فقط من تنها چیزی که میتونم بگم انلاینش خیلی خنده داره =)))))))
فقط من تنها چیزی که میتونم بگم انلاینش خیلی خنده داره =)))))))
چرا ؟![]()
برا این که در همه و هیچ هدف خاص یا گروه خاصی وجود نداره!![]()
تو یه قسمت شهر 5 تا اسسین باهم ولگردی میکنن!![]()
مثلا یدفعه داری راه میری با یه نفر حرف میزنی یکی از تو سبزه ها میکشتت توبعد تا اون یار در میاد یکی میپره از بالا روش
))) خیلی خر تو خره میای یکیو میکشی 3 نفر دنبالت میکنن
)))
من تمام نسخه های این بازی رو بازی کردم و تا تهش رفتم غیر همون نسخه ی قبلی خیلی بی سرو ته بود ؟ اصلا نمی فهمیدم چیکارم تو بازی ! ولی اینو که شروع کردم اولش یکمی بدم اومد ازش ولی کم کم واسم جالب شد .
علفا که نسخه ی قبلی هم بود ، فکر کنم منظورشون همون کمد هایی هست که بعضی جاها تو ساختمونا یا کنارشون هست.
تو بازی ، خارج از انیموس و تو دنیای واقعی بعضی کامپوترها رو که -- کردم نوار هایی پیدا کردم که توش همش صحبت از یک زن آلمانی بود و فکر کنم یه اسمی هم از جنگ جهانی بردن . البته من همه ی کامپیوتر ها رو -- نکردم .
محتوای مخفی: مربوط به انتهای بازی
دوستان اینجا کسی تونسته اون کشتی legendary ships لول 75 که تو بازی هست شکست بدهاجازه هیچ کاری به آدم نمیده در عرض 2-3 ثانیه اینقد mortar shot رو سرکشتی میریزه 3سوته دخل آدم میاره
![]()
شما همه چیتو آپگرید کن اونام برات ماکارونی میشن!![]()
هاقا چه طور میتونم چهار تفنگیش کنم فقط دوتا تفنگ داره و تنها کاری هم که کردم این بود که تعداد shot های تفنگاشو افزایش دادم دیگه باید چیکار کنم؟¿
از تو کرفتینگ باید کمر های مربوط به تفنگ سینه رو کرفت کنی!
================================================== ============
دوستان کسی DLC freedom cry رو نصب کرده؟!
Last edited by Altairezio; 07-01-2014 at 21:16.
من دوتای پایین نقشه رو فرستادم ته دریا . کشتیم از لحاظ آرمور و توپ فول آپگرید هست . البته بازم با این حال بعد درگیری جون کشتیم قرمز میشد و ته میکشید . وقتی با توپ های دور برد میزنه سریع سرعت رو کم میکنی و میپیچی به چپ یا راست و بلافاصله سرعتت رو به حداکثر میرسونی و میری دنبالش .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)