من که با ورژن 6 خیلی بیشتر از 5 حال میکنم
من که با ورژن 6 خیلی بیشتر از 5 حال میکنم
آقا به دادم برسید!
یه مشکل خیلی مذخرفی پیدا کردم با کومودو 6، و اونم اینکه وقتی میخوام سیستم رو Lock یا Sleep یا Switch User کنم ویندوز بهم Please Whait میده و کومودو هم یه آلارم میده که من فقط صدای آلارم رو میشنوم و خود آلارم رو نمیبینم به دلیل اینکه سیستم داره خارج میشه و فقط به صفحه اسکرین جلومه، بعد هر چقدر هم که صبر میکنم سیستم نه Lock میشه نه Sleep و همونطور رو Please whait میمونه و مجبور میشم سیستم رو به صورت دستی خاموش کنم و بعد دوباره روشن کنم! حالا جالب اینجاست که تو قسمت Log کومودو هم این آلارم ثبت نمیشه که من بخوام ببینم چیه تا بهش اجازه دسترسی بدم، خلاصه پدر ما رو درآورده، اگه کسی راه حلی به نظرش میرسه لطفا کمک کنه که خیلی رو اعصابه!
خب مثل اینکه nav و کمودو فایروال هم با هم آنچنان مچ نیستند فقط زمانی مشکل ندارم که یکی از این دو محصول آنیستال باشند!
سیستم در حین کار دچار مشکل نیست اما به محض ریستارت بار اول ویندوز لود نمیشه و بار دوم لود میشه! و این لود شدن و روان کار کردن ویندوز هم فکر نمیکنم ضامن مچ بودن این دو با هم باشه!
من با نسخه 5.12 هیچ مشکلی نداشتم
دوباره برمیگردم به نسخه 5 تازمانیکه این دو محصول باهم هماهنگ بشن
هنوز از مطالب شما متوجه ویژگی خاص و متفاوتی از نسخه 6 نشدم!
باگ های 5 هم زیاد اسیبی به من نمیزنه
Last edited by SevenCity; 29-12-2012 at 15:24.
با سلام و تشکر علی جان
راستش من تنظیمات رو دستکاری نکردم ولی الان با فایرفاکس اصلا نمی تونم کار کنم و همش کرش میکنه و فلش پلیر هم در ورود به همه سایتهایی که امتحان کردم به لیست ناشناخته ها میره . یادم میاد قبلا به سند بوکس میفرستاد
عکسی از تنظیماتی که گفته بودین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امروز لیک تست هم به لیست ناشناخته ها رفت قبلا فقط توی سند بوکس اجرا میشد
معنی این قانون outgoing only چی هست و چکار می کنه من الان نگاه کردم برای من همه روی custom هست به غیر از چند مورد حالا همه رو دستی به outgoing only ببرم ؟کثرآ هم سعی کنید قانون Outgoing Only را انتخاب بکنید. برای مرورگرها همWeb Browser و ....
در ورژن 5 وقتی فایلی در سند بوکس اجرا میشد با راست کلیک کردن فکر کنم میشد به لیست مورد اطمینان انتقال داد در ورژن 6 چطور باید اینکار رو کرد البته به غیر از اون دفعه اول که ایزوله میکنه و میشه گزینه dont isolait رو زد
چرا وقتی برنامه ای در سند بوکس اجرا میشه در قسمت زیر چیزی نشون داده نمیشه که بتوان تصمیم گرفت و یا اونو انتقال داد
سئوال دیگه
وقتی کیوسک رو اجرا می کنیم و بعد swith to windows زو بزنیم برنامه های ویندوز اصلی هم در سند بوکس اجرا میشن یا نه ؟ در واقع exit کردن کیوسک با switch to windows تفاوتی جز در دسترس بودن کیوسک در حالت switch تفاوت دیگه ای ایجاد نمی کنه
با تشکر
Last edited by K1lou; 29-12-2012 at 13:25.
آقا من وقتی می خوام واردkioskبشم ویندوز ارور میده و تا وقتی closeرو نزنم واردkioskنمیشه بعضی وقتا هم که توkioskهستم خود به خود از kiosk میره بیرون.![]()
Last edited by alen sherif; 29-12-2012 at 16:50.
اين سوالاي بي موردش خيلي ميره رو اعصاب
خو وقتي يه پك نرم افزار رو تاييد ميكني دليلي نداره برا تك تك فايلاش سوال بپرسه
تصورش رو كنيد بخواي با اين وضعيت ماكروسافت.نت رو نصب كني...
خوب هر كي يه چي رو ميپسنده
روز خوش
خودش نداره ولی میتونی از chrome web store اکستنشن-شو بگیری.تو سرچش بزن virtual keyboard
بعد این کیبورد ها ایمنیشون همه مثل همه یا نه؟ مثلا: یکی قویتر و یکی ضعیفتر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)