سلامی دوباره کسری یا کسرا
نه من مخالفمگمبون بهتر بود! البته هریس که تو قسمت یک، زیاد بازی نکرد (از نظر زمانی) و اجلش سر رسید. اما گمبون رو خیلی دیدیم و برای همین راحت تر میشه دقایقی از بازی کردنش رو پیدا کرد که قابل نقد باشه. یادمون نره که دامبلدور شخصیتی دو بعدی داشت، وقتی عصبانی میشد، همه ازش میترسیدن. همه از قدرتی که پشت اون صورت پیر و مهربون پنهان بود خبر داشتن.
ریچارد هریس تو فیلم 2 هم بازی کرده بودا
شاید اگه مهلت بهش میرسید که تو بقیه فیلما هم بازی بکنه بهتر میشد درباره قضاوت کرد ولی درباره خشمی که از دامبلدور گفتی
مثلا تو فیلم جام اتش اونجایی که اسم هری از جام درمیاد و بعدش گمبون میاد داد و بیداد راه میندازه و یقش رو میگیره و ...
انصافا تو کل کتابا یه حرکت اینطوری از دامبلدور به یاد داری؟
............................
واقعاً بود؟نمیدونستم. بهرحال من این دامبلدور رو هم دوست داشتم. اما کلاً تو فیلم کمتر بهش پرداخته شده بود. مثلاً تو کتاب درباره گذشتش و نبردش میخونیم، اما تو فیلم نمیاد یه فلش بک بزنه و حداقل اون نبرد رو نشون بده. در صورتی که فکر کنم جفتمون موافق باشیم یکی از صحنه های قشنگ فیلم، نبرد دامبلدور و ولدمورت بود.
ورد مورد علاقت چیه؟
آوادوکداورا!
اگه میتونستی یه شغلی رو تو دنیای جادوگری انتخاب بکنی دوست داشتی چیکاره بشی؟
شغل سیخی چندهمن دونباله روی ولدمورت میشدم
بجای این همه زور زدن برای کشتن هری هم، یکی از بچه های مدرسه رو مجبور میکردم تو لیوانش سیانور یا معادلش تو دنیای جادو بریزه، خلاص!
من به شخصه کاراگاهی رو ترجیح میدادم البته نه اونایی که قراره معما حل بکنن چون عقلم به این چیزا نمیرسهدوست داشتم تو گروه ضربت میبودم
اگه تو یه دوئل با یه مرگخوار گیر میفتادی سعی میکردی مثل خودشون از وردای کشنده استفاده بکنی یا مثل امثال مودی یا دامبلدور دستگیرشون بکنی؟
فکر کنم مودی کم آوادو کداورا استفاده نکرد! به هر حال، با توجه به شخصیت دوست داشتنیم که بالا بهش اشاره کردم، مشخصاً اینجا هم میزدم پدرشون رو در میاوردم
وضع حساب بانکیت تو گرینگوتز چطوره؟
یه هفته پر، 3 هفته خالی
به نظرت دیوانه سازها میتونستن روت تاثیری داشته باشن؟
60% آره! 40% هم همینجوریش اونقدر مشغله فکری دارم که خودم یه پا دیوانه ساز هستم!
نظرت درباره ترجمه های ویدا اسلامیه و سانسورهایی که به خصوص تو کتاب چهار و کتاب هفت داشته چیه؟جشن رقص و .....
اگر اشتباه نکنم من دو سه سری آخر کتاب هری پاتر رو از رو ترجمه اینترنتیش خوندم. یه فروم بود که بچه هاش خیلی فعال بودن و لطف کردن ترجمه کردن، رایگان هم به اشتراک گذاشتن.
حالا یه چیز جالب بگم! اگر اشتباه نکنم شاهزاده دو رگه بود که وقتی اومد، من منتظر ترجمش نشدم و PDF زبان اصلیش رو دانلود کردم. همه ی کتاب رو خوندم و به خودم گفتم که به به از همه ی بچه های مدرسه جلوتر هستمهمش رو نرو اونا راه میرفتم که میخوای بگم چــی میشه؟ نه نه ، میخوای بگم؟
(بگــــم، بگــــم ؟
) وقتی ترجمه کتاب اومد هم نخردیم! اما بعد ها وقتی دو نفر داشتن بحث میکردن، گفتم شما ها چی میگین؟! مگه دامبلدور نمرد؟ میگفتن چرا! گفتم خب مگه دامبلدور نبود که نقش منفی داستان بود و ولدمورت فقط مهره ی اون بود؟
همه اینجوری
! سرت رو درد نیارم، PDF ای که دانلود کردم Fake بود!!! رفتم کتاب رو خریدم و عین بچه آدم از اول خوندم
به جز هری پاتر چه کتابای فانتزی دیگه ای هم خوندی؟
ارباب حلقه ها چطور؟
نه متاسفانه نخوندم! اما اگه میگی جالب هست میخونم. هرچند وقتی فیلم رو دیدم، یه حس عجیبی داره، چون پایان داستان رو میدونی. اما بد هم نیست، چون شخصیت ها و بخصوص ظاهرشون رو تو ذهنت خیلی راحت تجسم میکنی.
فانتزی دیگه ای هم نخوندم. رمان چندتایی خوندم اما اینطوری نبودن.
اگه خوندی که یه کم بریم سراغش
.......................................
ویرایش:الان متوجه شدم که دیروز تولدت هم بوده
من معمولا یادم میره که به پایین انجمن نگاه کنم که ببینم تولد کی هستش به همین خاطر تولد خیلیا رو از دست میدم
ولی با این حال،تولدت با تاخیر مبارک باشه
مهم نفس عمل هستدیر یا زودش مهم نیست. خیلی ممنون بابت تبریک و سوالاتت