تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 59 اولاول ... 2834353637383940414248 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 581

نام تاپيک: اخـبـار مـربـوط بــه نـسـل بـعدی کنـسـول های خـانـگــی

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خامش هم بیاد توی بازار خوش به حال من میشه که روی بلوری آرشیو میگیرم از فایل هام

2. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

من کل فیلما و سریالام 600 گیگه،خامش بیاد تو دو تا دیسک کل آرشوم رو جا میدم میره پی کارش

+
    فعلا سنگین ترین بازیهای این نسل برای سونی 50 گیگ بودن،اگه رو حساب تفاوت نسل 6 و 7 حساب کنیم،احتمالا با توجه به 3 برابر شدن حجم بازیهای آخر نسل 6 در مقایسه با بازیهای ابتدای نسل 7،بازیهای نسل 8 حدود 150 گیگ خواهند بود و اگه 4K هم باشن که دیگه هیچ.................

از فرضیه لذت بردید؟!
    E = MC2

4. 6 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sonixax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

خوبی این مقدار فضا اینه که میشه دنیای بزرگتری در یک بازی ایجاد کرد ، روزولوشن تکستچرها رو با توجه به توان کنسول بالاتر برد و دمور های پری رندر رو فول HD به نمایش گذاشت .
    خلاصه همه اش خوبیه بدی در کار نیست .

6. 2 کاربر از sonixax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال konami-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

Xbox One قادر است 10 سال روشن بماند

طبق آخرین گزارشی که Digital Foundry منتشر کرده است ,نشان میدهد که سیستم Xbox One قادر است تا 10 سال روشن بماند.

به دور از شوخی به نظر می رسد که مایکروسافت سخت افزار و سیستم فن کنسول خود را طوری طراحی کرده است تا بیشتر بازده را داشته باشد یا به طریقه ای دیگر:این دستگاه میتواند به اندازه عمر کامل خود یعنی 10 سال روشن بماند.

هم چنین در گزارش آمده است که سیستم فن آن "نزدیک به بی صدا"است در عین حالی که گرمای بیشتری منتقل میکند.

پس میتوان نتیجه گرفت که بر خلاف Xbox 360 صدای جتی در حال روشن شدن نمی دهد!(میتوانید برای اطلاعات فنی بیشتر به منبع 2 مراجعه کنید)

همچنین طبق اطلاعات به دست آمده قرار است مایکروسافت اطلاعات بیشتری را در کنفرانس Gamescom منتشر کند

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن:خبر شایعه نیست گزارش است!

8. 4 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

به گزارشی از CVG با توجه به پیش فروش بالای کنسول PS4 امکان دارد که سونی به هنگام روز ریلیز کنسول با کمبود کنسول مواجه شود و برای تهیه کنسول باید منتظر بمانید.
    این پیش فروش در انگلستان و احتمالا اروپا تکمیل شده که برخی از خرده فروشان گفتند که تعدادی کنسول برای روز عرضه کنسول در قفسه های خود نگه خواهند داشت.

CVG در تلاش است تا با سونی در این رابطه گفتگویی به عمل اورد.

10. 7 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

Xbox One قادر است 10 سال روشن بماند
      محتوای مخفی: JusT 4 Fun  

12. 5 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مایکروسافت ، تنها به خاطر ایرانی بودن کسی را بن نمی کند!

یه شایعه شده بود که مایکروسافت صرف به خاطر ایرانی بودن،کاربران ایرانی Xbox live را بن می کند! من بابت این موضوع کلی با کاربران و مدیران اون سایتی که این شایعه بی اساس رو راه انداخته بودند صحبت کردم اما متاسفانه جواب من ، بن شدن از سایت مذکور بود!

لذا تصمیم گرفتم برم و با ساپورت (Agent ) مایکروسافت شخصا در این مورد صحبت کنم و این موضوع را بپرسم.با انگلیسی دست و پا شکسته به عنوان شروع اینطور آغاز کردم:

hello
    i live in Iran. i want know if i connect Xbox live and play online with follow all of the microsoft rules, are you ban my console? i love Xbox and i want buy Xbox one for next Gen. please answer me.thanks

در ادامه ساپورت پاسخ داد:

در ادامه می بینید که من نقل قول اون کاربرانی رو از سایت مذکور برای ساپورت گذاشتم که گویا یکی از ساپورتهای مایکروسافت چنین چیزی گفته است .در ادامه جواب ساپورت را به همراه شوکه شدنش ببینید:

مواردی باعث می شود که کنسول شما بن شود اما نه به خاطر اینکه شما از ایران هستید

این قسمت آخرش خیلی واضح بود دیگه درسته؟ شما چی فکر می کنید؟

Last edited by konami-pes; 02-08-2013 at 17:52.

14. 6 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

مطمئنن مایکروسافت یه شرکت آمریکایی هستش و تحت قوانین آمریکا عمل میکنه،اما هیچ جای این قوانین ننوشته که ایرانیها نمیتونن با سرورهای آمریکایی اطلاعات رد و بدل کنن،تازه به دلایلی اونا خیلی خوشحال هم میشن وقتی ایرانیها اینکار رو میکنن........
    بن شدن از لایو هم فقط و فقط به خاطر استفاده کردن از راه های غیر قانونی هستش،مثل استفاده از بازیهای کپی.............

16. 5 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

مطمئنن مایکروسافت یه شرکت آمریکایی هستش و تحت قوانین آمریکا عمل میکنه،اما هیچ جای این قوانین ننوشته که ایرانیها نمیتونن با سرورهای آمریکایی اطلاعات رد و بدل کنن،تازه به دلایلی اونا خیلی خوشحال هم میشن وقتی ایرانیها اینکار رو میکنن........
    بن شدن از لایو هم فقط و فقط به خاطر استفاده کردن از راه های غیر قانونی هستش،مثل استفاده از بازیهای کپی.............
    مرسی محمد جان، بله دقیقا منم همین رو دارم میگم.متاسفانه فن بازی اینقدر زیاد شده این روزا که منطق رو زیر سوال بردن.

18. 2 کاربر از konami-pes بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت

پيش فرض

ولی وجدانن این Agent های مایکرو انگار هیچی بارشون نیست،چند روز پیش من میخواستم اکونت لایوم رو رو یه دستگاه دیگه ست کنم،اما ایمیلم یادم رفته بود،بعد از کلی منتظر موندن و تو صف بودن بهم گفت من نمیتونم شمارو Verify کنم،با فلان شماره تماس بگیر،منم گفتم ایرانم و نمیتونم،گفت پس چرا IP از آمریکاس؟!
    گفتم P.r.oxy وصل هستش،گفت ------ چیه؟!
    من شاخ درآووردم
    بعد حالا این هیچی میگه،میگفت من هیچ جوره من نمیتونم شمارو اینطوری Verify کنم!!!!!!!!!!
    منم فحش دادم و چت رو قطع کردم
      محتوای مخفی: :دی 
    خط آخر رو شوخی کردم

ولی واقعا با این ساپورتراشون کشتن منو،هیچی ایجنت های EA نمیشه،خدائیش خیلی خوب جواب منو دادن...................

20. 3 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •