سلام دوستان.یه سوال فنی در مورد تلسکوپ های داپسونی:کارباهاشون سخت و خسته کننده نیست؟ چون پایه ندارند من به نظرم میاد باهاشون باید روی زمین کارکرد اونوقت آدم خاکی نمیشه؟!
سلام دوستان.یه سوال فنی در مورد تلسکوپ های داپسونی:کارباهاشون سخت و خسته کننده نیست؟ چون پایه ندارند من به نظرم میاد باهاشون باید روی زمین کارکرد اونوقت آدم خاکی نمیشه؟!
سلام
کار با دابسوني ها از کار با هر نوع تلسکوپ اماتوريه ديگه راحت تر . سريع تر و دقيق تره .
اين تلسکوپ ها پايه دارن . اسم پايه شون هم روشه . پايه دابسوني .
اين پايه ارتفاع ميانه تلسکوپ رو بالا ميبره . زماني که سر سو رو رصد مسکنسد تقريبه نلسکوپ هم قد شماست . زماني هم که افق رو رصد ميکنيد بايد بشينيد .
مثل همه تلسکوپ ها .
تنها تلسکوپي که ممکنه رصد گر مجبور به سينه خيز رفتن بشه براي رصد شکستي ها هستن .
به عکس دقت کنيد :
![]()
سلام
یه دوربین دو چشمی معمولی حدودا چه قدر قدرت داره؟ .. تا چه سیاراتی رو میشه باهاش سطحش رو به خوبی ببینی؟
سپاس
با هيچ دوربين دوچشمي نميشه سطح سيارات رو ديد .
ميشه 4 تا قمر مشتري رو ديد
ميشه چند تايي قمر زحل رو ديد .
ميشه اهله زهره و عطارد رو ديد
دستت دردنکنه آقا بابک.با این توضیحاتی که شما دادید پس علت قیمت پایین داپسونی ها چی هست؟(اگه میشه یه عکس از داپسونی 8 اینچ بزار که نشون بده چه جوری اجرام آسمون رو نشون میده)خیییلی ممنون
ساخت پایه های دابسونی خیلی ساده است . در عین اینکه اصلا لرزش نداره و خیلی محکمه . نتیجتا ارزون میوفته ساختش نسبت به پایه های معمول . خود پایه خصوصا توی تلسکوپ های بزرکتر از 5 اینچ بخش بزرگی از قیمت رو بخودش اختصاص میده .
اینا 10 اینچن
قیمت یک تلسکوپ که باهاش بشه قشنگ آسمون رو دید چنده ؟ من اطلاعات دقیق ندارم ولی علاقه مندم ستاره ها رو از نزدیک نگاه کنم .
راستی میشه با تلسکوپ عکس برداری کرد ؟
سلام دوست عزیز ...قیمت یک تلسکوپ که باهاش بشه قشنگ آسمون رو دید چنده ؟
با هر تلسکوپی می شه اسمون ور قشنگ دید ... ولی بستگی به این داره که شما مقصود و انتظارتون از یه تلسکوپ چیه؟...
چه قیمتی می خواید ؟... می خواید باهاش چی رو ببینید ؟
خود همین تاپیک و سوالاتی که قبلا دوستان کردند منبع بسیار خوبی برای خرید تلسکوپ مورد نظر شماست ... مطالعه کن ... اگه سوالی داستی بپرس ...
نجوم اماتوری یعنی همین ... البته باید سعی کنید اطلاعات خودتون رو بیشتر کنید .. تا از اماتورهای پیشرفته هم عقب نمونید ...من اطلاعات دقیق ندارم ولی علاقه مندم ستاره ها رو از نزدیک نگاه کنم
بله ... توی این تاپیک می تونی مطالب جالبی پیدا کنی :راستی میشه با تلسکوپ عکس برداری کرد ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
لطفا اگه کسی در مورد تلسکوپ با مارک Maxvision اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه.
سلام دوستان
من چند تا سوال دارم. ممنون می شم اگه راهنماییم کنید.
من تازه نجوم آماتوری رو شروع کردم و می خوام یک دوربین دوچشمی بخرم. نظرتون درباره 80*20 که لینک زیر معرفی کرده چیه؟ مارک و کشور سازنده رو ننوشته. شما میدونین چیه؟
http://www.telescope.ir/Item/?id=3e15e
فاصله ما تا تهران زیاده. شما توی یزد فروشگاه لوازم نجومی میشناسین؟
خیلی متشکرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)