تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 38 از 39 اولاول ... 28343536373839 آخرآخر
نمايش نتايج 371 به 380 از 389

نام تاپيک: .: صندلی داغ انجمن ورزش :. >> با حضور kasra_khan2003 ناظر انجمن فوتبال خارجی

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلامی دوباره کسری یا کسرا

نه من مخالفم گمبون بهتر بود! البته هریس که تو قسمت یک، زیاد بازی نکرد (از نظر زمانی) و اجلش سر رسید. اما گمبون رو خیلی دیدیم و برای همین راحت تر میشه دقایقی از بازی کردنش رو پیدا کرد که قابل نقد باشه. یادمون نره که دامبلدور شخصیتی دو بعدی داشت، وقتی عصبانی میشد، همه ازش میترسیدن. همه از قدرتی که پشت اون صورت پیر و مهربون پنهان بود خبر داشتن.

ریچارد هریس تو فیلم 2 هم بازی کرده بودا
    شاید اگه مهلت بهش میرسید که تو بقیه فیلما هم بازی بکنه بهتر میشد درباره قضاوت کرد ولی درباره خشمی که از دامبلدور گفتی
    مثلا تو فیلم جام اتش اونجایی که اسم هری از جام درمیاد و بعدش گمبون میاد داد و بیداد راه میندازه و یقش رو میگیره و ...
    انصافا تو کل کتابا یه حرکت اینطوری از دامبلدور به یاد داری؟

............................

واقعاً بود؟ نمیدونستم. بهرحال من این دامبلدور رو هم دوست داشتم. اما کلاً تو فیلم کمتر بهش پرداخته شده بود. مثلاً تو کتاب درباره گذشتش و نبردش میخونیم، اما تو فیلم نمیاد یه فلش بک بزنه و حداقل اون نبرد رو نشون بده. در صورتی که فکر کنم جفتمون موافق باشیم یکی از صحنه های قشنگ فیلم، نبرد دامبلدور و ولدمورت بود.

ورد مورد علاقت چیه؟

آوادوکداورا!

اگه میتونستی یه شغلی رو تو دنیای جادوگری انتخاب بکنی دوست داشتی چیکاره بشی؟

شغل سیخی چنده من دونباله روی ولدمورت میشدم بجای این همه زور زدن برای کشتن هری هم، یکی از بچه های مدرسه رو مجبور میکردم تو لیوانش سیانور یا معادلش تو دنیای جادو بریزه، خلاص!

من به شخصه کاراگاهی رو ترجیح میدادم البته نه اونایی که قراره معما حل بکنن چون عقلم به این چیزا نمیرسه دوست داشتم تو گروه ضربت میبودم

اگه تو یه دوئل با یه مرگخوار گیر میفتادی سعی میکردی مثل خودشون از وردای کشنده استفاده بکنی یا مثل امثال مودی یا دامبلدور دستگیرشون بکنی؟

فکر کنم مودی کم آوادو کداورا استفاده نکرد! به هر حال، با توجه به شخصیت دوست داشتنیم که بالا بهش اشاره کردم، مشخصاً اینجا هم میزدم پدرشون رو در میاوردم

وضع حساب بانکیت تو گرینگوتز چطوره؟

یه هفته پر، 3 هفته خالی

به نظرت دیوانه سازها میتونستن روت تاثیری داشته باشن؟

60% آره! 40% هم همینجوریش اونقدر مشغله فکری دارم که خودم یه پا دیوانه ساز هستم!

نظرت درباره ترجمه های ویدا اسلامیه و سانسورهایی که به خصوص تو کتاب چهار و کتاب هفت داشته چیه؟جشن رقص و .....

اگر اشتباه نکنم من دو سه سری آخر کتاب هری پاتر رو از رو ترجمه اینترنتیش خوندم. یه فروم بود که بچه هاش خیلی فعال بودن و لطف کردن ترجمه کردن، رایگان هم به اشتراک گذاشتن.

حالا یه چیز جالب بگم! اگر اشتباه نکنم شاهزاده دو رگه بود که وقتی اومد، من منتظر ترجمش نشدم و PDF زبان اصلیش رو دانلود کردم. همه ی کتاب رو خوندم و به خودم گفتم که به به از همه ی ب
    چه های مدرسه جلوتر هستم همش رو نرو اونا راه میرفتم که میخوای بگم چــی میشه؟ نه نه ، میخوای بگم؟ (بگــــم، بگــــم ؟ ) وقتی ترجمه کتاب اومد هم نخردیم! اما بعد ها وقتی دو نفر داشتن بحث میکردن، گفتم شما ها چی میگین؟! مگه دامبلدور نمرد؟ میگفتن چرا! گفتم خب مگه دامبلدور نبود که نقش منفی داستان بود و ولدمورت فقط مهره ی اون بود؟ همه اینجوری ! سرت رو درد نیارم، PDF ای که دانلود کردم Fake بود!!! رفتم کتاب رو خریدم و عین بچه آدم از اول خوندم

به جز هری پاتر چه کتابای فانتزی دیگه ای هم خوندی؟
    ارباب حلقه ها چطور؟

نه متاسفانه نخوندم! اما اگه میگی جالب هست میخونم. هرچند وقتی فیلم رو دیدم، یه حس عجیبی داره، چون پایان داستان رو میدونی. اما بد هم نیست، چون شخصیت ها و بخصوص ظاهرشون رو تو ذهنت خیلی راحت تجسم میکنی.

فانتزی دیگه ای هم نخوندم. رمان چندتایی خوندم اما اینطوری نبودن.

اگه خوندی که یه کم بریم سراغش

.......................................

ویرایش:الان متوجه شدم که دیروز تولدت هم بوده
    من معمولا یادم میره که به پایین انجمن نگاه کنم که ببینم تولد کی هستش به همین خاطر تولد خیلیا رو از دست میدم
    ولی با این حال،تولدت با تاخیر مبارک باشه

مهم نفس عمل هست دیر یا زودش مهم نیست. خیلی ممنون بابت تبریک و سوالاتت
    Last edited by kasra_khan2003; 01-03-2013 at 17:07.

2. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ببین با بازی با رنگها منو دچار چه سوتفاهم هایی میکنی

بسوزه پدر انسان های دو رنگ

الان که نقل قول کردی دیدم
    میخ طویله رو نوشتم تویله
    این غلط املایی رو بر من ببخشایید
    اثرات باخت به رئاله

چتا سوال دیگه

1- فکر میکنی بهترین برنامه کوتاه مدت برای پیشرفت فوتبال ایران چیه؟

مسکن برای فوتبال ایران؟ خب اول از همه که با کیروش مشکل دارم! از اول هم داشتم. حساب کن پرتغال الان رو، با پرتغال زمان کیروش... من به عنوان یه مربی خوب قبولش ندارم.

اما الان دیگه برای مربی عوض کردن دیر هست.

احتمالاً خودت میدونی که فوتبال ایران رو دنبال نمیکنم. یکم نظر دادن سخت هست! اما حداقل میتونم اینو بگم که باید تیم ملی رو در اولویت قرار داد، اگر لازم هست، لیگ رو فدای تیم ملی کنیم. بازی های دوستانه با کیفیت بهتر برگذار کنیم. بازیکنان رو در صورت درخواست مربی، بیشتر در اختیار مربی بذاریم... همین ها رو میتونم بگم.

2- توی پی سی به غیر از انجمن ورزش کدوم انجمنها هستن که همیشه بهشون سر میزنی؟

بجز انجمن ورزشی و بخش های مدیریتی، بعضی مواقع به بخش خبرهای IT سر میزنم. الان اصلاً فرصت فعالیت بیشتر ندارم. واقعاً ندارم! حتی گاهی میخوام استعفا بدم، یعنی اگر 1% بهم بگن که داری کم کاری میکنی، بهونه ای برای خودم هست که کنار بکشم. انجمن های دیگه هم همینطور. اما تا قبل از اینکه درسا شروع بشه، حتی تو یه انجمن دیگه به عنوان مترجم فیلم (ساخت زیرنویس) فعالیت میکردم و چندتا کار بیرون دادم. چندتا کار دیگه هم تا وسط پروژه پیش رفت بعد کنسل شد.

3- میتونی از فضای دانشگاه و دانشجوهای اونجا کمی بیشتر توضیح بدی در مورد مسائل زیر
    نظر اکثریت یا عقیده غالب در مورد تاریخ ایران

متاسفانه اکثر افراد هیچی نمیدونن! بیشترین چیزی که ازش مطلع هستن، خبرهای روز درباره مسائل هسته ای، احمــدی نــژاد، مبارزه با غرب و آمریکا و مسائل حقوق بشری هست.

... در مورد فرهنگ و ادبیات شرقی

جای شکرش هست که یکی از کارکنان رده پایین دانشگاه (آبمیوه میگیره!)، به شعر فارسی و حافظ علاقه خاصی داره. حتی به فارسی شعر هم میگه. بجز اون، هیچکس هیچی نمیدونه!

... در مورد متافیزیک

راستش در این مورد باهاشون هیچ بحثی نکردم. چون خودم هم مطالعه ای در این زمینه ندارم، علاقه ای ندارم بیخودی حرف بزنم.

... در مورد خدا

اکثراً انسان های معتقدی هستن. حتی اون هایی که از هند یا آفریقا اومدن. معمولاً نمازشون رو سر وقت میخونن و اوایل هم میگفتن شما چرا نمیخونین؟! البته ازبک ها و قزازها اصلاً اینجوری نیست. بیشترشون دینشون اسلام هست در صورتی که به هیچ عنوان اعتقادی بهش ندارن.

... در مورد مذهب

حتی با اینکه اینجا طول روز زیاد هست و هوا هم همیشه گرم و مرطوب، باز هم روضه میگیرن، روزهای جمعه هم حتماً نماز جماعت رو میرن. حتی با همین دلیل بعضی کلاس ها با تاخیر شروع میشه که اونا از نماز جمعه بیان. در بعضی مسائل اسلامی که قبول دارن با اونی که ما تو ایران داریم متفاوت هست. مخصوصاً در مورد حجاب! مثلاً اینا فقط گردی صورت، مچ دست و پا به بعدشون بیرون هست. اما در عوض یه لباس تنگی میپوشن که...

یه دوست مسیحی هم دارم که هر هفته میره کلیسا.

و به طور کلی جهان بینی خاصی در دانشجوها نظرت رو جلب کرده

احترامی که به اعتقادات هم میذارن خیلی خوب هست. هم زیستی فوق العاده ای دارن. یک سری سنت ، مذهب و فرهنگ دارن که اصلاً ترک نمیکنن. مثلاً یکی از هم کلاسی های من، با اینکه هم سن من هست، اما خیلی با سوادتر، طوری که با این سن کم، تو نیوزلند استاد دانشگاه شده بود و از همون دانشگاه هم بهش بورسیه دادن که بیاد فوق لیسانس بخونه. اون چه زمانی که تو نیوزیلند بود، چه الان، نه نمازش رو ترک کرده (به عنوان مذهبش) نه با دست غذا خوردنش رو (به عنوان فرهنگش). حتی تعریف میکرد روز اول تو نیوزلند، همه با تعجب نگاه میکردن که این داره با دست غذا میخوره، اما روز آخر که داشت اونجا رو ترک میکرد، بقیه هم شروع کرده بودن مثل اون با دست غذا میخوردن.

مرسی

مرسی از ماست

4. 13 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب کسرا جان من دوباره اومدم . سلام . آقا این دوستان میدونن ADSL ما فعلا به خاطر تغییر شرک قطع شده . الان 10 روزه با دیال آپ میام یه سر میزنم . یه بحثی پیش اومد میخواستم واست یه آهنگ آپلود کنم نظرت رو راجع بهش بگی اما با این سرعت ... حالا تا وقت درست شدن این ADSL اگه رو صندلی داغ بودی که برات میذارم نبودی هم باز یه جا دیگه برات میذارم ( خدا بگم چیکارت نکنه سروش این شرکت بود به ما معرفی کردی ؟ از سه شنبه تاییدیه مخابرات اومده تا امشب که جمعس هنوز کارشناس نفرستادن واسه نصب مودم)

1 : والا این سوال رو من از 2 3 تا از طرفدارای تیم آلمان پرسیدم همه یه جواب دادن . اینکه آلمانی که اینقدر هواداراش بهش اعتقاد داشتن و میگفتن که یکی از امیدهای قهرمانیه و حتی با اسپانیایی ها کری میخوندن جلو همون ایتالیا حذف شدن ! همه هم میگن تقصیر سرمربی بود . فکر نمیکنی این یه بهونه ای شده واسه ی شما طرفدارای آلمان ؟یا میشه یه کم این مسئله رو بیشتر باز کنی که تقصیر سرمربی بود یعنی چی ؟

2 : به فکر ازدواج نیستی ؟ زن بچه تشکیل خانواده . اگه هستی کدوم کشور ؟ ایران یا اینجایی که زندگی میکنی ؟

3 : شما نمیگی اینجا عکس از سرعت دانلودت میذاری یکی دلش میخواد گناهش پای شما نوشته میشه ؟آقا اینجا این سرعت برای جوانان میهن آرزوی دیرینه بوده و هست راست راست داری دانلود میکنی عکسم میگیری ؟ من اینو دیدم اشک تو چشام جمع شد ( دستمالشم قرمزه قابل توجه پرسپولیسیا)نظرت راجع به سرعت اینترنت توی ایران چیه ؟ دلیل این سرعت پایین چیه ؟

4 : هدف انتهاییت از درس خوندن چیه ؟ یعنی آخرین مدرک و آخرین چیزی که توی ذهنته و میخوای به وسیله ی درس خوندن بهش برسی چیه ؟ با درس به اون هدف مطمئنی میرسی ؟

5 : کلا میخوام نظرت رو راجع به یه نظر من بدونیمن اعتقاد دارم تا توانی در جوانی حال بکن ... نه حالا دور از شوخی . نمیدونم خودت جز این عده هستی یا نه یا کسایی که اینجا میان . اما به نظرم نباید دوره ی

نوجوونی و جوونی بابت یه سری چیزا تلف بشه . به نظر من اون لذت و عشق و حالی که توی دوره سنی 15 تا 25 سال میتونی از تفریحات و زندگیت ببری نمیتونی توی دوره ی سنی 30 به بالا داشته باشی . و من بیشتر

دوست دارم توی این دوره راحت باشم . مثلا اگه بر فرض به من 2 تا گزینه انتخاب بدن بگن تو 2 دوره زندگی داری . خوشبختی و لذت . سختی و مشقت . توی چه دوره ای از زندگیت میخوای اینارو تجربه کنی 100 %

خوشبختی و لذت رو توی سن 15 تا 25 سال انتخاب میکنم بدبختیامو واسه میان سالیم . اما پدر مادرم معلما همه میگن الان سختی بکش آینده راحت باشی . چرا ؟ چرا آدم بهترین دوره ی زندگیش رو دوره ی جوونی و

نوجوونی دوره ی زیباییش دوره ی عشق و حالش رو سختی بکشه تا توی میان سالی راحت باشه ؟ خوب اینجوری جوونی رو از دست میده . مثلا توی فامیل یا توی کلاس هستن دیگه . یه فامیل داریم طرف کلش همش

توی درسه . ول نمیکنه این کتابو . باهاش 10 مین PS3 میزدم میگفت کلم داغ کرد دیگه !!! عوضش از 24 ساعت 18 ساعت تو اتاقش درس میخوند . نفهمید زندگی چیه جز درس . نفهمید PS3 یعنی چی . دنیای Game

چیه . فیلم چیه . آدرس یه جای تهرانو بدی میگه اینجا کجاس ؟ تو عمرش 2 بار رفته استخر . معنیه دوست و خوش گذرونی با دوستان رو نمیدونه . خیلی از لذت ها رو تجربه نکرده . نمیدونه اینترنت چه شکلیه یاهو چیه

فیس بوک چیه . یه اتومو به اون موهاش نمیکشه یه تیپ نمیزنه میخواد بره بیرون . دختر ندیده با یه دختر قرار نذاشته دوست دختر تو عمرش نداشته و هزاران مسائل دیگه در عوض فقط درس !!! دانشگاه صنعت شریف

هم امسال قبول شدا اما خوب چه فایده ؟ پسر خوب تو تمام امکانات و رفاه و عشق و حال دوران نوجونیت رو که توی هیچ برهه ی زمانی نمیتونی بهش برسی رو به فنا دادی که چی ؟ که در 30 سالگی بشی مهندس ؟

اون موقع میخوای تازه بری بفهمی دختر چیه ؟ تازه ببینی کنسول و بازی چیه ؟ تازه به موهات و سر و وضعت برسی ؟ خوب دیگه فایده نداره که ... ما چقدر از دوران زنگ تفریحای مدرسه شوخی با معلما و کلا عشق و حال

مدرسه خاطره داریم . زنگ تفریحا دست انداختن ناظما ... اما یکی هست تا زنگ میخوره میره کتاب خونه ! هر روززززززز . نمیدونه حیاط مدرسه چیه ! توی کلاس مثل بت میشینه به تخته نگاه میکنه . نه حرفی نه چیزی

یعنی فقط جوونی رو صرف یه هدف میکنه . حالا من درس رو مثال زدم چون بارزه . اما توی مذهب توی دین توی هر چیزییی این افراط درست نیست . حالا با این حرفا فکر نکنی من از این بچه تنبلا بودممن توی خونه

درسم بیشتر از 2 ساعت نبوده ! به همه چیم رسیدم . وضع ظاهر نت بازی گردش تفریح و یه سری چیزا که گفتنش جایز نیستیعنی همه چیو به اندازه انجام دادم . معدلم که کل ابتدایی 20 بود . راهنماییها زیر 19.50

نیومده بود اول دبیرستان 18 دوم 18.25 سوم 17.5 و پیش هم 16.36 . کنکور هم رتبم 22 هزار شد که بنا به دلایلی انتخا رشته نکردم . یعنی از این تبلای کلاس نیستم همیشه جز 3 شاگرد اول کلاس بودم اما عشق و

حالم به جاش بود . تو حیاط مدرسه کتاب نمیگرفتم دستم ! حیاط مگه جا کتاب خوندنه ؟ با دوستام حال میکردیم . با معلما کلی شوخی میکردم مثل ماست واینمیسادم نگاشون کنم . سر کلاس همیشه چیز میز میخوردیم

چقدر اذیت میکردیم ناظم و معلما رو همیشه هم درسم خوب بود اما رنگ کتابخونه مدرسه رو ندیدم ! کلا نظرت در این باره چیه ؟ این درسته آدم بهترین دوران زندگیش رو افراط کنه و نفهمه زندگی یعنی چی که به هدف

توی دوران میان سالیش برسه ؟

6 : چون سوال 5 با مثال ها فراوان بود و خیلی وقتگیر بود اینارو کوتاه مینویسم 1 میلیارد پول داشتی اولین کاری که میکردی چی بود ؟

7 : نظرت راجع به امضا و آواتار من چیه ؟
    ممنونراستی تولدت هم پس از گذشت ماه ها مبارک
    Last edited by MohammadT15; 01-03-2013 at 23:58.

6. 6 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب کسرا جان من دوباره اومدم . سلام .

سلام، خوش اومدی، خونه ی خودت هست. راحت باش.

آقا این دوستان میدونن ADSL ما فعلا به خاطر تغییر شرک قطع شده . الان 10 روزه با دیال آپ میام یه سر میزنم . یه بحثی پیش اومد میخواستم واست یه آهنگ آپلود کنم نظرت رو راجع بهش بگی اما با این سرعت ... حالا تا وقت درست شدن این ADSL اگه رو صندلی داغ بودی که برات میذارم نبودی هم باز یه جا دیگه برات میذارم ( خدا بگم چیکارت نکنه سروش این شرکت بود به ما معرفی کردی ؟ از سه شنبه تاییدیه مخابرات اومده تا امشب که جمعس هنوز کارشناس نفرستادن واسه نصب مودم)

اون قسمت نفرین کردن سروش رو منم پایتم

1 : والا این سوال رو من از 2 3 تا از طرفدارای تیم آلمان پرسیدم همه یه جواب دادن . اینکه آلمانی که اینقدر هواداراش بهش اعتقاد داشتن و میگفتن که یکی از امیدهای قهرمانیه و حتی با اسپانیایی ها کری میخوندن جلو همون ایتالیا حذف شدن ! همه هم میگن تقصیر سرمربی بود . فکر نمیکنی این یه بهونه ای شده واسه ی شما طرفدارای آلمان ؟یا میشه یه کم این مسئله رو بیشتر باز کنی که تقصیر سرمربی بود یعنی چی ؟

قربان کلاغه اشتباه خبر رسونده من طرفدار تیم ملی آلمان نیست. البته انکار نمیکنم که بخاطر شخصیت و تاریخچه ای که داره، براش احترام خـــیلی زیادی قائل هستم. در مورد بازی با ایتالیا هم، چندتا مورد بود. اولاً اینکه نویر از معدود بازی هاش بود که رو گل اول و تقریباً رو گل دوم اشتباه کرد. از اون طرف هم بالوتلی دو گل فوق العاده رو به ثمر رسوند و همه رو قافلگیر کرد. از این گذشته، به نظر من هم "لو" در ترکیب اشتباه کرد، اوزیل رو محو کرد.

2 : به فکر ازدواج نیستی ؟ زن بچه تشکیل خانواده . اگه هستی کدوم کشور ؟ ایران یا اینجایی که زندگی میکنی ؟

با توجه به سنم و شرایط زندگی روز، مخصوصاً تو ایران، الان شرایط ازدواج رو ندارم. بابام هم که چاه نفت نداره اما خب، تقریباً برنامه ریزی های طولانی مدتی با جزئیات خیلی کمی برای ازدواج دارم.

3 : شما نمیگی اینجا عکس از سرعت دانلودت میذاری یکی دلش میخواد گناهش پای شما نوشته میشه ؟آقا اینجا این سرعت برای جوانان میهن آرزوی دیرینه بوده و هست راست راست داری دانلود میکنی عکسم میگیری ؟ من اینو دیدم اشک تو چشام جمع شد ( دستمالشم قرمزه قابل توجه پرسپولیسیا)نظرت راجع به سرعت اینترنت توی ایران چیه ؟ دلیل این سرعت پایین چیه ؟

من شرمندم ولی لازم بود با گذاشتن این عکس یه تلنگری بزنم به ذهن خودمون تا ببینیم باز هم تو کشوری که تا 30 سال پیش هیچی نبود، تکنلوژی تقریباً 20 ساله اینترنت تا این حد پیشرفت کرده و بعد تو مملکت خودمون، قانوناً برای داشتن سرعتی بالاتر از 128Kbps یا 16KBps باید دلیل و مدرک نشون بدین.... (فکر کنم جوابت رو دادم).

4 : هدف انتهاییت از درس خوندن چیه ؟ یعنی آخرین مدرک و آخرین چیزی که توی ذهنته و میخوای به وسیله ی درس خوندن بهش برسی چیه ؟ با درس به اون هدف مطمئنی میرسی ؟

هدف نهاییم که دکترا هست. اما هیچوقت هیچ تضمینی نیست که با تحصیل به هدفت برسی چون یکی از عومل مهم، کیفیت تحصیل کردنت هست. هنوز نتونستم 100% توانم رو بذارم و برای همین عصبی هستم... اما قسمت خوب قضیه هم اینجاست که دیر نیست... ماهی هنوز تازست!

5 : کلا میخوام نظرت رو راجع به یه نظر من بدونیمن اعتقاد دارم تا توانی در جوانی حال بکن ... نه حالا دور از شوخی . نمیدونم خودت جز این عده هستی یا نه یا کسایی که اینجا میان . اما به نظرم نباید دوره ی

نوجوونی و جوونی بابت یه سری چیزا تلف بشه . به نظر من اون لذت و عشق و حالی که توی دوره سنی 15 تا 25 سال میتونی از تفریحات و زندگیت ببری نمیتونی توی دوره ی سنی 30 به بالا داشته باشی . و من بیشتر

دوست دارم توی این دوره راحت باشم . مثلا اگه بر فرض به من 2 تا گزینه انتخاب بدن بگن تو 2 دوره زندگی داری . خوشبختی و لذت . سختی و مشقت . توی چه دوره ای از زندگیت میخوای اینارو تجربه کنی 100 %

خوشبختی و لذت رو توی سن 15 تا 25 سال انتخاب میکنم بدبختیامو واسه میان سالیم . اما پدر مادرم معلما همه میگن الان سختی بکش آینده راحت باشی . چرا ؟ چرا آدم بهترین دوره ی زندگیش رو دوره ی جوونی و

نوجوونی دوره ی زیباییش دوره ی عشق و حالش رو سختی بکشه تا توی میان سالی راحت باشه ؟ خوب اینجوری جوونی رو از دست میده . مثلا توی فامیل یا توی کلاس هستن دیگه . یه فامیل داریم طرف کلش همش

توی درسه . ول نمیکنه این کتابو . باهاش 10 مین PS3 میزدم میگفت کلم داغ کرد دیگه !!! عوضش از 24 ساعت 18 ساعت تو اتاقش درس میخوند . نفهمید زندگی چیه جز درس . نفهمید PS3 یعنی چی . دنیای Game

چیه . فیلم چیه . آدرس یه جای تهرانو بدی میگه اینجا کجاس ؟ تو عمرش 2 بار رفته استخر . معنیه دوست و خوش گذرونی با دوستان رو نمیدونه . خیلی از لذت ها رو تجربه نکرده . نمیدونه اینترنت چه شکلیه یاهو چیه

فیس بوک چیه . یه اتومو به اون موهاش نمیکشه یه تیپ نمیزنه میخواد بره بیرون . دختر ندیده با یه دختر قرار نذاشته دوست دختر تو عمرش نداشته و هزاران مسائل دیگه در عوض فقط درس !!! دانشگاه صنعت شریف

هم امسال قبول شدا اما خوب چه فایده ؟ پسر خوب تو تمام امکانات و رفاه و عشق و حال دوران نوجونیت رو که توی هیچ برهه ی زمانی نمیتونی بهش برسی رو به فنا دادی که چی ؟ که در 30 سالگی بشی مهندس ؟

اون موقع میخوای تازه بری بفهمی دختر چیه ؟ تازه ببینی کنسول و بازی چیه ؟ تازه به موهات و سر و وضعت برسی ؟ خوب دیگه فایده نداره که ... ما چقدر از دوران زنگ تفریحای مدرسه شوخی با معلما و کلا عشق و حال

مدرسه خاطره داریم . زنگ تفریحا دست انداختن ناظما ... اما یکی هست تا زنگ میخوره میره کتاب خونه ! هر روززززززز . نمیدونه حیاط مدرسه چیه ! توی کلاس مثل بت میشینه به تخته نگاه میکنه . نه حرفی نه چیزی

یعنی فقط جوونی رو صرف یه هدف میکنه . حالا من درس رو مثال زدم چون بارزه . اما توی مذهب توی دین توی هر چیزییی این افراط درست نیست . حالا با این حرفا فکر نکنی من از این بچه تنبلا بودممن توی خونه

درسم بیشتر از 2 ساعت نبوده ! به همه چیم رسیدم . وضع ظاهر نت بازی گردش تفریح و یه سری چیزا که گفتنش جایز نیستیعنی همه چیو به اندازه انجام دادم . معدلم که کل ابتدایی 20 بود . راهنماییها زیر 19.50

نیومده بود اول دبیرستان 18 دوم 18.25 سوم 17.5 و پیش هم 16.36 . کنکور هم رتبم 22 هزار شد که بنا به دلایلی انتخا رشته نکردم . یعنی از این تبلای کلاس نیستم همیشه جز 3 شاگرد اول کلاس بودم اما عشق و

حالم به جاش بود . تو حیاط مدرسه کتاب نمیگرفتم دستم ! حیاط مگه جا کتاب خوندنه ؟ با دوستام حال میکردیم . با معلما کلی شوخی میکردم مثل ماست واینمیسادم نگاشون کنم . سر کلاس همیشه چیز میز میخوردیم

چقدر اذیت میکردیم ناظم و معلما رو همیشه هم درسم خوب بود اما رنگ کتابخونه مدرسه رو ندیدم ! کلا نظرت در این باره چیه ؟ این درسته آدم بهترین دوران زندگیش رو افراط کنه و نفهمه زندگی یعنی چی که به هدف

توی دوران میان سالیش برسه ؟

نه من جزء این دسته نیستم. معتقدم که هر رده سنی تفریحات خودش رو داره و باید کل زندگی شاد باشیم و تعادلی هم داشته باشیم. البته همه چیز به برنامه ریزی خودمون بستگی داریم، مثلاً تو ایران برای رفتن به دانشکده پزشکی، باید کلی از جوانی خودت رو فنا کنی برای آینده... واقعاً باید فنا کنی، یعنی هیچ راه حل دیگه ای هم نداره. فنا میکنی به امید اینکه در آینده وضعیت اجتماعی و مالی بهتری داشته باشی تا از زندگیت لذت ببری.

راستش برای رسیدن به قله ی کوه، باید سربالایی رفت. بعدش سرازیری هست... معمولش که این هست! حالا اگر اون کوهی که هدفت هست تا فتحش کنی، برات شیرین باشه، بالا رفتن ازش هم برات راحت تر میشه. اون فامیلتون هم حتماً همه ی عشق و حالش درس خوندن بوده، اینکه بره شریف. شاید از نگاه تو اون داره از زندگیش لذت نمیبره، و بالعکس، از نگاه اون تو داری عمرت رو به بطالت میگذرونی... اما اگگه به تفریحاتت هدف بدی، تو هم در واقع داری از کوه زندگی خودت بالا میری. مثلاً اگه Gaming دوست داری، سعی کن توش بهترین بشی، بری مسابقاتش و ...

6 : چون سوال 5 با مثال ها فراوان بود و خیلی وقتگیر بود اینارو کوتاه مینویسم 1 میلیارد پول داشتی اولین کاری که میکردی چی بود ؟

والا اگر دو سال پیش بود که همه رو $ میکردم و ویزای سرمایه گذاری و بعد هم U.S.A . اما الان؟ باید نگاه کنم با 270.000 دلار میشه چی کار کرد! احتمالاً یه شرکت نرم افزاری میزدم.

7 : نظرت راجع به امضا و آواتار من چیه ؟

آق مجید رو میگی؟ بازیکن فوق العاده خوبی هست، ازش خوشم میاد. البته اون امضات به فرهاد جان نمیخوره، جاش باید یه شماره 7 دیگه گذاشت
    ممنونراستی تولدت هم پس از گذشت ماه ها مبارک

منم تشکر میکنم هم بابت سوالاتت، هم بابت تبریکت

8. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

خوب کسرا جان ایشاالله دیگه آخرین دوره که مزاحمت میشیم

و فقط هم یک سوال دارم راجع به بحثای قبلی که یه مقدار س . ی . ا . س . ی شده بود . کلا حرف من این آهنگه . نظرت چیه ؟

محتوای مخفی: Link DL 
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوستانی هم که توی اون بحث شرکت داشتن دانلود کنن بد نیست به هر حال ضرر نداره که ...
    Last edited by MohammadT15; 03-03-2013 at 22:14.

10. 8 کاربر از MohammadT15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خوب کسرا جان ایشاالله دیگه آخرین دوره که مزاحمت میشیم

مزاحمت چیه، بودی حالا، کجا

و فقط هم یک سوال دارم راجع به بحثای قبلی که یه مقدار س . ی . ا . س . ی شده بود . کلا حرف من این آهنگه . نظرت چیه ؟

محتوای مخفی: Link DL 
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوستانی هم که توی اون بحث شرکت داشتن دانلود کنن بد نیست به هر حال ضرر نداره که ...

خب من رفتم این آهنگ رو دانلود کنم که منصرف شدم چون خودم قبلاً خیلی گوش دادم

Erfan تو این آهنگ به مسائل زیادی از جمله مشکلات اقتصادی اخیر، سیاسی، جوان های دهه 60 (نسل سوخته)، بحث ایرانی بودن و تمدن کهن و ... میپردازه. اول از همه بگم که شما با هنر، حالا از هر نوعش، خیلی خوب میتونین احساسات انسانی رو تحریک کنی. به هر حال یکی از جنبه های هنر همیشه این بوده که از دل مردم بگه، از وضعیت حال... اما از طرف دیگه با همین قدرتی که درش هست، میتونه مورد سوء استفاده قرار بگیره تا خیلی راحت فرد رو معروف کنه ( بالا بردن تعداد Fans ) . البته نمیگم Erfan این کار رو کرده یا نکرده، فقط میخوام این نکته رو به خاطر داشته باشیم.

مشخصاً آهنگ که کار بسیار قشنگی هست. اما موضوعاتی که اشاره میکنه هر کدومشون کلـــی جای بحث داره. در کل به نظرم تو هر موضوعی که بیان میکنه، میشه کمی و کاستی هایی ، به مقدار زیاد/کم ، پیدا کرد و از مسئولش انتقاد کرد...

ممنون از محمد استقلالی عزیز
    Last edited by kasra_khan2003; 04-03-2013 at 13:46.

12. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خب ظاهرا صندلی نشینی خوش میگذره و قصد پا شدن نداری
    قرار بود دیگه نیام ولی شد سری 4 دیگه

1: اونحا که هستی دخل با خرج میخونه؟ از اوضاع قیمت یکم برامون بگو ( بیشتر تجهیزات کامپیوتری که اینجا سرسام اوره)
    2: چرا مالزی رو انتخاب کردی؟ اجباری رفتی یا اختیاری؟
    3: فکر کن درست تموم شده و کار برات نیست و مجبور بشی بری سر یه کاری که نه به رشتت ربط داره نه علاقه داری البته امیدوارم ینجوری نشه
    میتونی با شرایط کنار بیای؟
    5: اصلا وقتی از ایران رفتی چقدر طول کشید عادت کنی به اونجا به خارجیا

و اخرین سوال :
    عید میای یه سری بهمون بزنی؟ یا مالزی هم مثل صندلی نشینی خوش میگذره؟

اگه تکراری توش بود ببخشید

14. 8 کاربر از Hatek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

خب ظاهرا صندلی نشینی خوش میگذره و قصد پا شدن نداری
    قرار بود دیگه نیام ولی شد سری 4 دیگه

آره دیگه نشستیم تا سال جدید ، سفره 7سین رو دور همیم

1: اونحا که هستی دخل با خرج میخونه؟ از اوضاع قیمت یکم برامون بگو ( بیشتر تجهیزات کامپیوتری که اینجا سرسام اوره)

آره خدا رو شکر دخل و خرج خیلی خوبه. خرج زیادی ندارم مخصوصاً که طول هفته همش دانشگاه هستم و شاید یک روز در هفته رو بریم پی عیاشی. پس انداز خوبی میکنم و خیال دارم تا چند وقت دیگه یه لپ تاپ جدید هم بخرم

قیمت تجهیزات اینجا ثابت هست. البته چین یکم ارزونتر هست. بهتر از اینجا سنگاپورِ، چون مثلاً اپل اینجا Apple Store نداره و همه Retailer هستن. اما تو سنگاپور Apple Store داریم و اگر از سایت Apple سفارشی بدیم، 3 روزه میرسه دستمون (اگر تو انبار اینجا نباشه یا مثلاً درخواست بدی پشت iPad برات جمله ای چاپ کنن. )

2: چرا مالزی رو انتخاب کردی؟ اجباری رفتی یا اختیاری؟

ترکیبی از اجبار و اختیار بود. بعد از اینکه مشکلات انگلستان (سفارت) پیش اومد، یک سال عقب افتادم. سال بعد موقعی که میخواستم دوباره برای ویزا اقدام کنم (در شرایطی که مشکلات هم برطرف شده بود و انگلستان مثل گذشته سریع ویزا میداد )، با توجه به وضعیت اقتصادی بد و عدم ثبات در برنامه های سیـاسی کشور ( قطع پرداخت ارز دانشجویی به دانشجویان شاغل در انگلستان ) و از همه مهمتر، انتصاب عموم به سمت رایزن علمی کشورهای آسیای شرقی، تصمیم گرفتم بیام اینجا. داشتن یه فامیل خوب، خیلی به کمکم اومد. مثلاً شب قبل از پرواز، دوستم که قرار بود برای مدتی خونش بمونم تا وقتی که جایی رو پیدا کنم، زد زیر همه چی منم تو فرودگاه موندم که چیکار کنم! در نهایت یه کسی از سفارت اومد و منو برد خونه ی یه دانشجوی دیگه، بدون هیچ هزینه ای یک ماه اونجا موندم و چقدر هم با هم دوست شدیم!

از همه ی اینها که بگذریم، دانشگاه ناتینگهام در اینجا، زیر نظر مستقیم شعبه ی اصلی در انگلستان هست. شیوه تدریس، منابع، بعضی از سوالات و ... همه مثل شعبه مرکزی هست. حتی سوالات برای تصحیح میره انگلستان (هرچند فرمالیته هست، اصل تصحیح همینجا هست). پس به غیر از Campus، هیچ فرقی نمیکرد و چون ارشدش یک ساله هست، اون یک سالی که عقب افتاده بودم جبران میشد.

3: فکر کن درست تموم شده و کار برات نیست و مجبور بشی بری سر یه کاری که نه به رشتت ربط داره نه علاقه داری البته امیدوارم ینجوری نشه
    میتونی با شرایط کنار بیای؟

این اتفاق قبلاً هم افتاده. دو سری، و هر دو سری کم کم وظایفم رو عوض کردم و بردم به سمت علایقم! مثلاً تو یه فروشگاه به عنوان حسابدار استخدام شدم اما در نهایت وقتی دیدن تخصص نسبتاً خوبی تو زمینه Computer دارم، کارهاشون رو دادن به من، مثل شبکه کردن همه ی کامپیوترها. سر آخر هم یه برنامه برای جمع آوری و آمار گیری از مشتریاشون نوشتم و به قیمت خوبی فروختمش

5: اصلا وقتی از ایران رفتی چقدر طول کشید عادت کنی به اونجا به خارجیا

نمیدونم! یعنی چیزی نبود که تحملش برام سخت باشه. برای بعضی ها هست، اما من با همه چی OK بودم. برای مثال عادت هایی که بعضی ها دارن، اصلاً برام مهم نیست. طرف 5 سال هست که اینجاست و هنوز نمیتونه تحمل کنه یکی جلوی اون با دست غذا بخوره در حالی که آب از انگشتاش میچکه اما من اصلاً توجهی نمیکنم و به غذا خوردنم ادامه میدم. یه چیز دیگه هم آروغ زدن مداوم اینا هست بلند و رسا! تازه بعدش هم میگن الحمدالله!

و اخرین سوال :
    عید میای یه سری بهمون بزنی؟ یا مالزی هم مثل صندلی نشینی خوش میگذره؟

دوشنبه این هفته ایران هستم توفیق اجباری هست، وگرنه وسط ترم که پا میشه بیاد ایران! سه هفته رو از دست میدم! از همین الان موندم باید چی کار کنم چون کلی درس ریخته رو سرم... با اینترنت ایران هم که به هیچی دسترسی نداری...!

اگه تکراری توش بود ببخشید

نه همه جدید بود ممنون

16. 10 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم charlize's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    هر جا که هوا هست...

پيش فرض

دوستان کسری جان تا آخر همین هفته مهمان صندلی داغ هستن...
    در واقع ایشون آخرین مهمان صندلی داغ امسال انجمن ورزش هستن...
    (هرچند بعیده که دیگه کلا صندلی داغ ورزشی داشته باشیم!!)
    +

1-درباره موسیقی و علایقت صحبت کردی؟ اگه نه که یخورده از محبوب هات بگو...
    2-دوست داشتی کی بیاد ازت سوال کنه که نکرد؟
    3-سوالی که دوست داشتی ازت پرسیده بشه و نشد؟
    4-درباره این افراد نظرت رو بگو:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

18. 10 کاربر از charlize بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان کسری جان تا آخر همین هفته مهمان صندلی داغ هستن...
    در واقع ایشون آخرین مهمان صندلی داغ امسال انجمن ورزش هستن...
    (هرچند بعیده که دیگه کلا صندلی داغ ورزشی داشته باشیم!!)

خب پس من هستم دیگه ، چه کاریه صندلیش خوبه

+

1-درباره موسیقی و علایقت صحبت کردی؟ اگه نه که یخورده از محبوب هات بگو...

تقریباً هر سبکی گوش میدم. البته از موسیقی وطنی فقط چند نفری هستن که دوستشون دارم، مثل ابی، داریوش، شادمهر.

از سبک Rock و بخصوص زیرمجموعه Heavy Metal زیاد خوشم نمیاد. هرچند باز هم چند نفری هستن که همیشه کاراشون رو دنبال میکنم.

2-دوست داشتی کی بیاد ازت سوال کنه که نکرد؟

خب بدم نمیومد بعضی از دوستان هم سوال میکردم، اما میدونم که سرشون شلوغ هست.

3-سوالی که دوست داشتی ازت پرسیده بشه و نشد؟

سوال: تا حالا شده پست کسی رو که باید پاک کنی، پاک نکرده باشی؟

جواب: آره، پست یه بارسایی بود که بزرگیش منو گرفت نتونستم پاکش کنم

4-درباره این افراد نظرت رو بگو:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : سردار خودمون رو میگی؟ اتفاقاً دیشب یه صحبتی با هم کردیم... دوست داشتنی، فراموش نشدنی. حس بدی هست که میدونی به زودی از میان ما میره (به گفته خودش).
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : من چقدر اسم تورو اشتباه بگم؟ باید وقت بیشتری رو با هم دیگه بگذرونیم، یه قهوه ای بزنیم و از خاطرات بگیم...
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : رجوع کن به سوال سوم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : آرمان، پارسال بهم خیلی کمک کرد. امیدوارم که بشه جبران کنم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : ایشون مهمترین Asset بخش ورزشی هستن باید مراقب باشیم انجمن های رقیب ازمون نگیرنش. بسیار پر انرژی و با حوصله. اخلاق خاص.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : باید تو آلمان به دنیا میومد!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : نمیدونم چرا تو ذهنم، Avatarش "رون" تو داستان هری پاتر هست احتمالاً اگر بفهمه، منو سریع یه ورد Avado Kedavra روم خالی میکنه.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : خودت رو میگی یا صاحب قبلی این ID ؟ به هر حال اخلاق جفتتون خیلی شبیه به هم هست! نکنه دو نفری با یه ID کار میکنین؟ شنیدم از رفاقت با سروش هم خیلی سوء استفاده میکنی یکم از اون فیلم و سینما بکن بیا اینور

20. 7 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •