دليل: به کسی مربوط نیست
نه بابا اگه اونجا بود که دیگه برق نداشت !!فن سی پی یو اونجا بود از قبل
فن سی پی رو در اورد هنوز داشت کار میکرد واسه همین برق داشت !!
امشب باز پخش نمیشه![]()
راست میگی به خدا . من نمیدونم این شبکه ورزش رو پس برای چی راه انداختن که آخرش باز همه ورزشا رو شبکه 3 پخش میکنه![]()
فن مگه برق داره؟
با سیم برق زد بهش برق گرفتش ... بعدش با سی پی یو زد تو سرش! (نمیدونم مال کامپیوتر خودش بود یا نه)
اگه خود سی پی یو برق میداشت که برق خودشو میگرفت![]()
مطمئنی سیم برق خالی بود ؟ من خودم فنش رو دیدم داشت میچرخیدفن مگه برق داره؟
با سیم برق زد بهش برق گرفتش ... بعدش با سی پی یو زد تو سرش! (نمیدونم مال کامپیوتر خودش بود یا نه)
اگه خود سی پی یو برق میداشت که برق خودشو میگرفت
یعنی توهم زدم ؟
خب سیم برق از کامپیوتر کند دیگه ؟
همه بریم اعتراض کنیم به شبکه سه!![]()
![]()
آخر اینا مردمو به خودکشی کردن میندازن!![]()
یدونه سریال میخوان بدناااااا
تف به این شبکه سه یه ذره به شعور مخاطبش اهمیت نمیده
ضزغام تی وی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)