سلام من مشکل f1 دارم میزنم از بازی میاد بیرون help لپ تاپم باز میشه چی کار کنم؟ :(
سلام من مشکل f1 دارم میزنم از بازی میاد بیرون help لپ تاپم باز میشه چی کار کنم؟ :(
خوب در تنظیمات کیبورد بازی کلید F1 رو با یک کلید دیگه جایگزین کن، نمیشه!!!!!
سلام
بچه ها کسی فایل
setup.exe این بازی
رو برای من میفرسته
خیلی گشتم جایی نیست
ممنون میشم لطف کنید برام بفرستین
آقا من موقع انتخاب حالت نرمال و اینا بازیم میبره بیرون دوستان مشکل چیه
نرم افزار Steam را حتما نصب کنید دوست عزیز مشکل به احتمال بسیار زیاد حل خواهد شد
من در اجرای بازی مشکل stopped working داشتم، چند تا کار انجام دادم به راحتی و بدون هیچ مشکلی بازی اجرا شد:
ابتدا اگر بازی را نصب کردید و اجرا نمی شه آنرا remove کنید.
1-باید روی سیستمتان آنتی ویروس نصب باشه، ویروسها برای اجرای بازی مشکل ایجاد می کنند.
2-در قسمت start برنامه run را اجرا کنید و تایپ کنید%temp% و ok کنید، همه فایلهایی که در پنجره ظاهر می شود فایلهای زایدند آنهارا delete کنید.
3-نرم افزارهای microsoft.net framework 4.5.5 و Visual C++ رانصب کنید.
4-درایورهای خود را update کنید. می تونید این کار را با نرم افزار Auto Driver بصورت آفلاین انجام دهید.
5-در پایان اگر باز هم بازی اجرا نشد steam آپدیت شده را نصب کنید.برای من حتی نیازی به ساختن acount نبود. حالا بازی را نصب کنید البته نام پوشه ای که در آن بازی را نصب می کنید حتماً باید hitman absolution باشد.
Last edited by میهن دوست; 26-01-2014 at 17:15.
سلام من بازی رو نصب کردم و با کرک اسکیدرو هم کرکش کردم استیم هم نصبه و با اکانتم لاگین شده اما داخل بازی نمیره در واقع وقتی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته بازی فقط یک بار اجرا شد و باهاش تا مرحله turminus hotel رفتم
الان چرا اجرا نمیشه؟![]()
نرم افزار Microsoft.NET Framework 4.5.5 رو نصب کن احتمالاً درست می شه.
سلام...
رو بازی که کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمی افته1بااستیم اجرا میکنم هم فایده نداره...................![]()
با Run as admin اجرا کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)