فایلش پاک شده. میشه لطفاً یه جای دیگه آپلود کنید؟
فایلش پاک شده. میشه لطفاً یه جای دیگه آپلود کنید؟
بفرمایین![]()
سلام دوستان عزیز
من رو تبلتم نسخه ی آندروید کسپرسکی رو ریختم.
میشه یه سریال نامبر معتبر یا لایسنسی چیزی که بشه از تمامی امکاناتاش استفاده کرد بدید؟
خیلی لطف میکنید واقعا...
دوستان، من واسه KIS 2014 از فایلای Dump و رجیستری استفاده میکردم که اکسپایر شد.
فایلای جدیدش هست؟!
من key را پاک کردم و با یک ایمبل جدید از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کد گرفتم ولی جواب نداد.نرم افزار که توی صفحه ی قبل کذاشتید هم کار نداد
This RAR File Contained
Kaspersky Internet Security 2014 | 3 License File both 32 & 64 Bit
Kaspersky antiVirus 2014 | 2 License file both 32 & 64 bit
Manual trial Reset Registry file
Read Me! Instruction
1- روی آیکن Kaspersky در taskbar کلیک راست کنید و گزینه pause protection رو انتخاب کنید.
2- گزینه self defense رو غیر فعال کنید. ( Setting > Additional > Self-Defence > Unchecked )
3- روی آیکن Kaspersky در taskbar کلیک راست کنید و Exit را انتخاب کنید.
4- Trial Reset کاسپر رو با Run As Admin اجرا کنید.
5- روی دکمه trial reset کلیک کنید
و بعد OK را بزنید
6-بلافاصله بعد از زدن کلید OK سیستم ریست میشودبعد از اون Enable Protection رو بزنید Self Defense رو فعال کنید
رمز فایل : 1
دوستان من اینو جدید پیدا کردم اگه دوست داشتید یه تست بزنید.
راهنمای ریست کاسپراسکای:
ابتدا اینترنتتون رو دیسکانت کنین و قبل از باز کردن فایل زیپ ابتدا باید به قسمت setting و بعد option کاسپراسکای برین و تیک قسمت enable self-defense رو بردارین و بعد روی آیکون کاسپراسکای در قسمت taskbar کنار ساعت راست کلیک کرده و گزینه exit رو بزنید. بعد از اینکار حالا وارد فایل زیپ شده و روی این برنامه کلیک کنید تا شروع به ریست کردن بکنه. بعد از مدتی ریست کردن تموم شده و خود کاسپر اتوماتیک صفحه فعال سازی رو خواهد آورد که اونجا هم روی قسمت activate trial version کلیک کنین تا باز هم 30 روز فعال بشه و بدین ترتیب می تونین به صورت نامحدود و با تمام آپدیت های لازم از کاسپراسکای استفاده کنین و لذت ببرین.
حجم 4 مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by AMIR MOHAMMAD . M; 07-05-2014 at 19:22. دليل: ...
Kaspersky AntiVirus / Kaspersky Internet Security
سلام دوستان
من هنوز از kis 2013 استفاده میکنم، قبلا یبار 2014 رو زدم نه کلید تونستم پیدا کنم نه تریال ریست ...
الان برای kis 2014 راحت میشه کلید گیر آورد؟
الان میتونم راحت مهاجرت کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)