چرا از مرورگر opera استفاده نمیکنی ؟ خیلی راحت میتونی block بکنی![]()
چرا از مرورگر opera استفاده نمیکنی ؟ خیلی راحت میتونی block بکنی![]()
سلام من به سایت اصلی نورتون رفتم برای دانلود نسخه ازمایشی که دیدیم نوشته کشور شماتحریم است!چه جوری دانلود کنم؟ایادیگه نورتون اورجینال نخریم؟ممنون میشم جواب بدین چون میخوام برم نورتون بخرم اما مییترسم اپدیت نشه![]()
سلام" چ کاریه نسخه آزمایشی؟ صبر کنید نهاییش بیاد. حیف حجم نباشه؟
نسخه اورجینال ک شرکتای داخلی هم میفروشند، مشکلی نیست!!
تازه بزارید تحریم کنه، ما هم اونارو تحریم میکنیم ازشون محصول نمیگیریم. مگه قحطیه؟ ( کاسپر، بیتدفیندر،...)
خوب من الان میخوام نورتون دانلود کنم ولی میخوام معتبر باشه چون سایت اصلی نورتون هم خودش رو از ما دریغ کرده
اما امان از مشکلات لایسنس و......... کسی میتونه کمک کنه ممنون میشم
Last edited by amirhasan.king; 21-01-2013 at 20:53.
دوستان من هیچ وقت از نورتون خوشم نمیامده و همیشه باهاش مشگل داشتم ولی چند روز پیش نسخه 2013 رو نصب کردم و به نظرم عالی امد خیلی خوب ولی فقط یک اشگال داشت این بود که در شناسیایی واقعا ضعیف عمل کرد چندین تست باهاش انجام دادم و ضعیف تر از بقیه عمل کرد میخواستم تنضیماتش رو چجوری دست بزنم تا بهتر بشه و اینکه سونارا رو کاملا برام توضیح بدید چیه و کارش دقیقا چیه و چجوری عمل میکنه مرسی
سلام :
شما اگه میخواهید از خود سایت دانلود کنید باید با ابزار مخصوص اینکارو بکنید...در ضمن سایتهایی مثل فایل هیپو و دانلود دات کام سایتهایی کاملا معتبر برای دانلود هستند و تایید شده میتونید از این سایتها دانلود کنید و آپدیت هم کاملا کم حجم و بدون ابزار دور زدن فیلتر امکانپذیره...
برای کرک و شماره سریال اینجا تاپیک داره و خیالتون راحت چون دوستان خیلی فعال و زحمت کشی داره...
تاپیک سریال نورتون :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال دیگه فرق این با این توی چی هست و کدوم بهتره
Symantec Endpoint Protection 12.1.2015.2015 + 11.0.7300.1294 x86/x64
Norton Internet Security 2013 20.2.0.19 Fina
Norton 360 2013 20.2.0.19 Fina
اولی: واسه سیستمایی هستش ک شبکه شدند. کلا تو کار شبکست
دومی: هم آنتی ویروسه هم فایروال داره
سومی: آنتی ویروس، فایروال و چندتا کار دیگه مثل بهینه سازی سیستم و ... داره
کدوم بهتر بودنشونم بستگی ب قدرت و کشش سیستمتون و نوع کاری ک انجام میدید فرق داره
Norton Internet Security 2013 20.2.0.19 Fina فکرکنم بهتر باشه نه سریالاشم بیشتر پیدا میشه
360 فکر نکنم ارزش داشته باشه نه؟
---------------------
اولی برای سیستم های شبکه یعنی امکانات بیشتری داره؟
------------------------
یه سوال دیگه نورزتون+فایروال کومودو
یا همون ins خودش
ی مشخصه از رم و CPU و گرافیکتون بدید بیزحمت
اون ورژن آخریه اگه ب امید خدا کرک درستو درمون براش اومده باشه ک فکر کنم دیگه اومده ، خوبه ( توصیه میکنم سریال بهش بدید مگه خیالتون از صحت کار کرک ، راحت باشه)
360 هم تنها فرقش همون امکانات بهینه سازی سیستمه ک داره وگرنه با NIS فرقی نداره ( اگه ب اون امکانات نیازی ندارید NIS بهتره با اینکه میشه اونارو خاموش کرد)
اون یکی هم ک واسه شبکست ، خب امکانات مخصوص حفاظت از شبکه رو داره. من باهاش کار نکردم
سوال آخرتونم: نورتون آنتی ویروس + کومودو فایروال ( چون تست کردم فایروال کومودو راه نفوذش خیلی کمتره نسبت ب فایروال خود نورتون ) برنامه تست فایروال هم موجوده.
Last edited by .AraMesh.; 22-01-2013 at 21:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)