تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 57 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 565

نام تاپيک: مشکلات نصب و اجرا - Crysis 3

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    دوستان من نسخه بلاک باکس رو دانلود کردم ولی الان که دارم بازی میکنم همه دکمه ها رو که راهنمایی میکنه به صورت مربع نشون میده
    فکر کنم فونت مشکل داره درسته؟ چیکار باید بکنم دوستان ممنون میشم راهنماییم کنین
    تو OPTION هم میرم تو تنظیمات کنترل کیبرد اونجا هم همه کلیدها غیر اعداد بصورت مربع هستش؟

پروفشنال plsboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Beneath My Roof

پيش فرض

دوستان من این بازی رو امروز نصب کردم که بازی کنم . اما به یه چیزی برخوردم و گفتم بپرسم ببینم برای دوستانی که بازی کردن هم همین جوری هست یا نه
    وقتی تنظیمات بازی رو روی Very High قرار میدم تو همون مرجله اول افت فریم شدیدی پیدا میکنم و فریم روی 11 الی 15 میچرخه و لباس اون یارو رفیقم که با منه هم بعضی وقت ها خط خطی میشه اما روی High که میذارم فریم روی 24 الی 26 هستش لباس اون یارو هم درست میشه. نمی دونم با این کانفیگ این افت فریم عادی هستش یا نه
    یه مشکل دیگه اینکه وقتی تو بازی هستم مثلا میخواهد زیر نویس کنه برای فلان کار فلان دکمه رو بزن اسم اون دکمه رو ناخوانا مینویسه
    دلیل این افت فریم شدید با گرافیک هایی که رو سیستم هستش چیه که این قدر فریم افت میکنه - آیا روی سیستم های شما هم افت فریم رو دارید یا مشکل از کرک و درایور و ...... هستش
    یه آپدیت یک و خورده ای گیگ هم برای بازی بود اون رو هم نصبیدم
    ممنونم از همه
    مشخصات سیستم و بازی و ...
    Intel Corei5 2500K 3.3. Gh
    Ram 8 gig 1600
    Vga Amd 6950 CrossFireX
    DRIVER 13.1
    Windows 8 64 Bit
    Install Game Update
    عزیز کجاش رو دیدی با 7970 هم فریم به زور به 25 میرسه ابتدای بازی...واسه اجرای این بازی با فریم درسته حسابی حداقل دوتا 670 یا 7950 یا 660TI احتیاج داری...

پروفشنال aban366's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    ایران-گرگان

پيش فرض

سلام
    دوستان ممنون میشم راهنمایی کنین با سیستم من بهترین تنظیمات برام چی هستش؟
    با vsync که خاموش کنم و بزارم رو high یه مقدار تو چرخش ها تار میشه و لگ میزنه
    ایا اپدیت چیزی هستش که درست کنه یا نه عادی و تنظیمات رو بازم بیارم پائین

کاربر فعال ریاضیات javad2015's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تو شهرمون

پيش فرض

سلام
    دوستان ممنون میشم راهنمایی کنین با سیستم من بهترین تنظیمات برام چی هستش؟
    با vsync که خاموش کنم و بزارم رو high یه مقدار تو چرخش ها تار میشه و لگ میزنه
    ایا اپدیت چیزی هستش که درست کنه یا نه عادی و تنظیمات رو بازم بیارم پائین
    اگه رو 1080 بازی میکنی که کاملاً هادی هست با این گرافیک.
    پیشنهاد میکنم shadow و post processing رو رو حداقل بزاری .از زیبایی بازی چیزی کم نمییشه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

با سلام.من بازی رو نصب کردم 4 یا 5 تا مراحلش رو هم رفتم.اما وقتی یکی از مراحل باز می شه ارورcrysis3 Has stoppd working میاد.باید چی کار کنم؟

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

میشه بگی کودومش ناقص بود ؟ من اینارو که دارم به شما میگم رو از خودم در نمیارم که ...
    ببین خدای نکرده من نمیگم شما دروغ گویی!!
    ولی بچه هایی که این بازی و نحوه رفتار سخت افزارهای مختلف رو زیر این بازی میشناسن فقط با یه لبخند از پست شما میگذرند ولی بقیه کاربرهایی عادی و نا آگاه ممکنه از حرف شما سردرگم بشن ولی خوب برای سیستم شما خروجی واقعی گرافیک شما دقیقا در حالتی که میگی باید این باشه(تقریبا برابر 5770 تازه بدون AA):
      محتوای مخفی:  

اینم یه تست در حالت medium با داریور 13.2 ورژن BETA7 که بهترین درایور گرافیک برای این بازی بود(البته اگه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رجوع کنید تفاوت بین beta 7 و beta6 رو گذاشته که تفاوت واقعا جزئیه) ولی همینطور که میبینید گرافیک شما(همون 5770)حتی در حالت medium هم که کمتر از نصف حالت very high سنگینه نتونسته 30 فریم رو از این بازی بگیره!!:
      محتوای مخفی:  

اینم بنچمارک CPU برای بازی جهت اطلاع دوستان(البته این در پایین ترین جزئیات گرافیک هست و در very high و high فریم کمتر میشه):
      محتوای مخفی:  

ولی خوب بحث همینجا هم ختم بشه کافیه چون بیشتر از این ادامه این بحث بی فایده_ست...
    Last edited by mehdy.z; 05-04-2013 at 18:24.

7. 3 کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

لطفا کسی نحوه تنظیم دسته بازی در این بازی را بیان کند ببا تشکر؟

کاربر فعال انجمن بازی mehdy.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    ...guess

پيش فرض

لطفا کسی نحوه تنظیم دسته بازی در این بازی را بیان کند ببا تشکر؟
    بازی اول و شخص وگیم پد؟!!!....به نظر من که کار خیلی درستی نمیکنی مخصوصا crysis که نوع گیم پلیش خیلی با موس و کیبورد سازگار شدست!!!
    ولی اگه میخوای با دسته بازی کنی باید حتما از نرم افزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی...

10. این کاربر از mehdy.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    بیاس آباد

پيش فرض

سلام
    دوستان من نسخه بلاک باکس رو دانلود کردم ولی الان که دارم بازی میکنم همه دکمه ها رو که راهنمایی میکنه به صورت مربع نشون میده
    فکر کنم فونت مشکل داره درسته؟ چیکار باید بکنم دوستان ممنون میشم راهنماییم کنین
    تو OPTION هم میرم تو تنظیمات کنترل کیبرد اونجا هم همه کلیدها غیر اعداد بصورت مربع هستش؟
    دوست عزیز
    اگه مشکل فونت بازی (مربع مربع نشون دادن) حل نشده زبان سیستم تو English کن درست میشه!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی میدونه این alpha ceph رو چجوری میشه کشتش؟؟؟؟
    سر کاری نیست ؟؟؟؟

13. این کاربر از mamaly_123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •