تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 98 اولاول ... 283435363738394041424888 ... آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 979

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای حرفه ای (DSLR ) / لنزها / لوازم جانبی (پست اول مطالعه شود)

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

امیرجان 1100d شما ساخت کجاست؟ کیفیت بدنه دوربین چطوره؟
    تایوان هست!

100% اطمینان میدن ساخت چین/ژاپن/کره/تایوان/ویتنام/... همش یکیه!

2. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

یکی از دوستان دقیقا توضیح بده این فیلتر هایی که فروخته میشه، دقیقا به چه دردی میخوره و چرا باید از اونا استفاده کرد؟

و اینکه فیلتر UV روی دوربین نباشه، لنز خراب میشه یا سنسور؟
    Last edited by amir200812; 08-10-2013 at 17:57.

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

دوستان من میخوام یه سه پایه بگیرم

برای حمل راحتتر میخوام بدونم آیا تک پایه میتونه به جای سه پایه استفاده بشه؟!
    تجربه شما چیه؟ توی نوردهی بالا / سرعت شاتر پایین اینا تک پایه جواب میده؟

دو تاشو هم احتمالا بشه گرفت :/

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دوستان من میخوام یه سه پایه بگیرم

برای حمل راحتتر میخوام بدونم آیا تک پایه میتونه به جای سه پایه استفاده بشه؟!
    تجربه شما چیه؟ توی نوردهی بالا / سرعت شاتر پایین اینا تک پایه جواب میده؟

دو تاشو هم احتمالا بشه گرفت :/
    کلا من با تک پایه مشکل داره

3 پایه ای اگه سبک باشه، قابل حمل تره! ولی تعادلش راحت از دست میده و میوفته!و احتمال خرابی دوربین زیاد میشه.
    اینا 2 چند جور هستند!
    یک نوع که کلا به هیچ دردی نمیخوره، یا پلاستیکی هستند یا از ورق نازک فلز... (کلا بدرد اشغالی میخورن)
    یک نوع بهتر هست که از آلومینیم هستند که سبک هستند و مقاوم تر از نوع های قبلی.
    یک نوع خیلی بهتر هست که از جنس فیبر کربن هستند که خیلی مقاوم و سبک هستند.

3 پایه ای اگه سنگین باشه، متعادل تر هست! یعنی اگه پات بهش بخوره احتمال اینکه بیوفته کمتره.
    اینا هم مشخص هست دیگه، از فلز های محکم و سنگین ساخته میشن که برای استفاده استدیویی مناسب هستند چون حملشون سخته و باید یک جا ثابت باشند.

البته برای افزایش تعادل 3 پایه های سبک، بعضی از 3 پایه ها جای آویزون کردن وزنه دارند!
    مثلا یک وزنه 1 کیلویی بهش آویزون میشه تا با افزایش وزن، متعادل تر باشه.

مال خود منم یه 3 پایه سبک آلومینیمی هست که امکان آویزون کردن وزنه رو داره.
    ازش راضی هستم، 2 تا تراز داره، به 3 جهت هم میچرخه(بالا پایین/چپ راست/ عمود و افقی)، و...
    (3 4 ماه پیش 35 تومن گرفتم)

6. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت saeedsensor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مازندران - شهسوار

پيش فرض

سلام دوستان ، تو خرید این دو تا لنز ( canon EF 70-200mm f/4L USM ----- EF 24-105mm F/4L IS USM ) موندم کدومو بگیرم قیمتشونم اگه کسی داره بگه تا اون جایی که من خبر دارم تقریبا یکیه ، راستی دوربینم 60D و فعلا لنز دیگه ای ندارم

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام دوستان ، تو خرید این دو تا لنز ( canon EF 70-200mm f/4L USM ----- EF 24-105mm F/4L IS USM ) موندم کدومو بگیرم قیمتشونم اگه کسی داره بگه تا اون جایی که من خبر دارم تقریبا یکیه ، راستی دوربینم 60D و فعلا لنز دیگه ای ندارم
    سلام

میشه بگید بیشتر در چه زمینه‌ای کار می‌کنید و موضوع عکسهای شما چیست؟ هر دو لنز فوق لنزهای خوبی برای دوربینهای Full Frame هستند ولی به عنوان تنها لنز برای بدنه‌های کراپدار مناسب نیستند مخصوصا اگر این لنز را برای عکاسی عمومی و روزمره بخواهید(هر چند در این مورد لنز 24-105 کاربردی‌تر است).
    Last edited by vtn54; 13-10-2013 at 23:21.

9. این کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت saeedsensor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    مازندران - شهسوار

پيش فرض

سلام

میشه بگید بیشتر در چه زمینه‌ای کار می‌کنید و موضوع عکسهای شما چیست؟ هر دو لنز فوق لنزهای خوبی برای دوربینهای Full Frame هستند ولی به عنوان تنها لنز برای بدنه‌های کراپدار مناسب نیستند مخصوصا اگر این لنز را برای عکاسی عمومی و روزمره بخواهید(هر چند در این مورد لنز 24-105 کاربردی‌تر است).
    با سلام به دوست عزیز
    بیشتر پرتره و حیاط وحش ( که اگه بشه بهش گفت حیاط وحش ) و گاهی ماکرو ، برای این لنز ها به دنبال مکمل هم هستم ، به نظر شما نداشتم لرزش گیر در لنز 70 - 200 خیلی کارمو خراب میکنه ؟!

آخر فروم باز Ali_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    هرکجا که اهل دلی باشد

پيش فرض

سلام

وحید جان فول فریم یعنی سنسورش 35 میلیمتریه؟
    و مقابلش هم کراپدارها قرار میگیرند. یعنی اونایی که سنسورشون کوچیکتره

درست گفتم؟!

راجع به پست 373 هم اگه نظری داری خوشحال میشم بشونم!

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام به دوست عزیز
    بیشتر پرتره و حیاط وحش ( که اگه بشه بهش گفت حیاط وحش ) و گاهی ماکرو ، برای این لنز ها به دنبال مکمل هم هستم ، به نظر شما نداشتم لرزش گیر در لنز 70 - 200 خیلی کارمو خراب میکنه ؟!
    با توجه به فاصله کانونی برای پرتره لنز 24-105 کاربردی‌تر از 70-200 است و برای حیات وحش برعکس. هر چند فکر می‌کنم 200mm کمی برای حیات‌وحش کم باشد و شاید لنز 70-300 از این نظر بهتر باشد. نداشتن IS هم اگر از موجودات پرتحرک (در نور نسبتا کم ) بدون استفاده از سه پایه عکس می‌گیرید می‌تواند مشکل‌ساز باشد. یادتان باشد حتی اگر چیزی که از آن عکس می‌گیرید ساکن باشد در این فاصله کانونی روی دوربین کراپ‌دار حداقل سرعت شاتر شما باید 1/320 ثانیه باشد و با توجه به اینکه این یک لنز F4 است لذا مجبورید در نور کم ISO را بالا ببرید که باعث افت کیفیت تصویر خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

وحید جان فول فریم یعنی سنسورش 35 میلیمتریه؟
    و مقابلش هم کراپدارها قرار میگیرند. یعنی اونایی که سنسورشون کوچیکتره

درست گفتم؟!

راجع به پست 373 هم اگه نظری داری خوشحال میشم بشونم!
    حق با شما است ابعاد سنسور در دوربنهای دیجیتال مقادیر متفاوتی دارد به سنسورهایی که سایز 24x36 mm دارند سنسورهای فول‌فریم گفته می‌شود.در شکلهای زیر به صورت تصویری مقایسه ابعاد انواع سنسورهای دیجیتال را می‌بینید:

14. 2 کاربر از vtn54 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •