تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 124 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 1234

نام تاپيک: تاپيك سوالات و مشكلات Smart TV Samsung

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    ای بابا ، چرا tv اینطوری میشه ؟؟؟؟!!!!!!!!
    هر بار با tv به نت وصل میشم تو smart hub چند تا برنامه نصب میکنم و چند روزه بعد که دوباره میرم نت هم اینکه دکمه smart hub رو میزنم یهو خود به خود تمام برنامه ها پاک میشه لحظه پاک شدن هم فکر کنم نوشته بود بدلیل قدیمی بودن نسخه برنامه ها یا با یه جمله بندی دیگه اما تو این مایه ها بود
    چـــــرا؟؟؟
    همین 4 5 روز پیش چند تا برنامه نصب کردم ک اینطوری شد
    قبلا هم اینطوری شده بود :(
    کسی دلیلش رو میدونه ؟؟؟ ممنون میشم یاری بدین :P

داره خودمونی میشه hamedheidary's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    هر بار با tv به نت وصل میشم تو smart hub چند تا برنامه نصب میکنم و چند روزه بعد که دوباره میرم نت هم اینکه دکمه smart hub رو میزنم یهو خود به خود تمام برنامه ها پاک میشه لحظه پاک شدن هم فکر کنم نوشته بود بدلیل قدیمی بودن نسخه برنامه ها یا با یه جمله بندی دیگه اما تو این مایه ها بود
    چـــــرا؟؟؟
    دقیقا مشکل منم همینه که تا حالا راهی براش پیدا نکردم.

3. این کاربر از hamedheidary بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام
    چـــــرا؟؟؟
    من هم گاهی پیش میاد برام. دلیلش رو هم نفهمیدم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    باید اینترنت تان خاموش یا قطع باشد و از این مطلب هم می توانید استفاده کنید
    این کار رو طبق دستور العمل کاتالوگ سامسونگ انجام دهید.
    بعد از اینکه فایل رو تو فلش قرار دادید، ابتدا فلش را به تلویزیون وصل کنید و سپس تلویزیون رو روشن کنید. بعد از حدود دو دقیقه وارد منو - پشتیبانی - بروز رسانی نرم افزار - اکنون بروز رسانی شوید، در این لحظه خود تلویزیون فایل موجود در فلش را شناسایی کرده و پیغامی مبتنی بر اینکه آیا می خواهید بروز رسانی از طریق USB انجام شود یا خیر از شما می پرسد که شما باید تایید کنید. یعنی با اینکه در منوی تلویزیون بروزرسانی از طریق USB وجود ندارد اما در صورت موجود بودن فایل بروز رسانی روی فلش می توانید این عملیات را انجام دهید.
    خوب من این کار را کردم ولی پیام میده Please check that your network have been configured

یک سوال داشتم . آیا شما میدونید که توی منوی مخفی گزینه ای برای فعال و غیر فعال کردن بروز سازی از طریق USB هست یا نه ؟

راستی اون کدی هم که گفتید برای تغییر سرور Smart Hub هست را هم با کمک کنترل مجازی وارد کردم ولی پیام داد که این امکانات غیر فعال هستش . شما راهی دیگه سراغ ندارید ؟

بابا سلام مجدد.

راستش دیروز یک چیز جالب دیدم .
    ان لینکی که شما برای فیرمور تلویزیون UA46f7770 به من دادید یک دایرکتوری داشت که اسمش T-FXPUABC بود و همونجوری که گفتم تلویزیون نمیتونست اونرا از روی USB به روز کنه.
    امروز که دشتم توی منوی مخفی را نگاه میکردم گزینه Clone to USB را انتخاب کردم دیدم که یک ایرکتوری ایجاد کرد به اسم T-FXPDIRC .

من الان اسم اون دایرکتوری فایل داونلود را به T-FXPDIRC عوض کردم بعد از انتخاب اکنون به روز رسانی از من میپرسهکه آیا از طریق USB به روز رسانی کنم یا نه ولی متاسفانه بعد از جستجو میگه که هیچ فایل سازگاری پیدا نکرده.

میخواستم ببینم به نظر شما این چجوریه که دایرکتوری فایل داونلودی از سایت سامسونگ اصلا شناسایی نمیشه ولی یک دایرکتوری دیگه حداقل به عنوان یک دایرکتوری قابل قبول شناسایی میشه ؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بابا سلام مجدد.

راستش دیروز یک چیز جالب دیدم .
    ان لینکی که شما برای فیرمور تلویزیون UA46f7770 به من دادید یک دایرکتوری داشت که اسمش T-FXPUABC بود و همونجوری که گفتم تلویزیون نمیتونست اونرا از روی USB به روز کنه.
    امروز که دشتم توی منوی مخفی را نگاه میکردم گزینه Clone to USB را انتخاب کردم دیدم که یک ایرکتوری ایجاد کرد به اسم T-FXPDIRC .

من الان اسم اون دایرکتوری فایل داونلود را به T-FXPDIRC عوض کردم بعد از انتخاب اکنون به روز رسانی از من میپرسهکه آیا از طریق USB به روز رسانی کنم یا نه ولی متاسفانه بعد از جستجو میگه که هیچ فایل سازگاری پیدا نکرده.

میخواستم ببینم به نظر شما این چجوریه که دایرکتوری فایل داونلودی از سایت سامسونگ اصلا شناسایی نمیشه ولی یک دایرکتوری دیگه حداقل به عنوان یک دایرکتوری قابل قبول شناسایی میشه ؟
    دوست عزیز
    تلویزیون وقتی می خواهد آبدیت کنداز داخل فایل فریمور فایلها را ارزیابی می کند و اگر فایلی از فایلهای خودش بالا تر نبیند و یا چیزی اضافه تر از فایلهای خودش نداشته باشد عمل آبدیت را کنسل می کند.

در آغاز فعالیت Kersen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با عرض سلام به دوستان عزیز
    بنده به تازگی (حدود 1 ماه) یک led سامسونگ مدل 46f6850 خریدم که در طول این مدت چند بار به طور خود به خود خاموش و روشن شده ضمن این که اتصالات را چک کردم و مشکلی نداره.
    یه نکته دیگه این که وقتی led را از برق جدا می کنم چراغ پاور روشن می مونه و خاموش نمیشه آیا این مورد طبیعیه؟

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با عرض سلام به دوستان عزیز
    بنده به تازگی (حدود 1 ماه) یک led سامسونگ مدل 46f6850 خریدم که در طول این مدت چند بار به طور خود به خود خاموش و روشن شده ضمن این که اتصالات را چک کردم و مشکلی نداره.
    یه نکته دیگه این که وقتی led را از برق جدا می کنم چراغ پاور روشن می مونه و خاموش نمیشه آیا این مورد طبیعیه؟
    دوست عزیز
    در مورد چراغ پاور باید بگویم که منظور شما چقدر زمان می گذارد تا چراغ پاور خاموش شود ؟ زیرا قسمت پاور تلویزیون دارای خازنهای است که برق را برای مدتی نگه میدارد و تا دشارژ نشود آن چراغ خاموش نمی شود .
    در مورد خاموش و روشن شدن تلویزیون آیا منظور شما این است که تصویر لحظه ای رفته و دوباره برمیگرد یا اینکه تلویزیون از آول بوت می شود ؟ یعنی از اول لوگو به نمایش در می آید.؟!

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    در مورد چراغ پاور باید بگویم که منظور شما چقدر زمان می گذارد تا چراغ پاور خاموش شود ؟ زیرا قسمت پاور تلویزیون دارای خازنهای است که برق را برای مدتی نگه میدارد و تا دشارژ نشود آن چراغ خاموش نمی شود .
    در مورد خاموش و روشن شدن تلویزیون آیا منظور شما این است که تصویر لحظه ای رفته و دوباره برمیگرد یا اینکه تلویزیون از آول بوت می شود ؟ یعنی از اول لوگو به نمایش در می آید.؟!
    سلام جناب متین پور
    از اول بوت میشه مثل موقعی که تلویزیون تازه روشن میشه و مینویسه اسمارت تی وی
    با سپاس از راهنمایی شما

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام جناب متین پور
    از اول بوت میشه مثل موقعی که تلویزیون تازه روشن میشه و مینویسه اسمارت تی وی
    با سپاس از راهنمایی شما
    دوست عزیز
    گاهی کابلهای hdmi اگر مرغوب نباشد این مشگل را بوجود می آورد از یک کابل با کیفیت و استاندار استفاده کنید.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوست عزیز
    گاهی کابلهای hdmi اگر مرغوب نباشد این مشگل را بوجود می آورد از یک کابل با کیفیت و استاندار استفاده کنید.
    جناب متین پور بنده از کابل AV استفاده می کنم. و متاسفانه امروز دوباره این اتفاق افتاد. به نظر شما چه کار کنم؟
    با سپاس

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •