سلام دوست عزیز
یه سری به اینجا بزن کامل توضیح داده
درضمن باید ایترنت پرسرعت داشته باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که دیال آپ دارم همش بازی واسم تیکه تیکه میشد![]()
سلام دوست عزیز
یه سری به اینجا بزن کامل توضیح داده
درضمن باید ایترنت پرسرعت داشته باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که دیال آپ دارم همش بازی واسم تیکه تیکه میشد![]()
سلام،چطور می شه ورزشگاه رو پر کرد؟من تو manager mode چند فصل قهرمان می شم اکثر بازیها رو هم می برم ولی بازم ورزشگاه پر نیست!
اگه قيمت بليط رو روي low بذاري ورشگاه تقريبا پر ميشه . بايد سطح stadum manageret رو بالا ببري
ok![]()
سطح stadum manager رو چطوری بالا ببرم؟
Last edited by dash_mehran; 05-10-2007 at 02:22.
سلام
تازه كارها رو هم راه ميدين ؟! پست اولمه ! :43:
ديدم بعضي گفته بودند حركات و كليدهاي حركتي و استراتژي هاي حمله و دفاع رو ميخواستند در لينك زير تمامي كليدها براي حركت و دريبل و تاكتيكهاي حمله و دفاع موجوده بسته به اينكه با گيم پد يا كيبرد بازي ميكنيد روي شكل مربوطه كليك كنيد :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
يك سوالي داشتم من يك چهار ماهي است دارم باهاش بازي ميكنم ولي تيم ايران رو پيدا نكردم اگه ميشه يكي توضيح بده اصلا دراه يا نه
تشكر
نه متاسفانه ايران رو نداره ...
اما ميشه بصورت آنلاين هم بازي كرد اگه دوست داشتي در اينجا يا پي ام ايدي مسنجرت رو بگو با هم هماهنگ كنيم و آنلاين بازي كنيم.
سلام من يك پچ براي فيفا 07 دانلود كردم كه ماله نقل و انتقالات بازيكن هاست اما وقتي طبق دستورالعمل ميخوام نصبش كنم ميگه كه...... old file not found تو نصبش گفته كه بايد آيكون فيفا 07 رو براش open كني كه وقتي اين كارو ميكني اين error رو ميدهدرضمن كامپيوتر من فيفا 08 رو نميكشه ممنون ميشم
به کل گم و گور شده معلوم نیس تو کدوم لیگه
2 - رفیقم میگفت که یه پچی هستش دانلود میکنی میریزی تو پوشه بازی باشگاه ها و بازیکن هاشون
آپدیت میشن خواستم ببینم میشه یا نه اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)