سلام
کرنل رو میشه ارتقا داد
ولی نمیشه کرنل قبلی با کرنل جدید در دیسک عوض کرد چون با همون کرنل توزیع ساخته میشه
کاری که شما میتونی انجام بدی اینه که فدورا نصب کنی بعدش با کرنل جدید اون کامپایل و ارتقا بدی
سلام
کرنل رو میشه ارتقا داد
ولی نمیشه کرنل قبلی با کرنل جدید در دیسک عوض کرد چون با همون کرنل توزیع ساخته میشه
کاری که شما میتونی انجام بدی اینه که فدورا نصب کنی بعدش با کرنل جدید اون کامپایل و ارتقا بدی
ممنون دوست عزیز!
برای این میخواستم اینکارو بکنم چون فدورا 5 هارد منو نمیشناسه چون کرنلش قدیمیه. اما سوزه میشناسدش.
و من هم هنوز از فدورا 6 مطمئن نیستم که بتا هست یا نه. در ثانی سیستم من AMD 64 است و من دنبال نسخه bit 64 هستم . در کجای تهران میشه اونو پیدا کرد؟ ممنون از لطف شما.
سلام
ممنون دوست عزیز!
برای این میخواستم اینکارو بکنم چون فدورا 5 هارد منو نمیشناسه چون کرنلش قدیمیه. اما سوزه میشناسدش.
و من هم هنوز از فدورا 6 مطمئن نیستم که بتا هست یا نه. در ثانی سیستم من AMD 64 است و من دنبال نسخه bit 64 هستم . در کجای تهران میشه اونو پیدا کرد؟ ممنون از لطف شما.
Last edited by hushang; 20-12-2006 at 07:37. دليل: ببخشید تکراری شد.
اگر هم شدنی باشه کرنلی که برای suse کامپایل شده رو نمی شه در توزیع دیگری به کار برد
بارها گفتیم که توزیع های لینوکس رو از قسمت فروش سایت technotux بخواهید (بهترین جا)
مي گم ردهت ديگه توليد نمي شود بجاش فدورا مي ايد؟
يكم توضيح مي خواهم ايا فدورا هم مثل ردهت در دنيا اعتبار دارد؟
آموزش نصبشم كامل مي خواستم اموزش پارتيشن بنديش منظورم هست كامل باشد در مورد همه قسمتهاش
من فدورا 4 نصب كردم ولي فارسي را پشتيباني نمي كند چكار كنم
فدورا 6 فارسي ساپورت مي كند؟
ممنون
سلام
پروژه رد هد تا رد هت 9 ادامه داشت . بعد شرکت رد هت تصمیم گرفت توزیع جدید و حرفه ای برای کارای سرور و اینترپرایس ارائه کنه . اسمشو گذاشت ردهت اینترپرایس که ادامه رد هد بود . این نسخه پولی هست که این پول به خاطر پشتیبانی و ضمانت و تست دقیقی هست که روی سیستم اعمال می شه . اما برای اینکه تعهدش رو به دنیای نرم افزار آزاد رو زیر پا نگذاره توزیع دیگه ای رو به نام فدورا ظروع کرد که یه جورایی اسپانسر یا حمایت کنندش هست ! فدورا یک هم بعد از رد هت 9 ریلیز شد که برای همین خیلی ها به اشتباه همون اسم گذاری رو ادامه دادند و به فدورا 1 لینوکس 10 یا ... گفتند که کاملا اشتباه هست و اینا خیلی باهم فرق دارند .
منظورت از پشتیبانی فارسی چی هست ؟
می تونی فارسی بنویسی یا .. حتی خیلی از قسمتها به فارسی ترجمه شده که می تونی نصبشون کنی ! برای فارسی سازی به تنظیم و نصب فونت و بسته های مورد نیاز احتیاج داری ...
خواستی توزیع های دیگه رو هم یه تستی بکن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينها براي فدورا 5 هستش ولي فكر نمي كنم فرق زيادي با نسخه 6 يا 4 داشته باشه
ممنون از دوستان من كتاب لينوكس گرفتم خيلي خوبه
Bayazee جان موقع نصب فارسي ندارد من لنگويچ را انگليسي مي زنم
rootnt جان منو راهنمايي كرد ممنون از همه
من زیاد اهل فارسی سازی و ... نیستم ! اما توی خود سی دی هاش می تونی فایل های لازم برای فارسی سازی محیط های کی دی ای یا گنوم رو پیدا کنی ! اگر نبود تو اینترنت دنبالش باش . برای مثال برای کی دی ای باید اسمی شبیه به kde-i18n-fa باشه .
اینجا در مورد کی دی ای می تونه کمکت کنه :
مي گم كسي اطلاعات جامعه اي در مورد / و /home و \boot و \var و.... قسمتهاي ديگشو كسي نمي دونه براي ساختن اينها بايد چقدر حجم گذاشت ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)