از اپل استور کانادا میخواستم یه 16گیگ بگم برام سفارش بدن ولی گوشی 700 دلاری بیشتر از 104 دلار مالیات و شیپینگ میومد روش.قسطی هم انگار میدن،توی 3قسط 268 دلاری ولی بازم خیلی زیاده
فکر کنم حالا حالاها باید آرزو به دل بمونیم.
آیپادتاچ باز معقول تره
از اپل استور کانادا میخواستم یه 16گیگ بگم برام سفارش بدن ولی گوشی 700 دلاری بیشتر از 104 دلار مالیات و شیپینگ میومد روش.قسطی هم انگار میدن،توی 3قسط 268 دلاری ولی بازم خیلی زیاده
فکر کنم حالا حالاها باید آرزو به دل بمونیم.
آیپادتاچ باز معقول تره
یکی از دوستانم آیفون 5 آورده بود مغازه برای فروش یکی از آیفون ها گوشه ی بالاش خش داشت واسه من چنین اتفاقی برای یه گوشی آکبند جالب بود
دوستانی که قصد خرید آیفون رو دارن دقت کنن چنین مشکلی نداشته باشه گوشی
داداش ایفونها که پک پلاستیکی هستن ، یعنی دست دوم بوده ؟ واسه نشون دادن به مشتری ؟؟
همیشه کسایی از آیفون بد میگن که تا حالا 1 بار هم باهاش کار نکردن ... جالبه
آیفون 5 32 گیگ با قیمت 3550 درهم از دبی خریداری شد
به زودی اپ استور دبی هم آیفون میاره
چیز خاصی ندارم بگم ... فقط میتونم بگم که کاملا متفاوت تر از آیفون های قبلی ( در عین شباهت کامل )
فوق العاده خوش دست و از همه مهم تر فوق العاده روون و سریع و بدون کوچک ترین لگ
مبارکت باشه. 3550 درهم یعنی فکر کنم دو و نیم برات افتاده، یعنی یک و خورده ای ارزونتر خریدی، درسته؟ خیلی خوبه.
مبارک باشه. من هم با آیفون هم آیپاد کار کردم بد هم نمی گم فقط مشکلاتش را در کنار خوبی هایی (سبک، سرییع،صفحه نمایش خوب و ...) که می گن بیان کردم. نظر خود من این بوده که محصولی که این همه منتظرش بودن نباید مثلا مقاومت بدنه در مقابل خش بدنش به خاطر سبکی پایین باشه چسب صفحه خشک نشده باشه و... ولی همچین انتظاری را از سامسونگ ندارم چون خود اپل می گه اونها کپی کارند پس درجه کاریشون پایین تره!
دوست عزیز من قصدم بد گفتن از آیفون نیست اگر خواستین از گوشی عکس میگیرم میدم بهتون
اینم یه خبر در رابطه با این موضوع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن شما فقط با آیفون کار کردی من که چنین جسارتی نکردم !!!
نه همون نزدیک 3 تومن میشه درهم 900 تومنه الانمبارکت باشه. 3550 درهم یعنی فکر کنم دو و نیم برات افتاده، یعنی یک و خورده ای ارزونتر خریدی، درسته؟ خیلی خوبه.
اگه اپ استور بیاره فک کنم ارزون تر هم بشه
خب راستش من همه خیلی گوشی عوض کردم تا قبل از آیفون 4 و الان هم 5
با خیلی از اندروئیدی ها هم کار کردم ... برای من الان کار کردن با ios خیلی لذت بخش تر از آندو و وین موبایل هست
هر چند نوکیا 920 هم خیلی دوست دارم
در رابطه با کیفیت ساخت هم ... راستش با کیفیت و متریالی که من میبینم بعید میدونم مشکل خاصی پیش بیاد
تو عرصه ایفون 4 هم این صحبتا بود ولی به شخصه برای خودم ثابت شد که گوشی مقاوم تر از 4 نداشتم
من می خوام یدونه بگیرم! نرم بگیرم بعد جیلبریک ios6 نیاد؟ :| آخه شنیدم میگن جیلبریکش نمیاد!
قبلاً دیوایسهای جدید که میومد، هکرها میگفتند جیلبریک رو به زودی ارائه میدیم و بعدش چند ماهی طول میکشید تا ارائه کنند.
ولی این بار pod2g و saurik توی WWJC هیچ حرف امیدوارانه ای برای ارائه جیلبریک نزدند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)