فن آوا همون پارس آنلاینه؟
فن آوا همون پارس آنلاینه؟
به نظر شما همون پارس آنلاینه؟؟
سلام. یه چیز که من در مورد دانلود یاد گرفتم اینه که اگر از IDM استفاده می کنین حتما تعداد لینکایی رو که شب میزارین رو دانلود بیشتر از 4 تا باشه. اینجوری سرعت دانلودتون ماکزیمم میشه. (البته منم صبانت دارم و در مورد این شرکت اینو گفتم مال بقیه رو نمی دونم)
من دارم شبی با 45k حدود 700 مگ دانلود می کنم. ولی یکی از اقوام ک اتفاقا خونشون نزدیک خونه خودمون هم هست داره با 110k دانلود می کنه.(البته ما با رپیدشیر دانلود می کنیم. شاید بعضی لینکا سرعتش خوب نباشه)
راستی بچه ها من یه مشکل اساسی دارم. ایمیلم هک شده. کسی می تونه برام پسش بگیره؟ (هزینش رو هم می دم)
دوست عزیز این فقط یه سواله...
من سرویس دهنده ها رو دقیقا نمیشناسم ، فکر کردم یکی از نمایندگان پارس آنلاین باشه...
در ضمن با توجه به عکس تستی که گداشتید ، مشخصه که صبا در این حالت افتضاحش هم تقریبا 2 برابر فن آوا داره سرعت میده...
Last edited by Roovigital; 18-09-2009 at 22:07.
منظوری نداشتم ، معذرت!
دوست عزیز صبا پهنای باند 1 مگ رو بین 4 نفر تقسیم میکنه و توی ساعات خلوت شبکه ، دسترسی به چنین سرعتی عجیب نیست
خب سرویس من هم 512 هستش و این عکسی که توی امضام هست با توجه به این سرعت طبیعی هست!
مهم سرعت دانلوده ، سرعت دانلودتون چنده؟
البته الان دیگه اینطور نیست افت کرده ، ولی نسبت به پارس آنلاین که قبل از این داشتم شاهه ، پارس آنلاین عمرا از 15 میومد بالا؟!!
Last edited by Roovigital; 18-09-2009 at 22:56.
برای من سرعت از 55 تا 60 متغیره
بعضی وقتا به 70 هم میرسه!
شما 128 گرفتی؟
بله 128...
روزانه همونیه که عکس تستش رو گذاشتم..
شبانه با توصیفات فعلی بین 50 تا 60...
![]()
سلام آقا مهدی
ببینم شما فن آوا از کدوم شرکت گرفتید؟ اگر از صفاییه کوچه 23 و شخص آقای حسینی گرفتید باید بگم که من قبلا باهاشون کار کردم و اگر هم شما ازش راضی هستی معلوم میشه که تا حالا صابونشون به تنت نخورده.
ولی اگر از جایی دیگه گرفتید لطفا به بنده هم آدرس بدید که ازشون بخرم
اگر هم خواستید بگید تا مشکلات شرکت فن آوای آقای حسینی ( که تا اونجا که من می دونم تنها نمایندگیه قمه) رو براتون توضیح بدم
با تشکر
ممنون از پاسخ هاي دوستان!
من تو مركز مخابراتي علامه هستم با پيش شماره 665 - 666 (آزادگان) ولي نفهميدم آخر پارس آنلاين و بدم شاتل بگيرم يا صبا
ممنون ميشم راهنمائيم كنيد![]()
Last edited by Hamed Shams; 19-09-2009 at 07:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)