دوستان برای اینکه مهمان صندلی داغ فرصت کافی برای پاسخ دادن به همه سوالات رو داشته باشه لطفا به تعداد سوالاتی که میپرسین دقت کنید میتونید
سوالاتتون رو به مرور زمان تو چند پست بپرسین
ممنون
دوستان برای اینکه مهمان صندلی داغ فرصت کافی برای پاسخ دادن به همه سوالات رو داشته باشه لطفا به تعداد سوالاتی که میپرسین دقت کنید میتونید
سوالاتتون رو به مرور زمان تو چند پست بپرسین
ممنون
سلام
سلام به همه دوستان ، تشکر می کنم از این که فرصت نشستن بر روی صندلی به من داده شد تا من نیز تجربه حرارت و اتش این صندلی را داشته باشم و مهم تر این که هفتمین صندلی نشین به نام من رقم خورد
هفت : فیگو شماره 7
رونالدو 7
بکهام 7
رائول 7
این عدد نیز مایه افتخاری برای من هستش
![]()
خب با اجازه اساتید کار رو شروع کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام بر الطایر پسر احدسلام حــــــــــامد جان!
چه طوری؟
خوبم تشکر
دیگه اومدیم دیگهشـــمــــا کجا این جا کجـــــــــا؟!
خوب یه سری سوال دارم ازت!بپا نسوزی فقط!
فقط جواب سوالارو نپیچونی!(منم سوالی نمیپرسم که بیای بپیچونی!)
نه مواظبم
اصلا هیچ تفاوتی نداره برام کاملا ریلکس هستم1-روزی که چایی نمیخوری حست چیه نسبت به زندگی؟
راست2-چپ دستی یا راست دست؟
استرس فقط همین3-حست نسبت به پاراگراف کنکور چیه؟
جدیدا زیادی با این مورد روبرو میشم4-روزی شده که تکلیفت با خودت روشن نباشه؟
105-کدوم عددو دوست داری؟چرا؟!
چون که وقتی نمرش پشت قباله بازی های مورد علاقم میچسبه حس والایی بهم دست میده![]()
اینو نمیشه دقیق جواب داد انقدر بازی تاپ و عالی وجود داره که اسم بردن یکیش واقعا سخته ولی خب من یکیشو اسم میبرم6-بهترین بازیه عمرت؟
Metal Gear Solid 3: Snake Eater
والپیر که خیلی دارم ولی خب یکیشو گلچین میکنم7-زیبا ترین والپیپری که داری؟
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
Amaterasu از بازی Okami
بله میرونم8-ماشین میرونی؟دست فرمونت چه طوره؟
از سال 85 که گواهینامه گرفتم یک بار جریمه شدم اونم یک ماه پیش تو جاده به دلیل نداشتن زنجیر چرخ
صندوق عقب رو تمیز کرده بودم یادم رفته بود بزارم سر جاش
والا با وضعیت فعلی نمیشه ماشین دوست داشت ولی خب از ماکسیما خیلی خوشم میاد9-ماشین چی دوست داری؟
واقعیت ماجرا اینه که من موقعی که داشتم در فروم عوض میشدم فیلم Underword رو نگاه کرده بودم و شیفته Lycan شده بودم10-حالا چرا layken ?
موقعی که می خواستم یوزر بنویسم چند تا اسم بازی وارد کردم مشابهشون بود و شخصیت بازی باز مشابهشون بود فکرم رفت سراغ همین لایکن ها
منم درست با تلفظ فارسیش نوشتم Layken که دیگه شد تا الان این موند خیلی هم راضیم از انتخاب ناگهانی خودم
اذربایجان غربی شهرستان میاندواب11-کجا زندگی میکنی؟
همیشه گوش نمیدم12-شبا خوابیدنی موسیقی گوش میدی؟چی؟!
و چی گوش بدم هم بستگی داره به اون حسی که اون لحظه دارم جدیدا هم موسیقی های عنوان هوی رین رو به خاطر درگذشت موسیقی ساز این عنوان گوش میدم
زیاد طرفدار انواع گوشی ها نیستم ولی گوشی که داشتم و لذت بردم از Sony Xperia s بود13-بهترین گوشیت؟
خب وقتی سرباز بودم تو خدمت تنهایی چند جایی فرصت شد برم14-تنها سفر رفتی؟
عنکبوت15-از مرگ بیشتر میترسی یا عنکبوت؟
واقعیتش نمی دونم برا همین مراجعه کردم به گوگل و نقاشی که به عنوان اولین کار این استاد قرار گرفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]16-اولین اثر لئوناردو داوینچی؟
درواقع میشه گفت خالق این اثر شاهکار دنیای بازی خب خیلی راحت باید بگم استاد Shigeru Miyamoto17-سازنده ی بازیه مرد قارچ خور؟
سه تفنگدار اثر الکساندر دوما18-بهترین کتاب رمان یا داستانی که خوندی؟
رونالدو19-RONALDO یا messi ؟![]()
![]()
شبانه20-خواب شبانه یا خواب روزانه رو بیشتر دوست داری؟
توکیو21-کدوم شهر آرزو داری بری؟
با این وضع قیمت ها فعلا هیچی ارزو ندارم22-چه ماشینی آرزو داری بخری؟
نوامبر سال 2011 بود وقتی که بازی انچارتد 3 از IGN نمره کامل 10 رو گرفت راحت و با خوشحالی خوابیدم23-اون شبی که با آرامش خاطر سرتو رو بالش گذاشتی و بهترین خواب عمرتُ گذروندی چه شبی بود؟
منتظرمفعلا" همینا!![]()
فدات دستت درد نکنه زحمت کشیدیموفق باشی !
![]()
![]()
Last edited by Layken; 02-02-2013 at 20:05.
من دوتا سوال ذهنمو مشغول کرده :
1_ خونه ی خاله کدوموره از این وره یا از اون وره؟!
2_فریم که میگن یعنی چی(تو بازی) ؟؟!![]()
Last edited by Beta; 03-02-2013 at 18:06.
سلام حمید جان
قربانت بشم داداش واقعیتش کلا P30 سرشار از خاطرست هر چقدر فکر کردم تا یکیش رو گزینه کنم نشد
الان همین لینک خبرهای خودتون در پروفایلمون برامون از خانم Keira Knightley قرار میدادی کلی خاطره هستش و من همیشه تو ذهنم وقتی این هنرمند رو میبینم شما میایی
گروه هایی که درشون عضو بودم موقع اولین روزهای عضویتم واقعا زندگی کردم و با شخصیت های متفاوت و خیلی گلی اشنا شدم که کلا برا زندگیم هم تاثیر گذار بود.
P30 پره از خاطرات![]()
سلام حسین جان عزیزسلام داش حامد: دی
حال و احوالت چطوره در سلامتی کامل به سر میبری؟: دی
خوبم داداش تشکر ، امیدوارم تو هم حالت خوب باشه
دعوت که چند نفری دعوت کردم ولی بیشتر روی کاربران تازه عضو سرمایه گذاری می کردمتا حالا چند نفر رو به سایت دعوت کردی؟؟
تا کاربری عضو میشد و من درش حس فعالیت میدیدم پیش قدم میشم و راهنمایی های لازم رو انجام میدادم و الان هم چند تایی به جامعه تحویل دادم![]()
این ترم اخر کمی کمتر خوندم در روز یک ساعت نهایت وقت کردم بخونمدر روز چند ساعت درس میخونی؟؟
از ایناز کدوم شکلک توی سایت بیشتر خوشت میاد؟؟؟
چی بگم اخهمنو یه نصیحت میکنی؟![]()
من هر چی به فکرم میرسید تو این مدت نصیحتت کردم![]()
از کل انجمن خوشم میاداز کدوم بخش انجمن بیشتر خوشت میاد؟: دی
میشه گفت 10 سالی یمشه دعوا نکردم ولی قبلتر هاش خیلی اهلش بودمتا حالا دعوا کردی؟![]()
خب خیلی زیاد اهمیت میدم و به دوستان هم نسبت به همون رابطه ای که دارم اهمیت میدمچه قدر به خانواده اهمییت میدی(همین طور به دوستات)؟
یه توضیح کوتاه در مورد خودت؟
سعی می کنم تا اونجایی که از دستم برمیاد در هر زمینه ای به مردم کمک کنم
خب هستن چند نفری که در مرتبه بالای دوست داشتن قرار دارنچه کسی رو بیشتر دوست داری؟
خب سعی کردم در حدی که تا الان بهش رسیدم برام قابل اهمیت باشهچه قدر به دین و مذهب و خدا اهمییت میدی؟
در مورد خدا هم که نیازی به فکر کردن نیست در والاترین درجه اهمیت قرار داره
خب شد دیگهچرا رئال مادرید؟:|
شاید بازیکنان محبوبی توش بازی کردن و موقعی که من با این تیم اشنا شدم حضور انها بیشتر منو مجذوبش کرد
17 ساعت رو که قبلا ها بودمدر روز چند ساعت تو پو سی ورلد هستی؟
الان خب 4 ساعت ، 5 ساعت تلرانس دارن
فعلا خوب نمیبینمزندگی رو چطور میبینی؟
اره چند بار شده مثلا ریمن اورجین که دیدم ئه ارین زده من یادم رفتهتاحالا شده خواستی تایپک بزنی و یکی دیگه اونو زده ؟![]()
خیلی زیادبه بازی چه قدر اهمییت میدی؟
درس های زیادی گرفتم رفته رفته تجربه زیاد میشهبزرگترين درسي كه در زندگيت گرفتي چي بوده؟
اما خب چند سال پیش بود یک ضرب المثل بود خوندم که نوشته بود (( اگر نیاز به حرف زدن بود خدا به جای دو گوش دو دهان در ادمی قرار میداد )) البته دقیقش یادم رفته
تجربه خوبی هستش ادم ازش استفاده کنه.
(( ر )) نیوفتاده فکر کنم.؟نگ مورد علاقه؟
سبز
فسنجونغذای مورد علاقه؟
Sonyمارک مورد علاقه؟
تخته گاز یا همون Top Gearبرنامه ی مورد علاقه؟
نمشیه اقا بزار این دو روز باقی مونده از عمرمون رو با ارامش سپری کنیمخب حالا اسم 5 تا از بهترین دوستات رو توی سایت بگو![]()
من همه را دوست دارم
هر سبکی که اون لحظه به دلم بشینه دوست دارم در واقع همه سبک ها خوبنسبك موسيقي مورد علاقت چي هست؟
ژول ورننویسنده مورد علاقه ات کیه؟
سوال سختیهچهار تا صفت که همه تو رو با اون صفت ها می شناسن؟![]()
همون طرفدار سونی بودن تنهایی کلی صفته
مسخره.؟ مممممممممممممسخره ترین خبری که تا حالا شنیدی چی بوده؟ زندگی تا کی؟
خبری با این تم یادم نمیاد
زنگی هم تا موقعی که خدا بخواد
روز بد زیاد داشتمبدترین روز زندگیت؟ بهترین روز زندگیت؟
اما خب هولناک ترینش روز موقعی بود که با کسی که دوستش داشتم به هم زدیم
بهتین روز هم موقعی هستش که دارم متال گیر بازی می کنم
من زندگیمو دوست دارمبهترین مدیر تو انجمن کی هست؟: دی
خب سوال ها چطور بود؟خسته که نشدی؟
بازم خدمت میرسیم
موفق باشی
چرا یکی دو تاش سخت بود و واقعا سوزوند
دستت درد نکنه منتظرم![]()
سلام حامد خان خوبی چه خبرا؟؟؟؟
اقا ما زیاد سوال نمی پرسیم. فقط یه چندتا کوچولو...
1- اول اینکه تهش من نفهمیدم چند سالته ؟؟؟
2- تو کدوم محله از شهر سایلنت هیل زندگی میکنی؟؟؟
متشکرم.....
سلام
- مهمترین هدف زندگیت ؟
به به داداش حامد خودم، تنها Layken باقی مونده در انجمن بعد از استعفای من ( البته خودش قبول داره که من مقدم تر بودم)
1- سوال اول و مهم ترین سوال : بلاخره دارک سولز رو بازی کردی یا نه ؟ نگو نه که من Demons souls ی که بهم دادی رو هم تموم کردم
2 - کدوم سبک موسیقی و کدوم خواننده ؟ (ایرانی بگو بی زحمت چون من خارجی بلد نیستم)
بقیش رو هم که دوستان پرسیدن.
سلام حمید جان عزیز![]()
من گیم رو از 7 سالگی شروع کردم
پسر خالم یک اتاری 2600 خریده بود و من خونه اونها دیدم گیر دادم به خانواده و برا من هم خریدن : دی
اولین بازیی که روی این کنسول قدیمی یا به قولی غول دهه 80 میلادی تجربه کردم بازی River Raid بود یا همون هواپیمای جنگی خودمون
اولین کنسول من
اداپتورش داغ می کرد و من و پسرخالم میزاشتیمش تو فریزر یخچال تا زود خنک بشه بتونیم بازی رو ادامه بدیم
و یک جورایی اولین بازیی که تجربه کردم River Raid
اما خب چون سن من برا موقعی بود که عمر اتاری 2600 تموم شده بود و کنسول های بهتری همچون Nintendo Entertainment System یا NES منتشر شده بودن سریع وارد دنیای این کنسول و عالم کارتریج های 8 بیتی شدم
Nintendo Entertainment System
به طبع بهترین تجربه هر گیمر روی این کنسول فوق العاده چیزی نیست جز قارچ خور معروف سوپرماریو
بعد از اینها سگا مگا درایو و بازی های فوق العادش شورش در شهر همراه با مورتال کمبات ، فوتبال های معروفش و فیفای دلچسبش ، والیبال به یادگار ماندنیش و مهتر از همه بازی مایکل جکسون و هزار تای دیگه که از جمله عناوینی بود که تا قبل از امدن PlayStation1 تجربشون رو داشتم
که بعد از PS1 که کلا وارد جو بازی شدم و تا الان که در خدمت شما هستم
خب به غیر از عناوین استراتژیک که زیادی وقت مییگره کلا در 24 ساعت بیشتر از 3 ساعت گیم نمیزنمچند ساعت گیم میزنی
اخرین بار در بازی Red Alert 3 یادمه ساعت 8 شب بازی رو شروع کردم و یهو دیدم که دارن اذان صبح رو میگن
گیم در کشور ما یک دیدگاه متفاوت نسبت به سایر نقاط دنیا داره یا داشته ولی اگه بخوام داخلی نظرمو بگم باید بگم کهنظرت کلن راجب Gaming چی هستش
گیم یکی از نادر سرگرمی هایی هستش که میشه به سمتش رفت و باهاش اشنا شد و حتا مثل ما بهش علاقه مند شد چ
چون در کشور ما سرگرمی زیادی که بشه ادم هر بار تغییری درش به وجود بیاره وجود نداره
فدات حمید جان![]()
یا بسم الله رسیدیم سر وقت 100 تا سوال
کنکوری جواب میدم هر کدوم کمتر از 30 ثانیه50 تای اول
اینم که محمد خودمونهبابا این که حامد خودمونهمن که تا جیک و پوک تورو میدونم حامد جان اما بذار یه سری سوالات رو اینجا عمومیش کنم بقیه هم بدونن
درباره ی گیم و زندگی عمومیتو شخصیتو خلاصه همه جوره قاطیه یعنی فاتحه خودت رو بخون دیگه
![]()
سلام چطوری محمد جان
نمی تونی فاتحمو بخونی
نه زیاد وقتی که کارهای انجمن رو راست ریست می کنم و کلا تالار بازی رو سرتا پا گذری میزنم تا مشکلی باشه برطرف کنم بعد که همه چی اوکی شد میام سر وقت یاهو1 : کلا اولین کاری که میکنی هر چی باشه باز کردن یاهوت نیست . چرا؟
کلا همه کاربران بخش بازی بهترین دوست های من هستن2 : بهترین دوستان توی انجمن بازی ؟ فقط بازیها![]()
ظلم همیشه همه جا بوده و هست3 : چرا توی بازیهای مورد انتظار TLOU سوم شد؟واقعا حقش سوم بود یا در حقش ظلم کردن؟![]()
اما باید بدونی که تاپ 10 پر بود از سونیاین خودش از غنائم جنگی محسوب میشه
بودم ولی الان دیگه زیاد بهش توجه نمی کنم4 : اهل فوتبال ایرانی که زیاد نیستی اما فرهاد مجیدی رو که میشناسی؟ نظرت راجع بهش چیه؟
اره میشناسم به نظرم دیگه بهتره کم کم خودش رو بازنشست کنه
هر سه تا بازی استدیو Thatgamecompany رو بازی کردم ولی همین Flower روی کنسول Fat قبلیم بود که بازیش کرده بودم و روی همون کنسول هم فروختم رفت5 : تا چه حد با Flower آشنایی داری؟ ( تو دلت بهم فحش نده بعدا صحبت میکنیم)
ولی خب در حال حاضر فقط Joueney رو دارم![]()
فحش نمیدم نه
موو6 : موو یا کینکت؟
خیلی راحت غول این نسل انچارتد 27 : Uucharted 2 یا Uncharted 3 ؟
هر دو رو میپسندم چون اکشنش مس افکت داره8 : بیشتر سبک RPG میپسندی یا Action RPG ؟
نقش افرینیش دراگون ایج داره
هر دوش رو در یک سطح دوست دارم
نه داش نیستم9 : اهل اس ام اس بازی هستی؟ ( اگه بودی که هفته ای یه بار یه اس میدادی به ما)
اره رونالدو بازیکن خیلی عالی هستش10 : آخه رونالدو هم شد بازیکن؟ برای چهارمین سال پیاپی مسی توپ طلا رو برد اون لحظه چه حسی داشتی؟![]()
حسی که داشتم طوری بود که پیش خودم گفتم کاش به رونالدو میدادن درسته مسی حرف نداره و موقع پا به توپ شدن چند تا چشم دیگه می خواد تا بشه سرعت پاهاشو نگاه کرد ولی خب میگم
مسی 3 بار این جایزه رو برده بود و تبدیل به افسانه شده به صورت شرعی میشد به رونالدو داد این توپ رو
موزیک ، بیرون با بچه ها میگردیم از این قبیل کارها11 : بهترین سرگرمی در اوقات بیکاری در نبود کنسول ؟
فقط هلگاست ها12 : Killzone یا Resistance ؟
چند ساله این ای دی هستش چرا الکی جو میدی13 : چرا همیشه برای آشنایی با مردم آی دی الکی میدی که هفته ای یه دقیقه باهاش آنلاین میشی بعد از چند ماه اون یکی رو میدی؟![]()
از من کهنه ترهاش تو یاهو هستن که از تا رعنکبوت هم اون ور تره14 : حدودا 2 سالی هست میشناسمت توی یاهو . آواتارت کلا 2 بار عوض شددلیلش چیه؟تار عنکبوت میبنده به خدا
بند (( پ ))15 : اکثرا سر صندلی داغ اطلاع رسانی نمیشد کلک . واسه ی تو چرا شددددددد؟سرتو مثل یه مردددددد بالا بگیر و بگو
![]()
هر موقع که یک کار درست حسابی گیر بیارم فردا ازدواج می کنم16 : قصد ازدواج و اینا نداری؟تا کی میخوای تو خونه بشینی قربون صدقه MGS بری؟![]()
تا اخر عمر هم قربون صدقه متال خواهم رفت
خب 90 درصدشو خودت گفتی17 : نظرت راجع به اینکه واسه ی یه باری تا مرز 200 هزار تومن پول میدی و من 40 تا بازی رو میخرم 15 تومن چیه؟البته اولش که صد در صد فحشه اونو نمیخواد بگی![]()
اما خب به بازیی که علاقه دارم به استدیو و کمپانی که علاقه دارم و طرفدارش هستم سعی می کنم یک جورایی هر طور که از دستم بر میاد ازش حمایت کنم و اثبات کنم که من هوادار واقعی تو هستم
اره خیلی هم ارزش داره18 : آخه یه PSN و IP و Account داشتن می ارزه که واسه هر بازی 200 تومن بدی؟خوب بده -- کنن بره دیگه![]()
به صورت Pre order از یکی از رفقا گرفتم19 : Starhawk رو بازی کردی امسال؟نظرت چیه کلا؟
زیاد بازیش نکردم ولی اون مقداری که تجبش کردم میدونم که مولتی خیلی شاخی داشت
شخصیت هاوک هم خیلی قوی کار شده بود
اره نرفتم برای این که اعزام یکی از ماموریت ها شدم بعد از کلی سواری تو دل بیابون20 : یادمه گفتی Farcry2 رو تا آخر نرفتی . چه جوری دلت میاد یه بازی رو تا وسطاش بری بعد ولش کنی بره پی کارش؟رسیدیم به محل همین که رسیدیم درگیری شد منم چند تا کشتم تا اومدم به خودم بجونبم اسلحه گیر کرد هی من R بزن تا از گیر در بیاد که زدن ناکوتم کردن اعصاب داغون شد خروج Unistal
خدا رو شکر کنن که Halo رو دارن21 : یه جمله به فن های Xbox بگو![]()
![]()
22 : چرا میگن پدر سبک شوتر COD هست؟مگه سبک شوتر رو Medal Of Honor با عرضه ی اون چند گانه ی محشرش توی PS1 و Pc خلق نکرد؟ بازیی که مطمئنا همه رو ساعت ها میخکوب کرد . اما الان کسی اون سری بازیها رو یادش نمیاد و نسل جدید با گیم نت و اینجور چیزا توی ایران روی آوردن به Call Of Duty و میگن که سبک FPS توی این دوره درخشید . پس Medal چی بود؟کلا نظرتو بگو ...
نه اصلا و ابدا نه COD و نه مدال هیچ کدوم پدر سبک شوتر نیستن
پدر سبک شوتر برمیگرده به دوران Doom و بازی ولفنشتاین حتا برخی اوقات Duke هم برا خودش صاحب منسبی هستش در این سبک ((شوتر برمیگرده به استاتیدی همچون جان کارمک ))
COD در نسل قبل نواوری هایی بهش اضافه کرد و این نسل هم مدل جدیدی از FPS های سینماتیک رو معرفی کرد
روی کنسول ها هم Halo سبک شوتر رو احیا کرد و بهش جان داد
هر دو میترکونن ولی TLOU بیشتر خواهد ترکوند23 : Bioshock Infinite امسال میترکونه یا TLOU ؟ یعنی کدوم بیشتر![]()
به نظر من بایوشاک دقیقا شاهکاری میشه مثل انچارتد 3 که اکثر گیمرها و منتقدین با نیم نگاهی به عنوان قبلیش بازی رو انالیز خواهند کرد و این حتما تاثیر گذاره
من زیاد نمی ترسم ولی جن گیر امیلی رز ترس ناک بود24 : ترسناکترین فیلمی که توی عمرت دیدی چیه؟
یک عنوان به نام دهکده هم بود که اونم ترس خوبی داشت
نه زیاد حال نمی کنم25 : کلا با گیم 3D حال میکنی؟اکثر بازیهای 3D اون کیفیت مطلوب رو ندارن . بهترین بازیه 3D که میتونی مثال بزنی چیه؟
مهم ترین مشکل اینه که باید چند ساعت TV خونه رو اجاره کنم و ملامت های اهل بیت رو تحمل کنم
بهترین 3D که بازی کردم کیلزون 3 بود
بستگی داره موفقیت از چه نظر باشه این نسل که هر دو جلو نینتندو تعظیم کردن26 : نسل بعد Sony موفق تر خواهد بود یا Microsot ؟
با توجه به عناوین منتشر شده سونی موفق بوده27 : این نسل Sony موفق تر بود یا Microsoft ؟
با توجه به فروش ماکرو موفق بوده چون تونست برای خودش فن بیسی عظیم جم اوری کنه
تقریبا ترکیبی از همه این موارد رو ملاک قرار میدم28 ؟ موفقیت یه کنسول رو به چی میبینی؟متا ؟ اسکور از سایتهای معتبر نظیر Ign و Gamespot گوتی شدن از مجلات و سایتهای معروف و Vga یا فقط این 2 کلمه = فروش بالا ؟
ولی فروش در اولویت کمتری قرار داره
PS3 انحصاری های زیادی داره و من بیشتر نظرم روی First پارتی هاش خواهد بود بدون شد فرانچیز انچارتد29 : بهترین انحصاری Ps3 از نظر تو؟ میدونم میگی MGS حالا بعد اون یه مورد دیگه رو بگو![]()
2 بار30 : تا حالا استادیوم آزادی رفتی؟
هر دو اما خب IGN رو بیشتر دوست دارم31 : Ign یا Gamespot ؟
بدون هیچ شکی Infamous32 : Infamous یا Prototype ؟
خیلی کم شده منفی باشم33 : توی بازیها معمولا دوست داری شخصیت مثبت باشی یا منفی؟
ولی برخی اوقات شده دوست داشتم منفی ببره و کلا دنیا رو تو دستش بگیره
استراتژیک34 : کدوم سبک از بازی رو بیشتر دوست دوست داری؟
فقط برای این که ر از گیم پلی بازی در بیارم تجربش کردم35 : Harvest moon رو بازی کردی؟ back tu nature واسه ps1 رو میگم . نظرت راجع بهش چیه؟زیاد بازیش نکردم
جاهایی میشناسم زیاد تر هم میگیرن36 : 5 تومن میگیرن اسم عوض میکنننظرت چیه؟
تو فروم رو میگم
مبلغ منصفانه ای هستش
اخه چیزی نیست که همشون بچه های انمجمنن به خدا37 : یه عکس از ادلیست یاهوت بگیر بذار اینجا . تفره نریاااا باید عکسو بذاری![]()
![]()
من خودم طرف دعوا نبودم من در کنار رفقا میرفتیم دعوا مثلا یکی میومد میگفت حامد میریم دعوا بیا منم چشم بسته راهی میشدم38 : شدیدترین دعوایی که توی دوران مدرسه کردی واسه چه سالی و برای چی بود؟از تلفاتش هم بگو![]()
شدید ترینش مال موقعی بود که سوم راهنمایی بودیم تلفاتش هم کیف و کتاب و لوازم تحریر هیچی نموند داغون شد رفت فرداش همه اولیا تو مدرسه بودن
خیلی زیاد شده39 : تا حالا شده یه مطلب رو آماده کنی کلی تایپ کنی یهو برق خونتون بره یا یه اتفاقی بیفته که همش بپره؟اون لحظه چه حسی داشتی![]()
حس خیلی خیلی بدی داره برا مس افکت 3 نزدیک 3 پیچ بالای 200 خط نقد نوشته بودم نمی دونم چی شد دستم به چی خورد کلا متن رفت
کلا اعصابم خراب شد
Altair40 : Ezio یا Altair ؟
بالا هم گفتم بازی RA3 از ساعت 8 شب تا اذان صبح41 : بیشترین مدتی که مدام بدون استراحت بازی کردی چند ساعت بوده؟
سبک خاصی مورد علاقم نیست همشون رو دوست دارم اما اگه یکیش رو اسم ببرم لایت یا همون بی کلام رو خیلی میپسندم42 : سبک موسیقی مورد علاقت؟
اگه فقط تقلیدی از کریتوس بود میشد گذشت کرد ، شادو کلوسوس ، زلدا ، شاهزاده ایرانی ، و یکی دو تای دیگه بودن43 : Darksider تقلیدی بیش از کریتوس خودمون نبود . نظرت چیه؟![]()
ولی قسمت اولش نه این طوری نبود قسمت اول این عنوان واقعا بازی درجه یکی بود
تا بازی نکنم نمی تونم دقیق در این مورد نظرمو بگم44 : به نظر تو Tomb Raider با چه رویی داره همچین بازیی رو میده بیرون؟از روی ND خجالت نمیکشه؟![]()
به ندرت به شوخی یکی دو مورد اشاره کردم که اسکی رفتن ولی خودم باید بازی رو تجربه کنم ببینم جریان از چه قراره بعد می تونم به قطع بگم اره یا نه
همه با من رابطه دارن45 : توی انجمن بازی با کدوم یک از کاربرای فعال اصلا رابطه و صحبتی نداری؟حتا غیر فعال ها هم هستن که رفاقت و دوستی و صمییمت هست
اره زدم دوران سربازی46 : تا حالا موهاتو با دور 4 زدی؟![]()
کدوم رایندن ؟47 : به Raiden یادمه علاقه داشتی . حالا فقط علاقس یا واقعا باهاش بلدی کار کنی؟![]()
رایدن مورتال کمبات یا رایدن متال گیر ؟
اگه منظورت کمبات باشه که اره من از فلسفه و پیشینه این شخص خوشم میاد
مخصوصا که به زئوس نزدیک هستش و رابطه ای با اذرخش و رعد و برق و صاعقه داره
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots48 : goty سال 2008 از نظر تو؟
هر دو مهم هستن هیچ وقت نمیشه یکی رو دست چین کرد هر دو مکمل هم هستن و باعث لذت بردن از دیگری میشن49 : داستان بازی برات مهمتره یا گیم پلی؟
تابستون امسال50 : آخرین باری که اومدی تهران کی بود؟
+
Last edited by Layken; 03-02-2013 at 16:45.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)